Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
11.5.09 09:00

Ahoj holky, to je počasí co??!! :twisted:

Veru, platí ten srazík?? snažila jsem se pročíst se, ale napsaly jste toho moc a moc, tak to teda nezvládnu od čtvrtka dočíst až sem :oops: :wink:

Nic jsem nenašla, že by to padlo, tak s tím počítám. Teda nemám nic navařenaoa ni napečeno :oops: jako někdo :wink: 8O Týnko a spol, vy šikulky.
Nejsem si jistá, jestli by mé umění v kuchyni stačilo k tomu abych se mohla prezentovat se svými výrobky :oops: :oops: , manžel si už zvykl 8)

Tak já s tím Veru počítám, beru foťáááák.

ZULOCKU: odolala jsi ledničce a šla jsi spát???

TYNKO:to neva, že se ti rosinka pustila do taštiček, stejně toho přineseš…

MIKEJLA je úúúúúúžasnááá, ukazovala jsem manželovi to video a on tak zahlížl na toho našeho prcka, tak jsem mu hned vysvětlila, že je opravdu malá napřed.
Péťa začal dělat tak nesměle bůů na jogurt a kravičku, tak se raduju, protože jinak je teda nepolíbenej žádnou aktivitou, jen zkoumá a tváří se, že přemýšlí.

Holky, moc se na vás těším, doufám, že neva, že se mnou jede iRadimek a nezboří to tam, bude se určo předvádět, snad se neukážu jako nervák. (a snad tam všechno nezblajzne :oops: :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.5.09 09:11

Dobré ránko,

počasí teda hrozný,leje a tma jak v pytli :evil:
Zjistila jsem ,že nízkej bus nám jede jednou za hodinu,ať žije mhd :evil: ,tak jestli to netrefíme,tak to budem muset zvládnout normálním :roll:
Jinak Vítek vstával v 5.15 h. :roll: ,přitom včera spal AŽ do půl osmé,což je fakt dlouho!

Katy ty zase přeháníš,Radimek bude určitě v pohodě :) Aby nakonec nezlobil Jiřulka :wink:

Týnka už je na cestě :wink:

Zuločku a jakou jsi koupila,obyč nebo vyztuženou s kosticí? :)

Veru 4 kila jo,tak to musíš bejt teda příšerně tlustá,s tvojí figurou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
11.5.09 09:32

Ahoj holky,
teda doufám, že se počasí ještě spraví :evil: mám v plánu jít k Verče pěšky, což je hezká procházka, jenže asi 40 min… a přesně jak píše Adél, nízkopodlažních spojů není moc :? a na ty jsem teda s dvojkočárkem odkázaná… Ale my to zvládnem! :wink:

Děti dnes byly potichu, resp. asi byly vzhůru, ale nekvičely :wink: do 7.15 8O 8O Akorát že přispal si díky tomu jen Jára - mě v 5.30 probudil polospící lezoucí Ondra, a od té doby jsem nemohla zabrat :evil: A večer jsem taky nemohla usnout, protože jsem skoro do půlnoci psala ten článek, tak jsem byla „rozjetá“ :? Tak kdybych odpoledne podřimovala, vzbuďte mě, jo? :wink: :lol: :lol:

Holky, s podprsenkama je to u mě taky bída :roll: dobře je mi jen jedna, taková úplně obyčejná bílá bez kostic (ale ty já stejně nerada), pořád si myslím, že budu moct nosit ty před těhu… ale ještě se úplně nevejdu… asi budu muset tak jako tak koupit aspoň jednu novou! Akorát že s košíčky E (nebo co to teď mám, každopádně D jsou mi malý) se na mě budou všude koukat jak na exota :evil: A to nemluvím o kupování plavek!!! Ty se u nás houfně vyrábějí jen do vel. C :? aspoň teda moderní, pěkný dvojdílný… jejeje, na to se netěším…

Zato se odpoledne moooc těším na vás všechny!!!!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.5.09 09:38

Ahoj holky,

vcera jsme dorazili z Luhacovic a zvladla jsem to ctyri dny bez netu :wink: Bylo tak krasne, uplny leto. Byl to pro me uplny relax, teda bez Stepana by ten relax vypadal asi trochu jinak, ale Milan se mu dost venoval, tak jsem mela fakt docela klidek :D Teda ucit jsem se musela, ale na povko jsem taky stihla zajit :wink:

Snad Vas casem doctu :wink:

Padim vybalovat a prat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.5.09 09:52

Ahoj holky,

hlsásím se z Praglu, vyráželijsme z domova v 6.15, takže Adél taky budíček v 5.15,aleu nás nedobrovolný , normoš by ještě Adam spal :-) :lol: :lol:
No,počasí je NOcoment, páč by se člověk musel jen rozčilovat :roll: :roll: :x Ale začlo pršet až před Prahou a jak jsme stáli v koloně na ČerŇáku, tak už lilo…

Odpol se těšíme, teďka se musím jít věnovat draku, bo tady jinak udělá ségře z bytu kůlničku na dříví :roll: :lol: :lol:

Ostatní zdravím, Mahul-Evelín-Katy, super ,že jste si užily prodlouženého víkendu :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
11.5.09 10:12

Týnko, teda už jsi tady. My dorazíme, jedině že by to Veru odvolala, páč vidina, že se na terasu nebude moct jít.....

Tady na Chodově leje, že není vidět ani moc z okna, přemýšlím, jestli si mám jít vůbec umejt hlavu, stejně než dorazím tak budu jak zmoklá slepice, páč mi stačí jen vlhko, a už mám vlasy jak chemlon :roll: :twisted:

Jdu vytáhnout Radimkovi pláštěnku, páč tohle by s deštníkem asi moc nefungovalo :wink:

ADEL: já raději upozorňuji předem, radši si připravím půdu na to nejhorší a pak to může být jen lepší :wink:

SIMI:Já mám zjištěný nízkopodl autobus tam i zpátky, ale většinou stejně přijede vysoký :twisted: :twisted: a bus 136 je tím vyhlášenej. Tak uvidíme,snad se někam narvem.Mám problém, že Radimek má strach, že ho nechám buď venku, nebo v autobuse a dostane hysterák a brečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.5.09 10:16

Ahojte

Beník na mě dělá nálety - ráno jsem si přiskřápla dlaň do golfek :roll: a mám na tom náplast, tak ho to děsně zajímá a pořád mi do toho plácá :? . Chtěli jsme jít pro rohlíky, ale prachy jsou v manžově peněžence, takže máme smůlu :roll: Byl teď celkem 3 týdny doma, tak jsme si na to zvykli a Beník ho od rána volal - volá DA-DA a rozhlíží se :)

Dnes chci plet záhonek a zaset si tam bylinky a kytky :) , ale je tam plno kamení a nějakýho houští, tak to bude na dlouho :roll:

Myslím na vás, užijte si srazík, bude to supeeer :D , ale to počasí vám teda moc nevyšlo, tady svítí sluníčko 8) A foťte !!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Dočtu vás, až Benda usne, on tady na mě houká a dělá KO-KO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.5.09 10:44

Ahojky já vám závidím FAKT!!!!! Chci taky do Prahy na sraz!!!!! Ale mám smůlu :lol: Tak si to krásěn užjte, ale mrzí mě že vám nevyslo pocasi, tady je krásně

Simi - o podoprdách ani nemluv, už mám asi desátoiu od toho co jsem otehotnela, porád bud rostou nebo se zmensujou :lol: a tak porád menim, snad co 2mesice, ale aspon ma manza zmenu :lol: :lol:

Teri - krásnej dort,

uplne jsem dostala na naeco chut, jak to tady popisujete co vsechno tam donesete
My mame doma prd, tak si udelam myslim kafe a pustimse Martovi do velikonoc - si to tady porad setri, tak mu to trochu myslím proberu :lol:

A jeste musim uvarit, zivitel si porucil :lol: plneny papriky, tak se na to musim vrhnout, se mi vubec nechce - patlama, patlama :lol:

Jo a ajeste fotky - vsechny jsou nádherný

A uz nevim :oops: kdo posílal to video o tech dortech, ale bomba, jsme jenom cuceli a Maty jak uvidel pejska tak byl celej hotovej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.5.09 10:45

Katy já doufám,že se pak pro nás Jirka staví a zpátky nebudem muset jet sami :wink: A že jestli stihnem ten nízkej,tak že opravdu nízkej bude :roll:

Týnko to jste teda vyjížděli brzo! :wink: Chudák Adámek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.5.09 11:00

Holky, tak teďka koukám z okna na Letný a vypadá to, že se projasňuje :) :) :)

Katy" Já zaśe přemýšlela, jestli má cenu se malovat, když venku zmoknu, jelikož já+kočárek+deštník moc dohromady nejde :lol: :lol: :lol:

Jinak v Praze jsme dřív, jelikož hlídáme Tobiáška… :wink: :wink: :wink: Akorát jsem potřebovala skáknout teďka dopolko tady do DM-ka…ještě že má séstřička zásoby, jelikož se mi tam teďka nechceeee :) :) :)
Kajdul : To náš živitel jí teďka ty dva dny v práci 8) :) :)

Já teda s podprdama naštěstí nemám problémy, jen teda musím mít ty push-ky :oops: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.5.09 11:06

Týnko to já právě vůbec nevím,co pak budu nosit za podprdy,s mojí nevelikostí :roll: A hlavně se nemaluj,ať tam nejsi za dámu jo :D
Tady se to teda moc neprojasňuje,ale už není taková tma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
11.5.09 11:18

Ahoj holkyyy,

zrovna jsem se vratila z plavani a pocasi je tedy :roll: . Dneska nam tady jeste cisti silnice a mame auto v garazi, docela daleko, takze si taky usetrim praci s cesanim a nejakou velkou upravou :lol: :lol: .
No jeste se tedy musim podivat, kam to presne jedeme, myslim, Verco , ze budeme jedni z tech ztracenych :oops: :lol: . ..a chtela jsem upect muffiny, ale jaksi jsem vcera nikde nesehnala papirove kosicky, tak prineseme jenom slane neco :wink: .

a jinak jsem jak na trni, diplomka odevzdana, akorat se vedouci uz temer tyden neozvala s informaci, jestli ano/ne, tak porad nevim na cem jsem :? :? ..tohle cekani fakt nesnasim :roll: .. a jeste ted ma studijni problem s ukoncenim preruseni studia, pritom to pred par dny v pohode slo :roll: :roll: :roll: …uz to fakt chci mit vsechno za sebou :wink: .

a jeste Simi , k tem zoubkum..to vis, ze mame jenom 8 , spatne jsem to spocitala :oops: :oops: …a to nejenom ze spatne spocitala a napsala, ale ja tomu i fakt verila a v hlave vecer pocitala, kolik tech zoubku je a vzdycky jsem skoncila na 10 :oops: :oops: ..no nekde se to temer nespani posledni mesic muselo projevit :lol: :lol: ..takze ted jsou teprve na rade stolicky :wink:

a ted uz nevim rychle, co jsem jeste chtela :oops: ..tchyni resit nema smysl, Lucy a Verco, rozhodne v tom nejste same :wink: . Tak ja tady jdu poklidit jeste a pak se stavime pro Janusku s Adamkem a vyraziiiime :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
11.5.09 11:19

Tak mi přijde, že se to počasí zlepšuje… už není taková tma, i když zrovna jsem uložila děti, tak by se tma hodila, třeba by dýl spali :wink:

Jeee, holky, s těmi Velikonocemi - my máme doma pytel velikonočních čoko zajíčků, vajíček atd., asi 15 kousků… tady to nikdo nejí… nemáte to rády některé ze „srázkových“??? Ráda přinesu :wink: Kajdul to totiž bohužel virtuálně poslat nemůžu :lol: Omlouvám se za mírně trapnej dotaz :oops: :lol: ale já fakt nevím, co s tím…

Adél , tak jsem manžela včera vyslala, aby koupil mj. ochucený tvaroh pro děti - a on přinesl nějaký pribiňáčkový tvarohový dezert vystlaný piškotama… :roll: Tak jsem to malý nabídla, a moc nadšená nebyla :? i když polovinu nakonec snědla. Přitom jinak piškoty miluje… asi ji nebavilo kousat…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
11.5.09 11:24

a s podprdou…ja se konecne vratila na C z E, ale byl to boj :lol: :lol: ..akorat se to tedy neda vubec srovnat s tim, co bylo predtim a to jsem jeste neskoncila s kojenim uplne :roll: :wink: .

Simi , ja ty zasoby zajicku, vajicek a mikulasu vzdy pouziju do peceni, protoze to u nas taky nikdo neji a jinak se to vyhazuje :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.5.09 11:38

Zuzi - tak to mame stejný a to jsem taky jeste neskoncila s kojenim a nejak se to vsehno sstehuje k jihu :lol: :lol: :lol: (asi je tam teplej) :lol:

Simi - tak ty coko zajice taky nejim a taky to vetsinou nan vanoce nahazu do peceni

HGolky mame problem, zaciname resit jak jet do Chorvatska - nemate nektera nejakou nejnovejsi zkusenost, co hledam tak je vsechno uz rok stary a buh vi, jak to tam je zase vsechno zmeneny - dalnice, poplatky a vůbec jaka je nejlepsi trasa - jedeme az k Dubrovniku. A koukala sjem že jenom v Chorvatsku dame plno penez za mytny na dalnici a spekulujeme jestli se musi po dalnici nebo ne, i kkdyý zaase patrebuejem rychlou cestu kvuli detem, abysme misto 14hodin neejli 20 :?
Zvazujeme cestu pres Madarsko, ale koukali jsme na mapu a kdyz sjedeme ze slovenska, tak nam to tam ukazuje pár km po dálnici a ta je taky placena, tak jesstli se to da objet, nebo se tam neplati, protoze se nam moc pres Slovinsko nechce - maj to tam blbe poresenys tou dalnici.
Díky moc třeba nekterá poradite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital