Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
7.5.09 22:15

Lucko: Teda, ty jseš tak trošku zákeřná :lol: :lol: :lol:
Jj, taky jsem si chtěla rýpnout, ale pozděěě… :-D :-D :-D

Holky, ještě že ten hokej sledujete, alespoň budu vědět, kolik to projedou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
7.5.09 22:26

Tynko: dávala jsem ochucený tvarohy, meruňkovej a borůvkovej a moooooooc šmakovaly :D :D

jinak režim u nás jak kdy, ale většinou
ráno(jak se vzbudí)UM(330ml)
10h sváča (jogurt+ovocná přesnídávka)
12:30 oběd (sklenička s masem)
16:00 sváča (banán+ovocná přesnídávka, rohlík)
19:30 véča UM (270ml)

holkyyyy, co vám zabírá na opruzeninyyyyyyyyy??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.5.09 22:29

Terko: Nám 100% SUDOCREM! :wink: :wink: :wink: A jelikož jsme dudlíkový závisláci :evil: :evil: :evil: , tak má občas večer už pupínky kolem pusinky, namažu mu jím i to a do rána v poho 8) :) :)
Jj, tak já se po té tvarohové Aktivii kouknu u nás, jaké to má složení a tak a popřípadě by jsme taky mohli vyzkoušet…Bobíka a spol. mu jednozdnačně ještě dávat nechci, tohle by mohlo být „menší zlo“, díky za tip :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.5.09 22:34

Jáááá??? :-) :lol: :lol:

To je jen takové naše domácí škádleníčko! Víte jak to je, ne?! Co se - to se! On by stejně svou milující ženu neopustil kvůli pivu a několika netrefenejm brankám! :twisted:

No ale fakt je ten, že všechny kamarády má v Praze a nějaké ve vedlejším městě a poslední bus jede někdy v půl jedenáctý, což se ani nevyplatlí do tý hospody lézt. Tak tu dřepí s námi, chuďátko naše! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.5.09 22:35

Vy mě drtíte s tím režimem :lol: :lol:
asi to dám ráno přečíst Tomášovi, ať se trochu stydí smolíček pacholíček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
7.5.09 22:39

Ahoj holky,
tak u nás je taky hokej hlavním televizním programem :roll: .

Terko - u nás na opruzeniny zabírá Bepanthen.

Wenee - jídlo má Adam asi takto:
mezi 4 - 5:30 - UM (180 ml)
7:30 - snídaně - půl krajíčku chleba nebo půlka rohlíku s lučinou nebo máslem a k tomu někdy trošku UM (tak 60 ml)
10:00 - svačina - bílý jogurt
12:30 - oběd - maso se zeleninou nebo sklenička
15:30 - svačina - ovocná přesnídávka
18:30 - večeře - kaše (z 240 ml UM)

Týnko - Adam je na dudlíku taky závislý, jen ho někde objeví, tak hned šup s ním do pusinky. :roll:

Lucy - tak jsem se zase nasmála u tvých příspěvků :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.5.09 22:40

Nj, Luci , ale to má taky svoje výhody 8) :D :D To Radek je má právě u nás ve městě :roll: :? :? … říkal že se do půl jedenácté vrátí…Haha, to by už musely dole bouchnout dveře :x :wink: :wink:

Jen to Tomíkovi dej přečíst, třebas se zrovna poučí 8) 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.5.09 22:43

Jani: No to mi dělá taky! A běda mi, jak mu nejsem po vůli a nedááám 8O :evil: :lol: Je schopen si ho vyřvat … :roll: :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.5.09 22:43

No kéž by, obávám se ale, že tohle dítko nám ještě rozhodí mandle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
7.5.09 22:50

Týnko - tak koukám, že v tom nejsme sami :lol: , Adam taky když uvidí dudlík mimo jeho dosah a já ho nedám, tak z toho má málem mrtvičku a dělá takové scény, že mu ho raději dám :roll: . A poslední dobou mu jeden nestačí, když má jeden v puse a vidí někde druhý, tak ho chce taky a pěkně si je v pusině střídá. Nedávno usínal tak, že podudlal jeden dudel, dal si ho ven, do pusy narval druhý, chvíli ho dudlal a pak zase ten první a takhle pořád dokola, něž z toho usnul :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.5.09 22:52

No tak sice nevim, kam si lehnu - z ložnice si udělal Jirka stadion a komentátoři tam vyřvávají jak na lesy - ale zas jsem tak utahaná, že bych možná usla i uprostřed ledové plochy, takže se s vámi loučím a přeji krásnou romantickou noc :lol: (především ženám, jejichž manželstvo se právě posilňuje v různých kulturních zařízeních! :lol: ) Pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.5.09 22:56

Lucko, i tobě, ať se ti spí na ledové ploše klidně :wink: :wink: :wink:

Jani: Tak to je tady „dobrý“, k tomu jsme naštěstí nedospěli…ale jak má jeden dudel a uvidí někde druhý, tak si ho vezme a ten první vyplivne a dudlá druhý :roll: :lol: :lol: Jsem zvědavá, jak ho to budu odnaučovat, to tak vtipný zase nebude :evil: :? :? … a navíc to musíme zmáknout do dvou let, páč to pomaže do školky a to by bylo asi trapné, kdyby tam měl ještě dudlíka :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
7.5.09 23:08

U nas je to s dudlikem stejne, jeden v puse a jak vidi druhej, tak prvni vyplivne :lol: Pak chvili dudla a pak si to rozmysli a zase ten prvni :lol:

Jinak ja dudlik za:,–(ne schovavam, jak ho nevidi, tak ho vubec nechce, ale jak ho vidi, tak hned do pusy.. U Vas by to teda taky melo fungovat, ne? Ze kdyz ho nevidi, tak ho nechteji?? Jinak je schopnej s nim chodit cely den, kdyz ho neschovam :lol: :lol:

Podle me v tomhle pripade je to odnauceni snadny, dudlik vyhodim a je to :lol: ale zase kdyz bude brecet, tak holt nebude dudlik do pusiny :P Nebo myslite, ze si to jako planuju moc ruzove? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
7.5.09 23:09

Cauky!
Koukam, ze hokej je nadcasovym problemem. Ja jsem to dnes nadhodila a pry(kupodivu!!) ho to nezajima a mam zaple sve chirurgy! Jupi!
Svagrova dnes odjela vlakem do Parize(z UK), tak na ni myslim a tajne zavidim :oops:

Vcerejsi divadlo bylo naprosto fantasticke, uz dlouho jsme se tak nezasmali. :lol: A sousedka po mem vysilujicim uklidu ani nedosla a hlidala pres chuvicku. Pry netusila, jaka ta technologie je vychytana. Jeste slysim jeji " ta technika, ta technika!" 8) :lol: :lol:

Na opruzeniny pouzivam Pityol a pokud je hodne zle,tak sahnu po Imazolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
7.5.09 23:14

Ad dudlik - funguje pouze pokud je v dosahu, jinak o nem nevi a nevyzaduje. Naucili jsme se s nim pouze usinat, ale myslim, ze by to slo i bez nej - kdyby byla velka krize. Ale za:,–(ne nezapominam nosit ven, protoze jakmile zacne byt v kocaru protivnej, tak dudlik temer vzdy pomuze. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí