Poradna duly
Jana Čurdová
TYNKO: užijte si v MC
, třeba to tam nebude tak hrozný a sejde se vás tam víc a pokecáte
.
S tou pokutou a řidičákem.....
tak si chlapisko už dá pozor i když za zbytečně velkou cenu. Chápu, že vidíš rudě.
Je to těžký, udělat si radost za peníze o kterých víš, že je budeš potřebovat, nojo zatnout zuby a jít dál.
Užij si jízdu, my jsme taky přeěli na naftu a je to hroznej rozdíl, ale zase aspoň jsem se umravnila (manžel mě už upozorňoval, že jezdím „svižně“, tak teď jezdím pomaleji, páč než se to hne
)
EVELIN:to je nepříjemné, když skvělý večer naruší takový zážitek, ale i tak jste si užili hezký večer. ![]()
MKU: sandálky jsou fakt hezký, jůůů a hrad na pláži, to závidím.My tu máme taky kačenky, chodíme je krmit, ale s Radimkem Péťa vyčumuje z kočárku, ale jedna paní mi tu povídala, že napadly psa
a poštípaly ho tak, že museli na veterinu na ošetření. Od té doby jsme tam nebyli.
MAHUL: fijů fijů na hlavu, ať už nebolí
…jsem pěkně dlouho přemýšlela co je to MC
, až po těch hračkách mi to docvaklo
Jinak ti přeju Týnko pevné nervíky
ale jseš dobrá, žes z toho neovdověla - já bych Jirku asi prohodila oknem! (bydlíme v 6.)
, bane taky má za sebou takový dobrý finanční kiksy (ten můj budulínek je zas taková charitativní organizace a jeho vychcaní „kamarádi“ si z něj kdysi udělali kampeličku a pěkně jí vytunelovali
- taky jsem řádila a bylo mi to houbelec platný!!!
Tak dneska začínám zas dortovou bitvu, celou noc jsem přemýšlela, jaký motiv zvolím pro dědečka a nakonec jsem se rozhodla pro zeleninovou zahrádku, to jsem zvědavá jak to dopadne a jestli budou druhy zeleniny jasně rozeznatelné!
![]()
Horší je, že pořád nemáme dárek pro Tomíse - nemůžeme nikde sehnat takové odrážedlo, které by se nám líbilo (vzhledově i finančně
), taky mě ale docela nadchl nápad od Verči - žabka s balónkama, Tom je takový míčkomil, zas je to ale asi jen na chvilku - no nevím, je to pakárna něco vymyslet!
Jdu si umýt šošolku (to vypadá jak buhví co, ale jde o hlavu!
) a vyrazíme asi do Tesca na nákup, tak zatím papa
Dobré ránko,
Týnko dneska nevařím
Ale zítra bude čočka s párkem a vajíčkem,tak jsem zvědavá,jak se Jiříček bude na čočku tvářit ![]()
Evelín tak super,že jste si užili dívadlo
My už nebyli asi 150 let ![]()
Mikul to je dobrý nápad,protřídit hračky ![]()
Jinak my jdem plavčit,pro Jiřulku si přijede máma,tak se zatím mějte ![]()
LUCY: a jak děláš ty figurky atd, kupuješ si marcipánovouhmotu, nebo to vyrábíš sama???
Dobreee rano ![]()
Tak jsem se v noci jeste trochu ucila a sli jsme spat o pul druhe. Vstavala jsem v osm, abych se jeste mohla neco naucit nez pujdu k nasim vyzvednout Stepana. Zitra mam posledni zkousku pred statnicema, tak snad ji udelm na poprve a nebudu ji muset opakovat, ani bych uz snad nemela cas, kdy ji opakovat ![]()
Tynko, no vids, ze mate MC. Si tam povymenujete hracky a pujdete dom ![]()
Lucy, mas to dobry v tom, ze Tomasek to zatim nejspis nepozna, ze nedostal darek
![]()
Padim se ucit…
Holky, m ně se nedaří nacpat fotky do galerky, abych je mohla dát sem. Vždycky mně to napíše že fotka nebyla uploadována, skontrolujte jastli jste zadali uploadnout obrázek ( to jsem teda zadala
bo bych se jinak nedostala na tu hlášku, tak nevím řím to může být????)
Nemám kdyžtak zmenšit formát?? Možná je to moc velký, je to z foťáku a to je vždy obr, tak až budu mít zase chvilku zkusím to zmenšit.
To je hrůza ta technika pro mne
![]()
Katy, pravdepodobne to bude velikosti fotky. Ja musim vzdycky zmensovat, jinak mi to hlasi to same, co tobe ![]()
Ahoj holky
Iba nakúkam,že čo máte nové a hneď musím prchať,idem robiť veľké upratovanie,Sofi práve zaspala,no horšie je,že sa my absolútne nechce.Pomóóóóc!!!!
Ahoj holky,
u nás vše OK, odpo si jdu pro antikoncepci, tak jsem zvědavá, co mi dr. doporučí…
Lucy, my jsme na doporučení kamarádky koupily tyhle odrážedla, jsou levná, a přitom vypadají „naživo“ ještě líp než na fotce
a děti jsou nadšené! Velikost je taková, že děti akorát dosáhnou na zem, a jsou tam zarážky proti přepadnutí dopředu nebo dozadu, což je myslím důležité.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Týnko , tak dej pak vědět, jak jste si to v MC užili! ![]()
Evelín , no jo, nám teď taky „zkazili“ naši nejbližší restauraci-vinárnu, máme ji pět minut od domova, ale budem muset změnit lokál
Minule mně a kámošce, se kterou tam chodívám, dali k salátu místo naší oblíbené omáčky tzatziky normální majonézu, fuj
tak jsme to slušně vrátily, a asi za 20 minut přišel kuchař, že prej nemá na tzatziky jogurt
Jasně, může se to stát (i když zrovna u jogurtu?!
), ale mohli nám to aspoň říct předem… No a na závěr dali kamarádce místo krásně husté bílé čokolády (na pití), kterou jsme tam mívaly dřív, normální mlíko s trochou granka, samozřejmě za původní cenu
Takže chápu, že to naštve!!! Tím spíš, že člověk se nedostane na večeři každý týden, že jo…
Ale super, že jste si užili muzikál! ![]()
Jeje, holky, moje děti ještě boty vůbec nemají, jen nechodicí… a ty už se ve větší velikosti stejně nedělají
takže budu muset koukat po „normálních“… Už vidím ty pálky
to mě zase znova bere čert, že mám s dvojčaty stejnou mateřskou jako s jedním mimi…
No tak jsem si postěžovala a hned je líp
![]()
Ahoj ahoj,
musela jsem docist, uffff, tak konecne muzu neco napsat ![]()
Tynko , tak to napis do SZ, co se stalo
Jsem taky zvedava… A ta pokuta fakt nas**e ![]()
Pamatuju si, jak ten muj blb (jo, tak jsem ho nazvala tehdy, silene nastvana
) jel z fotbalu autem, mel nejaky piva a chytli ho
No ale jak to uhral → teda spis policajti
Ptali se ho, kolik stoji novej ridicak, tak rikal …5.000? A oni „no to pridejte“, tak rikal..10.000 Kc? A oni, ze to by slo, tak jel k bankomatu, oni za nim a vybral 10 tis. a dal jim to do kapsy, husty co??? Ale pak jsme byli radi, pac by mu jinak sebrali body, mozna i ridicak a platil by mozna i 20-30 tis. taky ![]()
Katy , ze se muzes Lucy ptat, jasne, ze ty marcipanova zvirata dela sama
to uz jsem zjistovala.. Ja bych byla schopna uplacat max tak krtci hromadku ![]()
Jo a ty fotky ti nejdou kvuli velikosti, jak psaly holky. Ja to delam tak, ze je zmensuju v Paintu (davam na 20% velikosti) a pak to docela jde.
Wenee , si me taky pobavila s tim rampouchem
Je videt, ze slovenstina a cestina maji fakt nekdy uuuplne rozdilna slova ![]()
Lucy , my byli v Tescu v nedeli a meli tam asi 5 druhu piskovist, taky asi 2 kryta a baliky tech plastovych balonku, takze kdybyste to chteli Tomaskovi koupit ![]()
No a my vcera koupili prvni boty
U nas na Praze 2 je takova detska obuv, kde Mikulenko prodavaji prevazne DPK botky, takze jsme nakonec misto zavrenych sandalku na ven koupili tyto na doma (ale tm.modre):
http://www.detskeboty.cz/…6-zelena.htm
a tyto na ven (taky tm.modre s bezovym, ale trosku jiny typ, ale podobne)
http://www.prodeti.com/…88_1_tn2.jpg
Pani je tam hodne ochotna, zmeri nozku, zkousi, jestli nejsou siroke (prave kvuli tomu, protoze ma Domca malou a hlavne uzkou nohu, jsme mohli vybirat jen ze 2 typu backurek a 4 typu boticek
), ceny tak prumer, za ty dvoje botky jsme dali 1.035 kc ![]()
Terko , jojo, nekdy jsem rada, ze je Domca lehky, vcera jsem ho do te obuvi od auta nesla v ruce a ty 3 ulice mi daly zabrat i tak ![]()
Katy marcipán si patlám sama, kupovaný pravý stojí děsně moc a teď jsem navíc objevila zlepšovák, dělám si ho v domácí pekárně (dřív jsem ho zpracovávala pěkně v ruce a to bylo posilováníčko, ale jde to samozřejmě taky) Jinak dávám 200 g moučkového curku, 200 g polotučného sušeného mléka, 2 lžičky oleje, cca 50 ml vody (podle potřeby) a pár kapek mandlové tresti. Receptů je hafo, mě vyhovuje tento. Dneska chci ještě zkusit udělat potahovací hmotu z Marshmallow bonbonů, na to jsem teda silně zvědavá - vypadá to jednoduše, ale já už vidim, jak to budu mít popatlaný po celý kuchyni a výsledek… ![]()
Simčo odrážedla máte super, ale na tento způsob už doma máme, chtěla jsem teď klasickou motorku na ven. Jířa jí teda užil ze všech vozítek úplně maximálně a když přijdem k babče, jezdí na ní dodnes - jenže už je dost potlučená a má prasklá kolečka, což tomu našemu zbojníkovi nevadí, ale Toma bych na to nepo:,–(ila, ten ještě takovou stabilitu pochopitelně nemá. Takže sháním novou, nejlépe tu samou, což je oříšek, protože tahle byla kupovaná snad někde v Holandsku a bohužel už ji nemůžeme sehnat. Byla opravdu super a každý nás zastavoval odkud ji máme.
Jéé už je jedna a já jsem se ještě nepustila do oběda a to jsem vyhnala kluky, abych na to měla klídek
No to bude teda masakr!
![]()
Lucy , hned to jdu kopirovat, ten marcipanovy recept, pac byl vyyyyyyyyyyyyyybornej!!!!
Simi , my ty botky kupovali proto, ze treba dnes jsem byla u zubare a potrebovala jsem Domcu postavit na zem, aby cekal, v sobotu jdeme na zahradni akci a je mi jasny, ze tam Domca poleze a bude chodit kolem lavicky, jinak by vydrzel s tema capakama
No a ty backurky jsem vzala proto, ze se do te obuvi nedostanu, tak je ma „do zasoby“, jsou mu trosku vetsi na delku ![]()
Jo, jeste musim napsat, jak uz tu od pondelka proklinam Janusu !!! Dnes rano jsem dojedla DRUHE!! baleni tech lineckych bananku v cokolade, sama, Dan to neji
a porad cumim na tu mega bonbonieru, ale ja ji proste nesmim otevrit, jinak jsem schopna ji tak za 2 dny sezrat celou ![]()
To uz mi pak nepomuze nic, kdyz kremy proti celulitide nepomahaji, jak psala Wenee
![]()
A Veru pamatuješ si přibližně ceny? Mě by to míčkoviště docela lákalo i když je mi jasný, jak pak budu nadávat na všude se povalující míčky!
Já jsem Tesco odložila na zítra, dneska musím něco podělat ještě doma kolem těch hadříků do aukcí, večer si upeču korpusy, udělám marcipoš a zítra můžem vyrazit na nákup, doufám, že tam ale pořídíme, mám z toho už docela výčitky! Pak taky ještě něco mamce a dědovi, no to zas bude vymeteno v peněžence!