Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1264
13.5.09 15:25

Ahoj holky,nepamatuju vsechno,musim to pak projet znovu,

TYNKO- takova pokuta 8O to je teda k vzteku,to te chapu…

KAJDUL- ja varim ryzi podobne jako Zulocek,varim vzdycky sypanou a ruzne druhy,vetsinou celozrnnou smicham s jinou,ted jsme si oblibili jasminovou celozrnnou,ale na to si clovek musi zvyknout,je to uplne jina chut nez ta bila co se vari v CR.Davam take 1,5 krat vice vody a pomalu varim,ja teda brzy ztahuju z plotny a davam dodelat pod perinu-je to namka a nkdy se nerozvari-ani obycejna ne.
A do brambor taky jak pise Z. -osmazenou cibuli-mnam :wink:

EVEL- tak to jsi si udelalal radost-super to je obcas potreba :wink: a Bidniky bych si taky dala libit 8O :D

Tak polstar u nas je v postylce,spis jako nastojato ,jen opreny,ale mala spi na perine,ma rada byt v takovem korytku,necestuje skoro vubec.

Dnes ma kvetak,repu a kuskus,a a vcera to same s kuretem :wink: +olivovy olej…

Jdu na Verci rajce na Tynky mi to nejde,nemam tu dlouhe Y :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
13.5.09 15:51

VERU- tak jsem zkoukla fotky a nejsou vsechny rozmazany :wink:
Tak jsem ti to tam trochu prolezla :oops: a jste sympaticka rodinka a ty jsi teda super kocka,na te dovolene ti to neskutecne slusi,to jsi musela drzet nejakou silenou dietu,takhle byt par mesicu po porodu hubena 8O :wink:

My jsme vcera sli nakrmit ty nase kaceny a meli pro nas prekvapeni-6malych kacenek-byli jsme s Ondrou uplne dojati 8)

Ondra az tak ze vytocil babicku z Kanadskeho mobilu na Cesky :roll: (to bude palka :lol: ) a mluvili jsme nejdriv s jednou babickou a potom s druhou.Mik jim rikala BABI a BABA a mi buleli a babicky taky(no stoji nam ta blba Kanada za to :cry: )pak jim rikala ze je tam s ni MAMA a TATA a krmili jsme GAGA a RYBU a co maji kaceny?MIMI( :lol: tak rika tem malym kacenkam)

No bylo to bezva a potom zacal Ondra konecne sam od sebe mluvit o tom kdy ze to chci letet do CR :potlesk: ,takze to musim vsechno naplanovat.
Nejradi bych letela primo do Prahy,pres leto leta prima linka,ale jeto o tolik drazsi nez do Vidne :? ze asi poletim do Vidne a z Otrokovic pro nas zase prijedou..uvidime.
Musim si jit hraaat......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
13.5.09 16:35

Ahoj, Veru , náhodou fotky jsou krásný!!!! :D :D :D

Týnko , taky jsem nepostřehla, proč že ta šílená pokuta??? Co se vlastně stalo?! 8O 8O :(

Polštářek jsem dala Ondrovi zrovna včera, při převlíkání postýlek :D On teda má už od ledna v posteli, opřený na straně, můj malý poštářek - na mazlení. Začal díky tomu spát celou noc :D takže „fetišistický polštářek“, ze kterého cítil mámu, fakt pomohl :D Na něm ale nespí, tedy občas na něm usne (a navíc položený na peřince), ale já ho vždycky přendám a přikryju. Teď dostal i plochý svůj polštářek, četla jsem, že od roka je to v pohodě… Malá polštářek ještě nemá, jednak se mi zdá, že ho nepotřebuje, jednak ten druhů nemůžu najít :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.5.09 17:56

Holky, to snad ani nemůžu napsat na veřejný forum a „pochlubit se“ s tím svým vo*em :twisted: :oops: :oops: Každopádně neudělal nic trestného…a ta pokuta je teda na pytel, vyděratský stát :roll: :roll: :roll: Za to mohla být fajnová dovča či vybavení bytu, každopádně má snad polovička ponaučení :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.5.09 18:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.5.09 18:25

Heeezky fotky 8)
A uplne jsi ve me teda vzbudila jeste vetsi zvedavost :oops: Ale chapu, pokud to nechces zverejnovat :wink:

Wenee, tak jsme na tom podobne - motyka a zaba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
13.5.09 18:29

TYNKO- ja za tou castkou hned vidim letenku pro me i MIk do CR :lol: -snad se drahy pouci jak rikas.. :roll: :wink:

Fokty krasne,takova pohoda a teploucko z nich-ja uz chci taky letooooo :?

Dnes jsem Mik vyzkousela sandalky ktere jsem ji koupila jeste v CR,vel. 19,stali 600kc (znacka DPK)a me se taak libi,ale oni uz ji jsou ted :cry: ma tam uz jen malinko mista,to nez bude teplo-budou male… :evil:

""http://img18.imageshack.us/img18/5837/1008135.jpg:http://img18.imageshack.us/…/1008135.jpg

Pak ma jeste ty z fotek,takove ty na prvni krucky,ke kotnikum,kozene…ty uz ji taky dlouho nebudou.V CR ji pak koupim na podzim,ale ted vubec nevim co poridit.Tady ke kotnikum vubec nemaji,davate prckum i nizke?
A jestli ma nekdo ty kozene,na chodici ditko,poti se v tom nozka kdyz je tepleji?-dikyJestli si mam nechat privezt dalsi ty ke kotnikum,nebo je to pred letem zbytecne :idea:

""http://img18.imageshack.us/img18/1238/1007800copy2.jpg:http://img18.imageshack.us/…800copy2.jpg

Ajeste jsme si museli vcera vyfotit nase mimi,ktere spalo po x tydnech s dudinkem :srdce:

""http://img18.imageshack.us/img18/5132/1008118.jpg:http://img18.imageshack.us/…/1008118.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.5.09 18:39

Mikul, mne podle fotky prijde, ze ma v tech sandalkach jeste docela misto… Ja jsem Stepanovi koupila sandalky v pulce dubna, protoze mu uz capaky byly male a uz mel za sebou prvni samostatne kroky. Tak pokud mala uz chodi, tak bych ji na doma daval prave ty sandalky, at je jeste vyuzije :wink: A u deti je to vetsinou s tou velikosti tak, ze dlouho se nic nedeje a pak noha (nejen noha) hodne povyroste, takze ji ty sandalky muzou jeste nejakou dobu byt dobre :D
A nizke boty nedavam, myslela jsem, ze necham Stepanovi capacky, ale jak zacal chodit, tak mu davam na doma i na ven s pevnym kotnikem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.5.09 18:41

Ahoj,

k těm botičkám-jsem chtěla ještě včera? napsat Veru - Zrovna včera jsem koukala u Baťi, mají fakt pěkný výběr botiček a mají cca kolem 5-6sti stovek, což si myslím je optimální…nejsou teda přímo zdravotní, ale mají všechny zdravotní atest…a já bych teda nedala za botky 14 stovek :oops: :oops: :wink:

Mikul: My máme teďka tokové sportovňější-kožené, jsou kupované v Renu, takže jak u Baťi (nejsou zdravotní, ale mají atest…), tekže jsou těsně pod kotníček. Adamovi se v tom teda potí nožky, takže už přemýšlím, že musím koupit sandálky (Mieilinčiny jsou krásné :) :) :) )…sice jedny máme (měl je na srazu), ale ty má jen do kočárku a takto příležitostně, bo právě nemají pevný kotníček… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.5.09 18:42

Evelín: Já už capáčky taky nedávám, doma je buď jen v ponokách a nebo spíš ve zdravotních bačkůrkách :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
13.5.09 19:25

Holky diky,
Mik jeste neni uplne chodec,venku ji obcas provedem za ruku,doma uz toho natape vic,hodne se ted pousti jen tak do neznama az kam dojde a pak padne na kolena :lol: a znova :roll: …A nebo chodi s vysavacem a krabici na hracky :D

Doma ma porad capaky ale mam vlastne taky takovy ty klasicky backurky ke kotnikum z Cr tak ji je hned zkusim az se vzbudi,ta bude mit radost :lol: dopoledne se tu promenadovala v tech sandalech :lol: .

Ja to vsechno kupovala v unoru v Cr,takze jsem vel. odhadovala-docela to vyslo,backurky stali kolem 300 a ty botky a sand. kazde kolem 700-uz nevim,jen vim ze z toho doma byli vsichni paf a mysleli ze si asi zbytecne vymyslim nejdrazsi boty :roll:

Ja to kupovala u DPK,maji taky atest i zirafu ,ale na tu ja teda nehraju,vim ze je to jen neco navic ale neznamena to lepsi botu,videla jsem i s zirafou sileny tvrdy nepoddajny,umely boty :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
13.5.09 19:26

Ahojky

Ja tiež zoháňam sandálky,ale nič poriadne nemajú.Pozriem toho Baťu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
13.5.09 19:31

Ahoj holky,
Týnko - ta pokuta by mě teda taky pořádně naštvala :evil: , ale snad to bude ponaučení, jak píšeš… Jinak fotečky krásný.

Mikul - Adam jako nechodec je zatím většinou venku v capáčích a doma jen v protiskluz. ponožkách. Má taky jedny kotníčkové botičky - přímo z dětské obuvy taky kousek od nás, taky mají „žirafu“, ale nosí je jenom občas, když vím, že ho budu někde vytahovat z kočárku a to chce vždycky ťapat kolem laviček nebo něčeho jiného.

tak jdu ještě rychle kouknout k Verče na rajče a pak jdu na úklid - dnes jsem si naordinovala umytí všech Adamových hraček - po docela dlouhé době, tak se mi ale vůůůůbec nechce :? .
Tak zatím ahoj.

A díky za info k polštářkům, myslím , že taky zalovím a nějaký tenký vyhrabu :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
13.5.09 19:33

Koukla jsem na stranky DPK a tam jsou ty nase sandalky za 950,–ze bych koupila tak drahy boty 8O :?: 8O -no asi jo… :oops: :oops:

ahoj Wenee-vcera jsem zapomela ze tu jsi jeste ty slovensky mluvici-promiiiin!a jestli jeste nekdo tak uz jsem uplne mimo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
13.5.09 19:48

Ahoj holky,

tak koukám,že se bavíte o botách.Vítek dneska chodil kolem pískoviště,dávám mu boty po Jiřulkovi,jsou sice chodící,ale obyčejné kecky.Jiřulka začal chodit pozdě a tyhle měl jen do kočáru.Myslíte,že už mu na ven mám koupit normální zdravotní boty :?: :?: :idea:

Jinak doma chodí v capáčích :wink:

Mikul ty sandálky jsou roztomilý a Mik je sladká jak spinká :)

Týnko pěkné fotky :) A ta pokuta…mazec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí