Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
28.4.09 16:35

Jezis, musim jeste udelat novej metr, jak na to koukam :lol:

Chtela jsem se jeste zeptat, zkusenych matek s UM :lol: :lol: Kdyz jdu rekneme dopoledne nebo v poledne ven a vim, ze se do 17 h nevratim a v 17 h pije Domca UM :wink: tak si to udelate doma a date do nejakeho termoobalu, nebo to nekde ohrejete a nebo si vezmete teplou vodu do termosky a UM v prasku a pak to smichate??

Je fakt, ze to taky muzu jedno odpoledne vynechat a dat mu treba ovoce nebo sklenicku s ovocem, ze jo, ale kdyz uz ma mit tu mlecnou davku..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.4.09 16:54

Dominičku, přeji Ti krásnéééé první narozeniny, ať děláš rodičům pořád jen radost a oni Tobě samozřejmě taky :D :dance: :-) :srdce:

Nestiham docitat, jen pridam miry v roce: 9,8 kg a 78 cm, ty prirustky ted byly docela velke a na obleceni to bylo dosti znat 8O :wink:

Veru, ja bych si uvarila vodu, dala do termosky a ve flasce bych si nechala prasek a v pripade potreby jen prilila vodu a hotovo :wink:

A zapomnela jsi me pozdravit :twisted: :lol:

Vsechny zdravim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.4.09 17:26

Evelin , sypu si tady popel na hlavu :lol: Samo, ze te taky zdravime a posilame podporu na studia!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
28.4.09 17:42

DOMINICKOVI A JONASKOVI GRATULUJEME K PRVNIMU ROCKU A PREJEME POSLUSNE RODICE A DALSI ROK PLNY ZABAVY :wink: :-) :dance:

Vsechny zdravim :P

Nekdo tu psal jake mame vykyvy teplot,to fakt mame,dnes zase leje od rana a je asi 14stupnu :twisted:
Dnes se vydame asi na nakupy-jsem zvedava kdy se bude konat to moje odpoledne nakupovaci-sama samotinka bez decura :roll: zatim to porad nejak nevychazi 8) JANUS- uzij si to :wink:

SIMI- to je fajn ze uz je u vas lepe,jen tak dal :P

ADIKO- tak takhle bych si nejak predstavovala odstaveni 8O teda ja na to jeste nespecham,me to vyhovuje,jen by se to mohlo uz omezit.. :roll: malinko…Vinecko si dej,ja si obcas dam i ted,pul sklenky s manzelem vecer-na krvinky 8) A jinak na vase fotky urcite nemam :wink: nejakou prihod,je radost se na ne koukat 8O :D

Dnes mame jit s Mik na tanceni salsy s miminky 8O tak jsem na to zvedava,urco tam nebudem od zacatku,to by mela jeste spat..tak uvidime,jestli se tam vubec dostrachame.
Jinak Mik se mi foti dobre,venku staci rict-„Hele datel“nebo „Kde je pes“ a i kdyz tam zrovna zadny zvire neni,tak Mik hleda,zasnene kouka do dali a blazniva matka foti :lol: S tim kamenem se porad mazlila,nevim proc,ale jeste se niceho takoveho nikdy sama nedotykala,tak ho zkousela i oblizovat :roll:
Vcera se mnou prohlizela diskuzi a nejvic ji zaujal dort s Puem to hned hlasila „PUU NAMI NAMI“ :lol: a potom obrazek zebry-„BRABRABRA“
jdu alespon oloupat brambory at alespon neco udelam 8)

VERU- slunecnik mam-rozbity,rozbil se prave pri vetru,pro me byl celkove vlastne spis k vzteku :twisted: pri kazdem zatoceni do jine ulice ho predelavat a jeste kdyz zafoukalo delal si co chtel…mela jsem mockrat chut ho z toho kocaru servat a rozmlatit :oops: mozna ho jeste zpravime,ale ta clona vypada fakt dobre…ja mela na malou kdyz byla v hlubokem takovou tmavou sit s UV filtrem,to bylo fajn,ale jak byla vetsi,sundavala to a taky pres to nevidela-takze se zas vztekala ona :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
28.4.09 18:28

http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… /> Pro Týnku … 78,5 cm a 9850g ozvu se vecer, jdu na veceri …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
28.4.09 18:29

http://img.mimibazar.cz/…f1892582.jpg /> tak me se dneska nedariii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
28.4.09 18:47

Ahojte,
jsem jak vyorana myska. Dala jsem Kubika spat a po chvilce se probudil, tak jsem si sla lehnout vedle nej a vytuhla taky a spali jsme az do pul seste 8O . Najednou slysim otevirani dveri a rikam si, ze manzel je brzy doma :lol:
Dnes tu dopoledne byla kamaradka- mela prijet na devet(uz od rana jsem z toho mela pupinky, nestihala jsem poradne uklidit a navic ta devata je pro me dost rano ranicko..) a ja cekam, cekam a ona dorazila az ve ctvrt na dvanact. Pry mely strasnou noc a posilala mi zpravu pres skype…,kterou jsem dostala az odpoledne, takze jsem byla od deviti v pozoru :roll:

Velka gratulace nasim malym oslavencum - Domiskovi a Jonaskovi!! 

Jdu sebrat pradlo z balkonu, porad to tu komentuju, jestli mi uz nahodou neuletelo a manzel jen toci ocima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.4.09 18:57

Mik , no praaave, proto se mi nechce kupovat slunecnik :lol:

Mahul , ja zase dnes poprve V ZIVOTE vytahla kolicky na pradlo a prikurtovala to k tomu susaku :lol: :lol:

Manzel utira a maze dite po koupeli, parada, takze nozky nahoru… 8) ba neee, delam veceri pro vsechny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.4.09 19:06

Ahoj,

tak já jsem celá vyfučená, u nás to teda foukalo až nějak moc :roll: :roll: :roll: A Aďásek dneska málo spal (cestou ke kamrádce a zpět…), na zahradě lítal! sem a tam, umí už hezky vybírat nerovnosti-kopečky… , takže byl už v půl šestý celý unaveňounký a uchrupká už od šesti… to jsem zvědavá, v kolik bude vstávačka :) :) :)

Adámek se naučil, že pokud mu řeknu na patře, že půjdeme PÁ :arrow: běží ke schodišti a dožaduje se, pokud řeknu, že půjdem dělat či dávat PAPŮ :arrow: tak běží do kuchyně, … ale nejvíc mě dostane :) :) :) Když mu řeknu, že jdeme dělat CAKY-CAKY :arrow: svlíknutý běží do koupelny a bouchá na dveře :) :) :) a dneska jsem ho nechtěla koupat, mamka ho svlékala, postavila ho na zem nahatýho a Aďásek vzal čáru do koupelny a už se natahoval do vany :srdce: :srdce: :srdce:

Mahul: Však máš nárok si dát přes den šlofíčka 8) 8) 8) A ani se ti nedivím, já bych spala přes den jak špalek a s pupíčkem kor… :) :) :) A jak ti roste bříško? :wink: :wink: :wink:

Adika: Krásná fotka 8) 8) :srdce:

Veru: Váhu máte pěknou 8) 8) :wink:

Mikul: Tak jaké bylo tancování salsy? :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.4.09 19:44

Domískovi krásné narozeninky!!!!!!

http://s350.photobucket.com/…_friends.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.4.09 19:49

Jonáškovi krásné narozeninky!!!!!

http://s350.photobucket.com/…_ballons.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.4.09 19:52

Jeeeeee, krasnyy tucnaciii :lol: :wink: Dekujeme!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
28.4.09 19:53

Ahoj, holčiny!

Tak hlavně: Všechno dobré dnešnímu oslavenci! Krásný další rok, ať se ti, Domísku, líbí na světě :)
A my na oplátku děkujem za všechna přání ;)

A jinak- máme tu jedno supr vztekací dítě, s únavou se to pochopitelně stupňuje,ale prohnutí do luku zvládne i tak beze všeho. Takže, Zebro, úplně chápu…

Hodně sil Terce i matkám-studentkám!

Zatím mizím, mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.4.09 20:02

Jonášku, vše nejlepší k narozeninám!!!! :-) :-) :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.4.09 20:06

Tož my jsme ještě nepopřáli Jonáškovi všechno nejlepší k narozeninkááám :-) :-) :wink:

Týnko Adámek je teda šikulka :D Vítek teď začal intenzivně dělat paci paci a pápá a když je hóódně zle tak umí i mámámámá :wink:
Jo a dneska spal za celej den půl hodiny :roll: ..

Veru co jso dělala dobrého k véče?My teď pořád večeříme zeleninové saláty,nejlépe s kuřecím masem,Jirka vyrábí.Zeleninu mám ráda,ale s tím masem ještě radši :D No ale dneska jen s mozzarelou :roll: :wink:

Adik super fotka :) a užij si večeři :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital