Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzi , gratuluju k diplomce, musi to byt uleva, ze se vedoucimu „libi“
Tak uz jen par uprav a hura na obhajobu
Ja te teda obdivuju, ze to vubec dokazes cesky napsat, nejde o to, ze umis mluvit, ale vy preci mate jiny pravopis (y/i), takze to musi byt pro tebe tezke… ![]()
Simi , u nas se teda s vysavacem vrta bezne
Ale zase mame jine vychytavky, ktere mi obcas nedocvaknou ![]()
A s tou mamkou od mileho je to vtipny ![]()
Hlavne, ze jste vsichni (vsechny) dojeli v poradku domu!!
Dnes se mi konecne podarilo vlozit fotky na Rajce, tak za chvili vlozim link (jeste to neco chrousta
). Akorat, ze neumim asi fotit, bo co, ale je toho pulka rozmazana, to jak se v rychlosti snazim zachytit ty deti ![]()
A jeste dotaz na kucharinky - jak mam uvarit ryzi?
Mam ju porad takovou rozblemclou a nevim jestli je to ryzi nebo rukama ![]()
je pravda, ze mam tady tu nejlevnejsi z Teska - jsemji mela na rizoto a trochu zbylo, tak ze ji uvarim a moc to nedopadlo. Jinak pouzivam v sacku.
Propláchla jsem, tka nevim kde udelali soudruzi chybu ![]()
Huraa, mam fotku s Domcou
To ji asi budu muset pridat na Rajce svoje
aby deda s babi videli, ze jsme tam byli taky
Diky Jani
Dnes jsem varila Alnatura sklenicku ryze/kruta a nejaka zelenina + koreni
![]()
Ja polstar zatim nedavam, my mame k perine sice takove dva ty placate/tenke, ale Domca hrozne po postylce cestuje
takze pod hlavou ma jen plinku, ale stejne je v pulce noci uplne znunena nekde v rohu, spolu s tou jeho spaci. On spi ale porad ve spacaku, takze periny mam furt slozene ve skrini ![]()
Stejne, to me zajima, Vase deti uz maji perinu? On proste jak cestuje, tak je kazdou chvili jinde a byl by porad odkopany, mam strach, ze by mu byla zima… Tak ma ten spacak, porad premyslim, kdy se jako deti davaji pod perinu ![]()
Kajdulo , pro nas s Danem pouzivam jen Basmati nebo Uncle Bens bez sacku, dam tam 2× vic vody a varim a je vzdy krasne „tvrda“, protoze jinak se mi vsechny rozvaruji, i ty v saccich UB, proste to neumim ![]()
Ale pro Domcu bych asi varila ty rozblemcane, prijde mi, ze je to pro nej asi lepsi, v tech sklenickach je taky ta ryze takova mekka.. ![]()
Koukam, ze ja si taky vystacim sama
Jsem se zapomnela rozloucit, jdu na rychly obed a za chvili vyrazime zase plavat, ale Domca jeste spi, tak snad se do 13 h vzbudi ![]()
Veru kdyby to ybylo pro malyho tak to taky neresim, ale pro nas to rozblemcli jaksi … ![]()
tAk to bude asi tou ryzi
A vyhral spenat, uz ho rozmrazuju ![]()
Janus já jsem vytáhla z mrazáku nějakou už dřív uvařenou skleničku,je to asi mrkrev s cuketou a k tomu těstoviny,dneska bez masa,tak jsem na Vítka zvědavá,protože mi přijde,že poslední dobou mu víc jedou kupovaný
![]()
A super,že máš krásnou fotku s Veru a Domčou ![]()
A polštář nemáme,peřinu ve skříni jak Verča a Vítek spí v pytli ![]()
Kajdul já dělám Parboiled sáčkovou,ta se nerozvaří ![]()
Veru kráásný fotky ![]()
Sse z toho uz fakt pos… tak rejža rozvarena, brambory hnusný, asi budeme dneska hlady, jesteze to decko uz jedlo … posledni moznost testoviny ale to zas manza neji ![]()
Ahoj holky,
dite jsem predala babicce a dozitra mam veget
Teda jen od Stepana, ucit se musim, ale dneska jdeme aspon vecer do divadla na Bidniky, tak se tesim ![]()
Jo a dneska jsem to teda rozjela, udelala jsem si radost a oblecenni me dneska stalo pulku rodicovske
Ale mam dve kraaasny dlouhy letni sukne. Tak snad to tatinek rozdycha ![]()
Zuzko, tak to mooooc gratuluju!!! To mas dobry, ze vis na cem jses, ze se to vedouci libi. My to uz nejak nestihly
Dlouho byla sluzebce, pak pripominkovala nejake veci a pak uz jsme to musela odevzdat a nevim, jestli ty opravene veci byly opravene dobre
Ale aspon mam uz zapsane kredity za odevzdani diplomky ![]()
Holky, s tou ryzi mi to taky nekdy nevyjde, bud je moc tvrda nebo naspod rozvarena
Konecne jsem si ale koupila ryzi na rizoto a zkusila ho uvarit a bylo to fakt famozni, takove to trochu slizke, ale nerozvarene. Stepanovi to taky chutnalo ![]()
No nic, jdu pokracovat ve studijni krasojizde ![]()
LUCY..s tymi prispevkami..ytak to dopadne..kd nestiham citat a pisem postupne
nuz..nie nadarmo tam mam KElisova ![]()
pockaj aj na teba raz pride ![]()
VERU..tusim by sme si an poslednych dvoch stranach vsyatcili aj samy…
etse byva sranda.ak mi jeden prispevok odosle aj 3krat..to je potom citanicko ![]()
SIMI..jeeeejda..no tak to musi ten chlap doteraz plieskat hlavu o mur..ked ta vidi…nuz..mal sa rozhybat skor
ale ked som to citala take romanticke citanicko..dobre s ata cita..by si mohla aj nejaky ten roman napisat ![]()
EVKO..to snad nie je mozne s tou salmonelozou..kedys a jej uz zbavite??
co na to dr???
JANUSKO..posltarek nemame este..a nejak zeby mu chybal..ked mal nadchu..tak spal na manzelovom vbelkom vankusii… tak blazene sa na nom vyvaloval
ale to mal sikmo hadam aj polku tela ![]()
jeeeej a dalsiee fotkyyy..paraadaaa
KAJDULKO varim ryzu tak..ze osmazim cibulku na oleji a mrsknem ryzu a vody tak jeden a pol viac ako ryze… hrncekmi si to meriam
zakryjem pokryvkou a nemiesam..varim 20 min,,
ochutnam..ak chyba voda a ryza je tvrda..dolejem vodu..ak je vody vela a ryza uz makkaa..tak odokryjem pokryvkua ona sa vypari.. a nemusi byt uz ani plyn zapnuty
a drahsia ryza fakt yva aj chutnejsia..a dakomu chuti viac gulatozrnna …ta byva menej sucha
a ak ams hnusne brambory..supni do nich orazenu cibulku a vajicko natvrdo alebo posekanu mladu cibulku..to zelene..mozu byt aj rozvarene a bude to chutne ![]()
ak je ryza hnusna..tej maloco pomoze
iba ak ju zmiesas s dacim a zapecies napriklad v paprike alebo v cukine..mnam
EVELINKO..uzivaj si vegeeeet,..jaaj..ale ucits a musis..no aspon divadlo si uzi
Ahoj ho lky,
tak jsme doma z Liberce…pokoupeno, zařízeno…Jen jsem se stačila zastavit v DM-ku, víc jsem už nestíhala, bo jsme byli tak trošk s R. rozhádáni a on už nervozní, že mi to trvá dlouho
Jsme se totiž chtěla zatavit ještě za mamkou v Globu, mají tam v akci dětské holínky (které mi nakonec vezme..) a pak ještě kempingovou deku, kterou jsem chtěla
…
Jinak na libereckém magistrátu to dopadlo na dvě věci, resp. je to úplně v
R. je bez řidíčáku s pokutou 26 tis. a to prý ještě na spodní hranici!!!!!!! NO COMENT… normoš jsem ho nezvala de****m
A co je horší, ani jsem se nestyděla
a naštvaná jsem pekelně…
Evelín: Užij si studijní den a hlavně večer v divadle
![]()
Adél: To máte nabytý týden
![]()
Polštářek používáme, už asi měsíc, máme povlečení z Ikea a ten je dost tenký, beztak spí po celé posteli, takže je jedno, jestli má hlavičku na polštářku nebo různě pokroucenou po dece
![]()
Rýži jako přílohu vařím v sáčcích od Vitany a k rizotu mám od Lagris krátkozrnou-kulatozrnou a je dobré
![]()
Veru: Užijte si plavčoooo
![]()
Jééééj,tie zrazíkové fotky sú supééééér!!!!Tie detičky sú krásne!!!!A mamičky tiež.(závidim Vám tie stretka…,v dobrom samozrejme).
Tynko, jak to???? Co se stalo, ze prisel o ridicak a jeste takova pokuta????
Asi jsem neco prehledla ![]()
Ahoj
Holky,mňa z Vás asi vystre…Veď ste od včera napísali 6 strán.Kedy to mám stíhať čítať?
Zase sa musím poďakovať za komplimenty pre mňa a aj pre Sofi.
Evelín-s prekladom dážďovky si ma pobavila.Prepáč,že sa Ti smejem,veď ani ja neovládam všetky české slovíčka,ale tá motyka,to bolo fakt dobré.
Mikulenka-moje predsavzatia,že schudnem väčšinou tiež stroskotajú na tom mňamky jedle.Najskôr akože desne chudnem,správne sa stravujem,cvičím a zrazu stretnem nejaké mňamky jedlo a nacpem sa do prasknutia a potom sa mi zase ťažko začína s tým cvičením a stravovaním.Asi preto sa mi nikdy nepodarí schudnúť.
Mikulenka-premýšlam,čo je to rampouch,žeby nejaká žaba?
Lucy a Želvi-včera dávali testy na krémy proti celulitíde,testovali asi 8 najznámejších značiek a zistili,že ani jedna nepomáha.Vraj ani trošku.Super,že?Takže vyhodené peniaze.Zrovna som sa chystala nejaký kúpiť,ale asi to vzdám.
Ahááá,prave som našla,že rampouch je cencúl.Tak to som sa moc s tou žabou netrafila.
Mahule-no to si teda odvážna s tým jedlom.Ja keby som dala Sofi jedlo do ruky,no tak to by všetko okolo vyzeralo super,vrátane mňa a aj Sofi.To by som zatiaľ ešte neriskla.
Kajdula-tie príbehy o chlapoch sú fakt dobré,pobavila som sa.
Zuzi-gratulujem k diplomovce,šikulka!!!
Janusa-Sofi už vankúšik/polštárik má.Dr.mi ho odporučila od pol roka.
Práve sa zobudila Sofi,tak papa