Poradna duly
Jana Čurdová
Jani: Fotky pěkný
Jinak Adam se taky zkouší krmit sám, resp. mi stále sahá po lžičce, takže dnešní rajská byla taktéž všude
![]()
Teri ať je Pája brzy v pořádku!
Mikul pořád mi to leží v hlavě,co to teda vlastně spolkl,jsem z toho vyřízená
Jinak Vítek dneska spal 3 hodiny
![]()
Veru já jsem taky hospodyňka heč,uvařila jsem těstoviny s masem a zeleninou na zítra,no snad to bude k jídlu ![]()
Janus fotky dobrý,to jsi teda odvážná matka,že jsi nechala Adámka jíst samotného
Mě stačí ta snídaně,jak si labužníček láme chleba a je to všude
![]()
Snad bude dnešní noc lepší!Vítkovi celý den teklo z nosu,ale když jsme zkoušeli odsát,tak tam nic neměl ![]()
Simi tak jsme bačkory nakonec taky nekoupili,ještě počkáme ty 2-3 měsíce ![]()
Týnko ty jsi hrozně akční,místo cvíča učení,já bych se šla svalit na gauč ![]()
Šla bych spát,ale před půlhodinou jsme večeřeli vepřové maso a zeleninový salát
,tak musím ještě vydržet ![]()
Zdravim!!!
Jejda, moc plkate, nestiham cist
Ale jen plkejte, socialni kontakt je potreba, i kdyz jen virtualni ![]()
U nas teda den nahoru dolu
Stepan vstal asi zadkem napred, dopoledne byl uknouranej a protivnej, vyhazel mi na zem potraviny, ktery nasel ve skrince - konzervy, musli, susenky, vysypal co se dalo, rozdupal a pak to zacal jist
Mne se do toho podarila vysypat ryze, diky uklidu pripalit obed a jeste k tomu jsme nasla v lednici plisen
Dopoledne jak vysite ![]()
Odpoledne uz bylo lepsi, uzili jsme si prochazku v parku.Tesila jsem se na vecer, ze Stepana predam tatinkovi, ale toho nejak zmohla vcerejsi jizda na kole, pres den mel bolesti ve svalech a v kloubech a jak prisel domu, tak sel spat… A ted ju konecne ticho a klid
… na uceni ![]()
Preju, at se deti z tech nemoci vyhrabou co nejdriv!!!
Mikul, jsi me pobavila, ze si budes muset poridit dite, aby jsi mela co nosit v satku
![]()
Adél: Já bych se najradši svalila do postele, ale svědomí mi to nedovolí
Včera jak mě bolela hlava jsem to zalomila už po deváté a ráno jsem i tak byla zbitá jak pes, tak ono je vážně jedno, jestli si jdu spát v devět nebo o půlnoci
![]()
A véču jste teda měli famooozní
![]()
Evelín: No dopledne jak stehno
Ale zítra to snad bude lepší
Ale něco muselo lítat ve vzduchu, páč Adam mi vyštrachal celou prádelní skříň
![]()
A k tomu žehlení…já jsem ho to vzdala definitííívo a teďka oblečení jen sklááádááám
![]()
Veroušku neblázni, snad si nemyslíš, že tě podezříváme z nějaké sabotáže
A vůbec jsem nemyslela, že by na kartáčku byli Domískovi bacily, ale že Domísek poskytl super přenašeč, prosim tě to už museli mít dávno v sobě, jen si z toho zrovna u vás udělali super koktejl
na těch flaškách a dudlíkách a výše zmiňovaném kartáčku
, na který vzpomínám každý den, protože Tomáš miluje bráchovo kartáček, jež se pořád válí někde na vaně a tak si ho Tom vždycky ukradne. Denně si tak říkám, že se musim poohlédnout po něčem podobném, co máte vy, ale vždycky na to zapomenu. Takže nebuď zas tak vztahovačná, ju?!
Já se spíš divim, že to Domča ustál bez větších zdravotních a psychických následků!
Prďolka, vždyť už má i bez toho trápení víc než dost! My můžem bejt v podstatě rádi za naše „obyčejný“ nachlazení!
…a co se týče těch léků Tomáš mi třeba dneska Mucosolvan vzal v pohodě, držel si tu stříkačku a vycucával si to sám, když jsem mu dávala v podvečer Nurofen, tak to už řval jak tur, jen to uviděl (stejné udělátko - o obsahu věděl prd, když to ani neochutnal, prostě nic!) Už mám vypozorováno, že dopoledne je takový ochotnější a s přibývající hodinou se stupňuje jeho odpor. Jinak od usnutí už je po pátý vzhůru a brečí, takže si iluze nedělám!
Tak se tu opatrujte a dobrou, pokud možno! ![]()
Strasim tady a jdu radsi spat. Uz tu je urcite jen ucici se Evelina
Ja bych to teda asi uz nedala, jsem rada, ze si muzu jit lehnout..
Ale zase je fakt, ze mi za tu materskou uplne zakrnej mozkovy bunky, teda jestli tam jeste nejaky zbyly ![]()
Dobrou ![]()
Dobré ránko,
venku se to vybírá,ale na hřiště nemůžem,když lilo jak z konve.
Kamarádka odnaproti nás zvala na návštěvu,ale kluci mají tu rýmu a její holčička půjde na přeočkování,tak jsme doma ![]()
Jiřulka má i kašel,Vítek je protivka a vstával v 5.15 ![]()
Týnko s tím žehlením máš recht,já žehlím jen minimálně ![]()
Ještě by to chtělo nějak přemluvit Janusku,aby pořád tolik nežehlila ![]()
Ahojda,
si představte, že Adam vstával až o půl deváté
Je teda fakt, že v 5.15 se vbudil na mlíčko, pak nemohl zabrat, ale jelikož mu v postýlce nic jiného nezbylo, tak spal až do půl sedmé, pak jsem si miysela, že vstávačka…ovšem brouček protivka na druhou a hned co jsem si ho vzala na polštář, tak spal
A já s ním jen do půl osmé, překvapivě mi to pak už nešlo
![]()
Ovšem protivenství mu zůstalo a chce se jen chováááát, spustila se nám ke kašli i rýma (takže Adél podobně jak u Jiřulky…)
A teď mi na prsou zase usíná a to přemýším, jestli zajedeme k dr., když potom tam bude až v pátek
![]()
Já mám sice auto u autolékaře, ale máma si vzala Mondeo a nechala mi tady svoji Fiestu …jinak jsme teda doma, jelikož ještě před chvilkou lilo jak z konve a Radek šel v půl deváté v dešti dělat na barák
![]()
Ahoj holky,
teda to počasí je děsné, chvíli sluníčko, pak zase skoro prší
.
U nás noc katastrofa, Adam skoro pořád vzhůru a v šest budíček definitivně. ![]()
Adel - tak já se s tím žehlením teda polepším - teda spíš s nežehlením
A vstávačka v 5:15 - hrůza ![]()
Týnko - půl devátá je nádhera
. Ať je broučkovi ale už brzy líp. Já taky už pomalu přemýšlím o doktorce, Adam začíná kašlat fakt škaredě, i když rýma se mi zase zdá trošinečku lepší
. Tak uvidíme. Naštěstí mám dr. blízko a měla by tam být každý den.
Ahojky, podepisuju se pod vaše příspěvky
s tím rozdílem, že mi už máme doktora za sebou a dostali jsme antibio
, ale je fakt, že tenhle kašel je fakt hnusnej naprosto jinej než vždycky, tak asi je to tak správně. Jen teda netušim, jak je do něj budu dostávat!
Tak já jdu teda zapnout žehličku, sice je v provozu denně, ale ne na naše hadérky a my už máme šatní skříň nějakou prázdnou
, nějak se nám přesunula po křeslech různě po bytě. A kluci už začínají remcat, že sice mají vypráno, ale kdo to v těch hromadách má hledat!
Fuj nemoci fuj, to je des, co??
Snad se z toho ty nase prdky aspon na leto vyhrabou ![]()
Tak at to rychle odezni u vsech (teda dnes jsem volala Dr. stav Domci, slysela jsem, jak tam nekomu v ordinaci predepisuje neco na prudusky a stejne mi pak rikala, ze ten kasel bude mit Domca tak 10-14 dni, to je des, jak to dlouho pretrvava
) a je lip!!! ![]()
Mik , jeste me tak napadlo, jak jsi psala o tech susickach, to tam v tom susite/susej lidi i kosile do prace? Protoze jako tricka a teplaky chapu, ale treba dziny nebo ty kosile musi byt stejne zmackany, ne??
![]()
Adel , ty vis moc dobre, jak jsem to myslela
Jako ze Mikulenkovci v tom susej a nebo obecne lidi v tom susej
Videla jsem v tom susit i prachy ![]()
Jáááj holky,som desne naštvaná.V noci sa u nás prehnala strašná búrka,hromy,blesky,vietor,lejak a všetky moje kvetinky sú chúďatka zbité,polámané,zničené.A boli také nádherné.No neporazí ma?Mám fakt z toho nervy.
A poobede ešte musím ísť aj zubárovi,blééé.
Papa
Ahoj holky,
taky mame za sebou doktora, ale jen ockovani posledni hexa. Ten nas prdola se jinak zatim drzi, kdyby mi do tech stresu ze skousek jeste onemocnel, tak uz to asi budu spatne rozdychavat!
Vasim prdolkum preju, at jsou ty nemoci brzy pryc!
Jinak se jdu pochlubit, ze vsichni napsali test asi jako ja, tedy dost mizerne, takze hoooodne snizili bodovou stupnici a diky tomu jsem test udelala, dokonce za D
Jinak bodove to snizili zrejme o 8 bodu, aby ho clovek udelal musel mit aspon 10 ze 30 (ja mela 16)
Fakt chytri, napred si udelaji tezkej test a pak aby se s nama na dalsich terminech nemuseli otravovat, tak musi snizit latku. No hlavni je, ze to mam a muzu k obema statnicim ![]()