Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
28.4.09 20:09

ahojkyyyyyy

všechno nej nej nej Dominičkovi a Jonáškovi k prvním narozeninkám :-)

dneska sem byla na kontrole u gyndr, tak vse v porádku, rikal mi, at hlavne nehledam pricinu, ze se to proste stava…predepsal mi novou antiko(ted sem zapomnela nazev…), kdyz sem ho upozornila, ze kojim tak na me koukal skoro s otevrenou pusou 8O ze takovych mamin teda moc neni, toz mi doporucil, abych prestala kojit…takze Paja opet vecer dostal nutrilon, 270ml bez vahani vyzunk a hned usnul…dneska sme ranni davku zaspali, tak bude mit az zitra.....je to teda celkem radikalni ukonceni, ale vypada to v pohode, uvidim, co na to reknou moje mlíkárny..

Evelín, Veru: máte krásný míry…Domca je hotová modelka…

Veru: asi budu muset zrusit plavco, vcera zacly novy kurzy a ja musim dodrzet sestinedeli, takze muzu jen sprchu :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
28.4.09 20:11

http://www.hanulka.cz/…0/006695.gif Jonáááškoviiii VšE NEEEEEEEEEJ … KRASNE NAROZENINKYYYY A PREJU AT VZTEKACKA CO NEJRYCHLEJI ODEJDE …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
28.4.09 20:17

Taky přejeme Jonáškovi kráááásné narozeniny a posíláme 2 sladké pusinky! :D

Miku, jeeee, salsa!!! Jaké to bylo? Já jsem 9 let tancovala klasiku, pak jsem přešla na flamenko, a salsu jsem zkoušela taky, ale jen pár měsíců… ale je krásná! Učila nás to Brazilka :D Dneska jsem slyšela z televize mambo, zrovna jsem dávala Ondrovi šťávu, tak jsem to spojila s „hudebně-pohybovou“ výchovou a říkám: „Ondro, ne že někdy půjdeš v mambu na první dobu! Musíš na druhou, slyšíš: jedna, DVA, tři a čtyři, jedna, DVA, tři a čtyři…“ :lol: :lol: A zaručené uklidnění i při hysteráku je, když s ním tancuju „tango“, miluje ty prudké otáčky, to se hned řehtá… Jinak malá je fakt šikulka :D s těmi zvířátky!!! Paráda! :D

Veru , bezva, tak se zítra uvidíme :D Půjdu asi jen se Silví, protože Ondra občas nepříjemně zakašle a navíc mu z rýmy začalo hnisat jedno očičko :roll: Jinak jsme ale už víceméně fit :D Jo a s tím UM - určitě bych to smíchala až na místě. V termoobalu bych to nechala, jen pokud bys to použila do hodiny, max. do 2 hodin. Možná by to nevadilo, ale pro jistotu :wink:

Jo a pokroky - malá už taky navlíká kroužky :D taky si prstíčkama brnká o rty a dělá „brm brm brm“, a dělá to sama od sebe i nám :lol: taky dnes ráno krmila Járu piškoty :lol: A Ondra konečně milostivě udělal „pápá“, v roce :roll: :oops: Jinak všemožný slabiky včetně „mamama“ a „tá-ta“ uměj oba a brebentěj skoro pořád :lol: Jo a Ondra děsně rád něco někam zandavá (chlap, no :lol: ), dneska třeba narval všechna koupací zvířátka do pračky 8O :lol:

Přeju všem krásný večer a klidnou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.4.09 20:45

Veru: Já bych použila teromosku a sypké UM do flašky :wink: :wink: :wink: Já jsem v termoobalu měla jen čajík, jednou se mi tam vylil, pak to solidně zasmrádlo :-( :? :? a ležělo to do koše :lol: :lol: :lol:

Simčo: Doma musíš mít veselo 8) 8) :wink: A Ondra je teda koumák :wink: :wink: :wink:

Nám teda navlékání kroužků ještě nejde a asi dlouho nepůjde, s Adámkovým přístupem, kdy je rozháže všude možně :lol: :lol: :lol: Ale zdokonaluje se ve vkládání tvarů, už je hledá i sám, ale většinou mu dojde trpělivost :roll: :lol: :lol:

Evi: To teda máš doma vzteklounka 8O 8O :( … A užil si vzteklounek první narozky? :) :) :)

Adél: Tak my teda paci-paci ještě stále neděláme :wink: :wink: :wink:
Ale v ostatní zručné dokonalosti už mu jdou pěkně, i když teda občas po svým :) :) :) , ale na to paci-paci mi hodí pokaždé bobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.4.09 20:51

Adel , my dneska „prasili“ :lol: delala jsem k veceri halusky se slaninou 8) Dan rikal „jee, zase tepla vecere, ja bych si dal neco studenyho“ :roll: Jeste si stezuje, frajer… :lol: Ja salaty taky rada, ale jeste radsi nejake „prasecinky“ :lol: :lol:

Terko , to je skoda s tim plavcem :? Ale je to fakt, ze se vlastne nesmis koupat… Ale lepsi to dodrzet, ze jo… A s tou pricinou je to tak…nikdy clovek nevi, proc to priroda udelala, muze to prijit kdykoliv a jakkoliv…ac je to hodne smutny :cry:

Simi , doufam, ze zitra dorazime… :lol: Po 14 dnech nebo po kolika, huraaaa. A tys nahlasila obe deti? Tak ja tam s Domcou pujdu jako ze nahradnice :lol: A vezmu vam to mliiiko konecne 8)

Jinak pozor, u nas se v roce papa, velikej a tak vubec proste NEDELA. 8O Kdyz to do nej hucim treba 5 minut, tak ty ruce milostive zvedne, obcas na neco kouka a dela na to „papa“, ale ze by to udelal na povel :roll: :roll: boooze, to dite je tak liny :lol: :lol: Hlavne ze furt neco zkouma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.4.09 21:01

Veru: Týýjooo, ty mi děláš chutě :-) :-) :-) My totiž máme halušky velice svátečně a to jen na Slovensku :) :) :) Ale tchýňka je dělá přepychové 8) 8) :)
Jj, taky bych chtěla dítko, které něco zkoumá :) :) :) Adam u ničeho dlouho nevydrží, furt lítá jak hadr na koštěti a pořád u toho huláká, jj, zrzek-hyperaktivec :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
28.4.09 21:32

JONÁŠKOVI A DOMONIČKOVI KRÁSNÉ 1. NAROZENINKY[/color :-) :-) :srdce: Mik - my slunečník máme s tím ohebným kloubem a jsem moc spokojená, bez něj by to nešlo :? Tynko - s tou koupelnou a tak to je presne jak u nas doma, Matysek to tak zdokonalil, že jak ho slikneme a stoji u vany, nez mu zregulujem vodu, tak se jeste vycura - aby to náhodou nehodil do vany :roll: :D Simi - jj malej vcera schoval manželovi jednu botu do koše a k tomu prihodil par hraček :roll: , a ten potom radil jak cert, že ji nemůže najít, ale nakonec se podařilo a předevčimrem si schoval pití tak úžasně, že jsem jak trubka :D chodila půl hodky po bytě (2+kk) a hledala, abych ho nakonec objevila v hračkách, kam jsem se asi 1000× podívala :D :D Adel **- my sice paci dělame, ale takovym stylem jako kdyz si oprasuje ruce a neni štonc pochopit, že to má dělat jinak, lae taky mu to teda trvalo
a navlikani kroužku, nebo tvary - no to je konečná, chvili to zkouší, ale pak s tim triskne do kouta, jediny co zvladne, je davani kelimku do sebe, ale beda, jak si je prehodi a cpe velkej do malyho :roll: :evil: :) , to taky leti

Jinak nic novyho, zitra jdu kouknout do Takka, maji 30% slevu, tak třeba neco ukořistím :twisted: :D

Mějte se krasne a dobrou noc :-) :-)**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
28.4.09 21:34

Já se zblázním, jak to, že je to takový,to jsem vůbec nechtěla :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Se už na to fakt vy..... (vykašlu) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.4.09 21:35

Jojo Kajdul , u nas maji velky uspech kelimky z Ikei, zvlada je krasne davat do sebe, ale jak zameni velikosti, to je vztekacka hned :lol: :wink:

Aaaa, uz mi bezi Kriminalka New York, honem koukat 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
28.4.09 21:42

Holky, k těm dovednostem - pro mě fascinující sledovat, jak jsou ty dvě stejně starý děti, dvojčata, absolutně každý jiný!!! 8O :D Ondra je koumák :lol: a Silvinka netrpělivá společenská bytost :lol: takže třeba někdo chce po Ondrovi, aby udělal paci-paci, jak je velikej, pá-pá… a on samozřejmě nic - ale Silvinka vedle něj si může ruce utleskat a uzvedat, jak „sleduje pokyny“ :lol: Zato on je jednak pohybově zdatnější (obcházel nábytek, když ona ještě ani nestála), jednak trpělivější a chce věcem přijít na kloub. Tuhle mě malá překvapila, když jsem jí dala kroužky a ona je teda netrpělivě a rychle navlékla, aby to měla z krku - vůbec jsem nevěděla, že to umí! 8O Ona prostě potřebuje publikum :lol: a Ondra naopak svůj klid… Fakt dennodenně žasnu! :D

Je to krásný, jak je každý dítě jiný, co? A v naší diskusi máme bohatý porovnání :D

Veru , nene, já napsala jen Ondru (jedu nakonec se Silví, což jsem nemohla vědět), ale místo se určitě najde :wink: :D A zapomněla jsem pogratulovat, náhodou krásný míry, a délkou je Domča stejnej jako moje děti! :D Mňaaam, halušky bych si taky dala!!!!!! :D

Adik , málem bych zapomněla, nááááádherná fotka!!! Vypadá jako umělecká :D překrásný, fakt!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
28.4.09 21:47

Simi - a kdo byl první a větší při narození? Jeslti se teda můžu zeptat , a kelimky mame z DM :lol:

Adik - manžel je fotograf? Máte oopravdu nádherný fotečky 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.4.09 22:03

Všetko najlepšie Jonáškovi,veľa zdravíčka,šťastíčka,lásky a pohodičky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
28.4.09 22:09

Holky, neblbněte, kdo to má pořád číst :lol:

Dnes mi došla termotaška od Activie (za víčka) a je docela dobrá, to se bude hodit na mlíko, hurááá :potlesk: Nemáte ji taky někdo? Ještě dojde mamce a ségře, sbírala jsem i pro ně 8)

Všechno nej Dominičkovi a Jonáškovi :-) :srdce:

Simi , chata vypadá fakt romanticky, s našima jsme pořád jezdili někam pod stany nebo do chatek na samotu a bylo to super :)

Ernat , nic si z toho nedělej. Někteří lidi si pořád myslí, že ví všechno nejlíp :roll: . Klárce to moc sluší s dortama. My máme Nutrilon :wink:

Mikulenko , ta fotka, jak Mik objímá kamen je fakt krásná :D

Adik , snad bude zub brzo venku a míry pěkný :) a fotka je super roztomilá. To špulení teď Beník taky začal dělat a funí u toho, je to super :lol:

Januš , to znám, taky všude vidím jen velikosti S a M :roll: , a třeba v Teranově mi není ani XL, tak tam už raději nelezu, abych se nemusela rozčilovat :oops: . Já mám hodně věcí z Marks&Spencer a jsou super, mají větší velikosti a za dobrý ceny. Jestli ho tam někde máte, tak se podívej :wink:

Wenee , Sofinka je šikulka, že tak běhá :) a to buzení v noci nezávidím 8O . Beník se budí jednou, ale po UM zase spí

Adel , ať je zub brzo venku, taky se těším na horní jedničky, to už bude úplně jiný úsměv :D

Týnko , taky přeju 8 zub rychle venku :wink:

Verčo , to není Domča zase takovej prcek :)
Já bych taky vzala vodu a prášek zvlášť :wink: . Jo a nakonec jsme koupili ten opalovací krém od La Roche, u ségry v lékárně měli akci -50% 8)

Evelín , taky pěkný míry :wink:

Evo , mě už Benda párkrát málem spadnul, když se tak prohnul do luku. Snad to přejde :roll:

Terko , dobře, že je vše v pořádku :wink:

Kajdulo , Beník si schovává dudlíky, pořád kupujem nový :roll: . Až je jednou všechny najdem, to bude sbírka :lol: .
Nepoužíváš Mozillu? Já jsem se s Mozillou taky takto rozčilovala s tučným písmem :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
28.4.09 22:39

Tak jsme zpet ze salsy,bylo to super ale teda uz 10kg v nositku a tanceni je celkem fuska 8O a salsa je docela svizna,po 30minutach jsem odlozila dite do hracek a tancovala sama-to uz bylo lepsi :lol: sem se vyradila zas jednou,Mik to bavilo na nas koukat.Kdyz jsme se protahovali a naklaneli se do stran,napodobovala nas,tak byla zas stredem pozornosti a spokojena,ze muze delat opici.. 8)

TERKO- to je fajn ze maly nehleda prso,u nas by bylo zemetreseni :roll: brzy se da telicko dohromady a bude zase dobre,duvod urcite nejaky byl ale urcite to tak melo byt…

ADIK- krasna fotka-ja to tusila ze bude :wink:

To je sranda jak jsou ty deti jiny,nase je opicka kdyz ma naladu,ted uz treba nechce ukazovat zvirata,ja vim ze vi,ale ji se vetsinou nechce.Veci jako PAPA,Jak jsi velika,paci paci atd delala snad v 9mesicich..ale mam to urco napsany.Ted mava a rika PAPA a v kramu nebo kdyz nekam prijdem mava a rika HAI :lol: Ted ma zabavu ze hlida a jak jde nekdo na zachod hned vola AAA a leti splachovat,splachuje a mava papa :lol: -tomu co splachuje :roll: Jak se ji zeptam na nejakou jeji vec,treba hrnecek ci to je placa se do hrudi a rika JA,ale pred tydnem jsme si vsimli ze to rika i na nase veci-ci sou ty bryle(moje) a ona zase JA :D ale uz jsme to vysvetlili a ukazuje ted na me a rika MAMA nebo neco Ondrovo TATA.
Krouzky nasklada davno ale nebavi ji to,vklada ty kostky do tvaru,ale jak to tam chvilu nejde triskne s tim.
Tak nejakou trpelivost ma,ale ne nekonecnou-aspon neco ja se bala ze bude nerv po me 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
28.4.09 23:03

KLARKE, DOMČOVI, PETRIKOVI, JONASKOVI vseeeetko naaaaaj k narodeninkam..cmuk

ERNATKO Klarke to teda veelmi slusalo..krasavicka :D

MIKULENKA..ty mas doma ale modelku..perfektne pozuje :lol: jeej a tancovanie salasy s miminkami.uzasne. co vsetko pre tie anse dietka vymysliaa… ak sa da..sup fotkyyy ..to msui byt perfektneee

JANUSKO..uzi si vecer pre seba a pochavl sa , co si zohnala :D

WENEEE:.jeeej.gratulujem k ryhlochodiacej dracici..ale ty sa teda pri nej nezastavis..dufam, ze bude krajsie hajinkat a tys a aspon vyspinkas..

ADIKO.nadhernaa fotkaaa

MAHULKO..o tov ie potesit..ked makas kvoli navsteve a ta emska a enda to poriadne vediet… ach

RYNTYNTYNKO..jeeejda..ty mas doma lae sikovneho chlapaka..roztomileee… priam uzasneee..sikulaaaaa

TERKO..super, ze po zdravotnej stranke je to an dobrej ceste..zial stava sa to moc asto..mne dr. opevdal, ze az 20% tehulkovania zle dopadne v 1.trimestry..nech sa snazime ako snazime.. drz sa nam..

SIMI..ty mas doma ale sikovne deturenceee :) tid vaja, ked sa spoja, tak daju okolie krasne do parady :)

KAJDULA..ahoooj

VERU..u nas su tie kelinky z IKEI najlepsiou hrackou..fakt super vec :)

no a akos te ma vcera navnadili tou clonou na striesku kocika, tak som nasla na slovenskej tsranke tiez daco take a zajtra to budem mat uz domaa..jeej ale sa vytesujem :) od emitex..tak hadam to bude pasovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí