Poradna duly
Jana Čurdová
Peeeekny fotky!
Jen jsem se jeste chtela zeptat, jak takovy najezd prcku prezila ta kraasne svetla sedacka???
![]()
Ahojky
Jééé holky,to máte super,keď sa môžete stretávať.Lucy super fotky.Drobci sú zlatí.
Taká otázočka-je tu ešte niekto s kým spí Drobec stále v postely?Alebo už všetci vzorne spávajú vo svojich postieľkach?
Holky ja som zo Sofi nadšená,ona je už taká chápavá,že ja nechápem.
Napr:poviem jej:choď zahodiť papierik do koša.A ona ide a zahodí ho.No je pravda,že neskôr si naň spomänie a ide ho vybrať,ale to už je detail.Alebo,zavri šuflík a ona ho zavrie.Proste čo jej poviem,to spraví.
A hrozne opakuje slová.Síce ešte nie sú úplne zrozumiteľné,ale snaží sa.
A zvieratká už vie rozoznať,či sú kreslené,živé a dokonca aj karikatúri.
Tiež ich vie napodobniť:psa,leva,mačku,zajaca,kravičku,somárika,koníka,prasiatko,
ježka.
Sorry,že sa tu s ňou vychvalujem,ale fakt ma fascinuje.
Majte sa krásne papa
Ahooooooooooooooooooooooooooj
Já vám tak závidím ten srazík a určo Vysočinu!!!! Bezva fotky a moc vám to všem sluší - jste fakt kočky.
Tady se to vzdyck y rozjede večer a to už bud mam vyplej PC nebo chrupu nebo .....
nebo nic
![]()
Lucy - ty mas tda hlody
, se smeju jeste ted - o pohybech na burze a tak, fakt dobrý ![]()
Mik - tyhle diskuze nesmis číst! Já sjem taky narazila na andilky a to jsem nemela delat, jsem rvala a nemohla jsem prestat a potom se malej probudil a rvala jsem jeste vic, jak jsem byla stastna za ho mam a ze mu nic neni a tak
At je Mikulenka (malá)
už v poradku a cim ji odsaas, že ma krev?
Malej se mi pri odsavani rymy taky mlel, ale to bylo tim, jak tam mel ten sopel a zacalo to valit, tka mu to strasne vadilo, jinak kdyz ho odsavam a nic tam nema, tak je uplne v poho a jeste se smeje.
Kytky - no tak ty mi Martin prinese tak y vyjimecne na svatek, narozky, vyročí, apod. Zato mi nosi salatky a co kde dostane jako úplateček
, tak ze to kompenzuej timto ![]()
Jé a další fotečky, no fakt nádhera, ale ty balonky, no to uklidit, by me asi jeblo a s tema puzzlema – taktéž, máme je taky doma a když se do toho drak pustí, tak mam taky o zabavu postarano ![]()
A recepty hned ukladam a na ty Tynčiny řezy se o vikendu hned chystam nami nam ![]()
A ešte pár fotiek z výletu
http://photos-a.ak.fbcdn.net/…502455_n.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/…497920_n.jpg
Wenee - krásný fotky, moc vám to sluší, ta posledni je nááááááááááádherná
A sofinka je šikovná, Maty to dělá taky, všemu rozumí, ale udela to kdyz chce
Jo a musim se pochlubit, malej mi včera řekl první slovo - teda krom mama, tata - VLÁČEK - jako fakt, jsem čučela
a dokonce rozumel i tatinek, tak to uz je co rict. \jezdí nam skoro za barakem a kdyz ho slysi, tak hned ukazuje na okno a vcera to z nej vyletelo ![]()
Teda WENEE: nááádhera, Sofinka je úúúúžasnááá. Však jste oba jak z reklamy na krásu na té poslední fotce.
![]()
LUCY: přečetla jsem něco zpětně a prosímtě mám pocit, že k vám chodí ta MOJE!!!! tchýně. je to úúúplně přesně jak píšeš, až jsem se lekla, fakt. Radim od té mojí dostal k narozkám sesypaný zbytky stavebnic, co přinesla do školky nějaká maminka na „dodělání“. bylo to rozbité a polámané, takže i nebezpečné. Nemají ony nějakou „tchýní nemoc“ ???? Její názory a řeči, to úplně souhlasí
.
KAJDUL: gratulace k vláčku ![]()
Wenee, krásný fotky, opravdu, ta s manželem a Sofinkou je úplně ukázková, jste krásná rodinka!!!
Malá je teda šikulka!!!
Mně přijde, že moji malí ještě moc nerozuměj, i když něco jo, třeba zákazy - hned tu věc přestanou dělat. Snažím se říct vždy jasně „ne!“ a pak už klidným hlasem vysvětlit proč (třeba že by si skřípli prstíčky a to by bolelo), pro případ, že by chápali
Jinak malá rozumí „dej“ a „na“ (aby si něco vzala), to spolu často hrajeme… Jinak ale tím, že ještě nechoděj, mám škálu pokynu omezenou ![]()
Jo s dárkama od manžela, je fakt, že Járu na kytky tolik neužije, ale zase mi pořád nosí jídlo
Když jde nebo jede na nákup, tak mi vždycky přinese lososa nebo kozí sýr, sušenou šunku, olivy, dobrý víno… prostě aspoň jednu nebo dvě věci, které mám ráda a které jsou „luxusnější“ a třeba bych si to sama nekoupila
Přitom jsou to většinou věci, které sám nejí…
Jinak děti dnes poprvé od nemoci snědly celou velkou hollandii jako dřív, takže jsou plně na svém normálním jídelníčku, hurááá
![]()
Kajdul , taky veliká gratulace k vláčku!!! Teď už bude slovíček jen přibývat… ![]()
Silví občas začíná opakovat, a někdy věci, který by mě fakt nenapadly - tuhle jsem jí hladila to její chmýří vzadu na hlavičce
a povídám „ty jsi moje Kaliméro…“ a ona na to „kali“
![]()
Ahojky
Kajdula-Matyašek je tiež šikulka,vláček-dosť ťažké slovo pre takého drobca.
Katy-to ako myslíš vážne?Zosypané stavebnice zo školky?No to je sila!!!!Ťažko tomu uveriť!!!
A ďakujem za pochvalu,sa červenám…toľko chvály .
Wenee: ale jen se nečervenej. Copak to máš za metřík??? 0kg???
SIMI: to jsi moje krevní skupina s těma dobrůtkama
No vidíš, někdy se člověk snaží aby děti opakovali a ony najednou jen tak začnou. Já jsem JEDNOU řekla Radimkovi, že má medvídka jako mimi a od té doby neřekl méĎa, ale mimi a trvalo mu to až do 3 let, než začal říkat méďa
.
Wenee, krasny fotky, Sofi je dobry mix Vas obou ![]()
Jinak Stepan teda s nama v posteli asi nikdy ani nespal, pokud nepocitam, ze jsem si ho brala k ranu vdycky do postele, abychom spali dyl! Ja bych se s nim proste dobre nevyspala ![]()
Jinak kytky jsem dostavala drive docela casto, ted uz se o ne musim hlasit a to neni ono
Teda k narozeninam dostanu vzdycky, ale kdyz jsme spolu chodili, tak jsem dostala kytku i jen tak ![]()
Ale jinak bylo dobry, kdzy manzel jezdil na sluzebky do Belgie a Holandska, to mi vzdycky neco dovezl - tasku, tricko, parfem,… ![]()
Jinak ty vase tchyne jsou docela „unikat“
Ja jsem myslela, ze to je jen takva nadsazka, jak jsou ty tchyne hrozne, ale u nekoho to asi tak plati
Ja si teda na tchyni fakt nemuzu stezovat, je mila, vstricna, nekeca do vychovy, Stepana miluje a s dedou by mu udelali prvni posledni, coz jako prarodice muzou ![]()
Ahoj holky,
teda vy jste toho ještě stihly večer nakecat
,to já šla v deset spát
![]()
Kytky jen tak nedostávám,jen od Jiříčka,třeba i suchou větvičku,co najde na zemi
Ale taky mi občas Jirka vozí večeři,třeba z mekáče,kfc,nebo nějakou rybu se zeleninou jsem tuhle měla ![]()
Wenee krásné fotky,no já už jsem ti psala,že je Sofi krásná po mamince,ale teď vidím,že i po tatínkovi ![]()
Jinak Vítek se pravidelně v noci stěhuje vedle mě do postele,většinou se vzbudí,když já už spím,tak ho manžel zkouší uspat a když to nejde nebo se budí často,tak mi ho přinese.Kolikrát ani nevím v kolik hodin.. ![]()
Jo srazík na Vysočině super,akorát my jsme bez auta,ale do září by se to třeba nějak vyvrbilo..
Lucy pěkně jste cestovali a ostatní fotky taky dobrý.Jo a příšerku jsme zabudli u Verči,no ale snad se ještě někdy uvidíme ![]()
Katy-ten metrík-to sa snažím chudnúť,no zatiaľ mi to veľmi nejde.Takže zatiaľ 0 schudnutých kg.Ale keď vidím ten metrík,tak sa snažím,aby tam už bolo konečne nejaké iné číslo,ako nula.