Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
16.5.09 21:38

My máme taky ty krásný papučky :lol:

http://www.pegres.cz/obrazek.php?… (ale v modré)

Simi , třeba nám to s tou vysočinou vyjde, uvidíme… taky jestli budeme mít hlídání pro psy :?
Snad Ondrovi tak kopřivka zmizí :( , Beník měl jahody jen v Hipp čaji, ale to je asi jen příchuť. Jinak s něma ještě čekám…

Verčo , pokud pojedeme a připomeneš mi to ( :oops: ), tak maso vezmu :wink:
Já jsem v Anglii milovala brambůrky s pepřem, tady jdou taky sehnat, ale není to ono :?

Mik , taky krásný botky :) . Já jsem z toho právě zmatená - někde říkají kotníčkový boty, jinde, že je nejlepší naboso a jinde zase mají boty jen nízký :roll: . Mě teda přijde nejlepší to naboso, je to přirozený (tak proč by se měla křivit noha 8O ), ale babo raď :?

Adel , super, že se výlet podařil 8)

Týnko , vodítko na dítě už jsem taky zkoumala, podle mě to je dobrá věc, hlavně někde u silnice - měli ho v eshopu, kde jsem teď objednávala rolety do auta a potah na autosedačku :) . Beník dnes přešel i celý pokoj, tak mi to taky brzo začne 8O :lol:
Super fotky, Adámek by byl krásnej i jako holčička :wink:

Terko , to jsi teda měla večer :roll: Beník zase dnes začal sám lézt na čtyřkolku :)

S tou zvěří - to já vím, jaké je to práce (chodila jsem kdysi se zvířecím šílencem, kterej cpal zvířata, kam mohl, aby se mu dom vešly - koně, krávy, psy, králíky, atd. :roll: a ten nedělal nic jinýho než lítal kolem nich a ani občas nevěděl, že má přítelkyni 8O :lol: ). A proto jsem dala pryč papouchy, že jsem na ně neměla tolik času a odbívala jsem je :oops: :?
Ale kdybych se jednou dostala na farmu, kde to všechno nebude jen na mě, tak budu jak v ráji :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
16.5.09 21:50

Ahoj ahoj ahoj,

tak nejprv obrázky, jak vypadala oslava:
http://luci.eee.sweb.cz//z01.jpg …dostáváme 1. bazének od tety a strejdy :D
http://luci.eee.sweb.cz//z02.jpg …tento jsme vybrali my :lol:
http://luci.eee.sweb.cz//z03.jpg …kontrola dárků - mašle z balónků zvítězila na první čáře
http://luci.eee.sweb.cz//z04.jpg …tu si čte Tomíno návod k třetímu bazénu od babičky a dědy :lol:
http://luci.eee.sweb.cz//z05.jpg …tady ho i testuje
http://luci.eee.sweb.cz//z06.jpg …Tomíkův dortík
http://luci.eee.sweb.cz//z07.jpg …dortík pro mamču a dědu
http://luci.eee.sweb.cz//z08.jpg …párty zkončila, jde se dom

a musím říct, že jsem ouplně hotovááááááá :-)
Kluci mi začali zase rýmovat a Tom nebyl úplně ve své kůži, v noci moc nespal (ve dvě jsme dodělala dorty a pak každou půlhodinu uplácávala Toma, protože se pořád budil :roll:).
Jinak ale počasí vyšlo a bylo to fajn i když jsme museli z Tomíse každý úsměv doslova dolovat, ale nedivím se mu, zas byl hrdina, že nekňučel jako jindy, když má nějaké trápení. Jen doufám, že se na něm tento zátěžový den zítra nebo dnes v noci neprojeví. Už večer mi přišel trochu teplejší a pořád ho slyším pokašlávat. No to jsme to s tím nemaroděním vydrželi fáákt dlouho!! :roll:
No nic jdu vás dočíst a pak mažu rovnou do hajan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
16.5.09 22:07

Lucy a Týnko , náááádherný fotky!!! :D :D Lucy, to je normálně úplná fotoreportáž… a ty dorty - neuvěřitelný! Měla by ses tím živit! Teda myslím podnikatelsky, ne že se máš živit samými dorty… i když někomu by to třeba vyhovovalo… :wink: :lol:

Teri, jejeje, to sis musela užívat… i když my se tady tomu popisu smáli jak diví, popsala jsi to úžasně, úplně jsme to s manželem viděli… :lol: :wink: Mateřská trpělivost holt někdy musí být bez hranic, co? :roll: :? Jinak já přes den srážím teplotu nad 38 C, ale večer i mírně pod, třeba 37,8 C po odečtu - bojím se totiž, že by to v noci mohlo vyletět výš… Mám s tím zatím dobrou zkušenost, většinou se mi podaří srazit teplotu hned v počátcích… ale taky jsem děti zatím díkybohu neměla opravdu nemocné, „jen“ běžné virózy a nastydnutí.

Všem rýmičkářům a teplotkářům přeju, ať to honem rychle odezní!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
16.5.09 23:41

Krásne fotky,roztomilé detičky!!!!

Tak my sme už oslavili Sofinkine meninky,od mojich rodičov dostala super pieskovisko a hojdačku a od nás bazén a loptičky.Strašne sa jej to páčilo,tak som rada.Stále sa hádzala do bazéna s loptičkami.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
17.5.09 04:39

Tak se nam tu zase nejak rozjizdi teploty a rymy,kasle,,..chjo :(

Oslavy vypadaji podle fotek i podle popisu uzasne :D

LUCY- dort bych si dala,jsi hroozne sikovna,to bych nezvladla a jeste potom ponocovat s Tomem… :? Oslava na zahrade,musela byt super,co deda a mamka rikali na dort? :P a tech dareckuuuu :-)

ADEL- uz vim co jsi myslela tim „cvalanim pod sedlem“ :lol: dnes jsme koukali na netu na vysledky dostihu a oni tam meli dostih -klusaku pod sedlem :wink:-to nebyva bezne,mate pravdu,je to jen takove zpestreni,ale treba ve Francii je to hroozne popularni 8O (nechapu :roll: )

Tak mi to opet nedalo s tema botkama,tak tu uz zase 2hodiny ctu a hledam,hodim vam sem clanek nejvetsiho kapa v ortopedii v CR,doporucuju jet dolu az na– jak spravne obouvat deti–nebo tak nejak,tam je to celkem vysvetleny…Me prijde taky na hlavu cpat diteti celej den neco na nohy,az ke kotnikum,v CR to teda resej hoooodne,to je fakt :! 8O

Chozeni na boso v za:,–(e schvaluje,je to pry prirozene,ALE v prirozenem prostredi- prirode,takze na plazi ,na trave,kaminkach a tak.
Na rovnych povrchach ktere jsou dnes vsude(plovoucky,lino,dlazba..proste rovne podlahy)se prave podle nej ty nohy deformuji… proto ty botky..
Tak nevim,budu urcite davat sem tam jeste capaky,navic ty nase backory se mi zdaji pro Mik uzke-coz je pry horsi nez na boso :roll:

Jdu spat,dneska se mi urcite bude zdat o papucich,botech,nohach a podobnych kravinach 8)proc ja vsechno tak resim-UAAAAA :-) :-)

http://www.zdarns.com/…_detska3.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
17.5.09 09:22

Dobré ránko,

Mikul tak jsem prolítla ten článek a vyplývá z něj,že capáče na doma jsou k ničemu,lepší bačkory.Musíme jít taky nějaké koupit,Vítek tou jedou nohou pěkně cvičí :roll:

Lucy krásné fotky a ty dorty zase 8O ,no čumim :wink: Hlavně ať jsou kluci zdraví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
17.5.09 11:34

Lucy - já chci umet taky takový krásný dorty 8O :lol: , ale bohuzel mam smulu, protoze jsem leva jak savle a jsem ráda, kdyz zplácám hrnkovou buchtu :lol:
a oslava byla urcite super
My máme dneksa na zahrade - neter slavi rok

Mik - takjsi me clankem pekne … ani nevimjeslsti nastvala :wink: nebo co, teda ten pan dr. co to tam tak hezky popisuje :roll: - tzn. že bysme meli koupit backory :roll: , doma totitž chodi bosky, jako my vsichni a já blahova si myslela, jak bude mit zdravi nozky, no nic, ale díky, aspon jsem zas chytrejsi

Týny - tak jsem se rozhodla, ze upecu tu tvou buchtu, v patek jsem si vecer upekla piskot, koupila koka susenky a ráno prijdu do kuchyne - milacek se staral o prcka, tak jsem si mohla prispat - a část piskotu sezranej :evil: :roll: Jsem mylslela, že ho zabiju, tak ze to udelam z toho zbytku a nez jsem stacila uvarit a tak, tak stacil sezrat i ty koka susenky :twisted: :twisted: :twisted: - zákusek pred obedem :twisted:
Takze buchta bude jindy
A to nikdy buchtu nesnida, lae na ten piskot, pry dostal chut a bylo mu divny, ze je to njen tak :lol:
No nezabili byste ho :?:

A fotky botek kkrásný, hlavne Mik ty jsou naprosto uzasny, mit holcicku tak asi nevaham, i kdyz teda na chozeni nic moc, jen tak na paradu, nez by hcodila, tak treba priste :lol:

Papa, jdu neoc uklohnit, ale musime si nechat misto na tu oslavu, pry bude grilovana kyta mnam mnam - v celku v alobalu
No slintam tak pa

A uzijte si dnesni krasne pocasi - snad je vsudde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.5.09 12:07

Ahoj holky, krásně slunečné poledne,

Lucko: Teda smekám před tebou, krásný dorty, fakt to začni dělat na živnostňák 8) 8) :wink: Si s tím přivyděláš víc jak na mimiaukcích :) :wink: :wink:
A koukám, že se musela oslava povést, hlavně ať není brouček nemocný :? :wink: :wink:

Mikul: Taky jsem už prolétla článek, řekla bych, že to praktikuju jak tam píše… Ta majitelka/prodavačka v té zdravotní obuvi mi taky říkala, že teda nemusí být striktně kotníková obuv, ale hlaně musí mít pevný opatek a patu :wink: :wink: :wink: Zrovna si myslím, že v době našeho mládí-komunismu- se nosily právně více-méně „zdravotní botky“…a stejnak má někdo plochou nohu a nikdo ne-e :wink: :wink: :wink: Nebo se mýlím? :oops: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
17.5.09 12:08

Hezké poledne,
Lucy - parádní fotky, je fajn, že se oslava vydařila, těch dárků a ty dorty 8O - naprosto luxusní. Pro mě jako antitalenta v kuchyni je to naprosto nepředstavitelné, že bych splácala něco i jen vzdáleně podobného :? . [bMikul - díky za článek, tak koukám, že budeme muset pomalu koukat po bačkůrkách :roll: :roll: .

U nás je dnes trochu líp, Adýs ale pořád není 100% v pořádku. Chceme jít odpoledne na chvíli na dostihy, tak uvidíme. Ráno vždycky děsně chraptí a kašle a před den je to docela dobré, tak nevím. :?

A už se asi brouček budí, tak musím končit - ahoj večer :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.5.09 12:16

Hezkééé polednééé!

:lol: :lol: Kajdul ty máš doma poklad! No já musím toho svého všehožrouta taky vždycky odhánět, naštěstí už by mi nic takhle bez ptaní nesežral (doufám), ale stavil se tu brácha a co prej je ta nevzhledná hrouda na lince,říkám,že marcipán a jak jsem se otočila už ho měl celej v sobě a zrovna černej na krtka, kterej se táááák blbě barví - to jsem taky myslela, že ho zabim!!! :-) :-)

Jinak dortíky se líbily, ještě dneska volala babička, že mi hrozně děkuje, děda prý chodí po sousedech a vypráví o tom :roll: :lol: :lol:. Dortů mám naobjednáno na tři životy dopředu, ale Jirka prohlásil, že jen přes jeho mrtvolu, a nebo jestli nás chtějí rozvést! Bo já jsem hrozná nervóza a asi jsem pěkně štěkala 8), to už si ale nepamatuju! :lol: :lol: A je fakt, že jak jsem teď dělala vlastně čtyři ve dvou týdnech, tak toho mám na dlouho zas plný kecky. Štěstí, že Jirka má narozky až v prosinci a to už mě to zas přejde, by asi nerozdýchal, že bych mu žádný neudělala! :lol:

A

Teri jsem se musela smát, hezky si sem vkládám fotečky, jak si kluci čistí spolu zuby a teď nám oba pěkně lehly. A to bylo určo z toho Domískova kartáčku… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Naštěstí u nás ještě vládne euforie z dárečků a Tomáš než proleze všechny svoje nové bazény s míčky :lol: , tak ani nestačí být protivka a usne. A v noci spal paradoxně mnohem líp než kdy jindy, asi ho ta pařba zdolala. :lol:

Taťka nám dělá obídek a už to tu táááák krásně voní, že už si příliš slintám do klávesnice, tak zatím papa...... :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
17.5.09 15:04

Ahoj holky,
tak u nás všechno v pohodě :D konečně se i mně zase dobře spí, mám s tím dlouhodobě problémy :roll: a posledních pár nocí se to výrazně zlepšilo, tak je člověku hned líp :wink: Ondrovi se navíc konečně začala zmenšovat ta kopřivka po jahodách :roll: už to není červené a tak vystouplé, spíš jako drsná kůže, tak sláva… ale na jahody se teď chlapec dlouho nepodívá :?

Jára vzal děti ven a já si tu v klidu rediguju, uklízím a budu dělat francouzské brambory :D

Miku , super článek, moc díky za odkaz!!! Plánujem tak do dvou týdnů vzít děti do obchodu - na to abychom byli radši dva - a vybrat jim botičky na doma i na ven :wink: Takže z článku vyplývá, že zatím výhradně kotníčkové… OK… :wink:

Já jinak předtím všude slyšela, že boty pořizovat, až když „chůze převládá nad lezením“, proto jsme nespěchali… ale je fakt, že kdybych počítala i obcházení nábytku a stání v postýlce, tak to má Ondra minimálně půl na půl a vertikální poloha už možná dokonce převládá… Takže nejvyšší čas! Ježiš, já budu zas dojatá… první opravdické botičky… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
17.5.09 15:45

Ahoj holky,to jsem rada ze jste na clanek mrkly,sem si rikala zesi jen reknete-„Ta prdla Mikulena tu zas otravuje skrz boty :roll: …“ :lol:

Tak ja uz nebudu jo :wink: Me to zase presvedcilo v tom ze ty nase jsou blby bo ji tam tu nozku fakt musim nacpat a prsty ma proste stlaceny u sebe-a to je prej horsi nez bosa :roll:
Takze musim naky na netu vyslidit a neter je koupi a priveze.

Ted si nastesti oblibila chuzi po kolenou :lol: kleci a je vzprimena a chodi tak po celem byte :roll:

JANUS- uzijte si dostihy a pozdravujte moje kamarady jo :wink:

SIMI- Ondrovi to porad nezmizelo jo 8O ,tak to si jahody dlouho neda co.

KAJDUL- hlavne ze mu chutnalo :lol: -a bez prace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
17.5.09 17:56

Miku , taky jsem myslela, že ta vyrážka bude za dva tři dny pryč, a on týden! :( Ale nic jiného (než reakce na jahody) to být nemůže, protože jinak je úplně fit.. No, jsou horší věci… :? A za info o botách jsem náhodou vděčná! :wink:

Tady je dneska normální léto!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
17.5.09 20:20

ahojky, teda tak parádní počasí…že jsem se hned spálila a Pája trochu opálil, pořád pěkně kašle a občas to v něm píská, tak uvidíme, ale na plávo zejtra nejdem. Dneska sem si vychutnala čočku s grilovanym párkem a zejtra budu dělat květákovou polívku. V út jdu na kontrolu ke gyndr., tak snad bude vše ok, asi ale na mě bude vyděšeně koukat, páč po středečním nošení kočáru se mi vyrýsovalo šest ukázkových modřin na pravym boku :D :D

Lucy: dorty jsou překrásný, hned bych si dala krtka…marcipán miluju :D

Simi: páni, taková reakce na jahody…u nás se budu bát skořice a melounu, páč se osypal, když jsem to u koju baštila…

Mikul: díky za článek, u nás stejně převládá lezení před stáním, tak boty ještě kupovat nebudu(že bych už byla jediná???)

kajdul: tak snad budeš s buchtou příště rychlejší než manža :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
17.5.09 20:24

Ahoj holky,

my jsme si užívali sluníčkového dne na zahrádce, přijela mi po obídku kamarádka vláčkem, tak jsme byli pro ně s Aďáskem na nádraží (pro ni a jejího 21 měs. klučíka)… je na návštěvě u rodičů ve vedlejší vesnici, jinak bydlí ve velkoměstě (liberci :lol: :lol: :lol: )… A pak jsme je byli před šestou zase vyprovodit, jenže to mi Adam samo-sebou usnul a před hlavními dveřmi se mi musel probudit :? :? :? , takže v půl osmý usímal trošku s histerií :oops: :oops: :wink: Ba co víc, hnusně pokašlává a dneska i měl takový chropnivý hlásek :( :( :(

Kajdul: No to máš doma strávníka :-D :-D :lol: Ale umí ucenit tvoje kuchtění, páč zdlábl i „suchý“ piškot :lol: :lol: :lol: Já jsem včera dělala karamelové řezy, prý taky mňamka :) :) :) (já jsem totiž ještě neměla…a taky nesmíííím :roll: :roll: :? … a po pravdě mě to výjmečně ani neláká…) a dnes se to načalo a je toho slabá 1/4 plechu 8O :lol: :lol:

No nic, jdu uklidit tan „bordel“ po dracíh do herny :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital