Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
11.5.09 11:40

My teda máme taky zásobu velikonočních zajíčku…a já blbec jsem z nich mohla včera udělat čokošku na ty řezy… :roll: :oops: :roll: Zuzko, jsimi to připomněla…no, takhle jsem upatlala domácí a bude to z transportu celé upatlané :oops: :oops: :wink:

Zuzko , neboooj, to dáš!!! :wink: :wink: :wink:

Simčo , tady je taky je v šípkovém království :) :) :)

A já mám teda Céčka…a to jsem mívala Béčka… jj,co si budem povídat, manžel je spokojenější :lol: :lol: :lol: ale těch párset kilo by u toho být teda nemuselo :-( :-) :-)

Veru: na tvé hubeňoučké postavě snad ani 4 kila nepůjdou poznat :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
11.5.09 11:40

Hlasi se zakladna :lol: ahoooj :wink: Sraz samozrejme platiiiiiiiiii!!!! :!
No my jsme tu pripraveni, piskoviste zabu jsem pritahla ze zimni zahrady do chodby a naplnila balonkama, takze nahrada za hrani venku 8)

Rano jsem sla k Dr., to poprchavalo, ale dopoledne to cerno :twisted: :twisted: Nastesti je ted tady uz „vyjasneno“, teda ne slunce, ale neprsi a je videt na cestu, takze doufam, ze vsichni dorazite a snad budete i suchy :roll: :wink:

Bohuzel ven si hrat asi nepujdeme :? to by deti byly jak vodnici, ale myslim, ze to zvladneme i uvnitr, zatezovej test bytu (a sousedu, ale ti jsou - az na blba :P - vsichni v praci :wink: ).

Tak se moc tesime!!!!

Jo, Zulocku , vcera jsem zapomnela napsat, ze je mi lito, ze pejsek umrel, ale pro ty stare uz je to nekdy lepsi :cry:

Zebrus , ja taky prave rada Domcovi beru dudlik, protoze bez nej povida a s nim dela hmmmmmmm hmmmmm :lol: :lol:

Co to, ze by lezlo SLUNCE??? 8O :P
Tak dorazte, uz se tesime, ja si jdu dat lehky obed a dite zatim spi, tak se asi taky natahnu, at se psychicky pripravim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.5.09 11:43

Kajdul: Vůbec neporadí, ale do Chorvatska by se mi taky líbilo jet :) :) :) My teda kvůli baráku nebudeme mít letos žádnou dovčenzí, max. tak východní Slovensko zpět :lol: :lol: :lol:
Jinak, nevím jestli je to váš případ, ale v Chorvatsku je úplný zákaz kouření na veřejnosti :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
11.5.09 11:45

Jo a ty zajicky, ja prave asi pred rokem zlikvidovala vsechny stare coko zajice a mikulase na buchtu a zakazala to vsem letos kupovat :lol: Takze tam nemame nic :wink: A Simi, fakt to nechci, jsem rada, ze to tu neni a nemusim na to chodit :lol:

S podprdama jsem kupodivu ok, ja mela svoje normalni asi az do 8 mesice 8O a ted uz zase asi 2 mesice nosim ty svoje.. Docela me to prekvapilo, ze se mi prsa hroozne nalily asi 5 den po porodu, ale kupodivu rychle zase splaskly :oops: :oops: Ted jsou trosku povisle, ale tak to prave maskuju tou push-upkou :lol: :lol:

Jo prosim Vas, na srazu mi pripomente (jestli to nekdo jeste cte), neco o smesich na chleba do pekarny 8)
Mam totiz kupon na 52 ks smesi (1 ks za 16,60 Kc, coz je super), ale ja to nechci vse pro sebe kupovat, tak jedine, kdyby nekdo chtel taky, tak to vezmu a pak mu to poslu :wink:

Tak ja jdu na to jidlo, papa..

Jinak samo zdravim vsechny jako Kajdulu a Mikulenku , ta asi ted vstava :wink: a samo Evelinu 8) aby nerekla, ze jsem zase zapomnela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.5.09 11:51

Tyny tak koureni se nas netyka - nastesti

Ted prisel postak a zvonil jak debil asi minutu tak samo vzbudil Matýska, jsem myslela že ho zabiju, nevimcoto maj za blbej zvyk tak dlouho zvonit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.5.09 12:01

Kajdul :No to aby jsi ho JOOO slyšela :roll: :roll: :? …my teda máme hodnou pošťačku, jenže když ona decentně zaznoní, tak začne štěkat pes, takže se mi taky Adámek budí :x :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.5.09 12:09

Holky my dorazíme později,chtěla bych jet busem ve dvě,nevím přesně,jak dlouho to jede,tak půl hoďky :roll:

Jinak když se tu dlouho válí něco sladkého,co nesníme,tak to dávám Jirkovi do práce,podělí se tam o to s kobylkama(kolegama) :lol:

Jo a Vítek spí,takže zrovna jedou popeláři :evil:

Veru já mám taky nějaký pushupky,ale asi jsem si nějak odvykla je nosit,tuhle jsem jí měla a nějak mi nesedla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.5.09 12:27

Holky, já taky počítám, že dorazím až kolem půl třetí nebo i po…tady se ještě spinká + jdeme s mamkou a ségrou na lehký obídek… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
11.5.09 12:40

KAJDULKO..urcite sa da ist zo Slovenska do Chorvatska cez Madarsko mimo dialnicu..alebo teda aspon po neplatiacej casti..spytam sa nasich..oni to tak absolvovali minuly rok..potom ti napisem

ADELKO..podprsenku som si kupila s kosticami.dufam, ze to enjak neovlyvni kojo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
11.5.09 12:46

Kajdul , tak to jsem rada, ze v tom nejsem sama :wink: ..a s chorvatskem asi taky moc neporadim, je to uz 2 roky, co jsme tam byli naposled…jeli jsme tedy pres Nemecko kvuli neomezene dalnici, Slovinsko, tam to s tim kouskem dalnice bylo blbe, ze to bylo uplne ucpane a jeli jsme krokem..co se tyka chorvatska, tak je ta dalnice moc hezka, ale taky hodne draha..jeli jsme taky az na jih a celou po dalnici…zpatky jsme jeli tak napul dalnici a napul mimo, ale to hlavne kvuli tomu, abychom videli i vnitrozemi..a je pravda, ze to bylo o hodne pomalejsi, ale taky jsme hodne staveli a fotili ..takze tezko rict, my jsme jeli, kdyz nebyl moc velky provoz, tak to celkem jelo :wink: ..letos chceme jet spis na sever italie, Terezka je zvykla jet v aute 600-700km, tak snad tu cestu za noc zvladneme 8)

Tynko , tesim se na rezy :-)

Taky dorazime pozdeji, tak po pul treti odhadem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
11.5.09 12:50

Zuzi , v com myslis, ze by to mohlo ovplyvnit kojenie? Ja uz nosim kojo podprsenku len doma, inak od 6.mesiaca normalnu, vacsinou s kosticami..a zmenu v kojeni som nepozorovala ziadnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.5.09 12:54

Veru tak poslední zpráva ode mě,Vítek spal jen půl hodiny :evil: ,tak dorazíme dřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.5.09 12:57

Zuli - to bys byla nejhodnejsi vidis me to ani nenapadlo se zeptat vas co jste na sloewnsku
A kostice urco kojeni neovlivni, mela jsemi kojici a no problemo 8)

Zuzi - tak pres nemecko to mame krapet z ruky 8) :lol: a o zacpy strach nemamme, pojedeme pres noc, ale ty poplatky, to je des, ale asi se tomu nevyhneeme, kdyz chceme rychlou a bezporblemovou cestu - no asi si jeste utahneme opasky aby bylo na ty dalnice :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
11.5.09 13:12

Ahoj, tak u nás se ještě chrní 8O :D tak to taky vidím plus minus na půl třetí…

Verčo , neboj, zajíci zůstanou doma :wink: zato jsem pověřila mamku koupí oliv, a ta se stavila rovnou v nějakých řeckých lahůdkách… takže budou vážené, 1 vanička oliv s madličkami a 1 vanička s paprikou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.5.09 17:28

Sice tady asi nikdo nebude :lol: , ale já už jsem zpět ze zahrady, strávila jsem několik hodin na záhonku a už toho mám plné kecky :-( , je tam tuna kořínků a mravenců :roll:

Dovařila jsem hovězí s rýží na večeři a už nic nedělám :roll:

Já teda už od porodu nosím normální podprdy (u některých menších jsem si jen vyndala kostice), ty kojo mi nevyhovovaly - dvě škrábaly a jedna měla moc dlouhé kostice a píchaly mě pod paží, takže jsem ji nosila jen občas :? Ale taky byla s kosticí a nic se nestalo :)
Ale taky budu potřebovat víc push-upek :roll:

U nás nemají velikonoční zajíčci (ani jiný čoko příšery) dlouhý trvání :-) :oops: :lol:

Snad se vám tam to počasí trošku probralo, byla by to škoda. Tady je celej den krásně a 26 stupňů 8O 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí