Poradna duly
Jana Čurdová
Masaz jsem si uzila, citim se zas jak znovuzrozeny clovek, snad mi to chvilku vydrzi!!
Ja si dam obed ze vcerejska a povalim rychle uklizet, bouchlo mi hlidani na vecer(kamaradka, ktera razi na firemni veceri), tak jsem oslovila sousedku, u ktere jsem si myslela, ze ji donesu chuvicku k ni do bytu. Zatimco ona se chce u:,–(it u nas, a protoze je to strasne velka hospodynka, ktera sbira i drobky na koberci vklece( a to podotykam mela psa!), tak ja se svym typem uklizeni moc neobstojim. Tak to letim aspon trochu posudlit ![]()
A porodit 72cm dlouhe dite to nebylo opravdu nic moc
, skoda, ze se nam na ten prvni rok zarazil ve vyvoji
![]()
Mahul: Hlavně aŤ ti pocit znovuzrození po masáži vydrží i po tom uklízecím maratonu, když máš táák pečlivou sousedku-uklízečku (jj, trošku mi připomíná moji mamku
)
Jooo, holky, Pražačky, které půjdete na srázek
nejdřív jsem vám chtěla napsat formou SZ, jenže zase aby to Verča věděla
Jelikož jsem typ, který někam chodí hrozně neradi s holou prd*lí, tak bych chtěla k Verče něco přinést-teda jako občerstvení a aby toho Verča neměla dost, stačí když bude po nás (teda myslím Adama) uklízet
![]()
Já bych teda udělala koka-řezy a takové slané šátečky z listového těsta (teda pokud se povedou…) Co vy na to???
Týnko, mně taky napadlo něco uklohnit, jedem na víkend pryč, ale snad se něco povede.
Tak usedám, snad bude chvíli klid - zatím jsou všichni nějak zabaveni, ale to bývá vždycky taková past! ![]()
Adél já plánuju kojit až do střední, pak předpokládám, že Tomáš vymění prso za pivo!
Ale to jen proto aby na něj spolužáci blbě nečučeli, kdyby si tahal matku-kozu do hospody!
Mik taky jsem zkoukla vaše video i s Tomášem - byli jsme z toho oba na větvi! Myslím ale, že Tom vůbec netušil která bije
. O to víc se pak rozzářil, když jsi chtěla po Mikeilce najít pejska, to začal štěkat na celý kolo a natahovat ten svůj prstíček - to mě fakt rozesmál, konečně řeč jeho kmene! Ale teda ta vaše princezna je fakt úžasná
, to člověk vážně jen čučí s otevřenou pusou, co všechno dovede!
Veru a fakt, hlavně to nepřeháněj s tím úklidem, je jasný, že bysme každá chtěla udělat dojem, ale taky jsme všechny ze stejný planety a myslím, že je každému jasné, že když máš doma „přízemní likvidátor pořádku“, tak po tobě nemůžeme chtít nablejskaná okna a podlahy. Upřímně, není zbytečnější práce před takovým nájezdem!
![]()
No tak už mám za sebou hru na policajty a lumpy a to jsem si myslela, že mě chvíli ze svých her vynechají!
Ahoj holky,
jen v rychlosti,dnes rano je Mik bez teploty,v noci trochu kaslala-sice ne moc ale kdyz tak hrozne stekave…
Rano uz i vlhce,jinak je vesela,cila…takze zase nevim jestli jeste nekam lezt,nebo jen pokracovat v Biotusilu a jeste prikoupit neco na kasel-na odkaslavani-Mahul?-ty jsi z oboru?nebo nekdo jiny?
prosim baby radte..
Teploty byli od pondeli navecer do stredy rano,bohuzel nevim v kolik jsem ji v noci davala cipek,zkousim volat manzelovi jestli nas slysel… ![]()
Ja jsem hrozny plasan,tohle je jeji druha nemoc,kdyz nepocitam 6nemoc.
Pri prvnim nachlazeni jsem tam letela hned prvni den a hned nam dali ATB
-na kasel…
ve vyterech z krku pak nic nebylo..
Jsem rada ze se videa libi,holky od nas s dubnovek je pousti detem casto,jedna holcicka pry bez nas uz ani neveceri
-ale to spis ty starsi videa-chechtaci ![]()
Jinak ja tam znim jak silena matka podle me,je to tim ze videa natacim na fotak,neumim sestrihat nebo zkratit a posilam po skype neteri,3 minuty lezou i pul dne takze mam v hlave-rychle rychle.. ![]()
Tak jsem vas jeste docetla
TYNKO- pekna ofca
tak jsem myslela ze to mame kratky ,ale uz mi to prijde celkem ok
video sranda,Mik se to libilo ![]()
MAHUL- masazje super co,ja bych taky sla,musim se po necem poohlidnout…
A opravdu jich sem zase lita az moc
Kanada co jsem cetla uz se chysta si proverit ty rasisiticke projevy v CR,bohuzel co se ted stalo s tim zapalenym domem,jim zase nahrava a statusy uprchliku jim budou nalezet i dal… ![]()
Je to nefer mi musime prokazovat jak budeme pro Kanadu uzitecni aby nas tu nechali,cekaji nas zkousky z AJ a z historie a ja nevim co vsechno a oni sem „uprchnou“ dostanou vsechno zdarma a neumi ani anglicky pozdravit ![]()
ADEL- nebooj ja taky budu kojit az do puberty
uz jen proto jak se pri tom muzu nacpat a neni to videt ![]()
KATY- Mik ma taky nekdy v noci nespaci treba hodinu-i dve
leze,povida ,zkousi usnout ale nejde ji to,vyhoda je ze potom spi rano o hodne dyl
a u nas je k tomu teda povolena nase postylka ![]()
Ahoj pri hnusnem odpoledni (myslim pocasi
)…
tak my dnes byli cvicit (nahrada za patek) a vite kolik tam bylo deti? Jen Domca
Takze jsme meli soukromou hodinu jen s cvicitelkou
Nastesti splasila jeste dve matky z tech dobrovolnic, co tam v centru pracuji, takze asi po 15 minutach uz tam byly deti tri
![]()
S tim obcerstvenim, taky jsem o tom premyslela, napadlo me, ze udelam jen nejake tycky s namacenim do nejake pomazanky + treba olivy no a samo tu bude nejake piti - dzusy, stava a tak.. Ale sladke klido muzete prines
![]()
Rozhodne to bude muset byt v kuchyni na stole, to je tak jedine misto, kam nase ratolesti nedosahnou ![]()
Tynko , me ten Adamkuv uces neprijde tak hroznej
Taky se desim ostrihani ofiny, ale budu muset, Domcovi visi do oci takove chlupy, sem tam nejakej ![]()
Mahul , spravne si uzivas, masazicka a tak…
A vety typu „tak se jdeme snazit“ Ti fakt nepreju
Ridit sex podle ovulace je hruza
![]()
Lucy , takze fakt dorazite?? ![]()
Mik , taky me pobavila ta diskuze, jak si reagovala „nevadi kdyz dnes nepujdeme ven?“
![]()
No a teplota teda klesla?? Snad to nebude nic vazneho, i kdyz jak radi zkusena Mahul, mozna by bylo lepsi k lekari jit, ale zase u Vas tam je to blbe… ![]()
Jinak myc oken nevolal, takze budou spinave
![]()
Jo a soused zhora je „neco pres ctyricet“ teplous (ne ze bych proti nim neco mela!), pise pamflety na pulku baraku, cokoliv reknes, tak se s tebou hned soudi, proste **********
Jojo, hned jsem si rikala, ze potrefena husa...... Ale co, nereaguju na nej, me staci, kdyz mi nikdo nebude ty vajgly na balkon hazet ![]()
A jeste me napadlo, jestli pujdeme na terasu si hrat ven (snad bude hezky), tak mozna vezmete nejake teplacky nebo tak neco, at si nezmazou fesacke kalhoty
Nebo na pisek, ze jo
Snad teda bude… ![]()
Tak Veru zatím to vypadá, že by tomu nemělo nic bránit, krom nečekaných katastrof.
Jířa má domluvenou babičku, taťka rande s kámošema, no a mě se snad podaří zabloudit tím správným směrem. Teda ale mám-li být upřímná, tak to pro mě bude pěknej adrenalin. Já vesničan z Vysočan a hledat něco v Praze!
![]()
Joo a Týnko , když jsi směřovala svůj dotaz k holkám „Pražačkám“, tak to znamená, že přespolních se to netýká?
![]()
Tak teda samo, že nehodlám být za vyžírku - ale vidim to tak, že bych si tak akorát mohla sbalit buchty do ranečku, páč s nějakým koláčem ve vlaku…
Zas bysme měli s Jirkou dobrou sváču na cestu
![]()
A ještě poslední poznámka, koukejte si pořádně nabít baterky do foťáků, protože já jsem si svou vlastní vinou dárek od Ježíška porouchala a tak mě budete hezky pěkně zásobit vašimi úlovky - a to teda upozorňuju, že na nich budu trvat!!
![]()
Tak ať všechny neduhy zmizí i s tím dnešním hnusným počasím a hurá vstříc novým lepším zítřkům!!!
Jdu lovit utopence z vany, pa
Jééé, Lucko, na tebe jsem zapomněla, teda néé že přijedeš, ale že nejseš Pražská
A buchty z ranečku by neměly chybu
![]()
Mikul: To je dobře, že malá už neteplotkuje a nad kašlem se taky vyzraje
![]()
Veru: To jste měli skoro soukromou lekci
A tepláčky přibalím mimo jiné (obykle snad sebou nosím několik náhradích oblečků a u kamarádek jsem s tím už profláklá
)
Jinak odpoledne se u nás stala nemilá příhoda, Mendyna (psí jorkšírská babička) škrábla Adámka do obličeje
Naštěstí byla od oko daleko, škrábla ho vedle nosánku…jsem myslela, že s ní praštím o zem
… ona by mu nic normálně neudělala, byla to blbá shoda náhod
![]()
A odpoledne po sváče jsme nakonec vyrazili do města a cestou zpátky ušel Adam JEDEN KILOMETR
a to bylo ještě do dlouhéééého koupečku středně šikmého a pak takový krátký smrťák…no, na cílové rovince už trošku pofňukával, ale došel až dom
![]()
V polovině kopce, že si chce sednout do kočárku
přišel k němu a že „HA“…tak jsem ho po:,–(ila a on chtěl zase ven..teďka chrupká jak andílek
![]()
Ahoj,
sice jsem taky přemýšlela,že bychom asi měly něco donést,když jdem na návštěvu,ale holky vy hned pečete,tak to budu muset udělat aspoň bábovku nebo co ![]()
Se vtírnu ještě s pár fotkama
![]()
Jedu na motooorce:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9441.jpg
Aaaa, kytička:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9447.jpg
Ranní nočníčkování:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9270.jpg
„Halo, haloooo“ aneb v Adamově provedení „Haaa-haaa“
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9283.jpg
Adel , ale kdyz nic neprineses, tak neva prece
Jak kdo chce
Hlavne kdyz se sejdeme ![]()
Tynko , to je blby s tim jorksirakem, no hlavne, ze se Adamkovi nic nestalo… ![]()
U nas uz se taky spi, byl nejakej vorvanej z toho cviceni, bo co ![]()
Ahojky zdravííííííííím, teda tak hnusný počasí, snad zítra už bude líp. Dopol jsem odpočívala a odpol kuchtila, ředkvičkovou pomazánku a asijský masový kuličky se salsou…jinak mě taky napadlo přinést k VErče nějakou mňamku
(hihi, Verčo, pak nebudeš muset měsíc vařit, když každá něco dovezem
)
Tynko: krásný fotečky, a Adámek je šikulka, páni 1 km…to koukám
Mahul: to je dobře, že sis užila masáž, a moc to nepřežeň s úklidem, abys jí zase hned nepotřebovala..
Mikul: tak at už jste co nejdřív zdraví