Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
27.4.09 23:21

Tak jsem si konečně opravila metřík, už bylo načase :oops:
Simi , díky za podporu. Je dobře, že ses tchýni taky ozvala a hlavně že tě druhá strana pochopila. To u nás by to asi bylo zbytečný, babička je beranice se vším všudy :? Ještě že tady ty stránky máme a občas si tu můžem postěžovat :D
Jdu zalehnout, nějak mě pobolívá v krku a doufám, že nechytnu od Klárky tu rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
27.4.09 23:46

Ahoj Holky

Hlásim sa po dlhej dobe,prepáčte,že som Vás tak zanedbávala.
Už som tu asi nebola dosť dlho,lebo tu vidím nejaké nové maminky.
Pokúsim sa prečítať aspoň časť toho,čo ste stihli za tú dlhú dobu napísať.
A dodatočne gratulujem všetkým jednoročným oslávencom
Zajtra napíšem viac o tom ako sa máme.
Zatiaľ sa majte pekne,papa
Dobrú nocku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
28.4.09 04:25

TERKO- dobre ze uz jsi doma a ze to kluci zvladli,at je brzy dobre :wink:

SIMI- tu clonu nejspis objednam a neter co k nam prileti mi ji doveze-DIKY!!A tchyne teda prekvapila co,no vidis nakonec to vsechno treba bude k necemu dobre :wink:

ERNAT- Klarka ma taky krasny culiky!!a nemas to teda lehky s obhajobou zdraveho jidla pro malou :roll: v tomhleje rodina daleko vyhoda :wink: stacilo mi kdyz jsme v unoru slavili se vsemi jeji narozky a dostala Lipanka :roll: zirali na me jak na totalniho magora co vubec nevi ktera bije :roll: kdyz jsem vysvetlovala ze toho jeste papat nebudeme :roll: 8)

Zacina mi byt nejak ouzko z ty praseci chripky :? jak jsem daleko od rodiny tak jsem nejak citlivejsi na tyhle veci… :(

""http://img207.imageshack.us/img207/8981/1007775.jpg:http://img207.imageshack.us/…/1007775.jpg /> ""http://img207.imageshack.us/img207/8317/1007780.jpg:http://img207.imageshack.us/…/1007780.jpg /> ""http://img207.imageshack.us/img207/4504/1007789.jpg:http://img207.imageshack.us/…/1007789.jpg /> ""http://img207.imageshack.us/img207/2020/1007787p.jpg:http://img207.imageshack.us/…1007787p.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
28.4.09 08:17

A JAAAA JSEM DNESKA PRGAAAAAAAAA :P :P
**DOMÍÍÍÍÍSKOVI K R A S N É NAROZENINY!!!!
 http://www.hanulka.cz/pohlednice.php?…

Jinak taky myslim na Terku, nedovedu si to predstavit, ted to chce jen cas … jeste ze mas okolo sebe rodinku a prcka … snad to brzo aspon trosku preboli …
Mikulenkoo mala je bozska … fotky paradni, koukam jake mate vykyvy teplot ???
Ernatkooo dortik bozi .. Klarka je vazne vlasatice, to u nas culiky snad az do prvni tridy :) ale vypadame na kudrny, tak jsem zvedava … a nazory rodiny co se tyce jidla, koukam, ze to je vsude stejne, ale ja teda uz docela polevuji …
Simiiiiiiiiiiiiiiii teda tu chajdu zavidim, romantika jak blazen … drzim palecky at se to v rodine srovna, u nas je to obdobne, tchyne nestoji za nic, je to jednim slovem katastrofa!!!

Evelince preju at se drziii, zmakne to holka sikovna nase!!! MYslim a drzime vse co muzeme!!!!
Lucyyy koukej se brzo dat do kupy!!! Hlavne at uz tam je dr a vis poradne co Ti je!!!

Jinak u nas! Ja jsem dneska poprve Sanel rano nekojila!! Uz delsi dobu je koju jen rano a posledni dobou bylo videt ze uz ji to nic nerika …
dneska vstala a vubec ze by jevila znamky po prsu a po jidle, docela jsem cucela protoze bylo pul 7 a ja myslela ze po noci bude hladova …
no a tak jsem se odhodlala a a sla udelat 210 mlicka …
vypila to na zatah :) juuuuuuuuuuuu, me se tak ulevilo, nikdy nic takoveho nemela, ale stejne .. je mi smu a zaroven … desne se tesim …
hned jsem si naplanovala kamosky a razime ven a ja si daaam konecne po skoro 2 letech alkohoool :) fakt jsem nic nemela, ani sklenku vina.
To bude neco … Sanel ted spi a ja uklid a pak plavani …
jinak je legracni jak se tady pisi stavy zubu … stolicky a tak
a my ocekavame prvni 1. Posledni 3 noci place ze spani, narika bolesti, myslela jsem brisko a vypada to na zuby … bulky, natakle a knucime, obcas i pres den, zacina byt vzteklinka … uvidime … vubec se ji se zubem nedovedu predstavit …
krasneeeeeeeeeeeeeeee raaanko!!!!**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
28.4.09 08:20

http://www.hanulka.cz/…0/006581.jpg /> to bylo samozrejme pro Domcuchaaaa … krasne narozky Domi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
28.4.09 09:10

Ahoj holky, hlásím se po dlooouhéé době.
Vy jste toh ozase napsaly, že fakt nemám možnost to dočíst, tak jen okrajově.

TERI: :huban: je mi líto jak to dopadlo, ale jsi silná a v nás máš oporu. Myslíme na tebe a hlavně ať jsi v pořádku.

SIMI: jo jo rodinné vztahy, to je někdy těžký oříšek. A oni měli špatnou noc, tak se potřebovali dospat a nemohli na osavu, to mi hlava nebere, že to řekli zrovna vám s dvojčátkama :roll: :wink:

DOMINIČKOVI: krásné narozeninýýýýýýý :-) :srdce: :huban:

Až budu mít chvilku vložím fotky z oslavy, bylo to fajn.

Tak se všichni mějte, doufám, že se sem dostanu dřív a častji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
28.4.09 11:14

Dominičkovi přejeme všechno nej nej nej a posíláme dvojitou pusinku!!!

Veru , cvíčo je zítra od 15 hod., takže dobrý, ne? :D My ovšem nevíme, jestli se zúčastníme, uvidím dle stavu rýmy zítra dopol.

Jinak zdravotní stav celé rodiny se vcelku výrazně zlepšil, hurá! Jára šel dokonce do práce 8O Pozítří mu končí zkušebka, tak nechtěl marodit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
28.4.09 11:22

Ahoj mamulky,
Domčovi krásné narozeninky a všechno nej, nej, ej :dance:
Mikul - máš ty to doma ale krásnou princezničku :P , a jak úžasně ti pózuje 8O , ulovit nějakou fotku Adama ,to chce postřeh a rychlost :roll: .

Dnes jsme byli dopoledne na cvičení tady v dětském centru u nás dole v paneláku a super, nejvic ale Adama zaujal po cvičení bazének s takovými těmi malými míčky, lehl si do něj a kopal nohama, jako by byl ve vodě :wink: .
Dnes večer mám volný večer :wink: , Tom slíbil, že bude hlídat a já vyrážím na nákupy letních věcí na sebe, už je to potřeba, protože jsme děsně ztloustla a do věcí, co mám doma, se moc nevejdu :? . To se zase v těch obchodech naštvu, až tam budou samé velikosti „S“.....závídím vám huběňourkám :wink: .....tak zatím ahoj, večer se možná ozvu, uvidím, jak to stihnu…
Hezký den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
28.4.09 11:23

Ahojky, my se akorát vrátili z plavča a Klárka chrupčí, tak honem koukám na PC.

Veru, přeju krásné oslavy a Dominičkovi hodně zdravíčka :srdce:

Adik, vidíš a já si Klárku vůbec nedovedu představit bez zoubků. O víkendu jí vykoukla další - v pořadí třetí - stolička a čtvrtá vypadá že bude taky brzy venku… Takže současný stav: 11 zubů + 1 na cestě :-)

A koukám jak všichni zkoušíte UM. Minulý týden dorazil balíček od Hami, tak to asi taky zkusíme. I když nevím, nevím s tím naším závislákem. Bez MM večer neusne :? Zato poprvé min. týden (na své narozeninky) prospala celou noc. A teď víceméně se budí max. jednou za noc. S výjimkou jedné noci, ale potom hnedka vylezla ta stolička, tak to chápu…

Jen se zeptám, jakou používáte značku UM ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.4.09 13:23

Všetko najky Dominikovi!!!Prajeme so Sofinkou krásne narodeninky prvého rôčiku a posielame veľa pusiniek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.4.09 13:29

Ahojte

Naše novinky:Sofinka už behá jak drak,sem tam ešte spadne,ale už zvláda aj nerovný povrch a je strašne rýchla.

Zubky sú stále rovnako,čiže 8 kúskov.

V noci tiež stále rovnako,budí sa aj 10 krát za noc.

Cez deň spí raz a to jednu hodinu.

Snaží sa opakovať slová,no väčšinou sú z toho iba všeliake táraninky.

Už sa nekojí,odstavila sa sama a teraz papá Sunar.

Nechce obedovať,ledva do nej natlačím 4 lyžičky jedla.

Momentálne ma už nič nenapadá,tak zatiaľ papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.4.09 13:30

Terka je mi ľúto,čo sa Vám stalo.Drž sa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.4.09 14:10

Ahoj holky,

vy jste toho napsaly 8O 8O Nestíháááám :D

Dominičkovi všechno nejlepší k narozkáááám :-) :-)

Jinak u nás též novinky,Vítkovi leze UŽ třetí zub :D ,jednička vlevo hore :wink: No protivnej je fest a uřvanej,i v noci se pořád budí :roll:

Wenee Sofi je šikulka,však zase začně papat,no až bude chtít :wink:

Ernat my dáváme Nutrilon,zatím k snídani,večer a brzo ráno ještě kojo :) Krásné fotky a metřík :)

Janus závidím a kup si něco hezkého! :wink:

Adik tak u vás už taky konec kojo? :)

Miku zase super fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.4.09 15:45

Ahoj holky,

přejeme vše nejlepší k narozeninkám Domískovi a Jonáškovi!!!!

:-) :-) :-) :dance: :dance: :dance: :-) :-) :-)

U nás se taky finišuje s prořezáváním 8-mého zoubku…v noci docela histericky brečel, muselo ho to bolet, furt si něco dává do pusinky a protivka je řádný…ale naštěstí má přes den i světlejší chvilky… :wink: :wink: :wink: Takže je to dost podobný jako u vás, Adél

Ernat: Krásné fotky a jak je Klárka krásně vlasatá a culíčky úúúúžasné 8) 8) 8)
My jsme používali Nutrilon a od půl roku jsme na Hami a spokojenost, je to jedna firma, tak si myslím, že krom ceny v nich takový rozdíl nebude :roll: :roll: :wink:
A s jídlem pro malou se nedej, u nás je mamka, manžel tolerantní, ale můj taťka by mu už snad chtěl dávat vše a vždycky to okomentuje tím: Já mu to řeknu, co jsi mu nechtěla dávat… :lol: :lol: :lol:

Adik: U vás už taky konec kojo? Tak to si řádně užij večer s kámoškou :) :) :)

Wenee: Malá je šikulka, určitě začne jíst, myslím, že má jen přechodné období… :wink: :wink: :wink:

Jani: Kup si něco krásného :) :wink: :wink: A neboj, stejný problém s velikostí mám i já :roll: :roll: :? Takže v tom nejsi sama :wink: :wink: :wink:

Mikul: Krásný fotky a malá vážně krásně pozuje 8) 8) :wink: U nás je to stejný jak u Janči :lol: :lol: :lol:

A my jsme po deváté vyráželi ke kamarádce, musel mi brácha půjčit auto, sice nerad, ale joooo.....on má totiž vytuňěnýho miláčka, tak to bylo teda poňuňáníčko řídit takové fáro 8) 8) 8)
Tam k nim (máme tam odstavené jednou auto…),měl přijet zájemce o motor, naštěstí dorazil za včasu…a my jsme si to potom s klukama užili … ona má 3 letýho rošťáka a 8m klučíka a ten je tááák neuvěřitelně hodný miminko, si o tom tak můžu nechat zdát :roll: :lol: :lol:
A domů jsme dorazili až ve dvě a ještě s dvěma tašky oblečeníčka, sice je to spíš na doma, ale taky zapotřebí :) :) :)

Musíme jít s Aďáskem na zahrádku, řádí tady, zatím ahoooj :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.4.09 16:33

Ahoj holky,
snad stihnu neco napsat, oslavenec tady lita po sedacce a ma nejakej zachvat nebo co, vykrikuje a haze dudlik a polstare na zem, takze ho musim zachranovat :lol: :lol:
Dekujeme vsem za prani.. rok …to je hruza, jak to letiii :P :wink:

A samozrejme Jonaskovi vse nejlepsiii :P Stesti a zdraviii a hodne rodice :lol: 

Simi , diky za info, ja vcera sla kolem N3, tak jsem se tam zeptala, maji na zitra plno, ale stejne tam kolem 15 h budem 8) A ty fotky super, hned si je musim stahnout do PC, banda nahacuuu :lol: :lol:
Chata na Sazave je perfektni, je tam krasne a hned u vody… no super :wink:

Mik , ja teda asi budu kupovat tu clonu, nevim, slunecnik se mi taky libi, ale prave mi prijde, ze hodne vlaje :lol: :lol: kdyz je vitr, jeste nevim :lol:

Terko , snad je ti uz lepe (myslim fyzicky), myslime na tebe!!
Paja je teda velky sikula, ze to UM vypil!! Ja Domcu ucila hoodne dlouho (ale to bylo spis na lahvicku) a ted uz asi tyden pije UM, zacali jsme ale na 50 ml (k svacine) a ted jsme tak na 100 ml!! Ale ja mu k tomu davam jeste banan nebo jablko, aby se dojedl.
Jinak rano jeste kojim, pak ma kasi z 220 ml a vecer kasi z 260 ml UM.

Dnes jsme byli na rocni kontrole, takze pozor, do tabulky Tynku prosim zapsat obri miry :lol: :lol: Vaha 8,1 kg (huraaa, prelezli jsme 8 kg) a vyska 72 cm :lol: :lol:
Taky nam rekla tak tyden klidu, ale sli jsme plavat, protoze uz by me z toho omyli, byt doma, ATB dobral pred 3 dny :oops: :oops:

Jee a uz nevim co kdo psal, jo vlastne jo…
Wenee , teda ze Sofinka vstava stale 10 x za noc, to je teda sila, ja bych to asi nevydrzela.. 8O A co chce, pit nebo jen tak se budi??

Adi , nerikej, ze vam roste uz zub!!! 8O U nas stale zadne naznaky, nerikej mi, ze tu budeme posledni bez zubuuuu :lol: :lol: No a to odstaveni slo fakt hladce!! Snad to u nas pujde taky tak, ale vypada to, ze jo, kdyz uz pije to UM z pitka, taky neni rano nijak ricnej po prsu, ale prisaje se, to jo :lol: :lol: :lol:

Ernat , 11 zubu 8O To si teda neumim predstavit :wink:

No a vsechny ostatni zdravim, Adel, Janusu, Kajdulu, Katy, Evcu, Zebrus, Zulocka , snad jsem na nikoho nezapomnela :lol: :wink: Za chvili budou volat tchanovci pres Skype, tak se jdu na to psychicky pripravit, heheeheheee :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí