Poradna duly
Jana Čurdová
EVeli a jakou mate sedacku a kolik stala? Jestli to neni tajemstvi? Chceme taky a nevim porad jakou? Diky
EVEL- co to ctes prosim te za kraviny
![]()
LUCY- ja se tam teda radsi taky koukala -do slovniku-muj manzel na tuhle kravinu dostava zdejsi slovaky chudacky co tu uz chvilku ziji a nikdo z nich si vetsinou na tohle slovo nevzpomene
-muj manzel jim pak rekne 'cencur" a oni jako ze vlastne jo,ale ve slovnikach pisou „cencul“ tak nevim.. ZULOCKUUU kde jsi bereme te zpet do hry
![]()
To jsem rada ze jsem segru uhadla ![]()
Kajdul, mame Hamax - polohovaci a stala 2300. Jsem zvedava, jak se to bude Stepanovi libit, helmu si totiz zatim moc dlouho na hlave nenech
chtela jsme puvodne vozik, ale Stepan uz je docela velikej a sedacka nezabira tolik mista a neni tak tezka ![]()
teri - jsem si opsala recept, lae mam technickou - můzu misto hn cukru dat normalni cukr krystal? Ci co? ![]()
Nejsem Teri ale myslim ze muzes
ja to zas casto menim naopak a nic se nedeje
-a uz mas zavareno?a zahusteno -nebo nezahusteno ![]()
Nakonec jsem si vzpomela ze mam koupeny pro malou kvetak,brokolici a repu takze mi tady stejne bublaj zas hrnce ![]()
Mimochodem nevi nekdo na ktere str. je ten recept?nebo nazev..kuju
Mik , rekla bych tak 4 strany zpet, mrkni, je to asi 2 prispevek po srazu ![]()
Jo a rampouch samozrejme jsem vedela, cencuuuul s takovym tim hackem nad L ![]()
Evelin , tak to jsem zvedava, jak budete jezdit se sedackou, my se na vozik vyprdli, ze uz rovnou koupime sedacku na kolo, takze to uz muzou takhle maly deti???
Ja bych rekla, ze jsme tu vsechny krasavice!!!!!!!
![]()
Jdu uspat dive zvire, leze tu v pyzamu a hraje si s tatkou, kdyz ma spat ![]()
Veru, nektere ty sedacky jsou prave uz pro deti od sesti mesicu, tak si rikam, ze po roce uz by to mohlo byt v pohode. Navic ze zacatku stejne budeme delat jen kratsi vylety, at si vsichni zvyknem. Zatim si to maluju a vidim to jako rodinou idylku, tak jsem zvedava na realitu ![]()
Ty jo, tak cencul bych fakt nevěděla
Borůvky znáte všechny, co?
A to je moje nejlepší kámoška poloviční Slovenka a několikrát jsme byly, ještě na střední, na prázdninách u jejích slovenských příbuzných… bylo to v létě a pamatuju si, jak si z nás dělali srandu, když jsme říkaly „to je vedro“. Protože „vedro“ je „kýbl“ (jako „vědro“). Takže její bratranec se po nás vždycky pitvořil a říkal „to je kýbel!“
![]()
Jinak Silví se dnes začala sama odrážet na odrážedle, šikulka moje!
![]()
Mně taky včera na srazu přišlo, že jsme samý kočky!
![]()
No jasne, ze jsme vsechny kocky ![]()
Simi, tak to je Silvi sikulka! Gratuluju! Stepan uz na odrazedle taha nohy za sebou, ale sam nepojede a nepojede, hezky at ho vsichni vozi ![]()
Objednala jsme pizzu a jdu se odreagovat k Ruzovce ![]()
Ale nejlepsi slovensky slovo je „drevokocur“
![]()
A vite jak je polstar? ![]()
Silvinka je sikulka!! Nam odrazedlo jeste ani nedorazilo
Snad ho do tydne budu mit ![]()
No a Sofinka je taky sikulka, ja si myslim, ze Domca vnima, ale dela, ze neslysi ![]()
Jo Simi , Dan mi dnes vynadal, proc jsem rozdala ty olivy, ze by je snedl vsechny
Takze Adel , vratis nam je??
![]()
Evelin , od 6 mesicu jo? To jsem netusila…
Uz jsem vstrebala kurz slovenstiny, neco malo vim, neco tusim…ale nektere vychytavky opravdu nee - treba rampouch?!
Samo ze jsme kocky! Kdo pochybuje?
![]()
U nas nic noveho, stale klasika. Jen se zaciname pretahovat o lzicku u jidla. Dela to vase drobotina taky? Zaclo to uz pred delsi dobou, ale to si jeste dal vzdycky vysvetlit, ze bude lepsi kdyz ho nakrmim. Ale ted pokud souboj o lzicku nevyhraje, tak neji
. Takze ho chvilku necham vydusit a po chvilce, kdyz zjisti, ze se takhle nenaji, tak mi blahosklonne dovoli, abych ho nakrmila. ![]()
Evelin , a jak to jde- to je blba otazka, takze se ptat ani radeji nebudu. jak se citis?
A Zuzka tu ted nekdy byla? Jestli uz ma po nebo jeste drti?
A sedacku na kolo taky budeme porizovat, manzel chce jezdit. Ja se letos techto radovanek vzdam…
vevrka je dobra no,ale to se snad ani normalne ve slovenstine nepouziva-co ZULOCKU? ![]()
Kola a sedacku chce manzel porad porizovat
ja neeee,az budu zas makat ve staji tak se mi nebude chtit nikdy-fuj,jeste se namahat ve volnym case ![]()
MAHUL- me to dela MIk u jogurtu, nevim proc,vetsinou ji dam jeji lzicku a krmi me
je to vsude,ale docela ji to jde…
ahooooj, teda vy jste toho zase napsaly…tenhle tejden mám nějakej nabitej, tak jsem dneska nějaká zničená. Hlavně teda z hlubokýho kočáru, přehodila sem madlo, aby mohl Pája jukat jako z golfek, akorát se to blbě ovládá, tak mam celý ztuhlý záda
Kamarádka se stejně starym klukem má parádní odrážedla, Pája je zkusil a skvěle dosáhne na zem, tak se asi po nějakym podobnym kouknu.
ted nevím kdo psal s tím hnědým cukrem…ale podle mě je to jedno, já taky dávala normální
jo a taky sem koukala, jak jste všechny hubený, no teeeeda, rodily ste vůbec????
jinak sem pozapomněla co kdo psal
![]()