Poradna duly
Jana Čurdová
ahoooj, holky…my s Pájou dneska cestovali za kamarádkou na Hanspaulku do Dejvic(takže sme vystřídali tram, bus, metro…), Pája to přežil ve zdraví
byl hodnouckej, ale já jsem samá modřina od kočáru, páč občas nikdo do schodů nepomohl, taky by to moje dítě mohlo vážit stejně jako Domča ![]()
fotečky jsou krásnýýýýýý, hlavně sandálky Mikul…
Janus: my polštářek máme v postýlce, ale Pája se pokaždý v noci přesune na druhou stranu, lehne si na peřinu, vysrčí prtku a spokojeně chrupe, takže ani nemám šanci ho přikrejt, ale tu je celkem teplo
Tynko: krásný fotečky, páni a ta pokuta, tak hlavně jestli se z toho manža poučí a krásný fotky ze srazu
Zuzi: jsi šikulka s tou diplomkou, moc gratuluju
Jani: Já jsem dělala velký úklid hraček myslím ve čtvrtek či pátek, no to teda byla fuška
A navíc jsem vyřadila „miminkovský“ hračky, teda především chrastítka a kousátka (většinu má ještě navíc půjčené kamarádka, takže toho má Adam vážně hafo
)
Terko: To jste teda dneska měli cestovní den, hlavně že jste to zvládli
Mě teda naštěstí pokaždé někdo pomohl do MHD-čka a teďka golfkama se to taktéž dá zvládnout v poho, ale XAčko bych tam teda táhnout nechtěla
![]()
Adél: Přímo zdravotní bych nekupovala, ale nějaké s tím atestem jo-o…záleží, jak „obyčejné“ to jsou kecky a taky jak jsou mu velké? My teda máme o číslo větší a to by mělo být v poho …
Ještě, holky, k našemu celorepublikovému srázku
Nééé že bych vás chtěla lákat do těch Jizerek…ale zrovna tenhle odkaz jsem objevila v jiné diskuzi ohledně emimiňáckových srázků…bylo by fajn najít něco podobného jako toto:
http://www.hotelpeklo.cz/
Jinak příroda je tam moooc krásná, byla jsem tam naposled na lyžáku
![]()
MIK,..jasminovu ryzu…to znie velmi zaujimavo..normalne ma to\ laka..skusim uvarit manzelovi.ten ryzu miluje na vsemozne sposoby ![]()
jeeeja kaciatkaa..to muselo byt kranse prekvapeniee
jeejda a`slecna uz tak kraaasne telkefonuje..uzasne..no musdelo to byt riadne dojemne
a nadherne topanocky aj sandalky..MAtusko\ am zatial len vysoke aj topanky na von aj take lahucke kozene papucky
jeeej a my amme taku istu perinku z ikei ![]()
WENEE,…kdedysi som skusila krem proti celulitide a nohy mi akokeby spuchli..sice neboli akoby roztrasene ale napuchnute..nno hroza ![]()
SIMI..super..ze si Ondrasek tak polstarek oblubil… ![]()
RYNTYNTYNKO..jeeejda,..pokuta..brrr ![]()
a na fotkach vam to spolu slusiiii…a ta hojdacia siet..hned by som odskusala ![]()
a hracky mimoinkovske som vyradila uz aj ja..a minuel ked ich Matusko zbadal..taks a s nimi zas rad pohral..ale po chvilke ho uz omrzeli
Týny - tak toje mi moc lito s tou pokutou
rýže - holky díky za rady, varim tak jak vy, ale je to rozblemcanec hnusnej jinak delam v troube ale kvuli 2porcim se nehctelo rozdelavat roubu a dopadlo to tak jak to dopadlo
boty - malej má takový podobný od Essi (cena vyhrála)
http://www.detskeboty.cz/…03-sandy.htm
koupila jsem mu o cislo vetsi a za mesic mu jsou śkoro malý, tak ted jsem mu vzala o 2cisla, palec ma jak konci prvni prezka, ale nebudu prece kupovat kazdy mesic novy boty a naststi mu to vubec nevadi, prijde mi ze ma lepsi zakladnu a lip se i tape
http://www.detskeboty.cz/…77-kokos.htm
jo a po doma chodi v ponozkach - bud protiskluzkach nebo obyc
A jeste do tretice, v Renu je ted nejakej vyprodej a boty Essi ze 600 neco na 425, tak jsem vzali ty sandaly
No vidíš, Kajdul, a to jsem byla v Renu minulý teden a těch slev jsem si teda nevšimla
Je teda fakt, že jsem těch obuví v našem obr nákupním centru prošla víc, a Reno bylo jedno z posledních a pak už mě to nebááá
![]()
Ahoj holky, včera jsem vás dočetla a byla půlnoc, tak už jsem ani nereagovala
. Dnes jsme byli na návštěvě u kamarádky a teď mám migrénu, tak ani dočítat nebudu, dočtu vás zítra, budu doma ![]()
Jen jsem si tak zběžně všimla
Týnko , to mě mrzí s pokutou a řidičákem. Manža dostal párkrát pokutu za pěkný blbosti, na který jsem ho upozorňovala, ale říct si nedá
(př. nezastavil na stopce a za rohem byla policie
a tvrdil mi, že to v Anglii není - blbost, co?
), no ale vždycky to byla tisícovka. To vy máte teda fakt drsnou pokutu
![]()
Kajdul , ty první boty máme taky - s béžovým páskem. A ty druhý vypadají dobře, do Rena se podívám, jestli jsou slevy. Ty první máme z Rena ve Futuru ![]()
Zebruš: No vidíš, to by mě nenapadlo, že v Anglii není stopka… a jak si zvykal manžel na řízení v pravo? To musel být ze začátku tak trošku šok, že?
![]()
Jdu do hajááán
, z dnešního dne jsem úlně KO, ještě že Adámek byl dneska zlatíčko největší, takhle hodný už dlouho nebyl
Odpoledne jsme byli u nás v centrumu autem a obcházeli jsme spolu krámky(potřebný) a to byl teprv úplně paf
![]()
Jen v rychlosti zdravím, dneska me cely den bolela hlava
…takjdu radeji hned do hajan!¨
Tynko , s tou pokutou me to mrzi! A vzbudila jsi u me taky pekelnou zvedavost
. Ja bych si just koupila neco drazsiho pro sebe s tim, kdyz mame tolik penez na rozhazovani…a nebo by taky zustalo jen u vyhruzek…
A holky, moc krasne fotecky!
Ahoj zenske!!!
Divaldo bylo supeeeer!
Holky, co mate blizko do Brna, zajdete si na Bidniky, fakt hezky muzikal
![]()
Pak jsme chteli zajit na vino a zapadli jsme do docela dobre restaurace (aspon jsme si to mysleli podle drivejsich zkusenosti)
Objednali jsme si nejake lehci jidlo a prilohy, ketre staly neskutecne mnoho oproti tomu, jake vlastne byly a personal nas taky dost zklamal
Zakonceni vecera teda nic moc ![]()
Ach jo, mela bych se jit jeste ucit ![]()
Dobrou vsem!!!
To jsem rada ze se vam vsem libi nase sandalky,doufam ze je i venku trochu uzijeme.
Odpo jsme byli po dlouhe dobe zase venku,opekat burtiky,prochazkovat,na plazi jsme postavili hrad a krmili kaceny ![]()
EVEL- super ze se divadlo vyvedlo,vecere uz tedy mene,priste uz tam nepujdete no ![]()
To uceni bych takhle v noci vubec nezvladla ![]()
MAHUL- posilam pofoukani na hlavinku ![]()
ZEBRUS- tady jsou stopky zase vsude, na kazde krizovatce a kdyz neni hlavni cesta urcena jede ten kdo je tam prvni
vsichni se pousti,cekaji..-to by byl v CR masakr ![]()
ZULOK- Tu jasminovou vari v cinskych restauracich(myslim opravdovych
ne ty v CR
)a manzel je miluje,tak si to vymyslel,ja jsem se bala ze chut bude silna nezvykla,ale je to dobry ![]()
Perinku Mik ma hrozne rada,jak se vzbudi sedi si tam a ukazuje si na zviratka a rika co tam je ![]()
ADEL- jak uz pomalu capkaji tak bych take casteji davala ke kotnikum,je teda zvlastni ze tady to vubec neresi,deti chodi v capakach vetsinou znacky Robeez,proste do kdy to jde,a kdyz botky tak taky jen nizke.. ![]()
JANUS- ja se do toho taky musim pustit,mame hracek jak v MC
skoro vsechno jsme dostali a je toho proste mooooc
mezi tim ruzna vicka,krabicky,milion obrazku,pohledu-sama zvirata… knizky:roll:
Dobré ránko,
u nás se dnes spinkalo až do sedmi, ale to asi od šesti? spal se mnou v posteli, teda nejdřív to byla jako každé ráno…že si ho vezmu k sobě a mazlíme se a on po nás potom leze
No, a najednou koukám a ono už sedm
![]()
Mahul: Tak ať hlavinka dneska už nebolí
Jj, to bych taky chtěla, jenže to máme jako splátkový kalendář
Sice máme peníze stranou (ušetřené ze stavebního spoření), jenže ty příjdou na vybavení bytu a spol. Tak ráda bych si z nich nemalou částku vzala a šla s tím někam… Ale to si pak zase nebudu mít z čeho koupit spotřebiče či zaplatit pracanty na baráku
A díky milovanýmu manželovi se musíme uskromnit
![]()
Evelín: Super že jste si užili Bídníky a příště bude zakončení lepší
A to ses šla ještě v půl jedný učit?
![]()
A já musím dopolko se psem do vedlejšího města na veterinu, ale pojedu s bráchovým fárem, páč potřebuje vyvážit kola (včera mu přišly poštou nový disky) v místním servisu… takže se pěkně projedu vytuněným benzíňákem (my máme naftu)
![]()
Holk,y a co vaříte dneska rychlýho k obědu??? Pomoooooc.....
A představte si, že v té nasí městké prdelce světa máme i MC
Byla jsem dosti šokována, když jsem to včera slyšela v rozhlase
Tak jsem si koupila náš zpravodaj a tam je napsáno, že se otvírá v pátek po 5-ti měsíční zimní omlce, blbci zrovna v zimě je ho zapotřebí víc než teďka
, takže se půjdem kouknout s Adámkem …jooo a pro pobavení: hračky na hraní si přinést svoje
To fakt bude něco…a je to v areálu mé bývalé mateřské školky, teďka knihovny a klubu důchodců
![]()