Poradna duly
Jana Čurdová
Evelín no vidíš jak jsi dobrááá
![]()
Veru sušičku bych taky brala ![]()
Wenee chudinky kytičky
Zubař bude v pohodě,držím palce ![]()
My se jdem chystat ven s kamarádkou,čeká druhé mimi a přijde se pak podívat na našeho už mírně jetýho x-landera,prodáme jí ho sakum prdum a přidáme autosedačku ![]()
Evelín super!!! Gratuluju!
U nás to vše vypukne 4. června - mamka půjde obhajovat diplomku a brácha maturuje - to budou nervy! Jim to pěkně vyšlo, jenže chudák mamča tak bude na nervy dvakrát, za sebe i za bráchu! ![]()
Lucy, tak to je mamka dobra, ze studuje
A co studuje??? Chtela to vystudovat kvuli sobe nebo kvuli praci??? Tak preji, at to vsichni v poho zvladnou a muzete slavit uspechy
To bude asi poradna parba ![]()
Ahoj holky,
u nas ditko uz dobre,za to ja
nejak mi ta ryma vlezla do tech dutin nebo co,ja to nikdy nemela teda,ale boli me cela pulka obliceje,tlak v ocich,tvari a do celisti
predklonit se no to vubec AUAU
,tak jsme si vzala Ibuprofen a nahrala se ve vane,ted tu inhaluju eukalyptus,ten tu teda inhalujem uz mesic ![]()
Vcera vzal Ondra Mik ven tak jsem uklizela,tak vam sem pak dam fotky naseho skromneho obydli ![]()
ADEL- Dva nemocini tomusi byt hruza
drz se holka,a preju at kocarek prodate kdyz chcete ![]()
TYNKO- No spani super co,skoro jak u nas
,marodovi posilam pohlazeni ![]()
JANUS- vam taky uzdravujici pofoukani ![]()
LUCY- tak snad ATB brzy zaberou,ten suchej stekavej kasel je nejhorsi co..
WENEE- Chudinci kyticky
snad pujde neco zachranit a u zubare to bude urco dobry ![]()
EVEL-
HURAAAAA
TAK SUPER ZE TO TAK DOPADLO,SIKULA ![]()
VERU- Normalne v tom susim i dziny a kosile,vytahnu povesim nebo slozim a je to ![]()
Myslim ze jeto tim ze jsou tak obrovsky,v CR by takovou obludu nikdo nekoupil bo by to nemel kam dat.
Kamoska v CR si koupila susicku asi za 30tisic a stejne to ma zmackany,pritom je to nadherna,stribrna moderni susicka ![]()
To co mame my je obri hnusna plechova krabice ,urcite jedna z nejlevnejsich bo byla soucasti bytu,ale pradlo je pekne vyzehleny-ja ani zehlicku nemam ![]()
Evelin mamku dohnala práce, jako ředitelka v MŠ musí mít vysokou školu (teda pokud chce zůstat ve stejné platové třídě), ona už sice hned po škole studovala, ale zdravotní problémy ji donutili to ukončit - teď se do toho pustila znova a hrozně ji to baví. Má samé jedničky, až mi s tím leze na nervy!
Jinak dělá v Praze nějakou školu pro ředitele mateřských a základních škol či co, já ani přesně nevim, ale hrozně si to chválí - přístup a zázemí a tak.
Mik takhle mě nedávno taky chytla celá půlka, myslela jsem, že skočim do zdi a původně jsem to svalovala na zub, byla to hrozná bolest. Až když mi zubařka řekla, že mám jen vidět zánět na dásních, ale jinak nic co by mě mohlo takhle zlobit, zašla jsem k obvodní a ta to svedla na trojklanný nerv, dostala jsem antibiotika a do tří dnů byl klid. Jinak to nesmí příjít do průvanu. Tak ať jsi brzy fit, je to hnus!
LUCY- to je mamka teda hodne dobra ze se do toho pustila a jeste je tak uspesna
![]()
Ja bych to fakt videla na tu rymu,chut uz jsem jeden den mela-trochu,ale zase se mi ztratila,uz me to nebavi
nic necitit.
Boli me jakoby za ocima,jdu si ted lehnout,Mik chrni,navareno mam od vcera-huraaa.
NAS OBYVAK-HERNA ![]()
""http://img207.imageshack.us/img207/1879/1008308.jpg:http://img207.imageshack.us/…/1008308.jpg
""http://img207.imageshack.us/img207/7704/1008320.jpg:http://img207.imageshack.us/…/1008320.jpg
A TAKHLE TO VYPADALO VCERA V KUCHYNI KDYZ MI MIK POMAHALA VARIT ![]()
""http://img207.imageshack.us/img207/4405/1008294.jpg:http://img207.imageshack.us/…/1008294.jpg
Evelín: Šikulááááá!!!
A teď už jenom ty státnice
![]()
Mikul: Pěkný bydleníčko
Taky by se mi líbila obývák/herna, nj..jenže to by jsme museli bydlet ve vlastním, co už…příští kindrlátko to jistí
![]()
Lucko: To je mamka dobrá, že se pustila do študování a ještě takové pěkné známky
![]()
No, Adam už chrupká od půl šesté, byla jsem na chvilku za Radkem na pozemku a už nám tam stojí stojky skoro na dvě stěny
![]()
Ahoj holky,
tak my byli odpol přes tři hodiny venku na hřišti,Vítek si ještě dal půlhodinovou chrupku a bylo vidět,že není ve své kůži.
Když se v kočárku vzbudil,ani si nechtěl hrát na písku,jen seděl v kočáru a koukal na psa.
Má teď autovo-pejskový období
Pořád na něco ukazuje a říká ta,ta ![]()
Mikul naštěstí to s klukama není tak hrozný,jen ta otravná rýma.
Tak se brzy uzdrav!Mě taky něco obchází,mám trochu rýmu a bolí mě v krku ![]()
Máte to tam pěkný ![]()
Lucy to je máma teda dobrá
U nás ve školce,kam bude chodit Jiřulka,je vyhlášenej konkurz na novou ředitelku,tak kdyby měla máma zájem .. ![]()
Týnko takže za chvilku bydlíte?
Už aby to bylo co..
Tý jo už od půl šestý chrupká Adámek,to bychom teda nestíhali,na nás je i ta sedmá brzo,když chcem být co nejdýl venku
Když jsme měli jen Jiřulku,tak jsme byli třeba do sedmi na hřišti ![]()
Dneska zas máme „zdravou“ véču,smažák s hranolkama a zeleninový salát ![]()
EVELINKO GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
sikulaaaa
a nech co najlepsie zvladnete reakciu an ockovanie
MIKULKO..krasne byvanicko a ake priestranee a tusim sa da aj tak velka kuchyna zapratat
tie deti su ale sikulky ![]()
WENEE..to je an slak trafenie..taka burka..tys a s tym prples a takto sa to za jednu burku znici ![]()
VERU..nech je DOmca rychlo fit…no z kasla sa vyhrabat je des
jooj..tolko choruckych detiiek..skore uzdravenie
TYNKO.drzte sa
a my mame nove fotkyyy http://zulok.rajce.idnes.cz/14.mesiac/
akosi nestiham..vkuse sme v zahradke alebo vonku…teraz mi MAtusko zaspala taha uz druhu hodinu..tak an noc pojde spat tak o jedenastej… ![]()
u ans sa vstava tiez tak okolo osmej..ale zas zapava neskoro…
a zabudla som pochavlit perfektne ZELVINKINE fotky…a JAnuskine tiez..ten prirodzeny usmev
jeejda a co deti svetko pojednia
WENEE>>ADELKO>>az mi mraz po chrbte beha…MAtusko zatial take nezvycajne okostoval "len " sedmikrasku,,,on je akosi zatazeny na kvietky..taky jemny chlap ![]()
ahoj kočky, tak Pája to má zase na průduškách, tak máme opět inhalátor a pak ještě nějakej granulát Solmucul na kašel a roztok Aerius na alergii…našla jsem dvanáctý zub a dneska se mu rozjela rýma a celej den pěkně kašle, tak snad bude brzy líp. S manžou jsme byli v krčskym lese na chlastačce s ČT, tak bylo veselo, před 7 sme dorazili dom a manža dorazí bůhví kdy
(ale před dvanáctou maj zavíračku, takže to zas tak dlouhý nebude)
Evelín: páni, jsi šikulkaaaaaaaaaaa, gratulujem
MIkul: nějak se mi ty tvé fotky nechtějí zobrazit ![]()
jinak všem marůdkům přeju brzké uzdravení
Teri tak ať je brzy líp!Týjo 12 zubů
My stále tři ![]()
Zuločku krásné fotky ![]()
TYNKO- 2 steny jsou dobry,jeste2 a muzete bydlet
![]()
TERKO- na pruduskach jo
me s tim desite mala porad jeste pokaslava,zitra jdem na ockovani(ktery ji nenecham dat) ale snad ji DR poslechne..A co vy mate s CT
ja tam mam kamarada-samozrejme komentatora dostihu,ale i ostatnich sportu ![]()
ADEL- vasi zdravou vecu bych si taky dala ![]()
ZULOCKU- na fotky hned jdu ![]()
Tak nam dnes umrela pracka
Jeste k ni ve CT prijde doktor opravar, ale jestli ji nevzkrisi, tak budeme muset neco vybrat noveho ![]()
Hned bych brala tu s tou nastavenou susickou, ale musela by byt vysuvna a lehka, to nevim, jestli delaji, neznate to? Aby byla jako „na kolejnicich“ ![]()
Mik , mate pekny obyvak, to by se delaly srazy!! Ze bychom se pozvaly do Kanady??
![]()
Lucy , mamka je dobra, ze se do toho dala, no a ty znamky…
. To moje mamka radsi zavrela skolku (ba ne, musela
), nechala reditelovani a je normalni ucitelka v MS, aby uz prej nemusela na stara kolena studovat ![]()
Terko , 12 zubu je teda mazec
A prudusky jsou svine, to rikam ![]()
Tynko , super, ze Vam uz stoji 2 steny, teda ty zaklady, za chvili mate baracek ![]()
Zulocku , super fotky, hlavne se mi libi, jak je Matusko zakously do chleba ![]()
No a hlavne vsem klidnou noc!! Domca uz spi, byl pekne otravnej, to prdle dite si proste podruhe nezdrimne, takze od sesti uz tady knoural ![]()
Zulocku , ale nejlepsi je 1.rok exkluzivne!!!!
To je fakt super, povedlo se ti to!!!!
![]()