Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
14.5.09 22:38

Jani: :lol: :lol: :lol: Jsem si taky občas říkala, že ze žehlení dostanu pupínky a nejenom z něho :roll: :lol: :lol: Myslím si, že ze žehlení nebude mít Adýsek pupínky, určo žehlí i porubu (já teda žehlím jen po rubu, jelikož tak i pereme ) :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
14.5.09 22:56

Holky!!!!!Strašnýýýýýýý trapas!!!!Sofinka má zajtra meniny a my sme o tom nevedeli!!!!Pretože doteraz meno Sofia v slovenskom kalendári nebolo a ani ma na začiatku roka nenapadlo pozrieť,či ho tam už náhodou nepridali.No a práve mi volala sestra,že Sofia už v kalendári je a zajtra.Super,čo?Som fakt „dobrá“ matka.Takže musím narýchlo zorganizovať oslavu.Už som vymyslela aj darček.Teda nevymyslela,inšpirovali ste ma Vy-kúpime bazén a loptičky.My sme Sofi dali druhé meno Mária,takže minulý rok oslavovala meniny na Máriu,ale keď už je v kalendári zapísana,tak samo,že bude oslavovať na svoje meno,čiže zajtra.Takže juchúúúú,cez weekend nás čakajú oslavy.
Dobrú nocku,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.5.09 23:03

Wenee: Myslím si, že kvůli tomu nejsi vůůůbec „špatná“ matka, koho by napadlo, že přidají jméno do kalendáře, když vloni tam nebylo :wink: :wink: :wink: A navíc my jsme se s Radkem dohodli, že svátky nebudeme slavit vůbec, jen narozeniny pořádně, beztak si vše potřebné kupujeme během roku :) :) :) U nás se totiž svátky slavili resp. stále slaví a občas mi to příjde „zbytečné“ slavit i svátky, každopádně vy si oslavu užijte!!! :D :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.5.09 23:26

Hooooj!

POtrebuju oddych od uceniiii :twisted:

Koukam, ze tu rasite opet jidlo :lol: Sladke muzu v jakemkoli mnozstvi - teda nemela bych, ale ted jak se stresuju, tak je to aktivita spolu se spankem, ketra me dokaze trochu uklidnit. Takze dieta zacne az po statnicich :P

Veru, ty jsi skolacka, ze mas prvni kazy :twisted: :lol: Je to neprijemny, ale da se to prezit. Zanet okostnice je pry o dooooost horsi :wink:

Boticky mame Essi a spokojenost, doporucu zvalste tem ditkam, ktere maji sirsi nozku, coz Stepan ma jsou mu dobre :wink:

Bazenek s balonkama teda kupovat nebudu, uz jsem udelala blbost s puzlema a mame je porad na 100 kousku a dalsi varku vsudesepovalujicich veci fakt nepotrebuju :twisted: :lol:

Wenee, to jsi dobry, ze chystas oslavu i na svatek 8O U nas je tolik naorzenin, ze svatky fakt neresime. Teda Stepan je navic na Vanoce, takze to ma jakoby vse v jednom. Vim, ze ale dost lidi slavi mohutne i svatky. A je super, ze uz mate Sof i v kalendari :wink:

Mikul, jsem narazila na diskusi o nositkach, kam jsi prispivala a chtela jsme se zeptat, jak jsi spokojena s bondolinem??? Nosis casto? Ja mam manducu (jako vetsina z nas tady :lol: ) a ted nosim hlavne, kdyz je nejaka krizovka, protoze Stepan se do ni sice vzdycky tesi, ale uz v ni zase tak dlouho nevydrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.5.09 23:41

Jejda, ono uz je pul dvanacte, to uz nejspis vsichni normalni lidi spi nebo se na to chystaji (nepocitam Mik a jeji casovy posun!). Ja uz pro dnesek taky koncim, at zitra nezyvam u pisemky :roll: :wink:

…brou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
15.5.09 00:03

Ja nespiiim, pred pul hodinou jsem dorazila z hospody, tak tu strasim :lol:

Evelin , to je stejne sranda, jak pises „at zitra nezivam u pisemky“ :wink: Me to prijde jako pred 100 lety 8) akorat, ze ja chodila na pisemky rovnou z hospody a ty holt od ditete :lol: 8)

Januso , ja mam taky nekdy pocit, ze me to zehleni zabije, hlavne ty Danovy kosile, to je nejhorsi, bleeeeeeeeee :twisted: zitra je budu prat, takze mam na vikend radost, kopa normal pradla a jeste kosile :twisted: 8)
Paradni fotka, jak se Adamek vali v tom bazenku, se tu smeju :wink: A samo gratulujeme k prvnim kruckum 8) :P

Mik , ja jsem puvodne chtela jako prvni botky takove kozene sandalky s uzavrenou spickou, neco podobneho, jako si tu fotila. Ale pani mi rikala, ze je lepsi koupit ty „prvni boticky“, uzavrene, kozene, maji bud s dirkami na vetrani, nebo bez. Ze ty sandalky jsou spise na to leto, tak jsem si nechala poradit :P
Velikost ma Domca asi 18 (nohu), takze backurky ma 18,5 a jsou trosicku vetsi, ale malicko. Ty na ven ma 19, takze mu vydrzi dele :wink:

Wenee , to je teda hruza, s tim zubarem :twisted: To tak ale byva, ze ty „lepsi“ doktori jsou nekdy drazsi.. Ja nastesti budu platit jen 1000 Kc za dve bile plomby a 700 Kc za piskovani - cisteni zubu 8) :roll:

Ja vlastne ani nevim, jakto, ze jsem dodnes nemela kaz :P zase tak prepeclivej cistic zubu nejsem :wink: ale asi, ze mi vyrostly pozde, skoro jako Domcovi :lol: a pak jsem hodne jedla ty fluoridove tablety. Ale o to vetsi strach mam ted z vrtani. Dan mi rikal, at si necham dat injekci, i Dr. mi to nabizela, ale to si pripadam jak srab, davat si injekci kvuli dvoum plombam :lol: :lol: 8)

Adel , pockej, jak porad pises, on dela manzel v hospode?? Ze porad nosi nejake mnamky? Nebo jen tak? :wink:
A jinak si myslim, ze na ty prvni krucky klido staci boty po Jirickovi, ja to taky planuju, ze je schovam pro sourozence. Sice vsude rikaji, ze to nema byt, ale to je asi az u vetsich deti, ne? Ty maly toho moc nenachodi, ten nas vubec :wink: a za mesic budu kupovat dalsi boty :roll:

Tak si ted tady u toho psani cistim zuby, at ty kazy trochu odradim :lol: A taky jsem dnes sezrala, ano, sezrala 14 bonbonu z te bonboniery, ja taky nejsem preslazena po trech, jak psala Simi , takze opet proklinam Janusu a tesim se na zitra, az sezeru dalsi :lol: :lol: Vyhoda je, ze mam rada horkou cokoladu, svetlou a bilou nemusim (ale tak dam si 8) ), takze ty sni Dan, huraaa :lol: :lol:
 Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
15.5.09 04:16

Ahoj holky,
tak my se navecer rozhodli ze s Mik zajedem k Dr(Ondra musel kousek od tamtud neco vyzvednout),jakoze po nemoci ji poslechnout a td,ale bylo tam uz 20lidi pred nami a to jeste nezacali :evil: .
Takze jsme na ne hodili bobek,protoze cekat tam 3 hodiny a pak tam zas na nas vykouknout nejaky kure,co si bude hrat na to ze jako posloucha jestli Mik dycha ciste-to si na ni to ucho muzu priplacnout taky.. :roll:

Cestou zpet ze prozkoumame park jaky maji v tom meste,ale ja ze Mik byla malo oblecena ..,tak nas tatka hned ze neco koupime :roll:
Takze jsme koupili puncochace,salu :lol: a uz to jelo-vybaveni na pisek,manzel boty do prace,Mikince manasky a bazen na leto,kam se vejdem nasedato vsichni tri :roll: …a dalsi kravinky 8)

WENEE- to stoji na Slovensku zubar tak moc??jak to??na ne se vam nevztahuje pojisteni nebo co 8O
Uzijte si svatecek,my si jeste pockame nez nam daji Mikeilu do kalendare :lol:

ADEL- mnam to jsi mi teda udelala chute,jeste ze dnes necitim diky ryme zadnou chut,hned bych sla neco tvorit 8) :lol: Jsi mepobavila tim cvalanim pod sedelm nebo jak :lol: myslis jako cvalove dostihy?To jste neznali? 8O :D

EVEL- Bondolino je bezva,ja nosila celou zimu,bohuzel ted mi vypovidaji zada,chystam se objednat si satek jestli to nebude lepsi,kdy\ ne budu ho mit na druhe mimco :D ale hrozne po jednom touzim :D
Ja zase malinko lituju ze jsem si nekoupila Manducu,ani nevim proc asi jednodussi instalace…ale Bondolino bude asi nejlip vycpane na ramenou,takze pro nas tezke ditko a lehci matka nejlepsi volba 8)

VERU- z hospody jo,ty se mas 8O
Ty botky jsem taky koupila jako prvni ty kotnikove kozene a ty sandale na leto,ale to nez sem dorazi budou male :roll:
Ted premyslim ze jeste objednam po netu jedny a neter mi je doveze.. 8)

Je 22hodin vecer ja mam hlad jak vlk,ale vubec se mi nechce jit neco jist,bo nic necitim,se divim ze to jeste nevymysleli koumaci pres diety,nechat si nejak paralizovat chutove poharky :lol: clovek ji hned do polosyta 8) pisu kraviny asi z hladu 8O jdu jist…

TYNKO- jeste tu okukuju ty boty a tady maji treba adresy svych prodejen,tak mrkni je tam i Liberec,ostatni znacky to asi taky na strankach budou mit :wink: http://www.dpk.cz/…rodejny-vzp/

koukam na botky Fare,tam bych taky vybrala :oops: :D http://eshop.fare.cz/…2151481.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
15.5.09 08:53

Ahoj holky,

Mikul to právě bylo klusání,že ty koně museli klusat,ne cválat,tak nevím,fakt se v tom nevyznááám :wink:

Veru manžel nedělá v hospodě,ale šel z tréninku a kvůli mě se v té hospůdce stavil,no ale sobě samozřejmě koupil taky :wink: Po tréninku si ještě stihnul dát jedno,no bez toho to nejde,že jo :roll: :D
A s těma botkama,to se podívám,jaké jsou tam po Jiřulkovi,jenže on měl větší nohu a první botky jsme kupovali až v jeho 17ti měsících :wink:

Vůbec tu nejsem,jdem do hudebky a měla bych něco dělat!Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.5.09 09:19

Ahoj holky,

Evelín: Budu držet pěstičky pro štěstí i na nohou :wink: :wink: :wink: Já jsem taky strašila na PC do půlnoci, ale pak jsem neměla snahu ještě psát, nejdřív jsem se učila a pak hledala Radkovi spojení, resp. jsem mu snad vypsala celý jízdní řád :evil: :lol: :lol:

Veru: Tak z hospůůůdky, jo? 8) 8) :) Já jsem si teda ještě bílou plombu nenechávala dávat, tu si schovávám až na přední zuby, zatím mám vrtané stoličky a tak tam ať je klíďo-píďo tmavá :) :) :)

Mikul : díky, zrovna se rozhoduju, jestli zajedu do Liberce pokoupit nějaké ty botky, jenže jsem nenašla zase na stránkách Essi, kam distrubují botky (jen jejich podnikové prodejny…) a při té přiležitosti budu tááák hodná, že hodím Radka do práce :lol: :lol: :lol:

A nebo ho v tom nechám pěkně vykoupat, ať si trajdá vlakem (courákem to do Liberce trvá skoro hodinu, bo snad objíždí všechny prdelky na cestě…) :P :) :)

Jdu pověsit prádlo, ještě to risknu s balkonem, zatím u nás svítí sluníčko… a pak se rozhodnu, jak s dnešním programem :) :) :)

Adél: Užijte si plavčo!! Přemýšlím, že bych napsala ségře, co má v plánu zítra a taky by jsme mohli do bazénu (to bych teda nejela dneska…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
15.5.09 12:47

SOFINKE vseeeeeeeeeeeeeeeeeetko naaaaaaaaaaaaaaj :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
15.5.09 14:09

Ahoj

Mikulenka-ten zubár je súkromník,nemá zmluvy s poisťovňami a ešte k tomu je predražený.Inak,ak zubár má zluvy s poisťovňami,tak je to lacnejšie.No neviem prečo niektorý má a druhý nie.

Zuloček-ďakujeme za prianie,cmuk pre Matúška

Holky boli ste niektorá na laserovú operácii očí kvôli krátkozrakosti?Chcem ísť,tak zisťujem info,aké to je.

Táák,mám navarené-zeleninovo-kuracia polievka a zapekané cestoviny so šunkou a syrom.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
15.5.09 14:11

No, tak jsem se prave vratila s Domcou ZASE od doktora :twisted: Vite, jak mel na srazu trosku ten drazdivy kasel? Tak to trvalo, mel to trochu i v noci, ale spal, takze ok. Vcera se k tomu spustila trochu ryma, v noci ale dobry, jenze rano kaslal tak, ze se dusil, rudnul a potom brecel :cry: :?
Takze jsem ho chnapla a hura k Dr., diagnoza spasticka bronchitida (zanet prudusek tusim), takze miliony sirupu a kapky, prej se ta jeho alergie uz prehoupla na dychaci cesty, huraaa :twisted: takze uz vidim, jak bude do skoly nosit takovy ten dychaci pristrojek na astma :roll: :cry: Normalne se mi tam chtelo brecet :?
Jeste dostal kortikoidovy cipky, kdyby se dusil a nemohl popadnout dech, nejakej prednison v tom je, jak cumim na Dr. House, tak uz v tom vidim posledni stadium :lol: 8) Jsem magor......

Tak se omlouvam, ze si tu stezuju, ale fakt jsem z toho spatna, ze musime prestat chodit na plavani a tak, to uz je mi fakt jedno, hlavne, aby byl zdravej :evil:

No nic, jdu si udelat neco k jidlu, mam hlad, Mik , to znam, kdyz nic necitis pri ryme, to nesnasim, jak si to jidlo nevychutnas :roll: :lol: Ale ja bohuzel rymu nemam, takze jdu neco sezrat :lol:
Vyhovovalo by mi, kdyby mi dnes nekdo neco donesl z hospudky, jako Adel , ale pochybuju, ze pujde Dan uz ted domu z prace :lol: :lol:

Jo Tynko , tos me pobavila s tim vlakem, ale za trest by Radek mel jet tim courakem, si myslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
15.5.09 14:13

Jo Simi , to bylo dobry s tim cvicenim, nejak to ty matky bojkotujou posledni dobou :lol: 8)

Wenee , muj manzel byl na te operaci (nosil cely zivot bryle a cocky), mel -5 a -5,5 dioptrie na ocich a byl na tom pred rokem. Zatim je vse v pohode, zadny problem, jen si obcas musi kapat umele slzy, ze ty oci vysychaji.
Ale rikali mu, ze ve stari se to samozrejme zase zhorsi. Myslim, ze by to obecne kazdemu ale doporucil, rikal, jak je super, ze nemusi nosit cocky, nemusi myslet na bryle a tak, uz si zvyknul :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
15.5.09 14:58

Želvička-netráp sa kvôli Dominičkovi.Hlavne mu dávaj tie sirupy pravidelne,môj ocino má niečo podobné a keď berie lieky,všetko je o.k. a dokonca,Dominik z toho môže vyrásť,pri tak malých deťoch sa to stáva.Držím palce.
A dík za info o tej laserovej operácii,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
15.5.09 15:01

Ahoj holky,

Veru tak to je teda blbý s tou chorobou :( ,ale nemusíš všechno hned vidět tak černě,jak psala Wenee :wink: Tak ať se brzy uzdraví!

Jinak čočka s párkem měla celkem úspěch,samozřejmě párek větší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital