Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2345
28.4.09 23:08

Kajdul, první se (císařem v 39tt) narodil Ondra, minutu po něm Silvinka. Ona byla delší, on o trochu těžší - viz míry v metříku. Dneska Silvinka po snídani škytala, tak jsme s manželem vzpomínali, že často škytala už v bříšku - věděla jsem, kde je kdo, vnímala jsem, kdo se kdy hýbe atd. … akorát jsem, jak už jsem tu holkám jednou psala, dlouho myslela, že jedna z těch dvou boulí nahoře je Silvinčina hlavička, tak jsem jí tam často hladila - a pak jsem na UTZ viděla, že to je zadeček :lol: :lol:

Miku , chceš tím jako naznačit, že trapný opožděný „pokroky“ svých dětí si mám strčit za klobouk, jo? :wink: :lol: :lol: Nooooo, třeba to časem doženou, já to nevzdávám :wink: :lol:

Krásnou dobrou všem! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
28.4.09 23:17

SIMIIII!!!- NE TO NECHCI!!Fakt ne :( me to hrozne mrzi kdyz to nekoho nastve co mala dela(tim nemyslim ze by te to primo nastvalo..ale bohuzel jsou takovy :cry: )Ja prave zduraznuju ze kazdej je jinej a v dospelosti muze byt ING :lol: klidne ten co rikal MAMA az ve 2letech 8)
Kazdyho tesi ty pokroky prave u jeho ditka to je jasne a me zajima vsechno co ostatni deti delaji :wink:
Tak nezlob jo :twisted:
Dam vam sem foto z porodky,jsem ho nekam davala a mam ho v mysi 8) tak ho soupnu jeste sem :wink:

:srdce: NOZICKY JESTE VONAVY OD PLODOVKY :srdce:

""http://img509.imageshack.us/img509/2118/1010797c.jpg:http://img509.imageshack.us/…1010797c.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
28.4.09 23:40

Teda holky, vy jste toho zase napsaly :wink: .
Jonáškovi všechno nej k narozeninám! :P
Já už jsem notnou dobu zpátky z nákupů, ale Adýs měl nějaké noční kňourací vystoupení, či co, no snad už to bude v pohodě :roll: .
Tak nákupy dopadly tak, jak jsem čekala - koupila jsem si kalhoty, tak sláva, ale pak už jen kupu věcí pro Adama - bodýčka a taky nějaké hračky (jako by jich už teď neměl dost :roll: ).
Zebruš - Mark&Spencer je tady kousek od nás a taky tam ráda nakupuju, protože jak píšeš, je to jeden z mála obchodů, kde se do toho oblečení vlezu a něco je mi tam i velké :wink: :lol: .
Mikul - dobrá fotka :lol: .

A k dovednostem - Adam sice umí „pápá“ a „jak je veliký“, ale dělá to jen když chce a ne, když to zrovna chci já :lol: . Na paci paci dlabe, i když pilně trénujeme :roll: . A kroužky umí akorát tak vyházet a rozmetat po bytě, občas jeden navleče, ale to je spíš výjimka. Ale naučil se dělat komín z kelímků (u nás Ikea :lol: ) a taky ho baví je pak skládat do sebe, ale jak jste psaly, tak často rve větší do menšího a zuří, že to nejde :roll: .

Jé a někdo se tu ptal, jaké používáme UM (už nevím, kdo :oops: ) - tak my máme Bebu.

Jdu rychle do pelíšku, ať jsem zítra fit :lol: . Dobrou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
29.4.09 01:33

Terko , moc me to mrzi :( :( :( , myslim na Tebe :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
29.4.09 01:56

a jeste vsechno nejlepsi k prvnim narozeninkam Ondraskovi :srdce:, Silvince :srdce:, Klarince :srdce:, Petrikovi :srdce:, Dominickovi :srdce:, Jonaskovi :srdce: a Stepankovi :srdce:

zvladla jsem vas docist, ale vic uz ode mne v takovou dobu nedostanete :oops: :oops: . Minuly tyden jsem posilala prvni verzi vedouci a bez jedine pripominky, sice mne to prekvapilo, kdovi jestli to vubec cetla :roll: , no ale nezlobila bych se, kdyby ji to vydrzelo az do obhajoby :lol: . Takze porad pisu a pisu, za necely tyden uz musim posilat posledni verzi pred tiskem, tak je to ted docela stres, k tomu Tom porad v praci, tak mam cas akorat o vikendu a po nocich :roll: . ale ve ctvrtek by snad pres den mohla dorazit svagrova, nevim na jak dlouho..bude to poprve, co bude s Terinkou, tak jsem zvedava, jak dlouho to vydrzi :lol:

Jinak jsem Terince dneska objevila dalsi zoubek, uz desaty :lol: , takze uz to asi s tema stolickama prijde kazdou chvili, ze? vubec si ji neumim predstavit :wink: …a co se tyka chozeni, tak Terinka uz tak 3 tydny udela tech svych 5-8 krucku a jde k zemi, nejak asi nemuze chytnout tu odvahu porad :lol: .

no vidim, ze mi to uz vubec nemysli :oops: , tak jdu radsi, at to vstavani za 4 hodky neni jako kazde rano 8)

dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
29.4.09 07:36

STEPANKOVI vseeeeetko naaaaaj :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.4.09 07:41

Dobré ránko…

u nás není moc veselo, Adámek v noci horečkoval, nevím kolik, neměřila jsem (byl rozehřátý jak plotna…), dala jsem mu Nurofen…a ráno že přeměřím a bude dobře a ono prdlajsky, ráno mi připadá pořád dost teploučký a měl 39 stupnů rovných ! :? :( :( Takhle najednou vysoké horečky…budu muset zavolat dr.
A vlůbec netuším k čemu je…k zubu? k nachlazení? nebo jak jsem malému přetahovala pindika?? :( :( :(

Teďk jsem broučka uspala, snad mu Paralen v čípku aspoň trošku zabere…

Zuzko: Ahoooj :wink: :wink: :wink:

Mikul: Fotka boži 8) 8) 8) Malá je teda šikukulka :) :) :)

No nic, jdu uložit Aďáska a vzbudit Radka…a to jsme měli jít dneska podepsat důležité papríry k hypotéce do spořky…navíc je blbý to,že s tím určeným datumem se musí i ten den podepsat… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.4.09 07:42

A ŠTĚPÁNKOVI PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINKÁM, SPOKOJENOST NA SVĚTĚ A HODNÉ RODIČE :) :) :) :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.4.09 10:44

Dobré dopoledne,

Štěpánkovi přejeme všechno nejlepší k narozenináááám :-) :-)

Týnko tak ať čípek zabere!

Zuzi ahój :-)

Janus tak aspoň kalhoty :) Vítek dělá paci paci často,asi se mu líbí,že z toho máme radost a on taky.A mává každému,jak se mu zdá,že jde někdo pryč,tak začne zběsile mávat :D Ale tím jeho dovednosti končí,každopádně je sladkej,jako všichni drobci tady :wink:

Miku pěkná fotka :)

Zuločku tak super,že budeš mít clonu :wink:

Jinak Jiříček se mě teď ptal,co bude k obědu.Tak jsem mu nejdřív řekla,že těstoviny s masem a zeleninu jsem zatajila,jelikož jí nejí.Ale pak jsem mu řekla těstovinky s masem a zeleninou a on tady teď brečí,že je kluk a že nebude papat zeleninku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
29.4.09 11:09

Štěpánkovi moc a moc gratulujeme a posíláme tu nejsladší pusinku! 

Miku , neeee, mě VŮBEC nenaštvalo, co tvoje malá umí, to absolutně!!! Naopak to obdivuju a myslím, že jsi skvělá mamka, která se jí hodně věnuje, a ona je moc bystrá a šikovná. A umím si představit, jak je asi těžký pro maminky s „pokročilejšími“ dětmi, rozumět tomu, že jiná maminka je třeba pyšná na něco, co to druhé dítě umí už dávno…

I tak ale hlásím, že Silví dnes poprvé ukázala, „kde má mamka nos“, a když jsem se ptala „kde je bráška?“ ukázala na Ondru a ještě po mně zopakovala „tady“ :D resp. „taji“ :lol: Zato že před chvilkou málem stáhla ubrus i s vázou, to mě teda už nepotěšilo :evil: zarazila jsem ji, když byla váza asi centimetr od kraje stolu! 8O

Týnko , jejeje, marůdek :( :( od zubů to být může, neklube se něco? Co stoličky??? Moc na vás myslím!!!

Zuzi, zdravííííím a gratulujju, jsi úžasná!!!! Jinak můj školitel mou diplomku bezpečně nečetl :wink: jen začátek a závěr - protože pak jsem veprostřed (kde nebyly žádný poznámky) našla chybějící odstavec s mou poznámkou „dopsat“ 8O :lol: Jeje, a 10. zoubek??? A jaký, když to nejsou stoličky? Špičák???? Protože obvyklý postup je, a u Silví to tak bylo: jedničky nahoře, jedničky dole, pak všechny dvojky, pak stoličky a teprve nakonec špičáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
29.4.09 11:36

:lol: :lol: :lol: SIMI som sa pobavila..ze ako si si tam napisala, ze dopsat a on si nevsimol :lol: :lol: to ej ten lepsi priapd, no nie??? :D
a jeeej..Silvinak je sikulaaaa..kazde dietatko ide svojim tempom a treba sa tesiiiit., ako im to krasne ide :potlesk: :potlesk:

RYNTYNTYNKO>.jeejda..chuadcik Adamek..nie ej to 6.choroba alebo 5.?? :( dufam, ze to bude len nieco atketo..priapden zubok :(

ZUZINKA..si sikulaa.paradaaa :D :D

ADELKO..ty ams etda doma chlapa..typickeho..ze zeleninku nechce :lol: to ma od ocinka??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.4.09 11:42

Ahooooj!

Dekujeeeem za gratulace! Vydrzela jsem byt vzhuru skoro do te puldruhe, kdy se Stepanek narodil. Milan mi pak pred usnutim cetl svoje zapisky, ktere si prubezne psal v porodnici, tak jsme zamackli oba slzu a sli spat :wink:

Zuzi, tak to jsi sikulaaa sikovna, ze Ti to tak jde 8) Mne to teda vedouci cetla asi docela poctive ajsem ji za to vdecna, protoze me fakt upozornila na veci, ktery byly potreba vypustit nebo proste nebyly i metodologicky spravne. Stejne z te prace ale nemam nejlepsi pocit, ja tady na te skole nikdy nevim, jestli to co napisu se jim bude libit. Jednou mi za recenzi dali E, jindy A a to jsem mela pocit, ze pisu porad stejnym stylem :roll: Dneska se mi zdalo obhajobe, jak jsem nevedela, co rict :roll: :(

To je uzasny, ja ti prckove vyspivaji a kolik se toho ucit 8O :D Stepan uz si z nas dela peknou prcu. Vi, ze mi nema lezt d veci a tahat casopisy a on potutelne bezi, vemze je a hrozen se pritom chlame, kdyz vi, ze dela co nema :twisted:

Holky, dneska mi dosel balicek s eko prostredky na myti a prani a objednala jsem si i menstruacni poharek, tak jsem zvedava, jestli mi to bude vyhovovat :wink:

Tak ja jdu psat a upravovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
29.4.09 13:53

Ahoj!
Tak dnes se snad vzmůžu na trochu víc psaní, no, uvidíme :roll:

1) Štěpulíkovi, poslednímu dubnovýmu dubňátku, všechno nejlepší!!!

Týnko , ať je Áda brzy v pořádku, třeba to opravdu bude jen ta 6. nemoc, nebo jste ji už měli? Nás minula, zatím…

Simi , to máš teda šikulu (a i vy ostatní vlastnící mluvící batolata :) ), u nás mluvení nehrozí, teda krom ťaťaťaťa, tětětětě, bábábábá a různý další zvuků, bez konkrétnějšího významu :) A pár věcí už rozumí, teda možná dva páry :lol: , ale nějaký další akce typu pápá a spol, to nás nějak nebere, leda tak přívítací ahój, který vypadá jak heilování (ale to jsme ho fakt neučili :oops: , to si nějak vymyslel už dááávno sám)

Kajdulo, Zebro , Mozillu používám a s tučným písmem problém nemám, ale vůůůbec mi nejde barevný a jiný velikosti… Nezkoušela jsem to ještě v Exploreru, tak možná jsem jen tupá 8) :roll: No, a vzteky- dělal to takhle i židličce (máme takovou tu dřevěnou s ohrádkou), to s ním pak pěkně cuklo dozadu, tak pak už si to rozmejšlel :) Horší je, když to dělá v noci…

Evelín , já mám MoonCup už docela dlouho, tak dva tři roky (z toho teda byl rok a něco nepoužívanej :) ) a je výýýbornej! Ze začátku jsem je teda vyděsila, když mi to hned nešlo, ale pak už po pár akcích v pohodě. Tak snad to budeš mít taky tak, nebo ještě líp ;)
A neboj, ve snu to může být přece jinak než ve skutečnosti ;)

No, nic, já končím, už to tu mám rozepsaný nejmíň hodinu, tak to radši odešlu, ať se to s pomocí Emy nějak záhadně neztratí… Jonáše jsme uvozila a práce tu mám jak na kostele, tak snad se mi aspoň něco podaří i s malou pomocnicí :) Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
29.4.09 13:54

Evelín, jsi šikulkaaaa! :D No jo, s půl druhou v noci to máš horší, mně se děti narodily ve 13.44 a 13.45 :wink: Jinak děsně mě teď baví to redigování chorvatských povídek, občas se nad tím regulérně dojmu :oops: :lol: Akorát slečna překladatelka asi padne do mdlob, protože oprav je tam fakt dost… no ale používám Sledování změn, takže je na ní, co přijme a co ne :wink: A s malým musí být fakt legrace!!! :lol:

Holky, jen tak pro zajímavost - kdysi hned na začátku jsem se na to ptala, ale už jsem zapomněla :oops: - kdo další tady měl císaře?! A měl někdo plánovaného, nebo samé akutní, a z jakého důvodu? Jsem jenom zvědavá… :wink: U nás to byl plánovaný císař pro špatnou (příčnou) polohu Silvinky, která šla ven jako druhá (při přirozeném porodu by jí hrozil nedostatek kyslíku atd. atp.). Ondra byl hlavičkou dolů, a dával mi tedy ke konci těhu zabrat :? :lol: Když jsme v tom vzpomínání na to, jak se děti narodily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
29.4.09 13:57

Evi, tos mě rozesmála, s tím „heilováním“!!!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie