Poradna duly
Jana Čurdová
Simčo: No to by mě teda taky naštvalo maximálně!!! To se prostě nedělá…hlavně na dětský narozeniny
![]()
Adél: Krásně pračounská fotka, jablíčko napadlo daleko od stromu
![]()
A fotečky z výletíku:
jde se na to, do kopečka, do kopcéééé:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9337.jpg
na vrcholku celá rodina
![]()
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9344.jpg
Adámka nejvíc bavil dalekohled
:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9367.jpg
A více na rajčátku
![]()
Ahoj holky,
u nás dnes nákupní odpoledne
, budeme trochu upravovat balkon takže jsme vymetali Hornbach a Bauhaus a spol…
.
Tady je teda příšerný vichr, tak snad to do zítřka přejde.
Holky, fotky jsou parádní, vždycky se pokochám, tak jenom šup sem s nima
.
Simi - to by mě teda taky vytočilo
.
Týnko - paráda, že jste si užili výlet, už se těším na fotečky
.
Adel - ať je Jiříkovi už brzo líp.
No nic, jdu žehlit, tak ať je to brzy za mnou
.
Aha, koukám, že jsem nepřihlášená
.
Janusa
Jé, Týnko , koukám, že jsi už fotečky vložila, parádní
.
Jdu šmírovat víc na rajče
.
Pořád ještě nepřihlášená Janusa.
ahoj…vubec nemám sílu reagovat…jen jsem si prohlídla fotky…nejak mi blbne klávesnice, nejdou mi hacky, ale angl.klav.nemam prepnutou…
rodicum sme to sice oznamili, mama to nemohla vstrebat, pak se vsichni paradne opili(samozrejme krom me) a dneska odpol me manza vezl na pohotovost, zamlkly potrat a zitra jdu na vycisteni…chteli si me tam nechat uz dnes, ale nechtela jsem, nevim jak by to Paja zvladl bez kojo…navíc manza musel od 4 byt v praci…takze jdu zitra rano do thomayerky a podle poctu operaci si me tam bud nechaj pres noc nebo pujdu vecer domu
![]()
Ježiš, Teri , to je mi strašně moc líto!!!!!!!!!
Drž se, holka! Moc a moc na tebe myslíme!!!
Ahoj holky,
trochu docitam, ale nemam silu psat, ale ted ctu, co se stalo Terce ![]()
Terko, to je mi moc lito
Taky na Tebe myslim, musi to byt moc tezky ![]()
Holky, pekny fotky
Vcera jsme meli druhou oslavu, tak snad casem taky neco vlozim
![]()
Teri - to je mi moc líto, drž se, i když je to určitě strašně těžké.
. Moc na tebe myslíme a hodně sil.
Tak i jaaa se pripojuji a preju at to co nejrychleji preboli …!!!
![]()
Ahojky zdravím vás všechny po krásném víkendu, letem světem jsem to prolítla, rkásný fotečky - VŠECHNY!!!!! (kdybych jela jmenovitě, byla bych tu hooooodne dlouho
)
Terezko - je mi to strašně moc líto!!!!!!!
Tak my máme za sebou lekářské dopoledne. Já jsem si jela pro verdikt k té své doktorce, ale pořád tam není
, takže zítra znova. Pak jsme sebrali děťátka a jelo se další kolo. Jířovi dělali výtěry (od včera zvrací, srajdí a má vysoké teploty) - zítra se musíme přijít ukázat a budou snad i výsledky. A Tomáš mi pořád tak hnusně chrčí. Mám vždycky obavu, aby z toho nebyl zápal plic či zánět průdušek - kor když se v tom pořád tak plácáme, fakt ten rok co chodí Jířa do školky je na palici!
Ještě jsem si v čekárně ukradla leták na nový lék proti nachlazení „Kaloba“ - nezkoušel jste někdo? Protože Mucosolvan, který nám doktor pořád předepisuje mi přijde že je na nic.
Ahoj holky,
tak se hlásíme do klubu marodů
Jára dnes, na svůj svátek, zůstal doma a za chvíli razí k dr., má pořád teploty a průjem, tak se nám ten „úpal“ už nějak nezdá
Silvinka má od pátku mírnou rýmu, zřejmě ji chytla v úterý, kdy tchyně přivezla z procházky obě děti pročůrané až k lopatkám
Chlubila se, jak na procházce krááásně pily, ale že to jde i ven, to jí holt nedošlo…
No a včera se Ondra probudil ve 23h. a sípal, chrčel, kašlal… hrůza
Naštěstí po odsátí a nurofenu (na zklidnění - teplotu neměl) usnul a teď už je celkem OK, ale rýmu maj oba. Mě jen tak na doplnění našeho polního lazaretu bolí v krku
ale to je drobnost.
Btw. chtěla jsem Járovi k svátku koupit k večeři bifteky - a už jsem v obchodě byla: pro piškoty…
![]()
Přeju všem o něco vydařenější den ![]()