Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1264
4.5.09 19:44

No vidis VERU- na to jsem se chtela zeptat,Domca je alergicky primo na kravskou bilkovinu-nebo je to zatim jen intolerance?
Jedna holcicka u na v dubnatech ma intoleranci,takze porad zkouseji davat sem tam obyc UM nebo jogurt…

ahoj Janus :P dej si kafe ja ho ted dopila a vzbudila se Mik tak jdu na ni,jeste nemela obed po MC my vytuhla a zvladla jen kojo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
4.5.09 20:01

Mik , podle toho, co jsem vycetla v chytre knizce od Fukse 8) a podle ruznych Domcovych testu a tak, tak to vypada, ze je alergicky na mleko, ale nastesti jen na BKM, ne na kasein :roll: Testy z krve mu vysly negativni (protoze nikdy mleko jeste neochutnal), ale kdyz dostal omylem mlecnou kasi, mel hned alergickou reakci (vyrazka kolem pusy, nastesti neotekl krk) a po bi-fi jogurtu ma sice tu vyrazku malickou, ale hned se nafoukne a ma prujem :? Myslela jsem, ze to UM nevadi, ale jak ho mel jen v kasi, tak toho nebylo asi tolik, ted jak ho dostava vic, tak ma celkove travici problemy :twisted:
Dnes cely den taaak hrozne prdi, nakonec jsem volala Dr., rekla, ze mam koupit AL 110 od Nestle, UM pro alergiky bez laktozy a zitra jdeme na vytery zadecku :twisted:

Teda ja se z toho zblaznim, ty deti jsou fakt narocny, uz jsem z toho na nervy ted a to jeste nebyl poradne nemocnej :roll: :cry: 8)

Evi , to je skoda, ze mate porad tu salmonelu a ze nedorazite :?
Jojo, to Neocate je na predpis, zitra to proberu s Dr., podle me bude zkouset nejprve to AL 110 a pak uvidime… :roll:

Janus , tak Hexy jsou 4 jo? A teda ta ctvrta se dava ted nekdy?? 8O No to budou ty deti uplne preockovany se mi zda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
4.5.09 20:22

Veru - ta 4. Hexa by měla být mezi 11. a 18. měsícem. Jo a my snad v pondělí dorazíme, doufám :wink: . Asi nějak po té druhé hodině. Už se moooc těšíme :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
4.5.09 20:27

Aha takze to neni az tak hrozne..?ja o tom kdysi taky dost cetla-co kdyby Mik mela alergii ze :roll: (jsem pesimista proste..)ten kasein je pak i v mase ne..uz si to nepamatuju..
Mik ma po probuzeni 38teplotu(citila jsem jak byla horka..(),vubec nevim proc,ani obed ji nejel.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
4.5.09 20:28

ahojky, tak jsem dneska mamku ukecala na plávo a šla jsem s nima, tak byla Pája celej šťastnej…Včera Pájovi vykoukla druhá stolička, už 10.zub(bez bolesti…)…

Veru: páni takové starosti s UM…tak přeju, aby se to brzy vyřešilo a Domča byl v pořádku…jinak na srazík za týden se moooc těšíme

a moc děkuju, že jste na mě myslely, je to mooc milý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
4.5.09 20:36

a nějaké nové fotečky…

Pája a snídaně v trávě

Pája v ohrádce

Pájův nový účes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
4.5.09 20:36

Jo Terko , tys rikala, ze byste prisli nejak jinak ne? Nebo muzete teda kolem te 14 hodiny? :wink: Me je to celkem jedno, budeme doma, pak Domca spi a pak sraz, takze jak se ti chce. Nebo to rikala Katy , ze muze jen dopoledne?? Mam v tom hokej 8)

Miku , jojo, nemelo by to byt tak hrozny, taky jsem si rikala, ze do 3 let by to mohlo vymizet (taky mam nastudovano :lol: )…snad..

Diky za podporu holky, to vzdycky pomaha, no vsak to znate :P Jdu se odreagovat zehlenim kosil :poblion: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.5.09 20:54

Ahojky

Tak dnes jsme byli celý den na zahradě, dovezli nám písek, tak jsme ho stěhovali ke zdi a taky jsme sekali a hrabali trávu a já jsem přesazovala kytky. No, ale už je zase nějaká zima :roll:
Ještě jsme jeli do vedlejší vesnice zažádat o dokument, co potřebuje Benda na pas a i ten dokument bude trvat měsíc, pak čekání měsíc na pas… :roll:

Nechci to zakřiknout, ale Benda dnes kakal už jen dvakrát, tak už to snad bude dobrý :)

Týnko , moc díky. Kojila jsem Bendu ráno, ale zase si jen tak cucnul :?

Simi , kamoška přestala kojit, když byly dceři 3 měsíce, malé je teď přes 2 roky a ona pořád vymáčkne kapku z prsa a někdy jí to prý i vystříkne 8O . To je docela strašidelný, co? Ale to asi bude vyjímka :roll:
Taky si teď teda nejsem jistá, co se kdy očkuje, tak snad nám to doktorka řekne :?

Adel , já mám pocit, že už to kojo nemá smysl, že už stejně mlíko nemám a Bendu to nebaví :? Ale ještě to asi občas ráno nebo večer zkusím…

Kajdulo , manža pískoviště udělal a je to super :) . Bendu ale teď víc baví všechny ty klacíky a kameny okolo a hází je do písku :lol:

Verčo , to máte teda plno očkování 8O . A fakt má Domča alergii na UM? To je pěkně blbý :(

Mikulenko , snad bude Mik v pořádku a teplota přejde :(

Terko , super fotky, Pája je fešák :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.5.09 21:05

Zebruš vy jste nějak moc aktivní :D Beník už bude určitě v pořádku :wink: A krásný fotky u metříku :wink:

Teri super fotky :D Na sraz se určitě chystám,tak je vezmi s sebou,dííííky :wink: Závidím,že máte zuby bez problémů,Vítek zatím jen 3,ale bojuje s nima pěkně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
4.5.09 21:33

Veru: my bysme dorazili kolem té 14 hod, jestli vyhovuje…

Adel: tak se budem těšit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
4.5.09 21:49

No jasneee, prijde vsichni!! 14 hodina je super, se tesim, az uvidim ostatni deti!! Ve Stromovce to byly takovy prckove v kocarku a ted temer dospelaci :lol: :lol:
Doufam, ze dorazi vsichni :wink: Jo, upozornuju, dnes jsem byla domluvena na myti oken, ale jaksi prselo, tak jsme to presunuli, ale kluci asi nebudou mit cas, takze budou spinavy okna joooo.. dloouho nemyty :lol: :lol: Kdyby na nich nekdo naahodou videl zaschly kapky, tak at si to necha pro sebe :oops: 8) :lol: :lol: Protoze ja na to fakt nemam silu :wink: :wink: Kosile jsem taky vzdala, udelala jsem jich 5 a jdu se divat na Dr. House :wink: :wink:

Simii , co u vas, jsem zvedava, jestli Silvinka porad nechce papkat a jak ji (a Vam) je.. :? Domca teda taky zacal nejak stavkovat, nechtel uvarene jablicko s glukopurem, obcas stavkuje na zeleninovy obed, jediny co mu jede, jsou ovocny prikrmy a krupky :roll: :roll: Snad to neni nejaky zaludecni hnusik 8) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
4.5.09 21:51

Pozor, tento prispevek musim napsat, pisu ho jen tak, protoze je jubileini 1000. v poradi :lol: :lol: :lol: Teeda, to jsem tady toho napsala teda :wink: :wink:

Tak v nem alespon pochvalim fotky, vkladejte, vkladejte, je to boziiii :P

Jo, Kajdulo a Mikulenko , jestli chcete videt fotoalba ostatnich, poslete mi do SZ svou emailovou adresuuu a ja Vam je poslu na mail…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.5.09 22:04

Ahojda koťátka :wink: :wink: :wink:

My jsme strávili s Adámkem v Liberci, dopolko obíhačka krámky 8) 8) 8) , úřady a práce…musela jsem koupit slídku na golfáče, jsem chtěla vzít tu, kterou mám na XAčko, jenže jsem ji zapomněla doma-jak jinak :roll: :roll: :roll: a přijedem do Lbc a takový slejvák. V práci jsem se staniční musela omluvit, že od června nestíhám nastoupit, Radkovi se možná budou měnit směny a tak nevím, zda bych měla vůbec hlídání…každopádně to vidím červenec/srpen :) :) :)
A hlavně jsme strávili příjemné odpoledne u kamarádky, má 20-ti měsíčního chlapečka a jak si s Adamem překvapivě hráli 8O 8O 8O Dokonce se i na procházce se místy drželi za ručičky a dávali si i pusinky :lol: :lol: :lol:

Veru: OK, snad najdu vaše bydliště dobře :oops: :) :) Adam chodí po O spát kolem jedné, takže až dorazíme k vám bude řádně odpočatý :lol: :lol: :lol:
A koukala jsem na dlouhodobou předpověď … od čvrtka by se mělo počasí vybírat a už o víkendu-v neděli-bude pěkně a pondělí/úterý hlásí pěkné počasí, tak snad jim to výjde :wink: :wink: :wink: No, doufám, že budem zdraví, jelikož Adámek pořád soplíkuje…

Tédaaaa, to je mrzutý, že má Domča alergii i na UM :? :( :( … jsem chěla napsat, ať brnkneš dr. (což už jsem na další stránce přečetla, že jooo) a slyšela jsem, že je právě od Nutrilonu…myslím Pepti? ale jen na předpis…

No, to mi připomíná, že lék Modafen-chřipka z těla ven! je taky od 1.5. na předpis, mamka ho totiž chtěla dneska koupit a má smolíka…

Zebruš: Takové práce 8) 8) :wink: Já teda taky miluju zahradničení a vše co se kytiček týče, jen kdyby na to bylo víc času … on příjde časem Beník na chuť pískoviště :wink: :wink: :wink:

Terko: Krásný fotky a Pája má tak krásně čokoládové oči 8) 8) 8)
A taktéž tiše závidím zoubky bez bolestí…u nás se s tím taky docela bojuje, teda doufám, že to je zuby a někdy to přejde :! 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.5.09 22:09

Veru, si myslím, že ani před naším-dubňátkovým-nájezdem u vás nemá moc cenu mýt ty okna :oops: :lol: :wink:
Navíc byla dítka ve Stromovce v kočárkách, teďka se pěkně ukážou, už se moooc těším!!! :D :D :D

Simčo : To jsem ráda, že je Silvi líp! :) :) :wink: A myslím si, že 2-3× ovoce navadí, oni by ho měli jíst i dospěláci tak :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
4.5.09 23:14

Tak u nas teplota 38,5 ,jinak nic k tomu,je malinko uknucenejsi,ale kdyz jsem s ni na zemi tak je v pohode…tak nevim co to je.
Ted chrni.Asi by ven nemela co..?,je tam kolem 20stupnu,bezvetri… :?

Koukam jak vsihni odstavujete 8O u nas se teda koji o sto sest :roll: nejak bych chtela trochu omezovat,ale moc nam to nejde,hlavne rana-to se silene prechlastava :roll: 8)

TERKO- Paja je krasavec :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital