Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
521
6.5.09 13:41

Masaz jsem si uzila, citim se zas jak znovuzrozeny clovek, snad mi to chvilku vydrzi!!
Ja si dam obed ze vcerejska a povalim rychle uklizet, bouchlo mi hlidani na vecer(kamaradka, ktera razi na firemni veceri), tak jsem oslovila sousedku, u ktere jsem si myslela, ze ji donesu chuvicku k ni do bytu. Zatimco ona se chce u:,–(it u nas, a protoze je to strasne velka hospodynka, ktera sbira i drobky na koberci vklece( a to podotykam mela psa!), tak ja se svym typem uklizeni moc neobstojim. Tak to letim aspon trochu posudlit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
6.5.09 13:42

A porodit 72cm dlouhe dite to nebylo opravdu nic moc :lol: , skoda, ze se nam na ten prvni rok zarazil ve vyvoji :wink: :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.5.09 14:13

Mahul: Hlavně aŤ ti pocit znovuzrození po masáži vydrží i po tom uklízecím maratonu, když máš táák pečlivou sousedku-uklízečku (jj, trošku mi připomíná moji mamku :roll: :lol: :lol: )

Jooo, holky, Pražačky, které půjdete na srázek :arrow: nejdřív jsem vám chtěla napsat formou SZ, jenže zase aby to Verča věděla :wink: :wink: :wink: Jelikož jsem typ, který někam chodí hrozně neradi s holou prd*lí, tak bych chtěla k Verče něco přinést-teda jako občerstvení a aby toho Verča neměla dost, stačí když bude po nás (teda myslím Adama) uklízet :oops: :oops: :lol:
Já bych teda udělala koka-řezy a takové slané šátečky z listového těsta (teda pokud se povedou…) Co vy na to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
6.5.09 14:37

Týnko, mně taky napadlo něco uklohnit, jedem na víkend pryč, ale snad se něco povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.5.09 16:09

Tak usedám, snad bude chvíli klid - zatím jsou všichni nějak zabaveni, ale to bývá vždycky taková past! :lol:

Adél já plánuju kojit až do střední, pak předpokládám, že Tomáš vymění prso za pivo! :lol: :lol: :lol: Ale to jen proto aby na něj spolužáci blbě nečučeli, kdyby si tahal matku-kozu do hospody!

Mik taky jsem zkoukla vaše video i s Tomášem - byli jsme z toho oba na větvi! Myslím ale, že Tom vůbec netušil která bije :lol: . O to víc se pak rozzářil, když jsi chtěla po Mikeilce najít pejska, to začal štěkat na celý kolo a natahovat ten svůj prstíček - to mě fakt rozesmál, konečně řeč jeho kmene! Ale teda ta vaše princezna je fakt úžasná 8O, to člověk vážně jen čučí s otevřenou pusou, co všechno dovede!

Veru a fakt, hlavně to nepřeháněj s tím úklidem, je jasný, že bysme každá chtěla udělat dojem, ale taky jsme všechny ze stejný planety a myslím, že je každému jasné, že když máš doma „přízemní likvidátor pořádku“, tak po tobě nemůžeme chtít nablejskaná okna a podlahy. Upřímně, není zbytečnější práce před takovým nájezdem! :lol: :lol:

No tak už mám za sebou hru na policajty a lumpy a to jsem si myslela, že mě chvíli ze svých her vynechají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
6.5.09 16:16

Ahoj holky,
jen v rychlosti,dnes rano je Mik bez teploty,v noci trochu kaslala-sice ne moc ale kdyz tak hrozne stekave…

Rano uz i vlhce,jinak je vesela,cila…takze zase nevim jestli jeste nekam lezt,nebo jen pokracovat v Biotusilu a jeste prikoupit neco na kasel-na odkaslavani-Mahul?-ty jsi z oboru?nebo nekdo jiny? :lol: prosim baby radte..
Teploty byli od pondeli navecer do stredy rano,bohuzel nevim v kolik jsem ji v noci davala cipek,zkousim volat manzelovi jestli nas slysel… :roll:
Ja jsem hrozny plasan,tohle je jeji druha nemoc,kdyz nepocitam 6nemoc.
Pri prvnim nachlazeni jsem tam letela hned prvni den a hned nam dali ATB :cry: -na kasel… :evil: ve vyterech z krku pak nic nebylo..

Jsem rada ze se videa libi,holky od nas s dubnovek je pousti detem casto,jedna holcicka pry bez nas uz ani neveceri :lol: -ale to spis ty starsi videa-chechtaci :wink:
Jinak ja tam znim jak silena matka podle me,je to tim ze videa natacim na fotak,neumim sestrihat nebo zkratit a posilam po skype neteri,3 minuty lezou i pul dne takze mam v hlave-rychle rychle.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
6.5.09 17:29

Tak jsem vas jeste docetla
TYNKO- pekna ofca :lol: tak jsem myslela ze to mame kratky ,ale uz mi to prijde celkem ok :D :wink: video sranda,Mik se to libilo :wink:

MAHUL- masazje super co,ja bych taky sla,musim se po necem poohlidnout…
A opravdu jich sem zase lita az moc :( Kanada co jsem cetla uz se chysta si proverit ty rasisiticke projevy v CR,bohuzel co se ted stalo s tim zapalenym domem,jim zase nahrava a statusy uprchliku jim budou nalezet i dal… :(
Je to nefer mi musime prokazovat jak budeme pro Kanadu uzitecni aby nas tu nechali,cekaji nas zkousky z AJ a z historie a ja nevim co vsechno a oni sem „uprchnou“ dostanou vsechno zdarma a neumi ani anglicky pozdravit :evil:

ADEL- nebooj ja taky budu kojit az do puberty :lol: uz jen proto jak se pri tom muzu nacpat a neni to videt :P

KATY- Mik ma taky nekdy v noci nespaci treba hodinu-i dve 8O leze,povida ,zkousi usnout ale nejde ji to,vyhoda je ze potom spi rano o hodne dyl :wink: a u nas je k tomu teda povolena nase postylka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
6.5.09 17:43

Ahoj pri hnusnem odpoledni (myslim pocasi :wink: )…

tak my dnes byli cvicit (nahrada za patek) a vite kolik tam bylo deti? Jen Domca :lol: :lol: Takze jsme meli soukromou hodinu jen s cvicitelkou 8) Nastesti splasila jeste dve matky z tech dobrovolnic, co tam v centru pracuji, takze asi po 15 minutach uz tam byly deti tri :lol: :lol:

S tim obcerstvenim, taky jsem o tom premyslela, napadlo me, ze udelam jen nejake tycky s namacenim do nejake pomazanky + treba olivy no a samo tu bude nejake piti - dzusy, stava a tak.. Ale sladke klido muzete prines :lol: :lol: :lol:
Rozhodne to bude muset byt v kuchyni na stole, to je tak jedine misto, kam nase ratolesti nedosahnou :lol:

Tynko , me ten Adamkuv uces neprijde tak hroznej :wink: Taky se desim ostrihani ofiny, ale budu muset, Domcovi visi do oci takove chlupy, sem tam nejakej :lol:

Mahul , spravne si uzivas, masazicka a tak… :wink: A vety typu „tak se jdeme snazit“ Ti fakt nepreju 8) Ridit sex podle ovulace je hruza :roll: :wink:

Lucy , takze fakt dorazite?? :P

Mik , taky me pobavila ta diskuze, jak si reagovala „nevadi kdyz dnes nepujdeme ven?“ :lol: :lol:
No a teplota teda klesla?? Snad to nebude nic vazneho, i kdyz jak radi zkusena Mahul, mozna by bylo lepsi k lekari jit, ale zase u Vas tam je to blbe… :roll:

Jinak myc oken nevolal, takze budou spinave :lol: :lol:

Jo a soused zhora je „neco pres ctyricet“ teplous (ne ze bych proti nim neco mela!), pise pamflety na pulku baraku, cokoliv reknes, tak se s tebou hned soudi, proste **********
Jojo, hned jsem si rikala, ze potrefena husa...... Ale co, nereaguju na nej, me staci, kdyz mi nikdo nebude ty vajgly na balkon hazet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
6.5.09 17:47

A jeste me napadlo, jestli pujdeme na terasu si hrat ven (snad bude hezky), tak mozna vezmete nejake teplacky nebo tak neco, at si nezmazou fesacke kalhoty :lol: Nebo na pisek, ze jo :wink: Snad teda bude… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.5.09 19:08

Tak Veru zatím to vypadá, že by tomu nemělo nic bránit, krom nečekaných katastrof. :lol: Jířa má domluvenou babičku, taťka rande s kámošema, no a mě se snad podaří zabloudit tím správným směrem. Teda ale mám-li být upřímná, tak to pro mě bude pěknej adrenalin. Já vesničan z Vysočan a hledat něco v Praze! :lol: :lol:

Joo a Týnko , když jsi směřovala svůj dotaz k holkám „Pražačkám“, tak to znamená, že přespolních se to netýká? :lol: :lol:
Tak teda samo, že nehodlám být za vyžírku - ale vidim to tak, že bych si tak akorát mohla sbalit buchty do ranečku, páč s nějakým koláčem ve vlaku… :lol: Zas bysme měli s Jirkou dobrou sváču na cestu :lol: :lol:

A ještě poslední poznámka, koukejte si pořádně nabít baterky do foťáků, protože já jsem si svou vlastní vinou dárek od Ježíška porouchala a tak mě budete hezky pěkně zásobit vašimi úlovky - a to teda upozorňuju, že na nich budu trvat!! :lol: :lol: :lol:

Tak ať všechny neduhy zmizí i s tím dnešním hnusným počasím a hurá vstříc novým lepším zítřkům!!!
Jdu lovit utopence z vany, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.5.09 19:50

Jééé, Lucko, na tebe jsem zapomněla, teda néé že přijedeš, ale že nejseš Pražská :oops: 8) 8) A buchty z ranečku by neměly chybu :lol: :lol: :)

Mikul: To je dobře, že malá už neteplotkuje a nad kašlem se taky vyzraje :wink: :wink: :wink:

Veru: To jste měli skoro soukromou lekci :) :) :) A tepláčky přibalím mimo jiné (obykle snad sebou nosím několik náhradích oblečků a u kamarádek jsem s tím už profláklá :lol: :lol: :lol: )

Jinak odpoledne se u nás stala nemilá příhoda, Mendyna (psí jorkšírská babička) škrábla Adámka do obličeje :evil: :evil: :evil: Naštěstí byla od oko daleko, škrábla ho vedle nosánku…jsem myslela, že s ní praštím o zem :oops: :oops: :oops: … ona by mu nic normálně neudělala, byla to blbá shoda náhod :roll: :roll: :roll:

A odpoledne po sváče jsme nakonec vyrazili do města a cestou zpátky ušel Adam JEDEN KILOMETR 8O 8O 8O a to bylo ještě do dlouhéééého koupečku středně šikmého a pak takový krátký smrťák…no, na cílové rovince už trošku pofňukával, ale došel až dom 8O 8O 8O
V polovině kopce, že si chce sednout do kočárku :arrow: přišel k němu a že „HA“…tak jsem ho po:,–(ila a on chtěl zase ven..teďka chrupká jak andílek :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.5.09 19:51

Ahoj,

sice jsem taky přemýšlela,že bychom asi měly něco donést,když jdem na návštěvu,ale holky vy hned pečete,tak to budu muset udělat aspoň bábovku nebo co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.5.09 19:59

Se vtírnu ještě s pár fotkama :oops: :wink: :wink:

Jedu na motooorce:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9441.jpg

Aaaa, kytička:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9447.jpg

Ranní nočníčkování:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9270.jpg

„Halo, haloooo“ aneb v Adamově provedení „Haaa-haaa“
 http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9283.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
6.5.09 20:01

Adel , ale kdyz nic neprineses, tak neva prece 8) :wink: Jak kdo chce :wink: Hlavne kdyz se sejdeme :wink:

Tynko , to je blby s tim jorksirakem, no hlavne, ze se Adamkovi nic nestalo… :?

U nas uz se taky spi, byl nejakej vorvanej z toho cviceni, bo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
6.5.09 20:19

Ahojky zdravííííííííím, teda tak hnusný počasí, snad zítra už bude líp. Dopol jsem odpočívala a odpol kuchtila, ředkvičkovou pomazánku a asijský masový kuličky se salsou…jinak mě taky napadlo přinést k VErče nějakou mňamku :D :D (hihi, Verčo, pak nebudeš muset měsíc vařit, když každá něco dovezem :lol: :lol: )

Tynko: krásný fotečky, a Adámek je šikulka, páni 1 km…to koukám

Mahul: to je dobře, že sis užila masáž, a moc to nepřežeň s úklidem, abys jí zase hned nepotřebovala..

Mikul: tak at už jste co nejdřív zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital