Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
8.5.09 21:33

Ahoj holky,

my jsme zvádli liberecké nakupování s přehledem, akorát jsme vystřídali dvě nákupní centra (nemalá..). Táta se chtěl nechat ostříhat a vtom, kam jezdíme samo kadeřnictví není, alepoň jsem si přošla v klídku s A. obchůdky :) :) :) Chtěla jsem koupit A. nové botičky, teďka máme č.20 a asi už budeme potřebovat č. 21 a nikde se mi žádné dostatečně nelíbili :oops: :wink: :wink:

Terko: Simča mě předběhla, akorát já mám pocit, že jsem se teďka učila, že všechny stoličky a pak až špičáky, nevím-nevím…já v těch tolika otázkách mám docela guláš :) :) :) Tak ještě jedna stolička a hurá na špičáky…

Simčo: To je dobře, že u vás je líp :wink: :wink: :wink: A malá baští večer znova kaši? Já taky dávám přes den rohlík či piškotek, ty Adam též miluje 8) :) :)

Veru: Užívejte na severu… :wink: :) :wink: A musím se pochlubit, že my jsme to taky dneska zvládli celkem bez dudu, teda dudlíku :oops: :lol: :lol: Jen na cestování a spánek…

Adik: Ahoooj :D :D :D Fotky krásný, hlavně ta z bazénu :srdce: :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.5.09 21:36

Ahoj holky,

Adik gratulace Sanelce k chození :potlesk: Krásné fotky :)

Simi tak ať to vyjde z prací,to by byla celkem pohoda :wink:

Mikul jak jste na tom s teplotou? :? Doufám,že už je líp!A další chodkyně :potlesk:

Jinak tu s manželem máme jen Vítka,Jiřulka odjel na víkend s babičkou,je to divný.Odpoledne jsme byli na návštěvě u ségry,tak Vítek jako obvykle nechtěl svačit jogurt,vždycky když tam jsme,tak ho nechce.Zato si dal chleba s florou,tyčinky a sušenku. :roll: :wink: Máma upekla výbornej koláč,tak jsem mu kousek dala do pusy,ale zašklebil se a vyplivl ho na podlahu :D Jo a celý odpoledne jsme chtěli,aby udělal paci paci,tak pořád ukazoval,jak je velikej a těsně před odchodem ho Jirka přebaloval,tak si najednou vzpomněl :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.5.09 21:53

Já hlava zapomětlivá :oops: :oops: :oops: Sanelce a Matuškovi gratuluju k prvním krůůůůčkůůům :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Adél: Adam se taky konečně naučil dělat „paci-paci“ akorát místo o svoje ručičky plácá svojí do mojí, ale to se snad taky počítá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
8.5.09 22:45

Týnko, jo jo, už zase papá večer kaši, a s chutí :D Už mají zase jídelníček jako dřív, jen občas odmítají svačinu nebo si dají poloviční porci… tak jsem si říkala, že bych už mohla malinko polevit :wink: a dát jim občas ovocný (slazený) jogurtík, nebo třeba ten ochucený tvaroh? Už jsi zkoumala to složení??? Taky chci vyzkoušet lučinu nebo žervé. Akorát že Ondra nejí pečivo (furt bojuje s kousky čehokoli…), takže by musel mít sváču zvlášť… no ale to mívá někdy i tak, tak by to zas tolik nevadilo.

Všem gratuluju ke krásným pokrokům!!!! :D Silví se zas naučila ukazovat, kde má máma nos a kde má panenka ouško, a panence dělá „paci-paci“, obvykle nožičkama :lol: Taky už sama pije, jak z lahve s brčkem, tak nově i z Ondrovy lahvičky s dudlíkem - už pochopila, že si to musí naklonit, takže si stoupne, opře se hrudníčkem o stolek a oběma ručičkama si naklání lahev, kolikrát má úplně zakloněnou hlavičku :lol: To Ondra se nechá obsloužit, toho to ani nehne :wink: a vůbec je mnohem víc „miminkovský“ než ségra… Čím jsou větší, tím je zajímavější je pozorovat a porovnávat! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.5.09 11:17

Ahojdy,

:potlesk: :potlesk: :potlesk: tleskám všem šikulínům!!! A gratuluji k pokrokům.

Já toho moc nestíhám, k počítači jsem zasedla jen abych našla nějaké nepostradatelné rady. Patlám Tomovi dortík, tak doufám, že bude k jídlu. A na příští týden máme mega oslavu Tomáška, mojí mamči, dědečka a sestřenky a to teprv bude hukot. To budu péct dva najednou, tak mi držte palečky, ať to klapne. Přeci jen jsem dělala dortíky hlavně v zimě a to se výborně chladí na balkoně, nic neteče, ale v tom vedru - to bude docela adrenalin! :lol: No nic krafu a práce mi stojí, tak zatím pa, snad se ještě dnes dostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
9.5.09 11:21

Ahoj holky,
tak před chvílí jsme měli další úraz - zase rozkouslá pusinka, Adýs lezl a asi je zamilovaný nebo nevím, na co myslel, ale zapomněl dát dopředu ruku a už letěl na krovky - nebo spíš na pusu a zrovna na plovoučku, pár cm od koberce :roll: - no a kromě krve jak na jatkách tu máme taky uražený zoubek :( - naštěstí jenom malinečko, u jedničky nahoře, ale i tak......no takových úrazů asi ještě bude, ale já jsem z toho vždycky hotová, hlavně když vidím tu krev :roll: :cry:.

Všem taky moc gratulujeme k pokrokům, pěkně se to tu začíná rozjíždět :D U nás samostatné chození zatím asi nehrozí, jsou tu pokusy o stání bez držení, tu už mu celkem jde, dokonce se i postaví ze dřepu v prostoru bez opory, ale jen občas. Ale že by udělal krok sám, to ani náhodou.

Taky musím pochválit krásné fotečky. :P

Tak nic, jdu trochu uklidit a pak obídek :wink: . Tak zatím ahoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
9.5.09 13:01

Ahoj holky,

u nás se nic neděje,jsme po o,dělala jsem lečo z drahých rajčat :roll: :wink: Vítek spí a manžel má od pěti zápas,tak tu budem sami a pak tam asi zůstane na pifko :roll:

Janus to jsou teda úrazy,taky bych z toho byla na mrtvici :roll: :wink:

Lucy držím palce na dorty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.5.09 13:33

Tak už mám hotovo, teda jen takový zkušební (pro tchánovce) - no ale ten šel docela hladce a už vidim, jak budu dělat ty, na kterých mi opravdu záleží a bude to krize! :lol: No nic, večer vám hodim snad fotečku, teď mažu robit rychloúklid než přijedou :roll:

…a oběd, bude dort :lol: :lol: :lol: nestíhám :oops: ačkoliv z toho marcipánu už mě pěkně pálí žáha - hoďte sem nějaký zbytky, co jste nesnědli!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.5.09 14:03

Lucyyyy , jaaa chci tvuj marcipan!!!! Me po nem zaha nepali!! :lol: :lol: Vymenim za zbytky od obeda :wink: (veprove maso na masle s br.kasi 8) ) jo? V pondeli to vymenime :lol: :lol:
Tak jsem zvedava na tvuj dortovy vytvor, vzdycky je mas krasny :wink:

Adiii :P U nas taky furt nula zubu :wink:
Bohuzel to k Vam nestihneme, ted jedeme na vylet do Tise a zitra rano na brusle a pak k dedovi a do Prahy :? Ale v cervenci do Decina vyrazime s Domcou na tyden a to za Vami prijedeme do Lipy, joooo? :wink:
Gratulujeme k chozeni!!!

Jani , vy mate teda urazy :? Hlavne z pusinky je hodne krve, takze to musi byt strasidelny 8O

Mik , nemoci :twisted: tak vydrz, at je Mikejle lepe, u nas se to tahlo mesic a uz jsem byla na prasky :evil:
S tou kuzi fakt nevim :?
Jinak ja furt cucim, jak Mikejla krasne mluvi :roll:

Simi , jojo, olivy s mandlema jsou nejjjj :P ty klido prines :wink: U nas je Domca taky miminkovsky, vidim to na nem, ale nemam to s kym srovnat :lol:
Lahvicku si ani omylem nedrzi, jidlo zacina jist rukama az ted, jinak se nechal a necha obslouzit :lol: A mluveni a ukazovani? Haha :wink: Je zkratka svuj :wink:

Jinak u nas se k chozeni ani neschyluje, ale uz asi budu muset koupit nejake ty boticky :roll: Protoze kdyz ho chci po:,–(it na pisku nebo kdyz jdeme na vylet a on chce chodit kolem lavicky, tak v tech kozenych capackach mi to je lito :wink: 8) To zase bude operace :lol: :lol:

Sraz se bliiiziiii :lol: Dnes jsme to s Danem pocitali, melo by to delat 8 matek a 11 deti, takze rikal, ze je rad, ze bude v praci a pak na fotbale, ze nedorazi domu :lol: :lol:

Tak my razime vyletit, ale neni tu moc hezky, tak jako oblacno :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
9.5.09 15:52

Ahoj matky,
tak u nas snad se to blizi k lepsimu,i noc byla lepsi,ale kaslala dost,ted pres den zatim vubec.Jen chudacek porad pcika,coz je ale dobre protoze ji vzdycky vyleti sopel az na bradu :lol: -tak hned vola „AAAA“ a ceka a ja priskocim a utru to :srdce:

Vsem pokrokarum gratulace veelika :potlesk:

LUCY- ty jsi teda sikula,uz jssem zvedava na fotku 8O :wink:

JANI- uf,to byl teda nestastnej pad :? Mik ma taky na prave jednicce,ulomeny ruzek,ale ja vubec nevim z ceho :nevim:

VERUU- nepanikar,Domca ma normalni vyvoj,nase mluvka je unikat :roll: hele kdyz te to tak bavi ti popisu jeden test co jsme s ni ted delali jo :lol: takze jsem ukazala prstem na jezka a rikam-„Miki,je to osel?“ona pemyslela a rika „NE“ 8O 8) -„PICH,PICH PICH“(a pich si prstem do briska jako ze jezek :lol: ),mazec co,takhle jsme jeste udelali par zvirat a veci, i s kladnou odpovedi,kdyz to byla pravda..-
pani psycholozka byla nadsena :roll: ..vx f
Uzijte si vyletovani :wink:

ADIK- ahooj :P skoda ze nemuzes casteji,mala je krasna a fotky pod vodou samo nemaj chybu 8O :wink: a koukam jak jsi zdrobnela Mik jmeno 8O ani nase babicky to neumi :lol: chteji rict MIKEILKA a rikaji MIKAELKA :roll: no a Mikeilinka by asi nezvladli vubec 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.5.09 17:20

Tak jak jsem slíbila:
http://luci.eee.sweb.cz//tom1.jpg /> http://luci.eee.sweb.cz//tom2.jpg

…ale hlavně se k vám jdu uklidnit, to byla návštěva :-( :-( :-( to se snad ani nedá vyprávět, na dort neřekl nikdo nic, Jirka mi taky pěkně hnul žlučí, Jiřik měl tu svojí předvádivou a strašně zlobil, no a ty kecy :poblion:. Tomáš dostal od své babičky plastová auta se Spidermanem od vietnamců za 50,– korun a ještě mu pořád říkala Lukáši!
Takže jsem si pěkně pobulila :-(, řekla těm svým chlapům, že jsou hulváti - schytali to i za ní, ale né že by neměli proč.
No nic dneska chci udělat ještě jeden dortík z té druhé půlky, co mi zbyla - bude pro maminku k jejímu zítřejšímu svátku a tam si svou zraněnou dušičku zase zahojím! :wink:

Ještě že vás mám moje vrbičky! :huban: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.5.09 17:53

Ještě se „pochlubím“ s jednou fotkou:
http://luci.eee.sweb.cz//tom3.jpg

…ale aby vás to nemátlo, autíčka jsou pro oba kluky, ještě tady u nás rozstřihla plastový obal a dala každému půlku.

Víte, já si nemyslím, že jsem nějaký snob - sama jsem dnes koupila u větví Jířovi takový nechutný brouky, protože jeho okouzlili a nechtěla jsem aby bráchovi záviděl, že dostane dárky. :lol: :lol:
Ale tohle všechno bych s elegancí překousla, jenže toho bylo tolik, že ani nemám chuť se o tom rozepisovat. Jirkova bývalá manželka věděla moc dobře, proč se s ní nestýkat - jenže v naší rodině je něco takového nepřípustné. Když jsem s Jirkou začala chodit a dozvěděla, že už 14 let neviděl svojí mámu, tak jsem to nemohla pochopit 8O. Pořád jsem ho nutila, ať to urovná, že mámu má jen jednu :roll: No jo, teď mám co jsem si nadrobila, tak si to musím taky vyžrat. Že teda snesu hodně, ale řeknu vám, že tohle je hodně silný kafe i na mě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
9.5.09 18:46

Uf, LUCY- -nemas to teda vubec lehky holka :( takze tchyna jezibaba co..to musi bejt hrozny,ja se ani nebudu rozepisovat o svoji tchynusce-mamince..je totiz uzasna!
Dort se ti ale povedl na :-) 1* :D fakt nadhera i s pejskem a kosti,hned to ukazu Mik az se vzbudi :wink:
Tak uz nebul,tchyne uz jina nebude a doufam ze te ti tvoji chlapi podpori,obvzlaste ten nejstarsi :! :wink:

ADEL- uzijte si vikend s jednim detatkem,Jirik se ma urcite fajn :wink:

U nas dnes byl „vyprask“,dostala poprve pres plinu a asi i kousek vedle :oops: kousla me do bradavky,poprve to zkusila tak jsem ji vynadala(vim ze tomu rozumi,v normalnim zivote to s ni funguje,nedela a nebere veci kdyz reknu ze jako FAKT NE!)-vetsinou),ale za chvilu znova,tak bum bac,au a letela do postylky :oops:tam byl asi 2 minuty 8) rev jak u opic,pak zacla povidat,nadavat az usnula :roll:
Pak pila znova a uz to neudelala,tak snad moje reakce byla zpravna a slecna si to zapamatuje :roll:

Teplotu uz nema a kasle hodne vlhce s hlenem,rymu ma poprve do zelena 8O tak snad se z toho vseho brzy dostane…
Normalne vcera jsem ji namerila v zadecku 38,6 a v podpazi 36,9 8O takovej rozdil,mozna tomu pomohlo ze mela prujem,asi z tech sirupu,tak jestli tam bylo vic horko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
9.5.09 19:05

Lucy dort krásnej,je vidět,že i Tomajdovi se líbil :D
Tak si tam ty svoje chlapy porovnej a na tchýni se vybodni,je to ježibaba, :evil: jak napsala Mikul :D No autíčka moc pěkný :roll:

Mikul tak jste mě tuhle s Lucy uklidnily,jak jste psaly,že budete kojit až do puberty :D ,a já už Vítka kojím jen večer,tak jsem zvědavá,jak dlouho nám to ještě vydrží..
Ten kousanec,to teda muselo bejt něco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
9.5.09 19:58

ADEL- kousanec byl jen takovy lehky,ale pak jsem premyslela ze kdyby me kousla opravdu nejvic co umi-jak me obcas hryzne do prstu :twisted: AU!!to by mi asi bradavku proste uhryzla 8O ma hroznej stisk kdyz chce,ale to by snad neudelala :?

Trocha Mikulenky :D

TAK JSEM NEMOCNA :cry:

""http://img10.imageshack.us/img10/3413/1008043.jpg:http://img10.imageshack.us/…/1008043.jpg

ALE DNES K NAM PRILETELA VCELA-TO BYLO RADOSTI :roll:

""http://img10.imageshack.us/img10/5260/1008055.jpg:http://img10.imageshack.us/…/1008055.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí