Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
my jsme zvádli liberecké nakupování s přehledem, akorát jsme vystřídali dvě nákupní centra (nemalá..). Táta se chtěl nechat ostříhat a vtom, kam jezdíme samo kadeřnictví není, alepoň jsem si přošla v klídku s A. obchůdky
Chtěla jsem koupit A. nové botičky, teďka máme č.20 a asi už budeme potřebovat č. 21 a nikde se mi žádné dostatečně nelíbili
![]()
Terko: Simča mě předběhla, akorát já mám pocit, že jsem se teďka učila, že všechny stoličky a pak až špičáky, nevím-nevím…já v těch tolika otázkách mám docela guláš
Tak ještě jedna stolička a hurá na špičáky…
Simčo: To je dobře, že u vás je líp
A malá baští večer znova kaši? Já taky dávám přes den rohlík či piškotek, ty Adam též miluje
![]()
Veru: Užívejte na severu…
A musím se pochlubit, že my jsme to taky dneska zvládli celkem bez dudu, teda dudlíku
Jen na cestování a spánek…
Adik: Ahoooj
Fotky krásný, hlavně ta z bazénu
![]()
Ahoj holky,
Adik gratulace Sanelce k chození
Krásné fotky ![]()
Simi tak ať to vyjde z prací,to by byla celkem pohoda ![]()
Mikul jak jste na tom s teplotou?
Doufám,že už je líp!A další chodkyně ![]()
Jinak tu s manželem máme jen Vítka,Jiřulka odjel na víkend s babičkou,je to divný.Odpoledne jsme byli na návštěvě u ségry,tak Vítek jako obvykle nechtěl svačit jogurt,vždycky když tam jsme,tak ho nechce.Zato si dal chleba s florou,tyčinky a sušenku.
Máma upekla výbornej koláč,tak jsem mu kousek dala do pusy,ale zašklebil se a vyplivl ho na podlahu
Jo a celý odpoledne jsme chtěli,aby udělal paci paci,tak pořád ukazoval,jak je velikej a těsně před odchodem ho Jirka přebaloval,tak si najednou vzpomněl
![]()
Já hlava zapomětlivá
Sanelce a Matuškovi gratuluju k prvním krůůůůčkůůům
![]()
Adél: Adam se taky konečně naučil dělat „paci-paci“ akorát místo o svoje ručičky plácá svojí do mojí, ale to se snad taky počítá
![]()
Týnko, jo jo, už zase papá večer kaši, a s chutí
Už mají zase jídelníček jako dřív, jen občas odmítají svačinu nebo si dají poloviční porci… tak jsem si říkala, že bych už mohla malinko polevit
a dát jim občas ovocný (slazený) jogurtík, nebo třeba ten ochucený tvaroh? Už jsi zkoumala to složení??? Taky chci vyzkoušet lučinu nebo žervé. Akorát že Ondra nejí pečivo (furt bojuje s kousky čehokoli…), takže by musel mít sváču zvlášť… no ale to mívá někdy i tak, tak by to zas tolik nevadilo.
Všem gratuluju ke krásným pokrokům!!!!
Silví se zas naučila ukazovat, kde má máma nos a kde má panenka ouško, a panence dělá „paci-paci“, obvykle nožičkama
Taky už sama pije, jak z lahve s brčkem, tak nově i z Ondrovy lahvičky s dudlíkem - už pochopila, že si to musí naklonit, takže si stoupne, opře se hrudníčkem o stolek a oběma ručičkama si naklání lahev, kolikrát má úplně zakloněnou hlavičku
To Ondra se nechá obsloužit, toho to ani nehne
a vůbec je mnohem víc „miminkovský“ než ségra… Čím jsou větší, tím je zajímavější je pozorovat a porovnávat! ![]()
Ahojdy,
tleskám všem šikulínům!!! A gratuluji k pokrokům.
Já toho moc nestíhám, k počítači jsem zasedla jen abych našla nějaké nepostradatelné rady. Patlám Tomovi dortík, tak doufám, že bude k jídlu. A na příští týden máme mega oslavu Tomáška, mojí mamči, dědečka a sestřenky a to teprv bude hukot. To budu péct dva najednou, tak mi držte palečky, ať to klapne. Přeci jen jsem dělala dortíky hlavně v zimě a to se výborně chladí na balkoně, nic neteče, ale v tom vedru - to bude docela adrenalin!
No nic krafu a práce mi stojí, tak zatím pa, snad se ještě dnes dostanu…
Ahoj holky,
tak před chvílí jsme měli další úraz - zase rozkouslá pusinka, Adýs lezl a asi je zamilovaný nebo nevím, na co myslel, ale zapomněl dát dopředu ruku a už letěl na krovky - nebo spíš na pusu a zrovna na plovoučku, pár cm od koberce
- no a kromě krve jak na jatkách tu máme taky uražený zoubek
- naštěstí jenom malinečko, u jedničky nahoře, ale i tak......no takových úrazů asi ještě bude, ale já jsem z toho vždycky hotová, hlavně když vidím tu krev
.
Všem taky moc gratulujeme k pokrokům, pěkně se to tu začíná rozjíždět
U nás samostatné chození zatím asi nehrozí, jsou tu pokusy o stání bez držení, tu už mu celkem jde, dokonce se i postaví ze dřepu v prostoru bez opory, ale jen občas. Ale že by udělal krok sám, to ani náhodou.
Taky musím pochválit krásné fotečky. ![]()
Tak nic, jdu trochu uklidit a pak obídek
. Tak zatím ahoj ![]()
Ahoj holky,
u nás se nic neděje,jsme po o,dělala jsem lečo z drahých rajčat
Vítek spí a manžel má od pěti zápas,tak tu budem sami a pak tam asi zůstane na pifko ![]()
Janus to jsou teda úrazy,taky bych z toho byla na mrtvici
![]()
Lucy držím palce na dorty ![]()
Tak už mám hotovo, teda jen takový zkušební (pro tchánovce) - no ale ten šel docela hladce a už vidim, jak budu dělat ty, na kterých mi opravdu záleží a bude to krize!
No nic, večer vám hodim snad fotečku, teď mažu robit rychloúklid než přijedou ![]()
…a oběd, bude dort
nestíhám
ačkoliv z toho marcipánu už mě pěkně pálí žáha - hoďte sem nějaký zbytky, co jste nesnědli!!!
![]()
Lucyyyy , jaaa chci tvuj marcipan!!!! Me po nem zaha nepali!!
Vymenim za zbytky od obeda
(veprove maso na masle s br.kasi
) jo? V pondeli to vymenime
![]()
Tak jsem zvedava na tvuj dortovy vytvor, vzdycky je mas krasny ![]()
Adiii
U nas taky furt nula zubu ![]()
Bohuzel to k Vam nestihneme, ted jedeme na vylet do Tise a zitra rano na brusle a pak k dedovi a do Prahy
Ale v cervenci do Decina vyrazime s Domcou na tyden a to za Vami prijedeme do Lipy, joooo? ![]()
Gratulujeme k chozeni!!!
Jani , vy mate teda urazy
Hlavne z pusinky je hodne krve, takze to musi byt strasidelny ![]()
Mik , nemoci
tak vydrz, at je Mikejle lepe, u nas se to tahlo mesic a uz jsem byla na prasky ![]()
S tou kuzi fakt nevim ![]()
Jinak ja furt cucim, jak Mikejla krasne mluvi ![]()
Simi , jojo, olivy s mandlema jsou nejjjj
ty klido prines
U nas je Domca taky miminkovsky, vidim to na nem, ale nemam to s kym srovnat ![]()
Lahvicku si ani omylem nedrzi, jidlo zacina jist rukama az ted, jinak se nechal a necha obslouzit
A mluveni a ukazovani? Haha
Je zkratka svuj ![]()
Jinak u nas se k chozeni ani neschyluje, ale uz asi budu muset koupit nejake ty boticky
Protoze kdyz ho chci po:,–(it na pisku nebo kdyz jdeme na vylet a on chce chodit kolem lavicky, tak v tech kozenych capackach mi to je lito
To zase bude operace
![]()
Sraz se bliiiziiii
Dnes jsme to s Danem pocitali, melo by to delat 8 matek a 11 deti, takze rikal, ze je rad, ze bude v praci a pak na fotbale, ze nedorazi domu
![]()
Tak my razime vyletit, ale neni tu moc hezky, tak jako oblacno ![]()
Ahoj matky,
tak u nas snad se to blizi k lepsimu,i noc byla lepsi,ale kaslala dost,ted pres den zatim vubec.Jen chudacek porad pcika,coz je ale dobre protoze ji vzdycky vyleti sopel az na bradu
-tak hned vola „AAAA“ a ceka a ja priskocim a utru to ![]()
Vsem pokrokarum gratulace veelika ![]()
LUCY- ty jsi teda sikula,uz jssem zvedava na fotku
![]()
JANI- uf,to byl teda nestastnej pad
Mik ma taky na prave jednicce,ulomeny ruzek,ale ja vubec nevim z ceho ![]()
VERUU- nepanikar,Domca ma normalni vyvoj,nase mluvka je unikat
hele kdyz te to tak bavi ti popisu jeden test co jsme s ni ted delali jo
takze jsem ukazala prstem na jezka a rikam-„Miki,je to osel?“ona pemyslela a rika „NE“
-„PICH,PICH PICH“(a pich si prstem do briska jako ze jezek
),mazec co,takhle jsme jeste udelali par zvirat a veci, i s kladnou odpovedi,kdyz to byla pravda..-
pani psycholozka byla nadsena
..vx f
Uzijte si vyletovani ![]()
ADIK- ahooj
skoda ze nemuzes casteji,mala je krasna a fotky pod vodou samo nemaj chybu
a koukam jak jsi zdrobnela Mik jmeno
ani nase babicky to neumi
chteji rict MIKEILKA a rikaji MIKAELKA
no a Mikeilinka by asi nezvladli vubec ![]()
Tak jak jsem slíbila:
http://luci.eee.sweb.cz//tom1.jpg /> http://luci.eee.sweb.cz//tom2.jpg
…ale hlavně se k vám jdu uklidnit, to byla návštěva
to se snad ani nedá vyprávět, na dort neřekl nikdo nic, Jirka mi taky pěkně hnul žlučí, Jiřik měl tu svojí předvádivou a strašně zlobil, no a ty kecy
. Tomáš dostal od své babičky plastová auta se Spidermanem od vietnamců za 50,– korun a ještě mu pořád říkala Lukáši!
Takže jsem si pěkně pobulila
, řekla těm svým chlapům, že jsou hulváti - schytali to i za ní, ale né že by neměli proč.
No nic dneska chci udělat ještě jeden dortík z té druhé půlky, co mi zbyla - bude pro maminku k jejímu zítřejšímu svátku a tam si svou zraněnou dušičku zase zahojím! ![]()
Ještě že vás mám moje vrbičky!
![]()
Ještě se „pochlubím“ s jednou fotkou:
http://luci.eee.sweb.cz//tom3.jpg
…ale aby vás to nemátlo, autíčka jsou pro oba kluky, ještě tady u nás rozstřihla plastový obal a dala každému půlku.
Víte, já si nemyslím, že jsem nějaký snob - sama jsem dnes koupila u větví Jířovi takový nechutný brouky, protože jeho okouzlili a nechtěla jsem aby bráchovi záviděl, že dostane dárky.
![]()
Ale tohle všechno bych s elegancí překousla, jenže toho bylo tolik, že ani nemám chuť se o tom rozepisovat. Jirkova bývalá manželka věděla moc dobře, proč se s ní nestýkat - jenže v naší rodině je něco takového nepřípustné. Když jsem s Jirkou začala chodit a dozvěděla, že už 14 let neviděl svojí mámu, tak jsem to nemohla pochopit
. Pořád jsem ho nutila, ať to urovná, že mámu má jen jednu
No jo, teď mám co jsem si nadrobila, tak si to musím taky vyžrat. Že teda snesu hodně, ale řeknu vám, že tohle je hodně silný kafe i na mě!!!
Uf, LUCY- -nemas to teda vubec lehky holka
takze tchyna jezibaba co..to musi bejt hrozny,ja se ani nebudu rozepisovat o svoji tchynusce-mamince..je totiz uzasna!
Dort se ti ale povedl na
1*
fakt nadhera i s pejskem a kosti,hned to ukazu Mik az se vzbudi ![]()
Tak uz nebul,tchyne uz jina nebude a doufam ze te ti tvoji chlapi podpori,obvzlaste ten nejstarsi
![]()
ADEL- uzijte si vikend s jednim detatkem,Jirik se ma urcite fajn ![]()
U nas dnes byl „vyprask“,dostala poprve pres plinu a asi i kousek vedle
kousla me do bradavky,poprve to zkusila tak jsem ji vynadala(vim ze tomu rozumi,v normalnim zivote to s ni funguje,nedela a nebere veci kdyz reknu ze jako FAKT NE!)-vetsinou),ale za chvilu znova,tak bum bac,au a letela do postylky
tam byl asi 2 minuty
rev jak u opic,pak zacla povidat,nadavat az usnula ![]()
Pak pila znova a uz to neudelala,tak snad moje reakce byla zpravna a slecna si to zapamatuje ![]()
Teplotu uz nema a kasle hodne vlhce s hlenem,rymu ma poprve do zelena
tak snad se z toho vseho brzy dostane…
Normalne vcera jsem ji namerila v zadecku 38,6 a v podpazi 36,9
takovej rozdil,mozna tomu pomohlo ze mela prujem,asi z tech sirupu,tak jestli tam bylo vic horko ![]()
Lucy dort krásnej,je vidět,že i Tomajdovi se líbil ![]()
Tak si tam ty svoje chlapy porovnej a na tchýni se vybodni,je to ježibaba,
jak napsala Mikul
No autíčka moc pěkný ![]()
Mikul tak jste mě tuhle s Lucy uklidnily,jak jste psaly,že budete kojit až do puberty
,a já už Vítka kojím jen večer,tak jsem zvědavá,jak dlouho nám to ještě vydrží..
Ten kousanec,to teda muselo bejt něco ![]()
ADEL- kousanec byl jen takovy lehky,ale pak jsem premyslela ze kdyby me kousla opravdu nejvic co umi-jak me obcas hryzne do prstu
AU!!to by mi asi bradavku proste uhryzla
ma hroznej stisk kdyz chce,ale to by snad neudelala ![]()
Trocha Mikulenky ![]()
TAK JSEM NEMOCNA ![]()
""http://img10.imageshack.us/img10/3413/1008043.jpg:http://img10.imageshack.us/…/1008043.jpg
ALE DNES K NAM PRILETELA VCELA-TO BYLO RADOSTI ![]()
""http://img10.imageshack.us/img10/5260/1008055.jpg:http://img10.imageshack.us/…/1008055.jpg