Poradna duly
Jana Čurdová
Jezis, musim jeste udelat novej metr, jak na to koukam ![]()
Chtela jsem se jeste zeptat, zkusenych matek s UM
Kdyz jdu rekneme dopoledne nebo v poledne ven a vim, ze se do 17 h nevratim a v 17 h pije Domca UM
tak si to udelate doma a date do nejakeho termoobalu, nebo to nekde ohrejete a nebo si vezmete teplou vodu do termosky a UM v prasku a pak to smichate??
Je fakt, ze to taky muzu jedno odpoledne vynechat a dat mu treba ovoce nebo sklenicku s ovocem, ze jo, ale kdyz uz ma mit tu mlecnou davku..... ![]()
Dominičku, přeji Ti krásnéééé první narozeniny, ať děláš rodičům pořád jen radost a oni Tobě samozřejmě taky
![]()
Nestiham docitat, jen pridam miry v roce: 9,8 kg a 78 cm, ty prirustky ted byly docela velke a na obleceni to bylo dosti znat
![]()
Veru, ja bych si uvarila vodu, dala do termosky a ve flasce bych si nechala prasek a v pripade potreby jen prilila vodu a hotovo ![]()
A zapomnela jsi me pozdravit
![]()
Vsechny zdravim ![]()
Evelin , sypu si tady popel na hlavu
Samo, ze te taky zdravime a posilame podporu na studia!!!!
DOMINICKOVI A JONASKOVI GRATULUJEME K PRVNIMU ROCKU A PREJEME POSLUSNE RODICE A DALSI ROK PLNY ZABAVY
![]()
Vsechny zdravim ![]()
Nekdo tu psal jake mame vykyvy teplot,to fakt mame,dnes zase leje od rana a je asi 14stupnu ![]()
Dnes se vydame asi na nakupy-jsem zvedava kdy se bude konat to moje odpoledne nakupovaci-sama samotinka bez decura
zatim to porad nejak nevychazi
JANUS- uzij si to ![]()
SIMI- to je fajn ze uz je u vas lepe,jen tak dal ![]()
ADIKO- tak takhle bych si nejak predstavovala odstaveni
teda ja na to jeste nespecham,me to vyhovuje,jen by se to mohlo uz omezit..
malinko…Vinecko si dej,ja si obcas dam i ted,pul sklenky s manzelem vecer-na krvinky
A jinak na vase fotky urcite nemam
nejakou prihod,je radost se na ne koukat
![]()
Dnes mame jit s Mik na tanceni salsy s miminky
tak jsem na to zvedava,urco tam nebudem od zacatku,to by mela jeste spat..tak uvidime,jestli se tam vubec dostrachame.
Jinak Mik se mi foti dobre,venku staci rict-„Hele datel“nebo „Kde je pes“ a i kdyz tam zrovna zadny zvire neni,tak Mik hleda,zasnene kouka do dali a blazniva matka foti
S tim kamenem se porad mazlila,nevim proc,ale jeste se niceho takoveho nikdy sama nedotykala,tak ho zkousela i oblizovat ![]()
Vcera se mnou prohlizela diskuzi a nejvic ji zaujal dort s Puem to hned hlasila „PUU NAMI NAMI“
a potom obrazek zebry-„BRABRABRA“
jdu alespon oloupat brambory at alespon neco udelam ![]()
VERU- slunecnik mam-rozbity,rozbil se prave pri vetru,pro me byl celkove vlastne spis k vzteku
pri kazdem zatoceni do jine ulice ho predelavat a jeste kdyz zafoukalo delal si co chtel…mela jsem mockrat chut ho z toho kocaru servat a rozmlatit
mozna ho jeste zpravime,ale ta clona vypada fakt dobre…ja mela na malou kdyz byla v hlubokem takovou tmavou sit s UV filtrem,to bylo fajn,ale jak byla vetsi,sundavala to a taky pres to nevidela-takze se zas vztekala ona ![]()
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… /> Pro Týnku … 78,5 cm a 9850g ozvu se vecer, jdu na veceri …
http://img.mimibazar.cz/…f1892582.jpg /> tak me se dneska nedariii ![]()
Ahojte,
jsem jak vyorana myska. Dala jsem Kubika spat a po chvilce se probudil, tak jsem si sla lehnout vedle nej a vytuhla taky a spali jsme az do pul seste
. Najednou slysim otevirani dveri a rikam si, ze manzel je brzy doma ![]()
Dnes tu dopoledne byla kamaradka- mela prijet na devet(uz od rana jsem z toho mela pupinky, nestihala jsem poradne uklidit a navic ta devata je pro me dost rano ranicko..) a ja cekam, cekam a ona dorazila az ve ctvrt na dvanact. Pry mely strasnou noc a posilala mi zpravu pres skype…,kterou jsem dostala az odpoledne, takze jsem byla od deviti v pozoru ![]()
Velka gratulace nasim malym oslavencum - Domiskovi a Jonaskovi!!
Jdu sebrat pradlo z balkonu, porad to tu komentuju, jestli mi uz nahodou neuletelo a manzel jen toci ocima ![]()
Mik , no praaave, proto se mi nechce kupovat slunecnik ![]()
Mahul , ja zase dnes poprve V ZIVOTE vytahla kolicky na pradlo a prikurtovala to k tomu susaku
![]()
Manzel utira a maze dite po koupeli, parada, takze nozky nahoru…
ba neee, delam veceri pro vsechny ![]()
Ahoj,
tak já jsem celá vyfučená, u nás to teda foukalo až nějak moc
A Aďásek dneska málo spal (cestou ke kamrádce a zpět…), na zahradě lítal! sem a tam, umí už hezky vybírat nerovnosti-kopečky… , takže byl už v půl šestý celý unaveňounký a uchrupká už od šesti… to jsem zvědavá, v kolik bude vstávačka
![]()
Adámek se naučil, že pokud mu řeknu na patře, že půjdeme PÁ
běží ke schodišti a dožaduje se, pokud řeknu, že půjdem dělat či dávat PAPŮ
tak běží do kuchyně, … ale nejvíc mě dostane
Když mu řeknu, že jdeme dělat CAKY-CAKY
svlíknutý běží do koupelny a bouchá na dveře
a dneska jsem ho nechtěla koupat, mamka ho svlékala, postavila ho na zem nahatýho a Aďásek vzal čáru do koupelny a už se natahoval do vany
![]()
Mahul: Však máš nárok si dát přes den šlofíčka
A ani se ti nedivím, já bych spala přes den jak špalek a s pupíčkem kor…
A jak ti roste bříško?
![]()
Adika: Krásná fotka
![]()
Veru: Váhu máte pěknou
![]()
Mikul: Tak jaké bylo tancování salsy?
![]()
Ahoj, holčiny!
Tak hlavně: Všechno dobré dnešnímu oslavenci! Krásný další rok, ať se ti, Domísku, líbí na světě ![]()
A my na oplátku děkujem za všechna přání ![]()
A jinak- máme tu jedno supr vztekací dítě, s únavou se to pochopitelně stupňuje,ale prohnutí do luku zvládne i tak beze všeho. Takže, Zebro, úplně chápu…
Hodně sil Terce i matkám-studentkám!
Zatím mizím, mějte se!
Tož my jsme ještě nepopřáli Jonáškovi všechno nejlepší k narozeninkááám
![]()
Týnko Adámek je teda šikulka
Vítek teď začal intenzivně dělat paci paci a pápá a když je hóódně zle tak umí i mámámámá ![]()
Jo a dneska spal za celej den půl hodiny
..
Veru co jso dělala dobrého k véče?My teď pořád večeříme zeleninové saláty,nejlépe s kuřecím masem,Jirka vyrábí.Zeleninu mám ráda,ale s tím masem ještě radši
No ale dneska jen s mozzarelou
![]()
Adik super fotka
a užij si večeři ![]()