Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
14.5.09 13:24

VERU: tak fotky jsem už zmenšila, ale zase sem do textu mi jdou jen takhle malý. A chtěla jsem vědět, jestli Lucy dělá i ručně přímo tu hmotu, nebo jí kupuje, jsem to nenapsala pochopitelně.

Teď se cpu harlekýnem i když bych měla žehlit :oops: :oops:
Ráno jsem hupla na váhu a měla jsem to samé co včera :twisted: :twisted: a to jsem trpěla jak :-) jelikož jsem si už odpoledne ani večer NIC nedala. Dneska jdu cvičit, tak to doufám vycvičim. Tolik moje hubnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.5.09 13:24

Aha, tak mezitím Lucy napsala, nojo já než to nacvakám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.5.09 13:26

Pche Verčo dva dny? to jsi teda máslo! :lol: :lol: :lol: Dvě hoďky by byly u mě asi optimálnější! :lol: :lol: :lol: a vůbec nepište už nic, já se nemůžu odlepit, dostanu kvůli vám na holou! :lol: :lol: :lol: Protože není horká plotna a hotový obídek! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.5.09 13:27

Mnam, Adel , cocku s parkem mam rada, tak si ji ted budu muset dat, kdyz uz to dite snad po ni nebude prdet :lol:

Kdo se ptal na ten obed, Tynka ? Ja delala vcera k veceri polevku - vyvar z kachnich krku + fazolove lusky a nudle, mnaaam, miluju krky, tu obiracku :lol: Tak mi to dnes zbylo na obed :wink:

Jo holky a jak jsem dnes byla u toho zubare , tak byl i Domca.. :lol: Vzali si ode me Zubni prukaz, pak prijdeme do ordinace a pani Dr., ze se podiva na zoubky.. Tak zjistila, ze zadne nema :lol: Takze se smala, vzala prukaz a skrtla „primereny vyvoj zubu“, protoze to tam napsala uz dopredu a dostali jsme „neprimereny vyvoj zubu“ :lol: :lol: a jdeme zase za pul roku, to prej uz snad nejakej vyleze 8) Jsou tam pripraveny :wink:

Ptala jsem se na ty fluoridove tablety , jak jsme nektere dostaly u pediatra. Rikala, ze pokud se neberou kazdy den, tak to vubec nema smysl a maji se brat hlavne pri „priprave“ tech zubu a pri jejich rustu, coz je ted. Pokud se zacnou brat ve 4-5-6 letech, tak to nema uz cenu :roll:

No a ja dopadla blede, mam na obou 7 dole kaz :evil: :cry: Bojim bojim, ja jeste nemam zadnou plombu, boli to, kdyz vrtaj zuby??? Fakt mam docela strach, heheheee, jdu na to za 14 dni 8O tak me reknete prosim, co boli vic, jestli porod nebo vrtani zubu jo????? :lol: :lol:

Tak, to bylo takove sebestredne okenko, par prispevku za sebou :lol: a uz jdu od PC pryc :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.5.09 13:30

Lucy , micky (100 ks) staly tusim 270 Kc, nebo tak nejak, 275??? A ty piskoviste…zaviraci hroch stal 999 Kc, to vim, pak tam meli nezaviraci, ty byly levnejsi..
A micku se neboj, oni jdou docela rychle sezbirat a hlavne je to dobra zabava, dnes dopoledne a po zubari stravil Domca v chodbe celou dobu, narvanej mezi mickama :lol: :lol:

Katy , mnaaaaaam, harlekyyn :wink: Jo a uplne jsem zapomnela, jak ses ptala na ty kose, docela to dopadlo dobre, jeden je ok, druhy ma trosku rozparane rohy, ale jelikoz jsou to kose na hracky a ne na ozdobu, tak to i preziju a nebudu pozadovat nahradu :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.5.09 13:38

Ještě jsem si vzpomněla, holky, kdo tady psal o chladící tašce od activie?? Já jsem taky posílala víčka a hnedle jsem tam volala, že mi jako nic nepřišlo atd atd… a oni říkali, že toho mají hrozně moooc a že mají termín do 12.7.09 tak snad mi to pošlou do léta abych jí vůbec užila, na podzim už mi moc k ničemu nebude co?

Lucy, dík za recept uložím ho a možná někdy využiju, páč jsi mně navnadila a zkusila byhc něco upatlat. Jo ještě bych měla takový neskromný dotaz :oops: , když upeču korpus, tak se mi VŽDYCKY propadne. Nemáš náhodou spolehlivý receptík na korpůsek???? prosím.

VERU: zubař: já mám asi 2 plomby ještě z dětství (teda né z tak raného dětství, páč jsou na druhých zubech) ale myslím, že nejvíc nepříjemný je ten zvuk vrtačky, než nějaké bolení, sem tam to zabolelo, ale dá se to vydržet v pohodě, fakt ten zvuk je daleko horší :wink:

Ad bomboška: já jsem schopná jí do sebe narvat taky během pár minut :oops: :oops: a je jedno jak je veliká :oops: :oops: 8) Takže u nás doma raději nic takového nemáme.

Jo, čočku tu jsme teď taky mněli, ale jako polču. Na víkend budu dělat karboše se zeleninou a brambory (ještě nevím jestli kaši) Dneska jsem udělala brambory s cibulkou (zjistila jsem, že mám jen 3 cibule, tak to musí stačit)

Jdu žehlit, už jsem vše snědla a i kafe vypila, tak už fakt musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.5.09 13:41

Ted jsem prochazela zpetne stranky a kopirovala do Wordu ty vsechny recepty, mnam :wink: No a jeste jsem na neco narazila :wink:

Tynko , to zrcadlo mi neva, delala jsem si srandu, Domca ho patla porad :lol: :lol:

Mikulenko , dekujeme za pochvalu nasi rodiny 8) :oops:
Ja drzela tu dietu kvuli Domcovi a jeho alergii a ekzemu, takze bezmlecna, bezvajecna, bezcokoladova, bezrybi, bezrajcatova a bez ja nevim co jeste, hruza :roll: Ale jednu vyhodu to melo 8) 8)

Katy , tak trosku si me uklidnila :lol: Stejne bojim bojim..... :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.5.09 13:47

Jo holky, dneska jsem se dozvěděla, že vychází na DVD Hercule Poirot, je to můj oblíbený seriál (utahuje si ze mně celá rodina, ale mně se to líbí), jenže ty DVD už nejdou sehnat a jde jedině předplatit si od 10 dílu, ale je to děsná pálka a doma mi to neprošlo :cry: (což chápu 1790,– je fak hodně a ještě je to na rok a je to polovina DVDček)
nemáte někdo náááhodou nekoho, kdo by je mněl a popřípadě by je byl ochoten vypálit???
Jen takový dotaz (já bych je moooc chtěla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.5.09 13:53

Katy , my to mame taky radi! Akorat nas stve, ze ted na CT opakujou zase ty stare, tvrdili, ze maji nove dily 8)
Nahrane to bohuzel nemame, muzu se ti zkusit podivat na net, jak stahuju ty filmy, ale mam pocit, ze Hercules tam nebude :wink:

A prave jsem sezrala 4 bonbony z bonboniery, takze je to v :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.5.09 14:26

Joooo, Veru kdybys na něj narazila, ale si myslím, že ne. Já to nikde nesehnala na netu. Odvysílali pár nových a pak začli ty starý, taky mě to štve, ale bylo by to fajn je mít doma myslím že jich je 57 - 58, nevím to přesně.
Užij si bonbony :-) a neboj na tobě to stejně nebude vidět „tlusťochu“ 8) (já bych ti hned dala pár svých kilíček, nemůžu se jich zbavit, tak tiše závidím vám hubeňourům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
14.5.09 14:49

Haha, neprimereny vyvoj chrupu, to jsi me, Verco , pobavila!!! :lol: Hele, a když máš recepty ve wordu, pěkně pohromadě, nerozeslala bys nám je mailem, co? :oops: :wink: A jdete zítra na cvíčo? My jo :D s Ondruchama…

Holky, já teda z bonbošky sním naráz max. 4 bonbony, pak jsem přeslazená a týden to nemůžu vidět :? Ale že by to na mně bylo vidět (že nejsem na sladký), to teda neeee! :evil: :lol:

Lucy , jo jo, míčky jsou super! My jich máme pade, a to je sesbíraný hned :D a máme je v bazénku… Dostali jsme to ale jako dárek, tak nevím cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.5.09 15:28

No super nafukovací bazének je možná pro nás ještě lepší (za prvé není tak drahý :lol: a pak se to dá dobře někam uložit, což by s tím plastovým vědrem byl asi problém) - no mám o čem přemýšlet, zítra to omrknu a uvidíme! Motorinda by pak byla třeba později, dětem je to beztak buřt, kdy to dostanou (samosebou se to budeme snažit zvládnout nejlépe do letošního léta - v 15-ti by to už asi neocenil! :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.5.09 15:28

Ahojda,

my jsme zpět z města (už jsme jednou doma byli, akorát udělat oběd a zdlábnout ho :) :) :) ), pak jsme museli ještě jednou do toho nešeho městysu…

Verčo: :lol: :lol: :lol: Nj, tímto tempem těch kazů budeš mít víc :wink: :wink: :wink: Jinak já za sebe můžu říct, že jednoznačně! bolí víc POROD :-D :-D :-D Ale ono tak jak které vrtání: první vtání (v 18-ti) horor hadr :roll: :roll: :roll: , říkala jsem si o injekci předem, srab :oops: :oops: :oops: , ale že prej je kaz malý, tak nakonec nee…zlatý oči-malý ale hlubokýýý až skoro k nervu :-( :-( :? … pak jsem si nechlala na další dvě vrtání dát inj. a teď naposled těhu raději nee a bylo to celkem v poho…vrtání mi až tak nevadí (až na ten zvuk..), ale on pak jako obrusuje a to je teda …tě radši nebudu strašit :wink: :wink: :wink:
A Dan s policajtama „taky dobrý“ 8O 8O 8O Oni normálně chtěli úplatek, mazec!!! No, radši těch 10 tis., páč jinak by to měl o dost dražší ono nad 0.3 promile už je to docela drsný…Radek měl něco podobného, akorát u nás je jedem polda slovy IDIOT, jelikož přímo na tebe čeká, aby ti mohl za něco sebrat body či dát toto…no, taky je půlka Jablonného bez řidičáku (říkala paní na magistrátu), taky drsný, co?
A k těm botičkám: pěkný 8) 8) :) My máme botky na doma stylem podobné, akorát teda nejsou od DPK ale od jiného českého výrobce, mají taktéž žirafku, a stály míň jak polovinu vašich .....

A bonbony a sladké: Mě stačí jen projít kolem cukrárny a mám dvě kila hore :evil: :evil: :evil: … ale jina chuť na sladkýnemám často, ale jak mě chytne mlsná, tak bych taky sporcovala celou bomboniéru či pořádný zákusek a miluju nugááááát :) :) :)

NO, tak já jsem chtěla po příjezdu dom vysát a vytřít ten chlívek, který mám na podlaze a musím čekat, až se brouček vyspinká, jelikož bych ho natuty vzbudila vysavačem a to se mi teda vážně nechce :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.5.09 15:31

Katy: Tak toho Poirota teda nemáme, ale kdyby ti hořelo srdíčko po Přátelích, Ženatý se závazkama či Simpsonovi ( u těch si nejsem jistá) nebo Halo, halo…tak to bych mohla posloužit, jelikož si je táta nahrává, maniak :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.5.09 15:33

Teda holky!!! A nafukovací bazének s těma míčkama je bomba nápad!!! To bych mohla s prominutím okopčit a dát to jako dárek Tobiášovi k narozeninám :D :D :D Původně jsem chtěla takovo větší hrací kostu od Eichromu, jenže včera přijela domů máma s tím, že nakoupila Tobiášovi pár hraček od té firmy ( v Globusu měli zaměstanci bazar či co…). No, takže je blbé dát mu další dřevěnou hračku a míčky on přímo miluje :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí