Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
14.5.09 08:52

TYNKO: užijte si v MC :lol: , třeba to tam nebude tak hrozný a sejde se vás tam víc a pokecáte :wink: .
S tou pokutou a řidičákem..... :twisted: :twisted: tak si chlapisko už dá pozor i když za zbytečně velkou cenu. Chápu, že vidíš rudě.
Je to těžký, udělat si radost za peníze o kterých víš, že je budeš potřebovat, nojo zatnout zuby a jít dál.
Užij si jízdu, my jsme taky přeěli na naftu a je to hroznej rozdíl, ale zase aspoň jsem se umravnila (manžel mě už upozorňoval, že jezdím „svižně“, tak teď jezdím pomaleji, páč než se to hne :roll: )

EVELIN:to je nepříjemné, když skvělý večer naruší takový zážitek, ale i tak jste si užili hezký večer. 8)

MKU: sandálky jsou fakt hezký, jůůů a hrad na pláži, to závidím.My tu máme taky kačenky, chodíme je krmit, ale s Radimkem Péťa vyčumuje z kočárku, ale jedna paní mi tu povídala, že napadly psa 8O 8O a poštípaly ho tak, že museli na veterinu na ošetření. Od té doby jsme tam nebyli.

MAHUL: fijů fijů na hlavu, ať už nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.5.09 08:56

…jsem pěkně dlouho přemýšlela co je to MC :lol: :lol: :lol:, až po těch hračkách mi to docvaklo
Jinak ti přeju Týnko pevné nervíky :lol: :lol: ale jseš dobrá, žes z toho neovdověla - já bych Jirku asi prohodila oknem! (bydlíme v 6.) :lol: :lol:, bane taky má za sebou takový dobrý finanční kiksy (ten můj budulínek je zas taková charitativní organizace a jeho vychcaní „kamarádi“ si z něj kdysi udělali kampeličku a pěkně jí vytunelovali :roll: :-( - taky jsem řádila a bylo mi to houbelec platný!!!

Tak dneska začínám zas dortovou bitvu, celou noc jsem přemýšlela, jaký motiv zvolím pro dědečka a nakonec jsem se rozhodla pro zeleninovou zahrádku, to jsem zvědavá jak to dopadne a jestli budou druhy zeleniny jasně rozeznatelné! :lol: :lol:
Horší je, že pořád nemáme dárek pro Tomíse - nemůžeme nikde sehnat takové odrážedlo, které by se nám líbilo (vzhledově i finančně :lol: ), taky mě ale docela nadchl nápad od Verči - žabka s balónkama, Tom je takový míčkomil, zas je to ale asi jen na chvilku - no nevím, je to pakárna něco vymyslet!

Jdu si umýt šošolku (to vypadá jak buhví co, ale jde o hlavu! :lol: :lol: :lol: ) a vyrazíme asi do Tesca na nákup, tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.5.09 09:02

Dobré ránko,

Týnko dneska nevařím :D Ale zítra bude čočka s párkem a vajíčkem,tak jsem zvědavá,jak se Jiříček bude na čočku tvářit :D

Evelín tak super,že jste si užili dívadlo :wink: My už nebyli asi 150 let :wink:

Mikul to je dobrý nápad,protřídit hračky :)

Jinak my jdem plavčit,pro Jiřulku si přijede máma,tak se zatím mějte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.5.09 09:02

LUCY: a jak děláš ty figurky atd, kupuješ si marcipánovouhmotu, nebo to vyrábíš sama???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.5.09 09:42

Dobreee rano :D

Tak jsem se v noci jeste trochu ucila a sli jsme spat o pul druhe. Vstavala jsem v osm, abych se jeste mohla neco naucit nez pujdu k nasim vyzvednout Stepana. Zitra mam posledni zkousku pred statnicema, tak snad ji udelm na poprve a nebudu ji muset opakovat, ani bych uz snad nemela cas, kdy ji opakovat :roll:

Tynko, no vids, ze mate MC. Si tam povymenujete hracky a pujdete dom :lol:

Lucy, mas to dobry v tom, ze Tomasek to zatim nejspis nepozna, ze nedostal darek :D :lol:

Padim se ucit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.5.09 10:05

Holky, m ně se nedaří nacpat fotky do galerky, abych je mohla dát sem. Vždycky mně to napíše že fotka nebyla uploadována, skontrolujte jastli jste zadali uploadnout obrázek ( to jsem teda zadala :twisted: :twisted: bo bych se jinak nedostala na tu hlášku, tak nevím řím to může být????)

Nemám kdyžtak zmenšit formát?? Možná je to moc velký, je to z foťáku a to je vždy obr, tak až budu mít zase chvilku zkusím to zmenšit.
To je hrůza ta technika pro mne :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
14.5.09 10:22

Katy, pravdepodobne to bude velikosti fotky. Ja musim vzdycky zmensovat, jinak mi to hlasi to same, co tobe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
14.5.09 10:47

Ahoj holky

Iba nakúkam,že čo máte nové a hneď musím prchať,idem robiť veľké upratovanie,Sofi práve zaspala,no horšie je,že sa my absolútne nechce.Pomóóóóc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.5.09 11:42

Tak zkouška, už to zkouším po 2 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.5.09 11:43

jaktože je to tak malýýýýý :?: :?: :! :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
14.5.09 11:44

Ahoj holky,
u nás vše OK, odpo si jdu pro antikoncepci, tak jsem zvědavá, co mi dr. doporučí…

Lucy, my jsme na doporučení kamarádky koupily tyhle odrážedla, jsou levná, a přitom vypadají „naživo“ ještě líp než na fotce :D a děti jsou nadšené! Velikost je taková, že děti akorát dosáhnou na zem, a jsou tam zarážky proti přepadnutí dopředu nebo dozadu, což je myslím důležité.
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Týnko , tak dej pak vědět, jak jste si to v MC užili! :wink:

Evelín , no jo, nám teď taky „zkazili“ naši nejbližší restauraci-vinárnu, máme ji pět minut od domova, ale budem muset změnit lokál :( Minule mně a kámošce, se kterou tam chodívám, dali k salátu místo naší oblíbené omáčky tzatziky normální majonézu, fuj :evil: tak jsme to slušně vrátily, a asi za 20 minut přišel kuchař, že prej nemá na tzatziky jogurt 8O :? Jasně, může se to stát (i když zrovna u jogurtu?! 8O ), ale mohli nám to aspoň říct předem… No a na závěr dali kamarádce místo krásně husté bílé čokolády (na pití), kterou jsme tam mívaly dřív, normální mlíko s trochou granka, samozřejmě za původní cenu :evil: Takže chápu, že to naštve!!! Tím spíš, že člověk se nedostane na večeři každý týden, že jo… :? Ale super, že jste si užili muzikál! :D

Jeje, holky, moje děti ještě boty vůbec nemají, jen nechodicí… a ty už se ve větší velikosti stejně nedělají :lol: takže budu muset koukat po „normálních“… Už vidím ty pálky :roll: to mě zase znova bere čert, že mám s dvojčaty stejnou mateřskou jako s jedním mimi… :evil: No tak jsem si postěžovala a hned je líp :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.5.09 13:15

Ahoj ahoj,
musela jsem docist, uffff, tak konecne muzu neco napsat :wink:

Tynko , tak to napis do SZ, co se stalo 8) Jsem taky zvedava… A ta pokuta fakt nas**e :twisted:
Pamatuju si, jak ten muj blb (jo, tak jsem ho nazvala tehdy, silene nastvana :twisted: ) jel z fotbalu autem, mel nejaky piva a chytli ho :twisted: No ale jak to uhral → teda spis policajti :roll: Ptali se ho, kolik stoji novej ridicak, tak rikal …5.000? A oni „no to pridejte“, tak rikal..10.000 Kc? A oni, ze to by slo, tak jel k bankomatu, oni za nim a vybral 10 tis. a dal jim to do kapsy, husty co??? Ale pak jsme byli radi, pac by mu jinak sebrali body, mozna i ridicak a platil by mozna i 20-30 tis. taky :twisted:

Katy , ze se muzes Lucy ptat, jasne, ze ty marcipanova zvirata dela sama 8O to uz jsem zjistovala.. Ja bych byla schopna uplacat max tak krtci hromadku :lol:
Jo a ty fotky ti nejdou kvuli velikosti, jak psaly holky. Ja to delam tak, ze je zmensuju v Paintu (davam na 20% velikosti) a pak to docela jde.

Wenee , si me taky pobavila s tim rampouchem :wink: Je videt, ze slovenstina a cestina maji fakt nekdy uuuplne rozdilna slova :lol:

Lucy , my byli v Tescu v nedeli a meli tam asi 5 druhu piskovist, taky asi 2 kryta a baliky tech plastovych balonku, takze kdybyste to chteli Tomaskovi koupit :wink:

No a my vcera koupili prvni boty :lol: U nas na Praze 2 je takova detska obuv, kde Mikulenko prodavaji prevazne DPK botky, takze jsme nakonec misto zavrenych sandalku na ven koupili tyto na doma (ale tm.modre):
 http://www.detskeboty.cz/…6-zelena.htm

a tyto na ven (taky tm.modre s bezovym, ale trosku jiny typ, ale podobne)
 http://www.prodeti.com/…88_1_tn2.jpg

Pani je tam hodne ochotna, zmeri nozku, zkousi, jestli nejsou siroke (prave kvuli tomu, protoze ma Domca malou a hlavne uzkou nohu, jsme mohli vybirat jen ze 2 typu backurek a 4 typu boticek :roll: ), ceny tak prumer, za ty dvoje botky jsme dali 1.035 kc :roll:

Terko , jojo, nekdy jsem rada, ze je Domca lehky, vcera jsem ho do te obuvi od auta nesla v ruce a ty 3 ulice mi daly zabrat i tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.5.09 13:17

Katy marcipán si patlám sama, kupovaný pravý stojí děsně moc a teď jsem navíc objevila zlepšovák, dělám si ho v domácí pekárně (dřív jsem ho zpracovávala pěkně v ruce a to bylo posilováníčko, ale jde to samozřejmě taky) Jinak dávám 200 g moučkového curku, 200 g polotučného sušeného mléka, 2 lžičky oleje, cca 50 ml vody (podle potřeby) a pár kapek mandlové tresti. Receptů je hafo, mě vyhovuje tento. Dneska chci ještě zkusit udělat potahovací hmotu z Marshmallow bonbonů, na to jsem teda silně zvědavá - vypadá to jednoduše, ale já už vidim, jak to budu mít popatlaný po celý kuchyni a výsledek… :roll:

Simčo odrážedla máte super, ale na tento způsob už doma máme, chtěla jsem teď klasickou motorku na ven. Jířa jí teda užil ze všech vozítek úplně maximálně a když přijdem k babče, jezdí na ní dodnes - jenže už je dost potlučená a má prasklá kolečka, což tomu našemu zbojníkovi nevadí, ale Toma bych na to nepo:,–(ila, ten ještě takovou stabilitu pochopitelně nemá. Takže sháním novou, nejlépe tu samou, což je oříšek, protože tahle byla kupovaná snad někde v Holandsku a bohužel už ji nemůžeme sehnat. Byla opravdu super a každý nás zastavoval odkud ji máme.

Jéé už je jedna a já jsem se ještě nepustila do oběda a to jsem vyhnala kluky, abych na to měla klídek :oops: :lol: :lol: :lol: No to bude teda masakr! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.5.09 13:22

Lucy , hned to jdu kopirovat, ten marcipanovy recept, pac byl vyyyyyyyyyyyyyybornej!!!!

Simi , my ty botky kupovali proto, ze treba dnes jsem byla u zubare a potrebovala jsem Domcu postavit na zem, aby cekal, v sobotu jdeme na zahradni akci a je mi jasny, ze tam Domca poleze a bude chodit kolem lavicky, jinak by vydrzel s tema capakama :lol: 8) No a ty backurky jsem vzala proto, ze se do te obuvi nedostanu, tak je ma „do zasoby“, jsou mu trosku vetsi na delku :wink:

Jo, jeste musim napsat, jak uz tu od pondelka proklinam Janusu !!! Dnes rano jsem dojedla DRUHE!! baleni tech lineckych bananku v cokolade, sama, Dan to neji :twisted: a porad cumim na tu mega bonbonieru, ale ja ji proste nesmim otevrit, jinak jsem schopna ji tak za 2 dny sezrat celou 8O
To uz mi pak nepomuze nic, kdyz kremy proti celulitide nepomahaji, jak psala Wenee :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.5.09 13:22

Veru pamatuješ si přibližně ceny? Mě by to míčkoviště docela lákalo i když je mi jasný, jak pak budu nadávat na všude se povalující míčky! :lol: :lol: :lol: Já jsem Tesco odložila na zítra, dneska musím něco podělat ještě doma kolem těch hadříků do aukcí, večer si upeču korpusy, udělám marcipoš a zítra můžem vyrazit na nákup, doufám, že tam ale pořídíme, mám z toho už docela výčitky! Pak taky ještě něco mamce a dědovi, no to zas bude vymeteno v peněžence!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí