Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
21.5.09 15:03

Ahoj holky,

Simčo : Jééjej…to jsem tě nechtěla frustrovat :oops: :oops: :wink: Jj, je fajné, že Adámek krásně ťapká, ale k tomu je víc lumpačení+pádů+škrábanců :roll: :wink: :wink: A neboj, však oni se dvojčátka odvážou a pustí se prozkoumávat terén po dvou :wink: :wink: :wink:

Adrian: No, tak Adam povídá „máma“ cíleně mě (dneska jsem jela na skok do Liberce na fakultu a Adámek mě hledal, chodil, rozhlížel se a povídal „mama-mama“ :srdce: :srdce: :srdce: ), pak povídá „táta“ Radkovi, ale i mýmu taťkovi a pak mojí mamce říká někdy „máma“ někdy „bába“… :wink: :wink: :wink:

Mahul: Gratulace k nočníkovému úspěchu :D :D :potlesk: Adam si taky občas přinese nočník, řekne „e-e“, ale potřebu zatím teda cíleně nevykonal :) :) :)

Evelín: Tak to máš na druhou stranu dobrý (i když se teda musíš pořád ptát…), že takhle rodina pohlídá, u nás může hlídat jen mamka, Radeka popřípadě by teda mohla i ségra, ale ta zas jen o víkendech a pokud jsou tady u nás na chatě a ať se učí jedna radost :wink: :wink: :wink:

No a já jsem měla jít večer cvičit, ale naši mi pojednou navečer vyzvednout auto z opravny a když už budou ve velkým městě, tak ještě nakoupí, achjoooooo!!!! :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
21.5.09 16:17

Ahooooooooooooj,

ja jsem vcera uplne zapomnela napsat, Katy , ty sneci vypadaly sice trochu nemocne :lol: ale myslim, ze chutnali, jak jsi psala :lol: 8) Ono to holt nekdy vypada prumerne, ale zalezi, jak to chutna :lol:
Ja jsem to taky chtela na vikend udelat, segre na oslavu, ale jelikoz budu delat i ty Koka rezy od Tynky , tak jsem se tohodle radsi vzdala, uz jsem se totiz videla, jak se mi to taky rozpada :P :roll:
A banan je vybornej, hlavne ty deti nemusi v podstate ani slapat, tata je tahne :lol:

Simi , my cvicit zitra nejdeme. Domca uz je relativne ok, trochu to v nem jeste chrci, ale jde to. Ale Dr. rikala, ze nesmi mezi deti, protoze by ho zase urcite nekdo nakazil, jak je citlivej, takze jeste tyden karantena :roll: Priste snad pujdeme… :evil: Takze zase ti nevratim penize :oops:

Mik , to je fajn, ze ti je lip. Tyhlety radoby migrenovy stavy jsem mela tak 5× v zivote a je to hnus :twisted:

Evi , no tak priste se muzeme stavit u Vas :P Ale az nebudete nakazlivy :lol:

Domca teda mluvi hodne, ale vetsinou jsou to nesmysly :lol: Kdyz prijde Dan domu, nebo neco, tak rika neco na zpusob „tata“, ale neni to uplne ono, „mama“ nerika vubec, jen kdyz hodne zalostne breci, „mamamaaaaaaa“ :wink: :lol:
Jo a dnes u doktorky vydrzel sam stat, vzdy tak 2 sekundy, pak se schvalne po:,–(il.. Takze treba za ten mesic zacne chodit :lol:

Jooooooooo a pan opravar je borec, zvladnul opravit tu nasi pracku (ono s ni teda nic moc nebylo, jen trochu ucpany filtr „tycinkama“ z Danovych kosil a pak teda rozbite cerpadlo), mame tam ale blby pristup, takze tu pracku mel nasikmo a lezel pod ni jak opravar auta, hehe :lol: :lol:

Jee, nekdo mi tu smrdi, dnes jsem hlasila, jak pekne kaka uz jen 1× denne, ale dneska uz je to zase potreti, vracime se k normalu :lol: :lol: Takze ja nocnik fakt neresim, to by tam musel trunit furt :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
21.5.09 16:32

Jojo, Veru, to máš pravdu- děti fakt ani nemusej šlapat a někdy je táhne i máma a ta pak pořád volá „Emo, šlapeš? Šlapej! ŠLAPEEEJ!“ Akorát tomu neříkáme banán, ale prostě tyč, ono to zní teda taky divně, když řeknu, že Ema jede na tyči, ale furt trochu normálnějc, než že jede na banánu :lol: Zatím jsme absolvovali jen pár výletů, a když jsme vyladili správný postavení tyče- furt to bylo nějak šišatě a už jsme fakt nevěděli, kde to narovnat…, musím říct, že je to fakt prima!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
21.5.09 16:41
  1. :lol: se tu smeju.. Slapes?? Slapeeej!! :P
    Spravna rodinka :wink:
    Jsem Evi zapomnela napsat, jojo, P4 v Podoli je to maly, jak je za tim gynekologicky oddeleni.

Jeste jsem si vzpomnela, k tomu mluveni, jak si psala Mahul o te kamaradky holcicce :wink: Vcera ta kamoska z Cernosic ma skoro 3 leteho Lukaska a porad do ni rejpou, ze spatne mluvi a nedela spravne vety a tak, uz byla i na usnim, jestli neni nahluchlej :lol: :lol:
Tak jsem ji vypravela, jak Mikejla pozna krokodyla a mluvi a ona rikala: „no jooo, holcicky, nesmis Domcu/kluky prosim
Te srovnavat s holcickama, ty jsou vzdycky napred“ :lol: :lol:

Jinak vcera jsem se divala na film Marley&ja, je to docela pekne. Jestli jste to nevidely a mate radi psy, tak to doporucuju… :wink: Nejen, ze je to pekne o tom psovi, ale je tam i videt takove to manzelka doma - dve male deti - pes - manzel furt v praci a ty vycitky.. :wink: No a na konci, kdyz Marleyho nechavaji utratit kvuli nemoci a stari, to jsem tady slzela jeste 10 minut potom :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
21.5.09 16:46

AHÓJ maminky!!! Žiju,žijeme… :D Ale jsem tak strašně líná si sem k vám sednout a něco potit!
Ono ani není moc co-u nás je takňák vše při starém,chodíme už dlouho,zuby se pomalu množí za vydatného slintání… :wink: Obě děti neustále soplí,Mates má i skoro vyléčený zánět spojivek. :? Užíváme si super počasí,večně kvasíme venku.Matýsek se dost polepšil co se týče kňourání a závislosti na mě,je právě až moc samostatný-jde si kam chce…Ale na koju je pořád!!!Ste tu ještě některá kojná???
Dorča už se taky „osamostatňuje“,pouštím ji dál od baráku,ale je to takové divné… :cry: :wink:
Jak se asi vydařil srázek u Želvičky???Určitě ste si to užili,musím kouknout do galerky-jestli tam jsou fotečky!!?
My právě taky přemýšlíme o tom BANÁNU :D :D :D .Dorisa už sice umí zdatně jezdit sama,ale na silnici se s ní Radek bojí!
Holky mažu-naběhli jsem nejaké děti z vesnice,tak je jdu omrknout jestli si nehrají na doktory!!! :D :wink:
PAPA a mějte se krásně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
21.5.09 17:06

andílek MAtýsek… :D :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.5.09 19:27

Pacal: Ahoooj, Matýsek je krásný andílek :-) :-) :D

Veru: Dobře, že byl opravář šikovný a spravil vám pračku :wink: :wink: :pankac:

Musím teďka znovu do Liberce, něco pokoupit, co jsem přes odpolední spěch dom nestíhala a při té příležitosti vezmu domu Radka z práce :lol: :lol: :lol:

A tady link na photobucket, mám tam dvě nová videjka :oops: :wink: :wink:
 http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
21.5.09 19:53

ahojkyyy, včera sme tu měli manžovo kámoše z práce, tak jsem ani neměla čas sem kouknout. Sípání u Páji furt stejný, jen míň kašle a rozjela se mu rýma, dneska sme s manžou byli na čistění oušek, to bylo zase řevu, ale vše má v pořádku. Na nočník občas vysazujem, ale povede se jak kdy. Ale nejlepší je, když ho sundám z nočníku a hned mě počůrá…jinak Imazol moc pomohl, po opruzeninách ani památky. Samostatné chození u nás stále nehrozí…

Simi: gratuluju k nové práci, jsi šikulka

Pacal: krásná fotečka

Mik: at je brzy líp, to mě mrzí, že je ti takhle blbě

Lucy: gratulace k rozchození

Mahul: u nás je taky pan opatrný…

Evelín: gratuluju k bratránkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
21.5.09 20:19

Ahoj holčiny,
Veru - Marley a já jsem neviděla, ale asi před týdnem mi tchýně dala knížku a já jsem ji před pár dny začala číst - tak už aspoň vím, jak to skončí :wink: :lol: :lol: . A super, že nemusíte kupovat novou pračku :P .

Evelín - taky gratuluju k dalšímu přírůstku do rodiny :P .

Týnko - video super, vždycky jenom koukám, jak Adámek krásně chodí a tiše závidím :lol: :lol: .

Adýs se „rozjel“ v samostatném vstávání, už to zvládá bez opory bravurně i chvíli vždycky stojí - ale když ho lákám k sobě, ať ťape, tak většinou jde na kolena. I když dneska párkrát ten krok udělal a jednou dokonce dva kroky naráz :wink: :P . Tak mám radost.

Mikul - ať už tě ta bolest netrápí, budeme na tebe myslet, ať je líp.

Dnes jsem nějaká megaunavená, takže se natáhnu ke knížce nebo televizi :wink: Teda pokud Adýs dovolí, Tom je na tenise, tak běhat k němu budu já - ale musela jsem se smát, když má žízeň, tak zakňučí, a když tam přijdu tak leží na zádech a jak mě uvidí, tak vytáhne dudlík, lžérně si ho přidrží a otevře pusinu a čeká. Pak zase spokojeně dudlík naaplikuje, otočí se na bok a chrní dál - teda většinou :wink: , někdy je uspávání na dlouhé lokte :roll: :roll:

Tak hezký večer všem :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
21.5.09 20:56

:lol: Janus , to je vtipny s tim dudlikem :wink:
No a taky se omlouvam, ze jsem vyslepicila konec knihy :oops: , ale stejne je to logicky, jak to zkonci :cry: a hlavne jde o ten pribeh, nejen o konec 8)

Katy , dnes jsme si k veceri otevreli ty olivky s ancovickou, cos donesla, mnaaaaaaam :wink: jsou vyborny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
21.5.09 22:39

Ahoj holky

Dnes nestíham,mala som desne nabitý deň.Ešte len teraz som dožehlila megakopu prádla.Som šťastná,že to mám za sebou.
Teraz si Vás idem prečítať.Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
21.5.09 23:10

Ahoj

Simi-zrovna som čítala o nočníkoch,vraj skôr ako u 1 a pol ročného dieťaťa to nemá zmysel.Je to iba trápene dieťaťa a aj matky,pretože až 1 a pol ročné dieťa si vie uvedomiť,že sa mu chce cikať/kakať a až 1 a pol ročné dieťa to vie aj ovládať.Tak ja s nočníkom počkám aspoň 2 mesiace.

LucyH-Sofi sa najskôr plazila,potom štvornožkovala,potom sa postavila a asi mesiac chodila,tak,že sa vždy musela niečoho držať.17.03.2009 mala rok a 18.03:2009 sa zrazu rozbehla bez držania a odvtedy to bolo každý deň,lepšie,stabilnejšie a teraz už behá úplne bez problémov.

Evelín-gratulujem švagrovej a prajem obom zdravie,šťastie,pohodičku.

Adika-tak to je Sanel šikovná,že tak super zvláda nočník,paráda.My to máme naopak-asi na plienkach skrachujeme.

Adika-Sofinka už vie cielene osloviť mňa-mama,manžela-taťka,moju maminu-babka,moju sestru-volá ju Nana(Janka),no nevie sa naučiť slovko dedi(moj ocino).

Zulok-ahoj,tak Vy máte krtka?Aj mi niekedy.

Mikulenka-to mi je ľúto,že sa tak trápiš,dúfam,že budeš rýchlo fit a zabudneš na tú hnusnú bolesť a fotky sú super,ste krásna rodinka.

Mahule-no tak to Ti toho „pána opatrného" závidim.Sofi je odvážna až moc,nič ju nezastaví,ani kopec,ani jama,ani schody,kludne by sa hodila aj zo skaly.Hrozné…Keď sme vonku,nemôžem z nej spustiť zrak,ani na sekundu.

Želva-gratulace k znovuzrodeniu práčky!!!

A holky-už som objednaná na tú laserovú operáciu očí.Som z toho desňácky vystrašená.Brutálne sa bojím.Idem 08.06.2009 na predoperačné vyšetrenie+konzultácia a 12.06.2009 idem pod laser.Bojíííííím,bojííííííím.Vraj prvé tri dni pooperácii sú strašné bolesti,hotové peklo,tak sa „teším“.Na operáciu ide aj sestra,dali si to na jeden deň,tak budeme trpieť spolu.

Dobrú nocku,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
21.5.09 23:38

Ahoj holky,
tak jsem se do tý práce nějak pustila, dnes jsem vyplodila TŘI články 8O 8O budu muset brzdit, jinak si na mou přehnanou aktivitu zvyknou! :wink: :lol: Ale jsou to všechno spíš drobnosti… No jsem zvědavá, jak to půjde - zatím mě to až nečekaně baví 8O holt je to něco nového… :wink: Ale na příští týden si hodlám všechny články připravit pěkně o víkendu - už mám zajištěné hlídání na obě odpoledne :wink: - a pak to už jenom posílat a případně řešit akutní záležitosti…

Evelín, tyyyy jo, už v pondělí?! To nějak uteklo!!!! 8O 8O Ale tobě to tak asi nepřijde, co? :wink: :lol: Budu moc moc moc nejvíc držet palce!!!

Veru , jeje, to je škoda, že zítra nejdete… nejde ani Maruška ani Péťa (letí s tátou do Milána, koupila mu k 65. narozeninám lístky do tamní opery :D ), tak tam budem se Silví bezprizorní :?

Mahul, díky za uklidnění s chodiči-nechodiči :wink: přesně tak, taky mám PANA OPATRNÉHO, ne ne, žádný risk… ale zase mi ani nikdy ze stoje nespadl atd., to malá se natáhne každou chvíli, i když spíš ze sedu, prudce se otočí a je to… takže ona je to spíš výhoda, mít opatrníka :wink:

Týnko , jsem dneska pokecala v H&M s Klárkou, asi půl hodinky… :lol: malej je překrásnej!!! A moc hodnej (prý byl unavený z plavání :wink: ). No jo, modrooký dítě, jako máte vy dvě, to se mi asi nikdy nepodaří… :lol: :lol: Pak jsem ještě v metru přistoupila k jiný kámošce, a taky s kočárkem… svět je fakt malej 8O :lol:

Další reakce nezvládám, tak se omlouvám a přeju všem krásnou dobrou! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.5.09 00:23

Tak Vas jdu jeste rychle pozdravit nez padnu za vlast. Uceni sjem si zpestrila navstevou porodnice. Malej je krasnej :srdce: A je vtipny, ze vazi vic nez jeho sestitydenni sestrenka, ktera je oproti nemu fakt drobek :lol: :wink:

S tou opatrnosti bych to zase negeneralizovala :lol: Stepan to nejak neresi, z postele by padal po hlave, stejne jako ze schodu :? :roll: Docela se desim, az prijde na to, jak se leze na zidli :twisted:

Mahul, tak vy uz taky nocnikujete 8O :D Tak, at to vydrzi :wink:

Lucy, to video na facebooku je vtipny :D

Evo, to je jasny, proc by slapala :lol:

Katy, Radimovi se to na bananu taky evidentne libi :lol:

Veru, tak Ti dik za pointu filmu :twisted: :lol:

A uz si nic nepamatuju, dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
22.5.09 03:55

Ahoj holky,
moc vam vsem dekuju za podporu a rady,snad uz je to pryc a nevrati se to,v tehle zemi neomezenych moznosti :roll: a hlavne s jejich doktory je to neprijemny :twisted:

Dnes jsme samozrejme,zase vyrazili na plaz a do parku,byli jsme i na lodicce-kajaku :D bylo to super.Mik se to hrozne libilo vsude hejna kacen a racku,byla nadsena.Potomj sme si opekli klobasky a jeste slapali po lese :roll: jsme hrozni blazni ,ja vim..

Bylo dnes poprve skoro 30 stupnu a plaz plna a lidi se koupali 8O _my nee 8)
Mam samozrejme kila novych uuuzasnych fotek,ale vcera jsem vas zahltila tak vam dam mozna jednu a zbytek treba zitra-hlavne jsem uz hotova a chci do pelechu :-)

SIMI-
tak to muselo byt s mamkou bezva a nezvykni si je v praci ze jsi superpracovnik(to ja znam 8):wink:

EVEL-uz v pondeli 8O tak jeste ze mas hlidani ale je to neprijemny nekoho otravovat co…Ale brzy uz to budete mit za sebou :wink:

KATY-
banan se mi moc libi,dite pod kontrolou jeste do ruky bic aby taky slapalo :lol:

EVA-
ty Mas Emicku :P ,tohle jmeno se mi moc libi byla by to moje volba kdyby manzel nemel vymyslenou Mikeilu uz 3 roky pred porodem :wink:

VERU-
My si byli jednou pujcit v pujcovne film a tam meli plakat Marley a ja,toho psa v nadzivotni velikosti,Mik se z toho mohla zblaznit,odchazeli jsme s revem :roll: a za 4 dny ho Ondra prinesl domu,takze uz visi v pokojiku :D Musime ho rano a vecer chodit hladit a pusinkovat :roll:

Jo a tebe bavi ty novinky co umi Mik :lol: tak na otazku kolik ti je ukaze jeden prst a rekne EDEN :lol: Vcera prisli a ja rikam kolik tam bylo kacen? a ona vzdycky rekne MOOOC a vcera rika DVE a ukazala 2prsty :lol: (ale to ji Ondra naucil,neboj nespocitala je :-D )

PACAL-
kojna jsem a kojna budu 8) Mik miluje CECI cim dal vic a ja zacinam mit obavy ze nikdy neskoncime 8O :?

TERKO-
tak at uz je Pajovi lepe a uz se nic nerozjede :wink:

JANUS-
gratulace k samostatnemu stani :wink:

WENEE-
opravdu to tak boli,rikal ti to nekdo kdo na tom byl?To zvladnes! :wink:

TYNKO-
video je super :lol:,ja zrovna chtela psat jak Mik uz mazacky chodi :lol: tak jsem se mrkla jak to ma vypadat kdyz je to mazacky :lol: do takovych otocek a behani mame jeste hooodne daleko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí