Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
18.5.09 15:25

Holky Vítek už spí 2 a půl hodiny,mě z něj klepne :roll: :D
No boty na ven máme,zatím snad stačí,takové kotníkové plátěné,podobné jakou jsou Fare,a ty bačkory koupíme větší a je to.

Wenee kdyby si dal do pusy brouka,tak bych mu ho snad ani nevyndala :-( :D To kolečko právě bylo docela velké,jinak bych tak neplašila.. :roll:

Simi a co,vykakalo dítko tu náušnici?To by mě teda mrzelo.. :D
A mě už zas bolí hlava,asi je to fakt tlakem.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
18.5.09 15:30

ahoj holky vy jedete 8O

my letime do MC

ADEL- ja bych se taky az tak nebala,jestli to uz spolknul tak to vyjde :wink: horsi kdyby to zaskocilo a vdechl to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
18.5.09 17:51

Veru , zapomněla jsem pochválit fotky - krása!!! A jak jsi tam vysmátá! :wink: :lol: Jinak to máš pravdu, s tím lezenim vs. chozením, i s těmi botami, udělám to taky tak :wink: A s bačkůrkama počkám klidně dva měsíce, uvidím prostě, jak na tom s chůzí budou…

Adél, jo jo, myslím, že náušnice opět spatřila světlo světa :lol: :lol:

Wenee , fuj fuj, brouci… :roll: to nás taky čeká… :? Já se hrozně štítím žížal - fuuuuj, představa, že jim to budu muset třeba brát z rukou… šáhnout na žížalu… bleeee!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.5.09 19:41

Lucko: :lol: :lol: :lol: Vidíš, a já jsem se zrovna chtěla zeptat, jestli aukcuješ i holčičí :lol: :lol: :lol: A ty někde nakupuješ magapacky a pak to rozprodáváš? :wink: :wink: :wink:

Veru: A my jsme zrovna v ZOO potkali tygry i slony :) :) :) A máte celoroční vstupenku?

Wenee: Malá baští brouky, jo? No fuj…naštěstí se jich nějak neštítím, ale z pusy bych je zrovna dolovat nemusela :lol: :lol: :lol:

Jinak o tom vertikálním lezení alias ťapkání kolem nábytku jsem slyšela tady někde na emiminu… taky jsem kupovala prní bačkůrky, až když udělal Adam první samostatné krůčky :wink: :wink: :wink:

No, a dneska jsem měla jít původně cvičit, pak že radši půjdu pomáhat Radkovi na baráček (radši oželím cvíčo, aby jsme brzy bydleli :lol: :lol: :lol: ) Nakonec mi volá, že mu přišel kamarád pomoct a že můžu jít teda cvičit (taťka by hlídal již uloženého Adámka…) Nj, jenže mi to řekl až ve 1/4 na sedm a to když máme teďka auto v opravně, musela bych pěšo a to už jsem samozřejmě nestíhala :-( :-( :-(
Tak se aspoň budu učit a půjdu ve čtvrtek :roll: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
18.5.09 20:45

Týnko snažim se, ale už je tady toho asi moc. Zatím je to 1. balík na zkoušku a uvidíme jaká bude návratnost a jestli půjdem do dalšího. 8) Navíc teď mají všichni kolem mimča, takže jsem ty nejlepší kousky jsem rozdala, něco naládovala klukům do skříně a pak se divim, že prodělávám :lol: No paní podnikatelka ze mě asi nebude! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
18.5.09 20:51

Týnko , to je škoda, že cvičení nevyšlo. Tak snad příště. :wink:
Wenee - 8O tak broučky si dává Sofi ke svačině :wink: , to bych teda fakt nemusela, bleee:? . No ale každému chutná něco jiného, že :wink: :lol:.
Adel - to s tím kolečkem by mě teda taky příšerně vyděsilo :? . Ale určitě to bude dobré, uvidíš. Adam mě nedávno vyděsil podobně - hrál si s klíčema v kočárku, než jsem se obula na procházku a na klíčích mám přívěsek - takovou malou kovovou opičku a s hýbajícíma rukama a nohama - a najednou koukám, že opici jedna ruka chybí 8O . Taky jsem nejdřív myslela, že ji snědl (je tak 1 cm dlouhá), tak jsem ještě prohledala celou podlahu v chodbě a naštěstí byla hozená v botníku :roll:, štěstí, že jsem si jí všimla . Takže od té doby má Adýs utrum, i když klíče ho teda strašně fascinují :? :roll: .

Jinak dnešní Adamovo spaní je o nervy pro všechny zúčastněné :roll: . Protože je mu fakt asi špatně, tak spal přes den dvakrát, i odpoledne, a večer ho uspat byla docela bojovka :roll: . U večeře zíval na celé kolo, ale v postýlce řev :? . Nakonec po půl hodině nošení a oplácávání to zalomil a za čtvrt hodiny byl vzhůru zase - z nosu mu teče, nemůže dýchat a budí ho to, když ho odsaju, tak u toho děsně pláče, takže má okamžitě zase plný nos a klidně bych takhle mohla pořád dokola. Teď sice spí, ale pořád se vrtí a kňourá ze spaní :roll: , to bude asi zase veselo :? .

Lucy - :lol: :lol: Adam Domčův kartáček neměl, ale zato mu sebral dudlík - tak že by na té tvé teorii něco bylo :lol: :lol: ?? Nééé, Veru dělám si legraci :wink: .

Tak všechny moc zdravím, Adýs se už zase vrtí a „prozpěvuje do chůvičky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
18.5.09 20:56

No Jančí , tak se hlásím do klubu, jako bys byla u nás na návštěvě :lol:, to zas bude noc a pak po mě může ještě někdo chtít fungovat v domácnosti, pche!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
18.5.09 21:02

A ještě sem hodím taky pár foteček :wink: :

Zkoušela jsem nechat Adýse samotného obědvat a takhle to dopadlo (lžičku má jen na okrasu nebo co)- takže asi budu zase krmit raději já.
 http://img1.rajce.idnes.cz/…P1070159.JPG

Takhle končí všechno, co mu dám na hlavu :roll: :
 http://img1.rajce.idnes.cz/…P1070106.JPG

A jeden „přirozený“ úsměv :lol: .
http://img1.rajce.idnes.cz/…P1070099.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
18.5.09 21:04

Lucy - tak domácnost já po takové noci vzdávám :? …no jindy taky ale nejsem zrovna „hospodyňka roku“ :roll: . Tak ti taky přeju pevné nervy a pokud možno aspoň trochu spánku :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
18.5.09 21:13

Jani , ty fotky jsou super, jako bych to videla u nas, do jidla hrabat rucickou, cepicky sundavat (proto ma kloboucek na tkanicku :wink: ) co nejdriv!! :lol: :lol: Jen ten zubaty usmev nam moc nejde 8) :lol:

Simi , ta fotka je vysmata proto, ze jsme s Domcou skakali, to on ma vzdy zachvat smichu, tak se Danovi povedlo nas zachytit ve vyskoku 8)

Tynko , jojo, koupila jsem si rocni (je to podle data, to jsem nevedela, takze do kvetna 2010) pro sebe, to se vyplati :lol:

Prosim Vaaaas, uz tady zacinam resit, jestli jste to nechytli fakt od nas, ale Domca fakt neni nemocnej, jako ze ma rymu a horecku :lol: :lol: A hlavne nase hracky jsou cistejsi, nez v materskem centru a na plavani (si myslim ja 8) ). Jako trochu kaslal, to joo, ale zhorsilo se mu to az pak na plavani, jsou to pruuuduskyyyy, nejsme nakazlivyyy, buheheheeeeee :cry: :cry:

Jinak ja jsem hospodynka roku, protoze jsem prave vyzehlila 7 Danovych kosil a 3 moje a jine chutovky, takze si jdu za odmenu umyt hlavu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
18.5.09 21:18

Ja dneska vubec nestiham,Mik spala jen 30minut,tak jsme spolu varili a ted pujdem ven…

Marudkum klidnou noc preju :?

Veru krasny fotky,ja uz chci svuj sateceeeek :lol: ale taky lehci ditko bych potrebovala :roll: asi budu muset poridit prcka na to svoje milovany noseni 8)
Jo a ja neverim ze mohli od vas chytit nemoce,vzdyt vy nejste jakoby primo nachlazeni ZE? :wink:

Vyjizdky na kolech musi byt super,ja jsem ale lenoch :oops: ,jak mam fyzicky narocnou praci tak odpocinek byl u nas vzdy jen pasivni 8)

Ted jsme kecali s rodinou na skype,Mik jim zas vsechno vykecala,ze jsme vcera byli na zviratech a co tam vsechno bylo a jak delala MALA :lol: (byli jsme na detskym dnu na zavodisti,lidi jak smeti,kosa silena(12stupnu)a vsude fronty,takze jsme se tesili jak nechame Mik namalovat „Facepainting“ ale nedali jsme to teda :twisted:

Lucy ja davam strikackou,MIk se po vsem davi ale vezme si to,hned ji to davam zapit,treba 5krat nez to sni vsechno(vyndam na to membranu z pitka),ted chudatko trpi jak do ni rvu tu stavu z cibule :oops:

Jo mickovani,Veru ja to snad nastudovala tak nejak z netu(ale kdybych mela moznost taky bych radsi na zivo),Mik se to libi,vcera usnula v sede na me obkrocmo tak jsem ji i prstama masirovala oblicej na odchod rymy,nevzbudilo ji to jen si spokojene vrnela a chrnela dal :srdce:

ADEL-tak co snedl nebo ne :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
18.5.09 21:24

Ha nez jsem to odeslala tak jste psali

JANUS- krasne akcni fotky

VERU- ja jsem tak vdecna ze ty jejich obri susicky co tu maji to vyzehli za me :lol: tady nikdo nezehli-ani ja :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
18.5.09 21:26

ahoj holkyyy, tak se to Pájovi zhoršilo, odpol už solidně chrchlal a sípal, vypadá to na průdušky, tak zítra s ním sjede manža k dr a já pojedu ke gyndr..sirupy v poho baští, tak je to v pohodě.

Adel: jej, to by mne taky pěkně vystrašilo, tak at je Vítek v pořádku

Veru: krásný fotečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
18.5.09 21:27

Veru - od vás to určitě nemáme :wink:, Adam chytne kdeco a včera na dostizích s ním byl Tom i v dětském koutku, tak kdoví, co tam zase olizovat a cpal si do pusy - to se pak nemůžu divit, když mám doma takového slintala :roll: :wink:
A fotky jsou super, šmírovala jsem i u tebe na rajčeti :wink: .

Já bych tak šla chrnět, ale raději počkám, až přijde Tom z hospůdky - šli po nohejbale prý jen „na jedno“ :lol: :lol: - protože dnes se do sprchy s tím mým malým kroutilem a nespavcem neodvážím - to bych tam ani palec nesmočila a už bych zas letěla utěšovat a uspávat :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.5.09 21:40

Veru: Tak teď aby jste chodili i v zimních vánicích :lol: :lol: 8) JInak krásné fotkýýýýý :) :) :)

Jani: Tak hoď na sprchu pro jednou bobek :wink: :wink: :wink: Jinak přeju, ať ta noc není tak akční, jak to vypadá doteď 8) :wink: :wink:
Jinak od vás to zaručeněn nemáme :wink: :wink: :wink: To my jen tak „provokujeme“ :oops: :oops: :lol:

Tak jsem se nakonec patlala s kynutýma buchtama plněnými mákem a nakonec z toho zbyly kynuté buchance, které se jen otřely o mák :-( :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí