Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
5.5.09 23:16

Mahul: gratulace k holčičce(hihi, ale víš jak to bylo u nás…aby pak z tebe nečekaně nevytáhli kluka)

holky, vy co už dýl nekojíte, za jak dlouho vám skončila laktace???někde jsem četla, že je dobrý mátový nebo šalvějový čaj, tak jestli jste něco podobného zkoušeli…

na srazík se už moooooooooc těšíme a Veru, bud v klidu, nic kritizovat nehodláme…tak se hlavně nehon s nějakym velkym uklidem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
5.5.09 23:22

Terko-tady je treba neco o tom https://www.emimino.cz/modules.php?…

kdyz na uvodni strane tady na Miminu do vyhledavace googlem napises zastaveni laktace vyhodi ti to toho vic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
6.5.09 08:14

Holky, zdravím po ránu, za chvilku vyrazim na masaz. Snad dojdu jak rybicka a budu funkcni minimalne na 150%!! :lol:

Vsem dekujeme ke gratulacim!! Vcera se me kolega ptal pri UZ, jak dlouho jeste budu rodit a jestli v brzke dobe dojdu taky do prace :lol: :lol: . No nevim, moje planovani je jaksi nefunkcni. Az jsem si posteskla, ze bych chtela mit nektere ditko i planovane - typu „hele, pojdme se snazit!“

Mikul , pokud by teplotky trvaly dlouho, tak bych precejenom dr navstivila, at nemate v tele nejaky zanet. U takhle malych deti jsou ty infekce obzvlst zradne.
A vam se to tam bude za chvilku pekne cernat co? Jsem zirala, kolik Romu lita do Anglie… v letadle ani nevi, kam si maji sednout, na to maji sveho bosse… Pry v Kanade znacne upravuji svoje zkusenosti s rasovou diskriminaci a Kanadani maji dost zkreslene informace-ptaji se otazkami typu: A muzete se stehovat? A pokud je na vas spachan trestny cin, je policejne dohledatelny??

Veru , spused je teda soda! Neni to nejaky zakomplexovany jedinec, ktery jenom zavidi?

Teri, my jsme prestavali kojit postupne. Takze konec kojeni jsem kupodivu ani nepocitila…tak moc neporadim. Ale salvejovy nebo nejaky dalsi cajiky by mohly pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.5.09 08:16

Dobré ránko,

u nás je teda pěkně hnusně :-( :? :? , ale dneska to má být prý nejhorší a pak snad už na víkend lepšit, tak snad jím to vyjde!
Jinak dnešní vstávačka AŽ v šest a to se dokonce probudil s příjemnou náladou, povídal si v postýlce, dostal UM…pak se šel pomazlit k nám do postele (to je strašně rozkošný, jak se už umí mazlit :D :D :D )

Veru: Teda vy máte blbýho souseda :? :? :? a prudce inteligentního :roll: :roll: :roll: S takovým se nemá ani cenu rozčilovat :wink: :wink: :wink: A my jsme taky „ti sociální“, kteří si na vlastní bydlení museli vzít hypotéku a neměli mega a půl na to, aby si to rovnou postavili a bydleli :roll: :lol: :lol:
A neboooj, my ti vážně nebudem doma kontrolovat okna :wink: :wink: :wink: My jsme totiž moc rády, že se máme kde spicnout 8) 8) :)

Mikul: Tak snad bude u vás dnes už líp :wink: :wink: :wink:

Terko: Určo na zastavění laktace jsou i homeopatika a o šalvěji a mátě jsem taky slyšela. Já jsem „naštěstí“ měla tak málo mlíka, že jsem to ani vlasně řešit nemusela :( :wink: :wink:

A to si tak říkám, jestli u druhého dítětě to bude s kojením lepší? Slyšela jsem příběhy maminek, že první kojo na prd, ale druhé dítko že už kojili douhodobě…no, to jen tak moje úvaha :oops: :oops: :wink:

Jdu prošmejdit net, Adama jsem odnesla do postýlky a dneska nic nedělám, Radek v práci a máma spí po výjmečné noční… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.5.09 08:48

Mahul: Masáž si užij (jako že určo jooo :) :) :) ) A třeba plánováné rodičoství budeš praktikovat až na třetí dítko 8) 8) :wink:

Holky, tady jedno foto Adama-Emana :oops: :oops: :lol: (s tou ofikanou ofinou)
 http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9485.jpg

A odkaz na videjko, jak si Adam hrál s pelechem Aris (tý jsem klepala deky a Adam mezitím řádil…)
 http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.5.09 09:19

Dobré ránko,

holky počasí včera hrozný a dneska od rána leje.U vidíme,jestli vůbec odpol půjdem ven :? Manžel má odpolední,ale jde už na jedenáctou,takže tu budem celý den sami :roll:

Týnko Emánek to zas nemá tak hrozný,však mu to doroste! :D :wink: Jo a s tím spaním jsem to zakřikla,dneska se sice vzbudil až v pět,ale po nakojení už neusnul a byl docela uřvanej,uklidnil se,až když jsme vstali.Tak nevím,jestli mu taky nezačnu dávat UM,jestli třeba nemá ráno hroznej hlad :nevim:

Veru soused se teda vycajchnoval :evil: Když jsem bydlela ještě s mámou,tak jsem měla za dveřma kolo a někdo mi zničil sedačku a ještě něco,už nevím.Taky tam asi někomu překáželo :evil:
Takže na souseda i na okna se vybodni :D

Mikul to máte blbý s těma doktorama :? Ale taky bych se už bála,když se to nelepší..

Mahul taky gratuluju k holčičce a užij si masage :wink:

Lucy to by bylo super,kdybyste taky dorazili! :) Teprv jsem si uvědomila,že tvoji kluci se jmenujou stejně jako můj manžel a jeho mladší brácha.Mě se jméno Tomáš líbí,ale po strejdovi,to fakt nešlo :D

Holky tak koukám,že za chvíli tu budu jedna z mála,kdo ještě kojí 8O 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.5.09 09:24

Adél: My teda asi taky budeme doma, vůůůůbec se mi teda odpoledne nechce do toho deště :oops: :roll: :roll: Adam už spí hodinu a čtvrt 8O 8O :) (Ťuk-Ťuk-Ťuk), takže počítám bude každou chvílí vzhůru a mě skončí lenošení u PC :oops: :lol: :lol:
Já si myslím, že u nás to byla vyjímka a zítra opět vstávačka v pět, takže zase u vás se bude zítra spát do šesti :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.5.09 09:25

Jooo a Emánkem nebude Adam dlouho, ve čtvrtek jsme „objednaní“ ke kamarádce na stříhání a doufám, že bude hezky, jelikož po stříhání chci jít s ní k nim ho hospůdky :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
6.5.09 09:54

Ahoj holky :-)

U nás spaní na dnešek taky na :-( :-)

Od tří hodin ráno :roll: nemohl nějak zabrat, válel se v postýlce a kňučel, vypil mlíko, šimrala jsem ho (prostrčenou rukou skrz postýlku pod mantinelem, ale stejně zkoumal kudy se tam dostala) a nic. Furt poplakával, tak jsem to ve 4:45 nevydržela a šoupla ho k nám do postele, zjistil, že je tam i táta, tak se k němu hnal a manžel mne obdařil slovy: to sis nasr… do bot!! Čapnul Péťu, řekl mu nekompromisně ať udělá hají a spali oba 8O 8)
Ráno jsem manželovi vysvětlila, že Péťa už od tří nespal a tak na mě koukal, že prý nic neslyšel, ale jinak se prý vždycky vzbudí, když Péťa pláče atd.. Teď se to ukázalo jak chrní spokojeně a jáááááá musím kmitat :roll: Mimochodem Péťa spal až do půl osmý, což snad ještě nikdy nespal. Doufám, že se nepožene zítra zase k nám do postele.

Tady je taky hnusně, jdem v půl 12 k logopedce a ještě jsem se ráno dozvěděla, že mají ve školce besídku 8O 8O , teda nevim, ale nikdo nic neříkal a ani jsem si nevšimla na nástěnce papíru (prý je tam už týden, což pochybuji)

ADEL: ty jsi říkala, že vezmeš oba kluky viď?? (doufám, že s enepletu :oops: ) Já beru Radimka taky, tak doufám, že nás pak Veru nenápadně nevyprovodí navždy… :wink: On chce hrozně jít a slibuje, že bude hodnej a že bude poslouchat.

MAHUL: jůůů, holčička, to by bylo krásný, taky jsme chtěli holčičku..... :lol: Jen ať je vše v pořádku.

TYNKO: Emánek ne Emánek, stejně je roztomilej. Třeba si to už přehodil na vždy a bude takhle hezky spinkat dál, co ty víš.

VERU: to je děs běs :twisted: :twisted: , nějakej blbeček, al evíš co?? Potrefená husa se vždycky ozve, takže buhví jestli to není zrovna on.Normální čověk by to přešel, páč se ho to netýká a nebude se tím zabývat a ještě, jakože jsi se ho dotkla, no to je fakt nějakej chudák.

Už se mi ozývá sirénka od vedle. Tuhle jsem tam přišla a mněl přehozenou nohu přes postýlku, tak musím letět aby mi nehupnul dolů. (naštěstí by to bylo do postele, tak to je dobrý)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.5.09 09:54

dobré ráno (teda vlastne dopoledne) :oops:

Týny - bezva video, to je jak u nás doma, a Adámek to nemá vůbec hrozný, to jsem podle tvého popisu čekala daleko horší :wink: , a přesně, za chvíli mu to doroste, enbo ho sjed strojkem a bude :wink:
Jo, abych nezapomela, doplnuji míry do metriku v roce 79cm a 11.2kg, a chudina Mahul - porodit dítě 72cm 8O 8O :D :D :wink:

Mikul - nevím proc ale porád si mylsím, že ses v Austrálii :roll: , fakt to mám u tebe nejak spojený a hned mi nedocvaklo, proc jezdí nasi :roll: oluobč. do Austrálie :roll: , no ale už si to snad konečne zapamatuju :! :!
A ten odkaz na vase stránky mi nejde otevřit, tak nevím co zas delam blbe :roll:

Veru - co to je za debila!!!

Mahul - gratuluji k holčičce (snad) :lol: :wink: A mimčo neni plánovaný, jeste jsem te obdivovala, že jste do toho sli takhle brzo 8O . Já bych to asi neprežila

Eveli - krásný fotečky, úplně mi připomínš svagrovou, jste podobný tipy a máte ksoro stejně vlasy

Omlouvámse, na koho jsem nereagovala, ale člověk večer vypne PC a ráno nestíhá zase číst :! :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.5.09 09:57

Všechno nejlepší Tomáškovi k 1.narozeninám!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.5.09 10:02

mik - tak už jsem na to přisla :oops:

Ktrásný video i fotečky, teda Mik je fakt strašně šikovná, opravdu závidím tak rychle chápavý dítě :wink: , u nás si o tom můžu nechat tak akorát zdát :roll: :lol: (i když ví, ale neudělá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
6.5.09 11:01

Jejej, tady jedna ostuda. :oops: :oops:

TOMÁŠKOVI VŠE NEJLEPŠÍÍÍ :srdce: :-) :-) :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.5.09 12:49

Kajdul: Díky, zrovinka to na té fotce nevypadá jak v reálu :) :) :)
Míry dopsány a Mahul přepsány :oops: :oops: :lol:

Katy: To jsi teda měla akční noc :roll: :roll: :roll: U vás teda slovo taťky platí 8O 8) :wink: JInak u nás je R. taktéž v noci „nevrlý“, když ho probudíme :roll: :roll: :? jj, to mám největší chuť ho občas poslat … a ráno si to beztak nepamatuje :lol: :lol: :lol:
To včera Adam se předvedl jak největší mamánek :roll: :roll: :evil: Dala jsem ho spát na zahradu do kočárku, zrovan přišel R. z baráku na oběd, tak že ho pohlídá a já si sjedu pro zapomenutou surovinu do města…nj, jenže se A. probudil zadečkem napřed, R. ho ještě uspával v pokojíku a jak jsem přišla dom, tak histerák a uklidnil se, až když jsem si ho vzala já :roll: :? :? … no, a Radek se divil, jaký je to maman…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.5.09 12:57

Týnko já jen nenááápadně připomínám Vítkovo míry v roce:9870g a 77 cm..myslím :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí