Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1264
19.5.09 20:37

VERU- :( to je s prackou k vzteku teda a vim jakou myslis :wink:
Hele jak neni uklizeno,neni tu k hnuti :lol: vsude na zemi kramy,hracky des :roll:

Jinak jsem to fotila z te kuchyne,je to takova jedna velka mistnost..

ZULOCKU- Pekny fotky,nejvic u nas zabodovala ta s kozama,MIk tady kvicela radosti,urcite se u toho i pocurala protoze hned hlasila AA :lol: a do toho MEEEE :lol:

My mame vlastne taky nove fotky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
19.5.09 21:14

Mik: manža dělá v ČT, střihá pořady, já tam dřív dělala asi 3 roky brigádu, jé dostihy, nemyslíš marka svačinu????lidí tam znám hodně, ale přátel tam moc nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.5.09 21:20

Mikul: Jj, kéž kdyby :lol: :lol: :lol: Ale to by jsme nesměli mít atypický dům :P :wink: :wink:

Terko: To je mi líto, tahle znova to mít na průduškách :roll: :roll: :? Hlavně aby léky brzy zabraly a už se vás to tak nedrželo a chlastačku malinko závidím, my jsme měli jet taky dneska fiiič, bo je Adam nemocný a táta ho nechtěl hlídat :roll: :wink: :wink:

Adél: Já se taky snažím, aby chodil spinkat kolem sedmé, aby i tak optimálně vstával :wink: :wink: :wink: Jenže dneska byl hotový a přes den spal jen necelou hodinu …

Zuločku: Krásné fotkýýýý 8) 8) :wink:

Veru: To je k naštvání, no alespoň budete mít pěknou novou :wink: :wink: :wink:

U nás zas naši budou kupovat novou ledničku a my budeme mít tu „jetou“, i když zas až tak jetá není a je zachovalá 8) :lol: :lol: A do začátku taky dobrá, když si vezmu, co všechno budeme muset kupovat a navíc teďka musíme dotovat auto, jelikož ho mám v té opravně a samo, že se tam toho nutného najde víc…nj, desetileté auto, ale můůůj milááášek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
19.5.09 21:54

Terko - to je smůla, tak ať je brzy líp :? . A chlastačku bych taky brala :wink: .

Zuločku - parádní fotečky :wink: . A Mikul taky, taková herna by se mi - a hlavně Adýskovi - taky moooc líbila :wink: .

Týnko - takať stavba pokračuje pěkně svižně, ať už můžete bydlet :wink:

Veru - tak ať dobře vyberete novou pračku, pokud se teda ta stará „neuzdraví“ :wink: .

Adel - auta a psi jsou u Adama taky hitem - teda hlavně auta, nejlepší procházka by asi byla někde kolem dálnice :roll: :roll: . Jé a smažák :-) .....hned bych si dala. Akorát jsem si naordinovala hubnutí před létem :roll: - do plavek se nevejdu a do léta určitě zase nic nezhubnu :evil: :evil: . Takže to asi bude chtít nové plavky sloní velikosti :evil: :evil: :roll:.

Adam už má opět své „koncertní“ spaní, až se uzdraví a bude fit, tak s tím budeme muset něco udělat - asi ho nechat vyplakat, ale nevím, jak na to budeme mít nervy :? . Dnes v noci jsme k němu vstávali asi po deseti minutách - dudlík, pití, dudlík, pití, děs.

Tak všem dobrou noc :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
19.5.09 22:43

Terko jasne ze Maru :lol: byl nam i na svatbe a jeho pritelkyne je moje kamoska a na svatbe me cesala a licila a vubec mi hrozne pomohla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
19.5.09 22:52

Mik: páááááááááááni, jak je ten svět malej :D :D mám vyřídit přes manžu tvůj pozdrav????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
19.5.09 22:54

Ahoj

Táák mám to za sebou.U zubára som bola hodinu,spravil mi dva zuby a mám od neho na mesiac pokoj.Ešte ma čakajú asi tri návštevy u tohto „oblúbeného"odborníka.

No kvetinky som dala ako tak na poriadok,no už to nieje ono.Snáď sa ešte vzchopia.

Želvy-tiež ideme kupovať práčku a stále sa nevieme rozhodnúť akú.A neviem ani akú značku.Teraz sme kúpili mikrovlnku a to nám tiež trvalo,kým sme vybrali.Potom ma ešte čaká domáci robot a vysávač a základné spotrebiče by sme už mali mať všetky.Potom už len drobnosti,ako hriankovač,váha…No teraz ma zaujíma hlavne tá práčka,fakt neviem akú…

Zulok-pozerala som si Tvoje albumy na rajčati-sú tam krásne fotky.Matúško bol aký malilinký,už som aj zabudla,je super pozrieť si staršie fotky,ako sa drobci menia.

Všetkým maródkom veľa,veľa zdravíčka.
Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
19.5.09 23:58

Ahoj holky,
tak se hlásím mezi pracující matky 8O :D - dnes jsem byla v té nové práci a hned jsem do toho spadla rovnýma nohama, ty webovky se totiž spouští zítra, a nebylo nic hotového 8O 8O tak jsem zkracovala 5 článků… no ale šlo to docela dobře a rychle, tak snad to půjde :D Pak jsem ještě doredigovala jednu povídku a jsem úplně mrtvá… :oops: :lol: Ale teda dělá mi to dobře, pracovat, to musím říct! Teda aspoň zatím :wink:

Lucy , tyyyy jo, mamka je šikula! Má můj obdiv 8O :D

Evelín, oooooobrovská gratulace!!! Paráda!!!!!! :D :D :D

Miku , a sakra, ať je ti hned zítra líp!

Všechny ostatní moc moc pozdravuju a padám do peřin… :wink: Zítra jdeme s kámoškou a jejím mimi ( Veru , s Péťou a Jáchymkem, ten blond chlapeček z cvíča :wink: ) na piknik k hostivařské přehradě, tak snad bude kráááásně :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.5.09 00:17

Simi, Ty teda jedes 8O Co se vsechno da delat s dvojcatama :lol:

Mikul, moc pekny fotky domecku :D A ditko se v te kuchyni uplne ztraci, vypapda tam fakt malinka 8O :D

Lucy, tak to je mamak fakt dobra a je super, ze ji to bavi, o to jde to studium lip :wink:

Mikul, dutiny jsou pekne potvory, presne vim, jak se citis :roll: At je brzy lip!!!

Stepa byl chudak dneska po tom ockovani trochu vic ubekanej, hlavne kdyz jsem se dotkla te nohy, do ktere ho pichli a ja si uvedomila az vecer, ze ho ta noha asi boli :roll: :oops: :oops: Chlap je taky porad zatuhlej a ubekanej, ze vsechno boli, ale dneska uz vykoupal Stepana, tak ma i on nejake zasluhy :twisted: :wink:

Tak ja to taky balim, uz jsme ko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
20.5.09 03:47

Pisu jen v rychlosti Ondra se koupe a vyhnal me odsud :roll:
Je mi hrozne cely den ,nevim co to je ,uz sem premyslea i o migrene 8O ,proste me hrozne boli za ocima,kdyz se predklonim a nebo kdyz z predklonu vstanu,ale jako hrozny tlak,vubec to neznam :(

Jsem cela hotova jeste jsme byli na vyslapu cele odpo,ve 2/3 uz jsem odmitala pokracovat Ondra musel jit pro auto a my na nej cekaly s MIk :oops: -ja takova fyzicky trenovana osoba,proste to neslo.. :cry:

Tak jdu poslechnout jako hodna zena a spat-snad to rano bude pryc,ale nejak tomu neverim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.5.09 08:01

Dobré ránko,

krásně prosluněné :D :D :D

U nás noc nad moje očekávání dobrá, vzudil se jen jednou/dvakrát a pak až ráno na UM, to už ovšem nezabral, takže strašíme od 5.15 :roll: :roll: :wink:

Dneska už budeme muset ven nebo mě povezou do Bohnic, uřvaný-protivný dítě až ouvej, u ničeho se nezabaví, nikde neposedí :roll: :x :( … A navíc, mě zas bolí škebule, takže Mikul se přidávám k Tobě, jejlikož se obávám, že to budou chycený dutiny, na to totiž dost trpím :evil: :evil: :wink:

Simčo: šikovnááá :) :) :) Tak aŤ tě to v nové práci baví :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.5.09 09:02

Ahojte

Konečně jsem se dostala ke psaní příspěvku a Beník mi vypnul pc :evil:

Konečně je zase pěkně, tak jdeme ven. Beník byl po tom očku protivnější i včera a večer měl trochu teplotu, ale zvládl to i bez sirupu :) A chrní teď líp 8O , už 2 noci nechtěl UM :D

Marůdkům přeji brzké uzdravení :(

Holky, co máte takový ty domácí papuče, myslíte, že je ta placatá stélka dobrá pro nohu? Četla jsem ten článek od Mik a psali myslím, že má být stélka tvarovaná podle chodidla, ne? Jsem z toho fakt jelen, tyto papučky mají žirafu a jsou placatý :( Třeba ty venkovní Essi, co máme mají tvarovanou stélku :nevim:
Tak si říkám, jestli nemám koupit nějaký kvalitní otevřený botky, který bude nosit na doma :?
A taky mi každým dnem dojdou ty Robeezky, tak jsem zvědavá, jakou mají stélku ty normální boty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
20.5.09 09:32

Dobré ránko,

venku je hezky,ale já asi budu celý den doma :( Vítek byl v noci hodinu vzhůru,měl i teplotu,nemohl usnout,pak měl pro změnu hlad,tak po mlíku usnul,v pět mě vzbudil Jiřulka a už jsme neusnuli :roll: A Vítek se vzbudil v půl šesté,nevyspalej,ukňouranej,nudle mu tečou proudem a ještě blinkal :( Asi mu to mlíko a večerní kaše nedělá dobře na ty nudle v žaludku :? Teď už podruhé spí,tak snad mu pak bude líp :roll:

Zebruš tak to je dobrý,že spí Beník líp :)

Týnko tak snad to ty dutiny nebudou :? ,pamatuju si,jak mi dělali punkce,když jsem byla malá,a nakopla jsem doktora :D

Mikul drž se!

Koukám kromě marodných dětí se nám tu skládají i matky,no tak to už je špatný..

Simi jsi dobráááá :pankac: Tak ať to v práci pokračuje podle tvých představ!
Užijte si piknik,počásko vypadá dobře :wink:

Wenee no vidíš,zubaře si zvládla :wink:

Janus já musím někde vyhrabat a vyzkoušet dvoudílné plavky,co jsem si kupovala,než jsem čekala Vítka,no to jsem zvědavá :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.5.09 09:43

Ahojky chci vas po delsi dobe pozdravit

Koukam ze skoro vsechny deti jsou nemocny nebo nachlazeny, tak at jsou bacily brzo pryc

Mik - ty se taky brzo uzdrav a chtela jsem se zeptat, ty delas u koni? Jak jse to tady cetla tak mi to tak prijde :wink:

Wenee - hlavne ze broucek chutnal :wink: :lol: To me totiz opravdu pobavilo, co ti prckove vsechno do te pusy nestrci

Je toho tady moc 8O , tak jinak nevim :roll:

Tady je taky nádherne tak vyrazime do mesta an nakup na dovcu - i kdyz nevim za co :roll:

Tak ppapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.5.09 09:45

Jo jeste jsem zapomela:

Eveli v- jses fakt borec, zes to dala

Simi - grartuluji k praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit