Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
já jsem tu
A v televizi je hokej,takže mám smůlu,ale stejně nic nedávaj ![]()
My byli na tom plavču,pak jsme si v parku daly s kamarádkou kafčo a zákusek
Ale moc teplo nebylo a Vítek spal jen půl hodiny
Jsem z toho jeho spaní-nespaní na mrtvici,ale asi mu to stačí.Koupila jsem si termosku
a na ráno si připravím vodu na UM,tak jsem zvědavá ![]()
Teri my dáváme večer kaši,takže neporadím
Taky bych mohla udělat nějakou změnu,Vítek pořád svačí bílý jogurty,akorát měním značky
![]()
Kajdul střevni viróza je hnus fialovej ![]()
Zuločku Matuško je šikulkááá ![]()
Jo a Vítek se naučil jak dělá kravička,na Hollandii je kravka namalovaná a dneska říkal bu,bu
![]()
Si taky řikám, že je tu nějak mrtvo! ![]()
Teri já ti teda s UM neporadim, zkoušela jsem Tomovi dávat na noc kaši - už tu máme otevřenou asi pátou krabici, protože jsem si myslela, že tahle mu už zaručeně musí chutnat, a ono to tou kaší asi nebude. Takže nevim, jestli by koupení UM nebyla zbytečná investice.
Přitom ale otevírá kušnu na všechno co mu proletí kolem pusy, ale je to takový neplacený ochutnávač, od všeho tak max. 5 lžiček a má dost!
Ale zas si říkám, že když se teď tak neřízeně cpu, není to kojení zrovna na škodu ![]()
S tím chytáním moči, jsem se teda docela smála - když si představim, jak tu běhám za Tomem, protože tomu jak sundám plínu, tak okamžitě vezme šmidru a to jsou fofry, že ani nestačim zalapat po dechu, takže bych měla zákonitě nachcáno všude a zkumavku prázdnou!
![]()
LucyH píše: …takže bych měla zákonitě nachcáno všude a zkumavku prázdnou!.............. se tu smeju, az se za bricho popadam![]()
Teri , Domca ma taky na noc kasi, jako Vitek, ale byval procuranej i po ni (driv).
Ted mi ale prijde, ze pres noc min cura… Ja mu davam o cislo vetsi pliny na noc, nez nosi pres den, aby vic nasaly
No a uz se nam dlouho neprochcandil.. ale jak si psala, Paja hrozne pije, co?
Adel , hokej je spatnej
U nas sel nastesti Dan do hospody, tak mam TV a PC jen pro sebe
![]()
(nechci byt hnusna, ale loni, jak bylo MS, tak jsem si prala, aby nasi nepostoupili a nemusela na to cucet a aby Dan nesel do hospody
, no jo, cerstve po porodu
..)
No a Vitek je sikula!!!
Tady bylo dnes taky pekne, snad to vydrzi pres vikend a nebudou ty boure, jak slibujou
Jedeme pro zmenu k nasim, zase slavit narozky
![]()
Ahojte
Mikulenka-no ja som sa zatial dostala k dvom rôznym sáčkom na cikanie,tiež sa mi zdá,že,keď sa to podarí dobre nalepí tak,že by to malo byť o.k.No,neviem…tá Dr. tomu možno lepšie rozumie a ak bude ešte treba brať Sofi moč,určo budem na to myslieť,či ozaj nemala pravdu.A nočník u nás nepripadá do úvahy,neviem prečo,ale Sofi sa ho bojí a keď ju tam horko ťažko po:,–(ím,je celá v kŕči a plače,takže tomu dávam čas a vyskúšame neskôr.No a čo sa týka toho,čo je Sofi,tak našťastie nič,iba nás naša Dr. poslala na vyšetrenia-preventívne,pretože Sofi je trochu menšia,ako by mala byť.Včera ju vážili a má 8,5kg a 74cm.Ešte uvidím,aké budú tie včerajšie odbery,dúfam,že o.k. a že už budeme mať od doktorov pokoj.
Adel-no to máš tiež „super"budíčky,mne Sofi momentálne stáva okolo 6,00h a v noci sa budí asi 6-7krát.
Zulok-tak aj Matúško už začne behať,že?
Želva-no,tak Sofi nieje sama maličká,Dominiček je tiež drobček.
Neviem,či som Vám už spomínala,Sofi sa už nechce kojiť,takže tiež sme na UM.Dávam jej ju na desiatu+jogurt a potom poobede okolo 16,00h.Pred spaním jej dávam kašu.A mohli by ste mi prosím napísať Ako Vám cez deň Drobci papajú,teda myslím rozpis raňajky: , desiata: ,Obed: , olovrant", večera.Ďakujem.
No a čo sa týka hokeja,hambím sa jak pes,teda pekne ste nás nabili.Ste dobrí,tak dúfam,že nejaké to zlato to pre Česko bude.Držím palce.
Dobrú nocku
Wenee píše:No a čo sa týka hokeja,hambím sa jak pes,teda pekne ste nás nabili.Ste dobrí,tak dúfam,že nejaké to zlato to pre Česko bude.Držím palce.
Wenee , Dominik ac je maly, tak ji docela dobre:
7:00 UM (100-150 ml)
8:45 nemlecna kase s UM (200-220 ml)
11:15 svacina ovoce (sklenicka 200 ml)
14:00 obed zelenina (sklenicka 200 ml)
16:45 svacina UM (100-150 ml)
19:00 vecere nemlecna kase s UM (250 ml)
Rano a odpoledne mel drive kojeni, ted davam UM. Tedy davala, ted zase kojim, protoze zkoumame tu jeho alergii
V noci nepije nic, ani caj ani UM, spi ![]()
Napadlo me, nema treba taky Sofi nejakou alergii, nebo proste neco, ze je tak malicka? Ale tak proc by nemohla byt, Danuv bratranec ma dceru 20 mesicu a vazi 8 kg!!!
Veru hnusná nejsi - já jsem měla kvůli hokeji málem po svatbě, takže ani nevíš ják já jsem si strašně přála aby tenkrát nepostoupili! Páč oddávající mi vzkázal, že jestli vyhrajou, tak odjíždí na finálový zápas někam dopryč a pánské svatebčanstvo shánělo na náš mejdam obrovskou televizi, jak já byla nasr..... a pak šťastná, když to projeli! A momentálně u nás sice běží obě televize, jenže když se zapne ta v ložnici, tak je v obýváku mizernej signál, takže jsem stejně protáhla držku a řekla mu, ať se jde s tím svým pitomým štoucháním do puku bodnout!! Hokej a fotbal - to je u nás věčný boj, jako puberťanda jsem sice absolvovala kdejaký Kotěhůlský zápas, ale asi vám nemusim nalhávat, že kvůli fotbalu to určitě nebylo!
Dneska mi tyhle sporty vadí jen z principu, protože Jirka to tak neuvěřitelně žere, až mi tím leze na nervy! Jinak ale našim oddaným sportovcům vše dobré!
![]()
Lucy , presne tak!! Driv jsem i na ten hokej v Decine sla, ale proc asi, ze jo
![]()
I kdyby Decin prohral 10:0, tak hlavne, ze se pak slo s klukama na pivo
![]()
U nas doma se to nastesti tolik nezere, ale jak o neco jde, tak je boj o TV, my mame jen jednu
Ale Dan pro ten pocit chodi cucet s klukama do hospody vetsinou, takze si tu uzivam sveho klidu ![]()
To Jirka by určitě běžel taky moc rád, jenže dneska má černej puntík, tak to raděj ani nenavrhl!
![]()
Ahoj holky,
Terko: Jj, tak to u vás muselo být určitě líp než u nsá
![]()
Adam pije večer UM většinou ze 240 ml vody+8 odměrek UM, záleží, jakou měl předtím večeři…takže pokud jsme ji nedávali dám plnou dávku a pak podle večeře snižuju dávku UM
Ale někdy i z toho nechá, záleží jaký má hladík…a dneska ráno byl taktéž durch
![]()
Odpolko jsme byli u kamarádky, Adámek je ošmikaný, pak k nim do hospůdky a spolu dom…a počasí se vybralo až k večeru, ale i tak jsme měli fááájn odpolko
![]()
Jinak u nás se naštěstí! hokej ani fotbal neřeší…Kdysi jsem žrala! hokej a Olympiádu v Naganu jsme se koukali i ve škole
![]()
Lucko: No to by mě teda nasr*lo, na svatbě mít obří TV s hokejem
Naštěstí nepostoupili
![]()
A se sběrem moči u chlapečků jste mě teda pobavili
![]()
Já jsem doma dneska taky sama
Byla jsem cvičit aerobic a po půl deváté jsme si předávali s Radkem štefetu, šel za kámošema do dílny
Taky jsem ráda, že mám svůj klídek…jj, měla bych si ho zpříjemnit učením, ale že se mi chce
![]()
Adél: Jéé, to musí být roztomilé
A. kravičku umí, ale že je na Hollandii ještě nezaregistroval
![]()
Terko: A ty Aktivie tvarohové dáváš ochucené nebo jen čistou, už jsem totiž taky zkoušela tvaroh a překvapivě teda úspěch neslalil (na to jak miluje bílý jogurtík…)
Lucko: Já jsem zas chodila do vedlejší vesnice na fotbalisty, měla jsem tam na střední nej-kamarádku a chodila s fotbalistou
jj, to byly časy
![]()
Wenee: Tatko u nás:
v rozmezí mezi 4-tou až 6-tou UM
snídaně: pečivo s lučinou, máslo (ždíbíček)+šunka (dětská dušená kuřecí) nebo tvrdý plátkový sýr (30%) 1/2 krajce chleba či housky
svačina: jogurt - Hollandia 200g
oběd: většinou to co máme my v batolecí verzi, páč jeho zeleninu mi prská a naprosto mi ji začal odmítat
nebo mu uděla br. kaši (s UM) a dušenou mrkvičku, špenát, popř. jinou zeleninu a pokud jsem mimi domov tak skleničky, toho sní většinou kolem 200g
svačina: ovoce 200g
večeře: obdobně jako snídaně a nebo kaše
po koupání dávka UM většinou těch 270 ml, ale jak jsem psala výše, záleží jestli má večeři a kolik jí sní, takže má i třeba „jen“ 180 ml…
![]()
Jsem si taky konečně změnila metřík, když jsem se tuhle posmívala Evelínce
![]()
Tomís si posunul dneska večerku, když je zítra ten svátek, ale už je to i na něj pozdě, tak ho jdu ududlat kozaváčkem!
Lucy , sakra, jsem ti zrovna chtela napsat, ze Tomajda furt slavi, nebo co?
![]()
Wenee my to máme takhle:
7-7.30 snídaně UM+chleba s ramou
10h. svačina ovoce
12h. oběd zelenina s masem a přílohou nebo sklenička 250 g
15-16h.svačina jogurt bílý 150-200g
18 h.večeře kaše cca 200g+kojení
a dopoledne i odpoledne ještě sežmoulá kousek housky nebo rohlíku a má to pak všude ![]()
a hokej je v p… ![]()
No jo, ale ze prohravame, to je taky negativni, to se tam zase ty chlapi ze zalu vozerou a kdo to ma pak v noci a rano poslouchat, ty reci
![]()
…no já už jsem si říkala, kdy mi to někdo vpálí!
![]()
…jinak jsem Jirkovi prozradila, že máte mužský v hospodě na hokeji, tak se pomalu rozbrečel!
![]()