Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
12.5.09 11:45

Peeeekny fotky!

Jen jsem se jeste chtela zeptat, jak takovy najezd prcku prezila ta kraasne svetla sedacka??? 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
12.5.09 11:54

Ahojky

Jééé holky,to máte super,keď sa môžete stretávať.Lucy super fotky.Drobci sú zlatí.

Taká otázočka-je tu ešte niekto s kým spí Drobec stále v postely?Alebo už všetci vzorne spávajú vo svojich postieľkach?

Holky ja som zo Sofi nadšená,ona je už taká chápavá,že ja nechápem.
Napr:poviem jej:choď zahodiť papierik do koša.A ona ide a zahodí ho.No je pravda,že neskôr si naň spomänie a ide ho vybrať,ale to už je detail.Alebo,zavri šuflík a ona ho zavrie.Proste čo jej poviem,to spraví.

A hrozne opakuje slová.Síce ešte nie sú úplne zrozumiteľné,ale snaží sa.

A zvieratká už vie rozoznať,či sú kreslené,živé a dokonca aj karikatúri.
Tiež ich vie napodobniť:psa,leva,mačku,zajaca,kravičku,somárika,koníka,prasiatko,
ježka.
Sorry,že sa tu s ňou vychvalujem,ale fakt ma fascinuje.

Majte sa krásne papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.5.09 11:55

Ahooooooooooooooooooooooooooj

Já vám tak závidím ten srazík a určo Vysočinu!!!! Bezva fotky a moc vám to všem sluší - jste fakt kočky.

Tady se to vzdyck y rozjede večer a to už bud mam vyplej PC nebo chrupu nebo ..... :oops: nebo nic :roll: :lol: :lol: :lol:

Lucy - ty mas tda hlody :lol: , se smeju jeste ted - o pohybech na burze a tak, fakt dobrý :pankac:

Mik - tyhle diskuze nesmis číst! Já sjem taky narazila na andilky a to jsem nemela delat, jsem rvala a nemohla jsem prestat a potom se malej probudil a rvala jsem jeste vic, jak jsem byla stastna za ho mam a ze mu nic neni a tak
At je Mikulenka (malá) :lol: už v poradku a cim ji odsaas, že ma krev?
Malej se mi pri odsavani rymy taky mlel, ale to bylo tim, jak tam mel ten sopel a zacalo to valit, tka mu to strasne vadilo, jinak kdyz ho odsavam a nic tam nema, tak je uplne v poho a jeste se smeje.

Kytky - no tak ty mi Martin prinese tak y vyjimecne na svatek, narozky, vyročí, apod. Zato mi nosi salatky a co kde dostane jako úplateček :lol: , tak ze to kompenzuej timto :lol:

Jé a další fotečky, no fakt nádhera, ale ty balonky, no to uklidit, by me asi jeblo a s tema puzzlema – taktéž, máme je taky doma a když se do toho drak pustí, tak mam taky o zabavu postarano :roll:

A recepty hned ukladam a na ty Tynčiny řezy se o vikendu hned chystam nami nam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
12.5.09 11:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.5.09 12:05

Wenee - krásný fotky, moc vám to sluší, ta posledni je nááááááááááádherná
A sofinka je šikovná, Maty to dělá taky, všemu rozumí, ale udela to kdyz chce

Jo a musim se pochlubit, malej mi včera řekl první slovo - teda krom mama, tata - VLÁČEK - jako fakt, jsem čučela 8O a dokonce rozumel i tatinek, tak to uz je co rict. \jezdí nam skoro za barakem a kdyz ho slysi, tak hned ukazuje na okno a vcera to z nej vyletelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.5.09 12:06

ted je to ta první :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
12.5.09 12:39

Teda WENEE: nááádhera, Sofinka je úúúúžasnááá. Však jste oba jak z reklamy na krásu na té poslední fotce. :potlesk: :huban:

LUCY: přečetla jsem něco zpětně a prosímtě mám pocit, že k vám chodí ta MOJE!!!! tchýně. je to úúúplně přesně jak píšeš, až jsem se lekla, fakt. Radim od té mojí dostal k narozkám sesypaný zbytky stavebnic, co přinesla do školky nějaká maminka na „dodělání“. bylo to rozbité a polámané, takže i nebezpečné. Nemají ony nějakou „tchýní nemoc“ ???? Její názory a řeči, to úplně souhlasí :-) .

KAJDUL: gratulace k vláčku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
12.5.09 12:47

Wenee, krásný fotky, opravdu, ta s manželem a Sofinkou je úplně ukázková, jste krásná rodinka!!! :D Malá je teda šikulka!!! 8O :D Mně přijde, že moji malí ještě moc nerozuměj, i když něco jo, třeba zákazy - hned tu věc přestanou dělat. Snažím se říct vždy jasně „ne!“ a pak už klidným hlasem vysvětlit proč (třeba že by si skřípli prstíčky a to by bolelo), pro případ, že by chápali :lol: Jinak malá rozumí „dej“ a „na“ (aby si něco vzala), to spolu často hrajeme… Jinak ale tím, že ještě nechoděj, mám škálu pokynu omezenou :lol:

Jo s dárkama od manžela, je fakt, že Járu na kytky tolik neužije, ale zase mi pořád nosí jídlo :oops: :lol: :lol: Když jde nebo jede na nákup, tak mi vždycky přinese lososa nebo kozí sýr, sušenou šunku, olivy, dobrý víno… prostě aspoň jednu nebo dvě věci, které mám ráda a které jsou „luxusnější“ a třeba bych si to sama nekoupila :wink: Přitom jsou to většinou věci, které sám nejí…

Jinak děti dnes poprvé od nemoci snědly celou velkou hollandii jako dřív, takže jsou plně na svém normálním jídelníčku, hurááá :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.5.09 12:48

tchýní nemoc???????? Tak to je dost dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
12.5.09 12:49

Kajdul , taky veliká gratulace k vláčku!!! Teď už bude slovíček jen přibývat… :D

Silví občas začíná opakovat, a někdy věci, který by mě fakt nenapadly - tuhle jsem jí hladila to její chmýří vzadu na hlavičce :lol: a povídám „ty jsi moje Kaliméro…“ a ona na to „kali“ 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
12.5.09 12:51

Ahojky

Kajdula-Matyašek je tiež šikulka,vláček-dosť ťažké slovo pre takého drobca.

Katy-to ako myslíš vážne?Zosypané stavebnice zo školky?No to je sila!!!!Ťažko tomu uveriť!!!

A ďakujem za pochvalu,sa červenám…toľko chvály .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
12.5.09 12:59

Wenee: ale jen se nečervenej. Copak to máš za metřík??? 0kg???

SIMI: to jsi moje krevní skupina s těma dobrůtkama :-) No vidíš, někdy se člověk snaží aby děti opakovali a ony najednou jen tak začnou. Já jsem JEDNOU řekla Radimkovi, že má medvídka jako mimi a od té doby neřekl méĎa, ale mimi a trvalo mu to až do 3 let, než začal říkat méďa :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.5.09 12:59

Wenee, krasny fotky, Sofi je dobry mix Vas obou :wink:
Jinak Stepan teda s nama v posteli asi nikdy ani nespal, pokud nepocitam, ze jsem si ho brala k ranu vdycky do postele, abychom spali dyl! Ja bych se s nim proste dobre nevyspala :oops:

Jinak kytky jsem dostavala drive docela casto, ted uz se o ne musim hlasit a to neni ono :( Teda k narozeninam dostanu vzdycky, ale kdyz jsme spolu chodili, tak jsem dostala kytku i jen tak :wink:
Ale jinak bylo dobry, kdzy manzel jezdil na sluzebky do Belgie a Holandska, to mi vzdycky neco dovezl - tasku, tricko, parfem,… :D

Jinak ty vase tchyne jsou docela „unikat“ 8O Ja jsem myslela, ze to je jen takva nadsazka, jak jsou ty tchyne hrozne, ale u nekoho to asi tak plati :roll: Ja si teda na tchyni fakt nemuzu stezovat, je mila, vstricna, nekeca do vychovy, Stepana miluje a s dedou by mu udelali prvni posledni, coz jako prarodice muzou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.5.09 13:23

Ahoj holky,

teda vy jste toho ještě stihly večer nakecat 8O :D ,to já šla v deset spát :oops: :wink:

Kytky jen tak nedostávám,jen od Jiříčka,třeba i suchou větvičku,co najde na zemi :srdce: Ale taky mi občas Jirka vozí večeři,třeba z mekáče,kfc,nebo nějakou rybu se zeleninou jsem tuhle měla :-)

Wenee krásné fotky,no já už jsem ti psala,že je Sofi krásná po mamince,ale teď vidím,že i po tatínkovi :wink:
Jinak Vítek se pravidelně v noci stěhuje vedle mě do postele,většinou se vzbudí,když já už spím,tak ho manžel zkouší uspat a když to nejde nebo se budí často,tak mi ho přinese.Kolikrát ani nevím v kolik hodin.. :wink:

Jo srazík na Vysočině super,akorát my jsme bez auta,ale do září by se to třeba nějak vyvrbilo..

Lucy pěkně jste cestovali a ostatní fotky taky dobrý.Jo a příšerku jsme zabudli u Verči,no ale snad se ještě někdy uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
12.5.09 13:26

Katy-ten metrík-to sa snažím chudnúť,no zatiaľ mi to veľmi nejde.Takže zatiaľ 0 schudnutých kg.Ale keď vidím ten metrík,tak sa snažím,aby tam už bolo konečne nejaké iné číslo,ako nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí