Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
30.4.09 13:08

Kajdulee , super, zes dala fotky, jsem totiz chtela napsat, zes o sobe a rodine moc nenapsala :lol: 8)

Jinak tady je ta nase podlaha, moc to videt neni, na ty druhy fotce asi lip.. Vyhoda je, ze k ni muzeme dat hoodne tmavej nabytek, to mame radi :lol: Ale kuchyn je bila, to je fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.4.09 13:12

Katko: Jj, pěkný fotky 8) 8) 8) A malý má krásně modře pomněnkový očka po tobě :) :) :)

Veru: Vidíš, já si myslela, že máte zrovna tmavší plovoučku-teda jako k nábytku, protože to máte krásně sladěné a taky bych si to obdobně přestvovala :oops: :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
30.4.09 13:18

Jo jinak Tynko , k tomu Jak se stavi dum, cucim na to, myslela si tu dvojici s tema 2 detma? Me si libi moc ta koupelna horni, co udelali (kamen) a pak ta loznice minule, zeleno-hneda, ta je super, s tou satnou, slintam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
30.4.09 13:23

Kajdul , ty jsi ale šmrncovní maminka, ty čertíky v očích… :lol: :wink: Já si vždycky, když vidím tvou ikonku u jména, musím říct - neee, to není ona, ta opička s brýlema… :wink: :lol: :lol:

Jinak mně taky přijde, že na světlý plovoučce není nic extra moc vidět, zaschlý kapky, OK, ale jen z určitého úhlu… :wink: Já teda „bordel“ vidím, jen když si sednu na zem k dětem :roll: :oops: Ale, přiznám se, já taky nejsem zrovna hledačka smítek :wink: :oops: A většinu času trávíme v obýváku, kde je koberec a pěnové puzzle…

Broučci mi v posledních dnech spí po svačině i 2,5 hod 8O 8O a to fakt spí, neozývají se… resp. malá usne hned po uložení a Ondra si tam ještě skáče a výská třeba půl hodiny… nejdřív musí vyházet z postýlky všechny plyšáky, dudlíky, polštářek, plínku, na které spí - a teprve v „holopostýlce“ je ochoten nechat se uložit a zabrat :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
30.4.09 13:40

„holopostylka“ jo? To me pobavilo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.4.09 13:41

Jé holkky já se úplně :oops: , skoro až na p..... :lol: :D :D

Simi - i když někdy, po ránu ....., no není mezi námi moc rozdíl :lol: :lol:

Já už to děcko nechci :roll: , vyměním za rybičky!!!!!!!
Dneska má nějakej extra den, už po třetí - jen za dnešek, mi vysypal spulky do usi, tak už dostal - jsem mu to říkala už asi 100× a ví to moc dobře, že tam nesmí!, potom čaje, všechny krabičky vysypal, čaje pomíchal :roll: a ve finále vykramařil časopisy a letáky co máme ve stole
Jo a o hračkách ani nebudu mluvit :twisted:
A jakmile sednu k PC,,t ak at je kde je, už stojí u mě a řve :twisted:

Veru - krásná podlaha i zařízení, bezva to k sobě pasuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
30.4.09 13:47

Kajdul , jojo, zname, nekdy je Domca „na presdrzku“, jak rika kamoska :lol:
No a dekujeme za pochvalu bytu, taky ale ja to u nas vypadalo prvni rok bydleni, meli jsme jen matraci, protoze jsme furt resili, co a jakou barvu a jak veliky....... V tomhle jsme s manzelem hrozny, u nas se i prd resi pul roku :lol: 8) Jak s tou pekarnou, trvalo mi to 4 mesice, nez jsem vybrala a koupila :wink: :roll:

Jeste k tomu spani, Adel , Domca spi 1× denne asi 1,5 - 2 h, zalezi jak to natahne, vetsinou od 11 h, nekdy trosku dyl. Vcera treba ale spal jen 1 h, protoze jsme jeli do mesta a v tom kocaru nevydrzi tak dlouho spat. No a pak mi tu vecer pred 18 h nejak porvaval, tak si rikam co je.. a on mi usnul v naruci 8O No ale musela jsem ho vzbudit, umyt a nakrmit, takze tu pak strasil do pul 9 :lol: :lol:

Ja si postupne vzpominam, na co jste se ptaly a co se resilo.. Muj Dan byl pred rokem na te operaci oci (mel -5,5 a -5 dioptrii na ocich), ja byla z toho na nervy snad vic nez on 8) No a v pohode, za chvilicku hotovo a vidi ted krasne, zadne cocky ani bryle, nedavno rikal, ze uz mu to ani neprijde… Ale tech prachu co to stoji 8O :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.4.09 14:19

Jo Veru to je presný, na přesdrzku :wink:

Dala jsem toho naseho skreta spat, si jenom cucl a byl hned tuhej, tak snad bude chrápat do peti. Dovarila jsem, uklidila tady tu spoust - aby se manžel nelekl :D a jdu se dát sama do pucu, abych byla na slet vyfintěná :D
Snad pocasí vydrží a půjdeme do vedlejší vesnice na pálení, dělají to v hhospodě, mají tam takovej elikej plac a je to tam fajn.

Tak zatím papa a at se tady všechny zítra sejdem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
30.4.09 14:33

A jesteee, ted jak jsem koukala na Domcu, jak na me cuci tema ociskama :lol:

Mahul , krasna fotka Kubika, nadherny tmavy oci a ty vlnity vlasky!!!! :P :wink: Krasnej!
A samozrejme i tva briskova fotka, jojo, uz jsi v puli, brisko roste, za chvili si nezavazes tkanicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
30.4.09 15:24

Ahoj holky

Včera večer jsem se tááák těšila, až si sednu k pc, všude klid…manža šel brzo spát, Benda vypadal unaveně… a nic, Beník nechtěl sám usnout, tak jsem musela jít s ním :roll:

Pořád má průjem, tak jsem volala doktorce a máme zapisovat jídlo a uvidíme v pondělí. Nemá teplotu ani nezvrací, hraje si, řádí tu… :nevim:

Dnes došly papučky a teda nevypadají nic moc :( Připadají mi takový hrozně placatý :roll: :lol: Ale zkusíme je a uvidíme

Snad vás dočtu večer, dnes spal Beník až po obědě, tak by měl být večer unavenej - snad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.4.09 19:34

Ahoj holky,

tak malý ďáblík už spinká, ufufuf…odpoledne bylo celkem náročné… Kajdul, občas mám úúúúúplně stejné pocity, jako třeba dnes :-) :-) :-)
Dneska jsme totiž byli doma, radši jsem to neriskovala jít ven (i když jsme teda byli chvilku na zahradě, jelikož by to bylo vážně neúnosné pro moje nervy :oops: :oops: :oops: ) …

Zebruš: A jak dlouho Beník průjmuje? To je mi líto, že máte takové trápeníčko, snad to nebude nic vážného :wink: :wink: :wink:

A my jsme dneska doma, měli jsme teda jet původně ke kamárádům, ale co už…zdraví dítka je přednější :) :) :) Radek ještě spravuje auto a pak si uděláme pěkný večer :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
30.4.09 20:04

Ahoj holky,

tak dneska byl prima den,plavčo s Vítkem,Jiřulka s mámou.Pak jsme si s kamarádkou z plavča a její kamarádkou udělaly piknik v parku na takovém dřevěném útvaru určeném k sezení.Je jich tam víc a tenhle byl ve tvaru kříže a super se na něm sedělo a klábosilo.Měly jsme kafíčko z termosky a nějaké dobrůtky :wink:

Týnko my jsme taky doma.Zamlada jsem každý rok jezdila na pálení ven,to bylo prima.Možná až budou děti větší tak zas někam vyrazíme :wink: Super,že už je Adámkovi líp! :wink:

Zebruš ať je Beník brzy v pořádku!

Kajdul užijte si čarodky :wink: Krásné fotky :)

Simi to spaní 2 a půl hodiny závidím,já byla dneska ráda za hodinu a čtvrt :wink:

Veru „vole vole“ období měl Jiřulka taky,nejlepší bylo,když to naučil nějakýho kámoše na hřišti a pak tam spolu vykřikovali a děsně se tomu smáli,no trapas :lol: A můj oblíbený výraz je dopr… :oops: :D

Mahul krásná fotka :) Mě jsi sympatická,že máš taky krátký vlasy :D ,tady mají skoro všechny čarodějnice dlouhý :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
30.4.09 20:17

Ahoj holčiny,
u nás dnes taky fajn den, v parku byly dnes nějaké atrakce k čarodějnicím - pro děti houpačky, kolotoče, ponící, atd., tak jsme tam asi hodinku chodili a Adýs zíral na všechno a nakonec jsem mu koupila na kočárek nafukovací balonek, tak do něj celou cestu domů vesele bušil - čekala jsem, kdy praskne, ale vydržel :lol: .
Tak nás čeká pracovní prodloužený víkend- zítra budeme malovat balkon a celkově ho upravovat, aby to už nebylo „skladiště krámů“, ale aby se tam dalo aspoň posedět večer třeba s vínečkem :wink:. Tak už se těším, až to bude hotové.
Měla bych jít žehlit, ale nechce se mi :roll:, tak nejspíš raději otevřeme lahvinku :wink: a posedíme…
Tak přeju hezké čarodějnice, užijte si to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
30.4.09 21:18

Janus , já to zkombinovala, mám tu decku červeného a na žehlení se právě chystám… :wink: Tak práci zdar! :wink: :lol: :lol:

Adél , super, že jste si užily piknik!!! :D My s kamarádkou z baráku bereme často děti na deku, ona má už chodícího, tak se za ním naběhá, a já mám děti dvě, jenže mamánky a nechodící, tak mám lehárko na dece :lol:

Zebři, jeje, teď je to všude samá choroba :? Tak držím palce!!!!!!

Týnko , tak pěkný večer, jo?! :wink: :lol: Si užívejte… My ani nevíme, jestli bude zítra líbačka pod třešní, když jsme měli ty choroby… abychom si je ještě nevyměnili :roll: :lol: I když Járovi už je konečně dobře, malí trochu posmrkávají a dobrý, a mně dneska nebylo nic moc, motání hlavy a nevolnost :roll: ale dala jsem si dobrou lehkou večeři a pak cvíčo (pilates), a už je mi dobře :D

Jo a holky, Jára má dneškem za sebou zkušebkuuuuuu!!!!!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
30.4.09 21:23

Zdar zeny-dneska jsou carodky jo 8O uz jsem teda uplne mimo :( 8)

SIMI- sponecku vyjdou myslim kolem 90kc+naka posta,kdyby jsi po nich nebo jen klidne jedne touzila,koupim poslu,posles mi za to treba nejaky casak nbo neco,delam to tak s kamoskama.Posilam sponky,capacky Robeez a dalsi kravinky :lol:
S prachama je to teda blby ze hned neplati a co recenzujes smim li se zeptat,jestli zu to tu ted nekdy bylo tak pardon.. 8)

KAJDUL- konecne foto :D dalsi kocka :wink:

ZEBRUS- placaty dupacky jo :lol: zkus do toho nacpat dite,hned to dostane tvar :D

TYNKO- to je fajn ze uz bez teplotky a Adamek se zjevne citi dobre :twisted:

VERU- hlaska „KU>VA TO JSME TEPRV NA MUZEU“me fakt pobavila :lol:

Ondra odjel s Mik na vylet a ja ted nervozni jako vzdy :roll: aby ji ztahoval cepici pres usi,aby ji rozumel kdyz bude mit hlad,zizen…no nic to prezijou,hlavne at mu nerve… 8) ze tam nema MAMA…
Jesste ty plovoucky,ja bych teda taky stejne chtela svetlou,ja rada vsechno svetlounky,takova Francie-venkov,riznuty modernou :lol: to je moje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí