Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
3.5.09 13:39

Ahoj,

my se chystáme do toho bazénu,tak jen v rychlosti.
Simi tak snad vám už bude líp!Naše dr.říkala tu klíšťovku po čtvrtém roce,Jiříčkovi budou v říjnu 4,tak se jí na to zeptám.Jinak na nic dalšího se nechystáme…

Miku krásné fotky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
3.5.09 14:03

Ahoj holky,

Simi, to je blby s tema nemocema, snad pristi vikend uz bude orpavdu lepsi :wink:

Mikul, ta ty parky musi byt obrovsky, ze? Mne se to libi, ze se tam da campovat, opekat, prochazet, koupat… to by mi pak ani to vstupne nevadilo :lol:
A bohati pratele jsou fajn, ze? 8) :lol:
JInak ja mam rodinu taky v Torontu, prastryce a jeho syn s manzelkou je na Yukonu mezi indianama a medvedama :lol:

Jinak ockovani zatim neplanujeme. Zvalzovala jsem dat Prevenar nedjriv po roce, ale zatim se do toho moc nehrnu. V kvetnu jdeme ockovani posledni hexa a v cervenci na ockovani bud tri (spalnicky, priusnice, zardenky) nemoci nebo ctyr (vcetne planych nestovic). Ale zatim nevim, ktere z nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.5.09 14:48

Ahoj holky,

my máme příjemnou neděli, teď už si užíváme sluníčka na zahradě :) :) :) Od zítra má pršet, tak nabírám energii, navíc se teda ani nedivím, jelikož má R. volno a chtěl začít dělat už samotnou dřevostavbu a zrovna má být hnusně :roll: :roll: :roll:

Adél: Užijte si společné plavčo :wink: :wink: :wink:

Evelín: Vy už v červenci další očko? My jdeme v roce a půl na poslední hexa a o té troj či čtyř kombinaci jsem se ani s dr. nebavila…
Jinak pokud budem dávat Prevenar, tak my ho musíme dát do dvou let, jelikož příští duben pofrčí mláďátko do školky, tak aby byl vybavený…
A nebo další kindrlátko a bude to taky vyřešený :lol: :lol: :lol:

Mikul: Fotky krásný, taky by se mi tam líbilo :D :D :D

Simi: Ať je u vás brzy líp :wink: :wink: :wink: Střevní viroza je naprd :roll: :roll: :( a příští víkend si už užijete naplno :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
3.5.09 18:18

Ahoj holky,
díky za podporu… kdybych teď nemluvila s mamkou, která má stejný potíže jako já, tak bych se normálně obávala, že jsem těhotná 8O :oops: Přesně tak to totiž začalo: nevolnosti celý den, motání hlavy, šílená únava… jen rýmu jsem neměla :lol: No, snad už budeme fit… Jára to dnes v podstatě „vzal za mě“, dopol. teda vařil dětem biohovězí a já si s nima hrála a dělala kompletní revizi jejich šatníku, ale jakmile jsem je uložila, šla jsem si taky lehnout, a odpoledne s nimi šel ven, vzal ijim sváču, a už jsou pryč skoro tři hodiny, já si samozřejmě lehla (a pak uklízela atd.)… tohle jsou chvíle, kdy si říkám, že mám fakt skvělýho manžela :D :D

Týnko , jeee, to máte pohodičku :D třeba to s tím deštěm nebude tak žhavý… :wink:

Adél , jak bylo v bazéně? :D

K očkování - my jsme objednaní na srpen na přesně to očkování, o kterém píše Evelín, myslela jsem, že je v 15-16 měsících povinné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.5.09 19:55

Simi: No to by teda byl gol 8O :lol: :lol: , ještě že má tvoje mamka tytéž příznaky :oops: :wink: :wink: Ale dneska se zrovna zmiňovla Klárka, že to docela lítá..teda jako střevní chřipajzna :roll: :roll: :?

Jo, holky, prosím…příští pondělí se scházíme u Verči dopoledne nebo odpoledne??? Jsem to nějak zapomněla :oops: :oops: :wink: Hlavně že si pamatuju datum :lol: :lol: :lol:
Já pojedu nakonec s mamkou, která bude hlídat dopolko Tobiáška, ségra půjde do práce na dopoledne…, takže do Prahy přijedeme už někdy po osmé hodině.
A ještě bombonek, přespáváme v Praze a pokud bude krásné počasí, jako že musí být!, tak půjdem v úterý do ZOO :D :D :D 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
3.5.09 20:02

Ahoj holky, tak se hlásím zpět z nemocnice…dneska mě pustili a včera podruhý operovali…druhá revize, tu první zmrvili, tak snad už bude vše v pořádku, doma to všichni zvládli, tak jsem šťastná…

půjdu vás dočíst, určitě jste toho napsaly hoooooodně mooooooooc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.5.09 20:09

Ahoj Terko,

to je dobře, že už jseš doma :wink: :wink: :wink: Snad už tentokráte udělali revizi pořádně, jako že joooo :wink: :wink: :wink:
A chlapi máš šikovný, manželovi někdo vypomáhal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
3.5.09 20:21

Tynko: jeden den tu byla moje mamka a včera to kluci zvládli poprvý celej den sami i večerní krmení, tak paráda(abych toho nezačla využívat…hihihi)

po roce si teď dávám své oblíbené mlíkoooooooooo, huráááá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.5.09 20:24

Terko: Jen využívej 8) :wink: :wink: Kluci prošli zátěžovým testem, takže už to spolu zvládnou levou zadní :) :) :)
A nech si šmakovat :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.5.09 20:29

Ahoj holky,

Teri supéééér,že ž jsi doma! :)

Týnko já myslím,že sraz je odpoledne,ale přesnou hodinu teda nevím 8)

Simi v bazénu super,Vítkovi se nejvíc líbilo v dětském brouzdališti,tam byla nejteplejší voda.Pak jsme byli ve vířivce,ale v normálním bazénu na něj byla moc studená voda,párkrát si skočil z okraje a byl zmrzlej :D Po plavání jsme te ještě vzali přes Tesco a koupili pleny :wink:
Manžel je dobrej 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
3.5.09 20:52

ADELKO..jeej..no na Stromovce bolo teda paradne :D

MIKULKO..ako som citala o tej amterskej..tam u vas…joj, akos a tesim, ze zijem tu a mozem byt doma 3 roky.. fakt si neviem predsatvti..dat polrocneho stupla do jasliciek

RYNTYNTYNKO..Adamek je zahradnicek..?? no super.taka pomoc sa ti veru zide :lol: :lol:
no.dnes som strihala ofinku, nasucho a teda tiez som strihla akosi privela :oops: :lol:
jej a uz normalne mliecko..aj ja sa na to chystam..ale akosi je to len v rovine chystania… teda normalne mleicko uz mal..ale len v zemlovke..tam ho moc teda nie je..

ZEBRUS..ja tiez striham nasucho..umyt vlasky mi daju zabrat , vzdy sa pritom meta a blazni sa, nieto ich este aj normalne ostrihat :lol:

ZELVI..tak to vyzera..ze bude mat plny uzmev an ejden sup..drzte sa :wink:

EVELINKO.restika padne len dobre..super, ze take daco mate na plane..pekne si uzitee

MIKULENKO..zas mi nic ine nezostava..len vzdychnut.ake su tam krasne parky…uz sa tesim., na buducoi tyzden ideme k svorovcom, tak si uzijeme zvieratka :potlesk:

SIMI..nech je vam uz lepsie..vie to dat poriadne zabrat a este ked mas doma kvietky dva…

no a aj som tiez uvazovala o ockovani…nepovinee mame prevenar naraz s hexou a uz mame za tym.. a ten je u nas uz povinny..teraz nas caka MMR… takze nic ine neplanujeme.mozno neskor zltacku A..encefalitifu tak skoro enplanujeme..ale ktovie.akos a mi zmeni nazor..lebo tema ockovanie… uz som z nej sedivaaa…ako neviem, co a ako…

TERKO..vitaj domaa..ty nasa bojovnicka silna..uz bude hadam len a len lepsie.. sikulka si..drz sa nam
a chlapov mas sikulakov..tak co takto si spravit s kamoskami damsku jazdu.. chlapi si zas spolu uziju a tebe to padne teraz aj na uzitok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.5.09 21:02

Ahojda,
v telce běží hokej, tak je židle u pc volná! :lol: Zas mě tu ale okupuje ten nejmenší terorista - přesně jak psala Kajdul, buď stojí u mě a řve a když si ho vezmu na klín, tak už můžu tak akorát koukat na blikající bannery a odklikávat vyskakovací okna. :lol:

My se zítra chystáme zas po dlouhé době do školky, tak doufám, že do týdne opět celá rodina lehneme :twisted: :lol: :lol:

Siréna tu pěkně hučí, tak vás dneska moc nezahltím :lol:, tož zkusím alespoň nějaké foto - to se dobře čte!

http://luci.eee.sweb.cz/….%20022m.jpg …reklama na Radegast
http://luci.eee.sweb.cz/….%20035m.jpg …takhle zamilovaně hledí Tomáš do krbu na maso
http://luci.eee.sweb.cz/….%20038m.jpg …toto je jeden z několika pokusů o nezávislý pohyb
http://luci.eee.sweb.cz/….%20040m.jpg …žádný zázrak se však zatím nekoná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.5.09 21:25

…tak Tomanič mi vytuhnul u prsa na ruce,

jen jsem ještě chtěla napsat Týnce: váha 11,2 kg a míra 78 cm.

Teri ty si teda „užíváš“! Tak ať už je jen líp a je super vědět, že máš doma tak šikovný chlapy! Chválit, chválit a nenápadně využívat! :wink: 8) :lol:

…já bych se chtěla taky srazit :cry:, jenže právě u nás probíhá lehká finanční krize z nedostatku pracujících členů, takže výlet jen tak do Práglu by mi asi neprošel. No jestli do konce května Jirka nikde nenastoupí, tak to bude výživný léto! :evil: Jinak si ale nemůžu stěžovat.

…Čajánek něco trefil a to je řevu, ještě mi ti vopičáci vzbudí Tomase - no jdu si vydupat změnu programu :twisted: - to bude boj! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.5.09 21:30

…jo a ještě jsem koukala, že mám ikognito rok narození, ne že by mi to vadilo, ale vlastně já si ještě můžu dovolit to přiznat :lol: :lol: :lol: takže 1982

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
3.5.09 21:39

Lucy , to jsi přehnala, s tím rokem narození!!! :lol: Jak máš dvě dítka, tak já myslela (doufala), že jsi taky zdatná třicátnice… :wink: a ona takováhle zrada!!!!!! :lol: :lol:

Týnko , sraz u Verči je, co vím, volně po obědě :wink: My budem stíhat na 14.30, počítám.

Už je mi konečně trochu líp, a malá odmítla k večeři i kaši (vypil Ondra), i mlíko (vylili jsme), zato ovocné přesnídávky si dala 200 g a NEBLILA, huráááá! :D

Jinak začala jsem se koupat s dětmi - o narozeninách totiž chytly nějakou fóbii z vany :roll: takže mi posledních několik koupání hystericky prořvaly, hlavně malá, která předtím vanu milovala… :( Včera to prořvala i se mnou, zato z mamánka se stal plaváček 8O :lol: no a dneska jsem zvolila jinou taktiku: nejdřív jsem si vzala do vany Ondru, malá „z břehu“ koukala, že to je vlastně v pohodě, a když Jára Ondru vyndal, tak řvala jen chvilku a pak už si u mě v náruči plácala do vody :D Jen chvilku kvičela, když si cákla do ucha - takže tady byl asi problém… Tak snad už to bude dobrý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí