Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
26.4.09 19:50

Simčo: No to by mě teda taky naštvalo maximálně!!! To se prostě nedělá…hlavně na dětský narozeniny :evil: :( :(

Adél: Krásně pračounská fotka, jablíčko napadlo daleko od stromu :wink: :wink: :)

A fotečky z výletíku:

jde se na to, do kopečka, do kopcéééé:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9337.jpg

na vrcholku celá rodina :) :) :)
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9344.jpg

Adámka nejvíc bavil dalekohled :lol: :lol: :lol: :
 http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9367.jpg

A více na rajčátku :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.4.09 19:56

Ahoj holky,
u nás dnes nákupní odpoledne :? , budeme trochu upravovat balkon takže jsme vymetali Hornbach a Bauhaus a spol… :roll: :roll: .
Tady je teda příšerný vichr, tak snad to do zítřka přejde.
Holky, fotky jsou parádní, vždycky se pokochám, tak jenom šup sem s nima :wink: .
Simi - to by mě teda taky vytočilo :evil: .
Týnko - paráda, že jste si užili výlet, už se těším na fotečky :P .
Adel - ať je Jiříkovi už brzo líp.
No nic, jdu žehlit, tak ať je to brzy za mnou :evil: .

Aha, koukám, že jsem nepřihlášená :roll: .
Janusa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.4.09 19:58

Jé, Týnko , koukám, že jsi už fotečky vložila, parádní :P .
Jdu šmírovat víc na rajče :lol: .
Pořád ještě nepřihlášená Janusa.

• Citovat
  • Upravit
4444
26.4.09 20:12

ahoj…vubec nemám sílu reagovat…jen jsem si prohlídla fotky…nejak mi blbne klávesnice, nejdou mi hacky, ale angl.klav.nemam prepnutou… :( :( :( rodicum sme to sice oznamili, mama to nemohla vstrebat, pak se vsichni paradne opili(samozrejme krom me) a dneska odpol me manza vezl na pohotovost, zamlkly potrat a zitra jdu na vycisteni…chteli si me tam nechat uz dnes, ale nechtela jsem, nevim jak by to Paja zvladl bez kojo…navíc manza musel od 4 byt v praci…takze jdu zitra rano do thomayerky a podle poctu operaci si me tam bud nechaj pres noc nebo pujdu vecer domu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
26.4.09 20:17

Ježiš, Teri , to je mi strašně moc líto!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Drž se, holka! Moc a moc na tebe myslíme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
26.4.09 20:44

Ahoj holky,

trochu docitam, ale nemam silu psat, ale ted ctu, co se stalo Terce 8O

Terko, to je mi moc lito :( :( :( Taky na Tebe myslim, musi to byt moc tezky :cry:

Holky, pekny fotky :wink: Vcera jsme meli druhou oslavu, tak snad casem taky neco vlozim :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
26.4.09 21:31

Teri myslíme na tebe! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
26.4.09 22:08

Teri - to je mi moc líto, drž se, i když je to určitě strašně těžké. :cry:. Moc na tebe myslíme a hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
26.4.09 23:49

TERKO- je mi to moc lito,drz se :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.4.09 08:09

Terinko ať je brzy líp! Je mi to strašně líto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
27.4.09 09:18

Terko, bude brzy zase dobře, vydrž! Myslíme na tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
27.4.09 10:23

Tak i jaaa se pripojuji a preju at to co nejrychleji preboli …!!! :-) :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.4.09 11:41

Ahojky zdravím vás všechny po krásném víkendu, letem světem jsem to prolítla, rkásný fotečky - VŠECHNY!!!!! (kdybych jela jmenovitě, byla bych tu hooooodne dlouho :D )

Terezko - je mi to strašně moc líto!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.4.09 12:17

Tak my máme za sebou lekářské dopoledne. Já jsem si jela pro verdikt k té své doktorce, ale pořád tam není :evil:, takže zítra znova. Pak jsme sebrali děťátka a jelo se další kolo. Jířovi dělali výtěry (od včera zvrací, srajdí a má vysoké teploty) - zítra se musíme přijít ukázat a budou snad i výsledky. A Tomáš mi pořád tak hnusně chrčí. Mám vždycky obavu, aby z toho nebyl zápal plic či zánět průdušek - kor když se v tom pořád tak plácáme, fakt ten rok co chodí Jířa do školky je na palici!

Ještě jsem si v čekárně ukradla leták na nový lék proti nachlazení „Kaloba“ - nezkoušel jste někdo? Protože Mucosolvan, který nám doktor pořád předepisuje mi přijde že je na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
27.4.09 13:11

Ahoj holky,
tak se hlásíme do klubu marodů :( Jára dnes, na svůj svátek, zůstal doma a za chvíli razí k dr., má pořád teploty a průjem, tak se nám ten „úpal“ už nějak nezdá :? Silvinka má od pátku mírnou rýmu, zřejmě ji chytla v úterý, kdy tchyně přivezla z procházky obě děti pročůrané až k lopatkám :? Chlubila se, jak na procházce krááásně pily, ale že to jde i ven, to jí holt nedošlo… :( No a včera se Ondra probudil ve 23h. a sípal, chrčel, kašlal… hrůza :cry: Naštěstí po odsátí a nurofenu (na zklidnění - teplotu neměl) usnul a teď už je celkem OK, ale rýmu maj oba. Mě jen tak na doplnění našeho polního lazaretu bolí v krku :? ale to je drobnost.

Btw. chtěla jsem Járovi k svátku koupit k večeři bifteky - a už jsem v obchodě byla: pro piškoty… :? :lol: :lol:

Přeju všem o něco vydařenější den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital