Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
13.5.09 20:18

ahoooj, holky…my s Pájou dneska cestovali za kamarádkou na Hanspaulku do Dejvic(takže sme vystřídali tram, bus, metro…), Pája to přežil ve zdraví :D byl hodnouckej, ale já jsem samá modřina od kočáru, páč občas nikdo do schodů nepomohl, taky by to moje dítě mohlo vážit stejně jako Domča :D

fotečky jsou krásnýýýýýý, hlavně sandálky Mikul…

Janus: my polštářek máme v postýlce, ale Pája se pokaždý v noci přesune na druhou stranu, lehne si na peřinu, vysrčí prtku a spokojeně chrupe, takže ani nemám šanci ho přikrejt, ale tu je celkem teplo

Tynko: krásný fotečky, páni a ta pokuta, tak hlavně jestli se z toho manža poučí a krásný fotky ze srazu

Zuzi: jsi šikulka s tou diplomkou, moc gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.5.09 20:49

Jani: Já jsem dělala velký úklid hraček myslím ve čtvrtek či pátek, no to teda byla fuška 8O :lol: :lol: A navíc jsem vyřadila „miminkovský“ hračky, teda především chrastítka a kousátka (většinu má ještě navíc půjčené kamarádka, takže toho má Adam vážně hafo 8O 8O :) )

Terko: To jste teda dneska měli cestovní den, hlavně že jste to zvládli :wink: :wink: :wink: Mě teda naštěstí pokaždé někdo pomohl do MHD-čka a teďka golfkama se to taktéž dá zvládnout v poho, ale XAčko bych tam teda táhnout nechtěla :oops: :wink: :wink:

Adél: Přímo zdravotní bych nekupovala, ale nějaké s tím atestem jo-o…záleží, jak „obyčejné“ to jsou kecky a taky jak jsou mu velké? My teda máme o číslo větší a to by mělo být v poho …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.5.09 21:00

Ještě, holky, k našemu celorepublikovému srázku :) :) :) Nééé že bych vás chtěla lákat do těch Jizerek…ale zrovna tenhle odkaz jsem objevila v jiné diskuzi ohledně emimiňáckových srázků…bylo by fajn najít něco podobného jako toto:
 http://www.hotelpeklo.cz/

Jinak příroda je tam moooc krásná, byla jsem tam naposled na lyžáku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
13.5.09 21:01

MIK,..jasminovu ryzu…to znie velmi zaujimavo..normalne ma to\ laka..skusim uvarit manzelovi.ten ryzu miluje na vsemozne sposoby :D
jeeeja kaciatkaa..to muselo byt kranse prekvapeniee
jeejda a`slecna uz tak kraaasne telkefonuje..uzasne..no musdelo to byt riadne dojemne
a nadherne topanocky aj sandalky..MAtusko\ am zatial len vysoke aj topanky na von aj take lahucke kozene papucky
jeeej a my amme taku istu perinku z ikei :)

WENEE,…kdedysi som skusila krem proti celulitide a nohy mi akokeby spuchli..sice neboli akoby roztrasene ale napuchnute..nno hroza :roll:

SIMI..super..ze si Ondrasek tak polstarek oblubil… :D

RYNTYNTYNKO..jeeejda,..pokuta..brrr 8O
a na fotkach vam to spolu slusiiii…a ta hojdacia siet..hned by som odskusala :D

a hracky mimoinkovske som vyradila uz aj ja..a minuel ked ich Matusko zbadal..taks a s nimi zas rad pohral..ale po chvilke ho uz omrzeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
13.5.09 21:06

Týny - tak toje mi moc lito s tou pokutou

rýže - holky díky za rady, varim tak jak vy, ale je to rozblemcanec hnusnej jinak delam v troube ale kvuli 2porcim se nehctelo rozdelavat roubu a dopadlo to tak jak to dopadlo

boty - malej má takový podobný od Essi (cena vyhrála)
http://www.detskeboty.cz/…03-sandy.htm
koupila jsem mu o cislo vetsi a za mesic mu jsou śkoro malý, tak ted jsem mu vzala o 2cisla, palec ma jak konci prvni prezka, ale nebudu prece kupovat kazdy mesic novy boty a naststi mu to vubec nevadi, prijde mi ze ma lepsi zakladnu a lip se i tape
 http://www.detskeboty.cz/…77-kokos.htm

• tyhle
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
13.5.09 21:08

jo a po doma chodi v ponozkach - bud protiskluzkach nebo obyc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
13.5.09 21:11

A jeste do tretice, v Renu je ted nejakej vyprodej a boty Essi ze 600 neco na 425, tak jsem vzali ty sandaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.5.09 21:38

No vidíš, Kajdul, a to jsem byla v Renu minulý teden a těch slev jsem si teda nevšimla :? :? :? Je teda fakt, že jsem těch obuví v našem obr nákupním centru prošla víc, a Reno bylo jedno z posledních a pak už mě to nebááá :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.5.09 21:40

Ahoj holky, včera jsem vás dočetla a byla půlnoc, tak už jsem ani nereagovala :oops: . Dnes jsme byli na návštěvě u kamarádky a teď mám migrénu, tak ani dočítat nebudu, dočtu vás zítra, budu doma :)

Jen jsem si tak zběžně všimla

Týnko , to mě mrzí s pokutou a řidičákem. Manža dostal párkrát pokutu za pěkný blbosti, na který jsem ho upozorňovala, ale říct si nedá :evil: (př. nezastavil na stopce a za rohem byla policie :evil: a tvrdil mi, že to v Anglii není - blbost, co? :twisted: ), no ale vždycky to byla tisícovka. To vy máte teda fakt drsnou pokutu 8O :(

Kajdul , ty první boty máme taky - s béžovým páskem. A ty druhý vypadají dobře, do Rena se podívám, jestli jsou slevy. Ty první máme z Rena ve Futuru 8)

http://img2.rajce.idnes.cz/…DSCN4901.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.5.09 22:09

Zebruš: No vidíš, to by mě nenapadlo, že v Anglii není stopka… a jak si zvykal manžel na řízení v pravo? To musel být ze začátku tak trošku šok, že? 8O :) :)

Jdu do hajááán :-) :-) :-) , z dnešního dne jsem úlně KO, ještě že Adámek byl dneska zlatíčko největší, takhle hodný už dlouho nebyl 8O :lol: :lol: Odpoledne jsme byli u nás v centrumu autem a obcházeli jsme spolu krámky(potřebný) a to byl teprv úplně paf 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
13.5.09 23:05

Jen v rychlosti zdravím, dneska me cely den bolela hlava :twisted: …takjdu radeji hned do hajan!¨

Tynko , s tou pokutou me to mrzi! A vzbudila jsi u me taky pekelnou zvedavost :wink: . Ja bych si just koupila neco drazsiho pro sebe s tim, kdyz mame tolik penez na rozhazovani…a nebo by taky zustalo jen u vyhruzek…

A holky, moc krasne fotecky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.5.09 00:32

Ahoj zenske!!!

Divaldo bylo supeeeer! :D Holky, co mate blizko do Brna, zajdete si na Bidniky, fakt hezky muzikal :D 8)
Pak jsme chteli zajit na vino a zapadli jsme do docela dobre restaurace (aspon jsme si to mysleli podle drivejsich zkusenosti) :roll: Objednali jsme si nejake lehci jidlo a prilohy, ketre staly neskutecne mnoho oproti tomu, jake vlastne byly a personal nas taky dost zklamal :( Zakonceni vecera teda nic moc :?

Ach jo, mela bych se jit jeste ucit :(

Dobrou vsem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
14.5.09 03:52

To jsem rada ze se vam vsem libi nase sandalky,doufam ze je i venku trochu uzijeme.
Odpo jsme byli po dlouhe dobe zase venku,opekat burtiky,prochazkovat,na plazi jsme postavili hrad a krmili kaceny :D

EVEL- super ze se divadlo vyvedlo,vecere uz tedy mene,priste uz tam nepujdete no :wink:
To uceni bych takhle v noci vubec nezvladla 8O

MAHUL- posilam pofoukani na hlavinku :wink:

ZEBRUS- tady jsou stopky zase vsude, na kazde krizovatce a kdyz neni hlavni cesta urcena jede ten kdo je tam prvni 8O vsichni se pousti,cekaji..-to by byl v CR masakr :lol:

ZULOK- Tu jasminovou vari v cinskych restauracich(myslim opravdovych :lol: ne ty v CR :lol: )a manzel je miluje,tak si to vymyslel,ja jsem se bala ze chut bude silna nezvykla,ale je to dobry :P

Perinku Mik ma hrozne rada,jak se vzbudi sedi si tam a ukazuje si na zviratka a rika co tam je :D

ADEL- jak uz pomalu capkaji tak bych take casteji davala ke kotnikum,je teda zvlastni ze tady to vubec neresi,deti chodi v capakach vetsinou znacky Robeez,proste do kdy to jde,a kdyz botky tak taky jen nizke.. 8O

JANUS- ja se do toho taky musim pustit,mame hracek jak v MC :roll: skoro vsechno jsme dostali a je toho proste mooooc :lol: mezi tim ruzna vicka,krabicky,milion obrazku,pohledu-sama zvirata… knizky:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.5.09 08:04

Dobré ránko,

u nás se dnes spinkalo až do sedmi, ale to asi od šesti? spal se mnou v posteli, teda nejdřív to byla jako každé ráno…že si ho vezmu k sobě a mazlíme se a on po nás potom leze :lol: :lol: 8) No, a najednou koukám a ono už sedm :) :) :)

Mahul: Tak ať hlavinka dneska už nebolí :wink: :wink: :wink: Jj, to bych taky chtěla, jenže to máme jako splátkový kalendář :oops: :? :? Sice máme peníze stranou (ušetřené ze stavebního spoření), jenže ty příjdou na vybavení bytu a spol. Tak ráda bych si z nich nemalou částku vzala a šla s tím někam… Ale to si pak zase nebudu mít z čeho koupit spotřebiče či zaplatit pracanty na baráku :? :( :( A díky milovanýmu manželovi se musíme uskromnit :evil: :? :?

Evelín: Super že jste si užili Bídníky a příště bude zakončení lepší 8) :wink: :wink: A to ses šla ještě v půl jedný učit? 8O 8) :wink:

A já musím dopolko se psem do vedlejšího města na veterinu, ale pojedu s bráchovým fárem, páč potřebuje vyvážit kola (včera mu přišly poštou nový disky) v místním servisu… takže se pěkně projedu vytuněným benzíňákem (my máme naftu) :lol: :lol: :lol:

Holk,y a co vaříte dneska rychlýho k obědu??? Pomoooooc.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.5.09 08:22

A představte si, že v té nasí městké prdelce světa máme i MC 8O 8O :D Byla jsem dosti šokována, když jsem to včera slyšela v rozhlase :! :lol: :lol: Tak jsem si koupila náš zpravodaj a tam je napsáno, že se otvírá v pátek po 5-ti měsíční zimní omlce, blbci zrovna v zimě je ho zapotřebí víc než teďka :roll: :roll: :? , takže se půjdem kouknout s Adámkem …jooo a pro pobavení: hračky na hraní si přinést svoje :evil: :lol: :lol: To fakt bude něco…a je to v areálu mé bývalé mateřské školky, teďka knihovny a klubu důchodců :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí