Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
my se chystáme do toho bazénu,tak jen v rychlosti.
Simi tak snad vám už bude líp!Naše dr.říkala tu klíšťovku po čtvrtém roce,Jiříčkovi budou v říjnu 4,tak se jí na to zeptám.Jinak na nic dalšího se nechystáme…
Miku krásné fotky ![]()
Ahoj holky,
Simi, to je blby s tema nemocema, snad pristi vikend uz bude orpavdu lepsi ![]()
Mikul, ta ty parky musi byt obrovsky, ze? Mne se to libi, ze se tam da campovat, opekat, prochazet, koupat… to by mi pak ani to vstupne nevadilo ![]()
A bohati pratele jsou fajn, ze?
![]()
JInak ja mam rodinu taky v Torontu, prastryce a jeho syn s manzelkou je na Yukonu mezi indianama a medvedama ![]()
Jinak ockovani zatim neplanujeme. Zvalzovala jsem dat Prevenar nedjriv po roce, ale zatim se do toho moc nehrnu. V kvetnu jdeme ockovani posledni hexa a v cervenci na ockovani bud tri (spalnicky, priusnice, zardenky) nemoci nebo ctyr (vcetne planych nestovic). Ale zatim nevim, ktere z nich?
Ahoj holky,
my máme příjemnou neděli, teď už si užíváme sluníčka na zahradě
Od zítra má pršet, tak nabírám energii, navíc se teda ani nedivím, jelikož má R. volno a chtěl začít dělat už samotnou dřevostavbu a zrovna má být hnusně
![]()
Adél: Užijte si společné plavčo
![]()
Evelín: Vy už v červenci další očko? My jdeme v roce a půl na poslední hexa a o té troj či čtyř kombinaci jsem se ani s dr. nebavila…
Jinak pokud budem dávat Prevenar, tak my ho musíme dát do dvou let, jelikož příští duben pofrčí mláďátko do školky, tak aby byl vybavený…
A nebo další kindrlátko a bude to taky vyřešený
![]()
Mikul: Fotky krásný, taky by se mi tam líbilo
![]()
Simi: Ať je u vás brzy líp
Střevní viroza je naprd
a příští víkend si už užijete naplno
![]()
Ahoj holky,
díky za podporu… kdybych teď nemluvila s mamkou, která má stejný potíže jako já, tak bych se normálně obávala, že jsem těhotná
Přesně tak to totiž začalo: nevolnosti celý den, motání hlavy, šílená únava… jen rýmu jsem neměla
No, snad už budeme fit… Jára to dnes v podstatě „vzal za mě“, dopol. teda vařil dětem biohovězí a já si s nima hrála a dělala kompletní revizi jejich šatníku, ale jakmile jsem je uložila, šla jsem si taky lehnout, a odpoledne s nimi šel ven, vzal ijim sváču, a už jsou pryč skoro tři hodiny, já si samozřejmě lehla (a pak uklízela atd.)… tohle jsou chvíle, kdy si říkám, že mám fakt skvělýho manžela
![]()
Týnko , jeee, to máte pohodičku
třeba to s tím deštěm nebude tak žhavý… ![]()
Adél , jak bylo v bazéně? ![]()
K očkování - my jsme objednaní na srpen na přesně to očkování, o kterém píše Evelín, myslela jsem, že je v 15-16 měsících povinné?
Simi: No to by teda byl gol
, ještě že má tvoje mamka tytéž příznaky
Ale dneska se zrovna zmiňovla Klárka, že to docela lítá..teda jako střevní chřipajzna
![]()
Jo, holky, prosím…příští pondělí se scházíme u Verči dopoledne nebo odpoledne??? Jsem to nějak zapomněla
Hlavně že si pamatuju datum
![]()
Já pojedu nakonec s mamkou, která bude hlídat dopolko Tobiáška, ségra půjde do práce na dopoledne…, takže do Prahy přijedeme už někdy po osmé hodině.
A ještě bombonek, přespáváme v Praze a pokud bude krásné počasí, jako že musí být!, tak půjdem v úterý do ZOO
![]()
Ahoj holky, tak se hlásím zpět z nemocnice…dneska mě pustili a včera podruhý operovali…druhá revize, tu první zmrvili, tak snad už bude vše v pořádku, doma to všichni zvládli, tak jsem šťastná…
půjdu vás dočíst, určitě jste toho napsaly hoooooodně mooooooooc ![]()
Ahoj Terko,
to je dobře, že už jseš doma
Snad už tentokráte udělali revizi pořádně, jako že joooo
![]()
A chlapi máš šikovný, manželovi někdo vypomáhal?
Tynko: jeden den tu byla moje mamka a včera to kluci zvládli poprvý celej den sami i večerní krmení, tak paráda(abych toho nezačla využívat…hihihi)
po roce si teď dávám své oblíbené mlíkoooooooooo, huráááá ![]()
Terko: Jen využívej
Kluci prošli zátěžovým testem, takže už to spolu zvládnou levou zadní
![]()
A nech si šmakovat
![]()
Ahoj holky,
Teri supéééér,že ž jsi doma! ![]()
Týnko já myslím,že sraz je odpoledne,ale přesnou hodinu teda nevím ![]()
Simi v bazénu super,Vítkovi se nejvíc líbilo v dětském brouzdališti,tam byla nejteplejší voda.Pak jsme byli ve vířivce,ale v normálním bazénu na něj byla moc studená voda,párkrát si skočil z okraje a byl zmrzlej
Po plavání jsme te ještě vzali přes Tesco a koupili pleny ![]()
Manžel je dobrej ![]()
ADELKO..jeej..no na Stromovce bolo teda paradne ![]()
MIKULKO..ako som citala o tej amterskej..tam u vas…joj, akos a tesim, ze zijem tu a mozem byt doma 3 roky.. fakt si neviem predsatvti..dat polrocneho stupla do jasliciek
RYNTYNTYNKO..Adamek je zahradnicek..?? no super.taka pomoc sa ti veru zide
![]()
no.dnes som strihala ofinku, nasucho a teda tiez som strihla akosi privela
![]()
jej a uz normalne mliecko..aj ja sa na to chystam..ale akosi je to len v rovine chystania… teda normalne mleicko uz mal..ale len v zemlovke..tam ho moc teda nie je..
ZEBRUS..ja tiez striham nasucho..umyt vlasky mi daju zabrat , vzdy sa pritom meta a blazni sa, nieto ich este aj normalne ostrihat ![]()
ZELVI..tak to vyzera..ze bude mat plny uzmev an ejden sup..drzte sa ![]()
EVELINKO.restika padne len dobre..super, ze take daco mate na plane..pekne si uzitee
MIKULENKO..zas mi nic ine nezostava..len vzdychnut.ake su tam krasne parky…uz sa tesim., na buducoi tyzden ideme k svorovcom, tak si uzijeme zvieratka ![]()
SIMI..nech je vam uz lepsie..vie to dat poriadne zabrat a este ked mas doma kvietky dva…
no a aj som tiez uvazovala o ockovani…nepovinee mame prevenar naraz s hexou a uz mame za tym.. a ten je u nas uz povinny..teraz nas caka MMR… takze nic ine neplanujeme.mozno neskor zltacku A..encefalitifu tak skoro enplanujeme..ale ktovie.akos a mi zmeni nazor..lebo tema ockovanie… uz som z nej sedivaaa…ako neviem, co a ako…
TERKO..vitaj domaa..ty nasa bojovnicka silna..uz bude hadam len a len lepsie.. sikulka si..drz sa nam
a chlapov mas sikulakov..tak co takto si spravit s kamoskami damsku jazdu.. chlapi si zas spolu uziju a tebe to padne teraz aj na uzitok
Ahojda,
v telce běží hokej, tak je židle u pc volná!
Zas mě tu ale okupuje ten nejmenší terorista - přesně jak psala Kajdul, buď stojí u mě a řve a když si ho vezmu na klín, tak už můžu tak akorát koukat na blikající bannery a odklikávat vyskakovací okna. ![]()
My se zítra chystáme zas po dlouhé době do školky, tak doufám, že do týdne opět celá rodina lehneme
![]()
Siréna tu pěkně hučí, tak vás dneska moc nezahltím
, tož zkusím alespoň nějaké foto - to se dobře čte!
http://luci.eee.sweb.cz/….%20022m.jpg …reklama na Radegast
http://luci.eee.sweb.cz/….%20035m.jpg …takhle zamilovaně hledí Tomáš do krbu na maso
http://luci.eee.sweb.cz/….%20038m.jpg …toto je jeden z několika pokusů o nezávislý pohyb
http://luci.eee.sweb.cz/….%20040m.jpg …žádný zázrak se však zatím nekoná ![]()
…tak Tomanič mi vytuhnul u prsa na ruce,
jen jsem ještě chtěla napsat Týnce: váha 11,2 kg a míra 78 cm.
Teri ty si teda „užíváš“! Tak ať už je jen líp a je super vědět, že máš doma tak šikovný chlapy! Chválit, chválit a nenápadně využívat!
![]()
…já bych se chtěla taky srazit
, jenže právě u nás probíhá lehká finanční krize z nedostatku pracujících členů, takže výlet jen tak do Práglu by mi asi neprošel. No jestli do konce května Jirka nikde nenastoupí, tak to bude výživný léto!
Jinak si ale nemůžu stěžovat.
…Čajánek něco trefil a to je řevu, ještě mi ti vopičáci vzbudí Tomase - no jdu si vydupat změnu programu
- to bude boj!
![]()
…jo a ještě jsem koukala, že mám ikognito rok narození, ne že by mi to vadilo, ale vlastně já si ještě můžu dovolit to přiznat
takže 1982
Lucy , to jsi přehnala, s tím rokem narození!!!
Jak máš dvě dítka, tak já myslela (doufala), že jsi taky zdatná třicátnice…
a ona takováhle zrada!!!!!!
![]()
Týnko , sraz u Verči je, co vím, volně po obědě
My budem stíhat na 14.30, počítám.
Už je mi konečně trochu líp, a malá odmítla k večeři i kaši (vypil Ondra), i mlíko (vylili jsme), zato ovocné přesnídávky si dala 200 g a NEBLILA, huráááá! ![]()
Jinak začala jsem se koupat s dětmi - o narozeninách totiž chytly nějakou fóbii z vany
takže mi posledních několik koupání hystericky prořvaly, hlavně malá, která předtím vanu milovala…
Včera to prořvala i se mnou, zato z mamánka se stal plaváček
no a dneska jsem zvolila jinou taktiku: nejdřív jsem si vzala do vany Ondru, malá „z břehu“ koukala, že to je vlastně v pohodě, a když Jára Ondru vyndal, tak řvala jen chvilku a pak už si u mě v náruči plácala do vody
Jen chvilku kvičela, když si cákla do ucha - takže tady byl asi problém… Tak snad už to bude dobrý ![]()