Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
27.4.09 13:22

Terko , tak jsem si to dnes precetla a nevim co rict :cry: 8O Je mi to moc lito :? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
27.4.09 13:35

TERKO :cry: :cry: je mi to moc luto…drz sa babulka…neviem, co napisat..sama viem, ze mne nic nepomoohlo..doma mate nezbednicka..tak snaz sa drzat nad vodou hlavne kvoli nemu…casom bude lepsie i ked to tak teraz zrejme nevyzera…posielam pohladenie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.4.09 13:35

Ahoj holky,
po slunecnem vikendu se citime jak prejety parnim valcem, protoze jsme porad pracovali venku 8) Ale uz mame bambusovy plot kolem terasy, zasazene kytky a upravenou skalku, huraaaaaaaa :lol:

Jsem rada, ze vkladate tolik fotek, abych se priznala, jak jsem driv smirovala Vase Rajcata, tak ted na to nemam nejak cas :oops: takze alespon vidim, jak deti rostou. Zvlaste u Adel nebo Pacal , ktere ani snad Rajcata nemaji, co? Je to super!!

Lucy, koukam, ze to taky budete mit narocne s tou stavbou, ale zase to bude parada. A panelaky v panoramatu? To vubec nevadi, holt je jen uvidite, ale hlavni je, ze v nich nebudete bydlet, ze jo :wink:

Simi , jojo, rodina je nekdy na klepnuti :twisted: Prijde mi trapny, ze ani nezavolali a neomluvili se, zvlast kdyz se jedna o 1.narozky a ty se pripravujes s hostinou, to je hloupy :twisted: Ja bych jim asi neco rekla a uz je nidky nezvala 8)

Mikulenko , ten film se jmenuje The Reader - Predcitac, hraje tam Kate Winslet (dostala za to Oskara). Neni to spatne, jen obcas trochu tahle a spis takovy film na „zamysleni“ :wink:
Mikeila v tom kocarku je bozii, ja chci taky :lol: (ja v zivote nesedela na koni, ale to uz jsem asi psala :lol: )

Jinak posilam fuj fuj fuj, at jsou ty nemoci brzo pryc, je to fakt desny a asi zvlast, kdyz uz ty deti jsou dve :twisted: Domca vypada ok, ale porad ma rymu, ja to nechapu, uz mesic!!! :roll: To chci videt zitra tu kontrolu, jdeme i zaroven na rocni prohlidku, tak ti Tynko poslu snad miry :lol:

Jo a musim se pochlubit, prave jsem vytahla a ochutnala svuj prvni upeceny chleba v zivote a je supeeer, huraaa :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
27.4.09 13:37

OSLAVENCOM vseeetko naj..ADELKO kraasne fotkyyy

RYNTYNTYNKA..nadhernaa rodinka ste :D

MIKULENKO..super fotky .sekne vam to spolu a teda ty si kocka…

slnecniik..tiez to rpave riesim…skusim sa popytat na clonu… ale neveim..je na xlander daco take?????

SIMI.jeeejad. drzte sa

LUCY..krasne fotky a nech ste rychlo fit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.4.09 13:38

Take Vam neco poslu 8)

Jeste mi neni rok a uz se zajimam o fyziku, prave ted delam zakon „Plave dudlik v caji nebo ne??“ :lol:
 http://emimino.cz/…DSC03232.JPG

Na terase - mamko a proc nesmim hazet ty kaminky ven???
 http://emimino.cz/…DSC03268.JPG

Lity boj se zahradnim hadem!!!
http://emimino.cz/…DSC03362.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.4.09 13:40

A oslava narozenin:

Domci prvni eko-bio-natur a ja nevim co vsechno - dort :lol: :wink: 8)
 http://emimino.cz/…DSC03291.JPG

Maly oslavenec (opravdu maly, v 1 roce asi tak 8 kg :lol: )
 http://emimino.cz/…DSC03297.JPG

No a tady je jeden darek, ktery chvala bohu dosel (asi ty internet obchody uz klepnu, jeste 2 maji odpovedet a nic :twisted: )
 http://emimino.cz/…DSC03323.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
27.4.09 14:26

Ahoj holky,
Veru , nááááádherný fotky!!! Domča je holt krasavec po mamince :wink: :D No to si piš, že švagra a spol. už zvát nebudem! :evil: Ještěže jsme si to oslavili pořádně už v den narozek, protože tohle by mi fakt zkazilo náladu :evil: A gratuluju k chlebu, jsi šikulka!!!! :D Až budou děti větší a budou pravidelně jíst pečivo, taky si pekárnu pořídím :D Jo a dort je nádhernej!!!!!! 8O :D

Tak pro odlehčení taky vkládám pár fotek z víkendu:

Naše budoucí chata na Sázavě:

Piknik v trávě:

Ondřej Něžný aneb Krtek na větvi:

Kluci jsou parta:

Jo a mám jeden tip, pořídili jsme (z druhé ruky od maminky dvojčat, tříletých kluků :lol: ) tzv. samonafukovací židličky na krmení - u tchyně na chatě jsme je hned vyzkoušeli, a jsou fakt super!!! :D Na dovolenou nebo na návštěvy fakt doporučuju, i vrtivá Silvinka v tom působila stabilně :wink: Jsou to tyto:
 http://www.nakupni-dum.cz/…891223-6685/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
27.4.09 14:53

Ahoj holky,

dneska je Stepan u mamky, protoze mam odpoledne skolu a Milan dnes nestiha byt doma tak brzo… Jinak se snazim dodelat bakalarku, protoze v pristi pondeli odevzdavam a uz fakt moc nevim co psat nbeo hlavne jak, i kdyz vim, ze nedostatky tam proste budou, ale s tim uz ted nic moc nenadelam… :roll: Hmmm, ta obhajoba asi bude pekne vtipna :twisted:

Uplne Vam zavidim ty vylety a pikniky, vcera byl Milan s malym sam venku, abych mela klid. Ale pristi tyden jedeme apson na prodlouzeny vikend do Luhacovic, sice se tam budu ucit, ale aspon zmenime prostredi a Stepan se nadycha cisteho vzduchu, taky porad kasle a nas s M. pres vikend bolelo v krku :(

Simi, taky bych asi byla pekne nastvana, kdyby mi toto nekdo udelal, kor nekdo z rodiny :roll: A deti i Vy, at jset brzy v poradku :wink:

No nic, jdu se chystat do skoly…

Terko, myslim na Tebe, at muzes byt z nemocnice brzy doma …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.4.09 18:23

Ahoj holky, teď vás nějak nestíhám :roll: , manžu mám doma a ještě dlouho doma bude (pracuje z domu + bude mít dovolenou). V sobotu byla oslava narozenin a dobrý, fotky dodám později 8) . Vidím, že tady teď fotkujete ve velkým :lol:

Teri , to je mi moc líto :( , ať ti to v nemocnici dopadne dobře

Dítě mi tu škytá a mlátí do televize (má tam Bebe tv :lol: ), pořád mi teď kadí, nevím jestli se to dá nazvat průjmem, ale kadí pořád, skoro do každé plíny :roll: , tak snad to nebude nic hroznýho. Už má úplně červenej zadek a řve u umývání, jak ho to bolí, tak pořád mažeme…

Jo a na oslavě si Beník ukořistil hořkočokoládovou sušenku (samozřejmě ho měla v náručí babička :roll: , ale prý mu tu sušenku podal praděda, no ale babička mu ji s radostí nechala), Beník z ní byl nadšený a vychutnal si každý drobek. A je možný, že měl taky Tuc slanou sušenku, ale to jsem naštěstí neviděla :roll: . Tak jsme ho alspoň nafotili s pusou od čokolády, však ji zase dlouho nedostane :evil: :lol:

Jdu si s ním hrát, poslední dobou to ani jinak nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
27.4.09 18:44

Veru, možná to víš, ale na stránkách Nové Trojky jsou krááásné fotky z cvičení, z té hodiny, jak jsme matlali děti barvami :lol: Pokusím se vložit, pokud se nepodaří, tak je to tady (+ dalších asi 10 fotek):

http://www.nova-trojka.cz/index.php?…

http://www.nova-trojka.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
27.4.09 18:45

ehm, vkládala jsem blbě, tak znova:

http://www.nova-trojka.cz/…6643-126.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.4.09 18:57

Ahoj holky,

Terko: Mooc mě to mrzí :cry: :cry: :cry: Snad už jsem doma z porodnice s tvýma chlapama :wink: :wink: :wink:

Veru: Oslava se vám musela povést :) :) :) A Domča vypadal v nové autosedačce spokojeně 8) 8) 8)

Simčo: Pěkné fotky a na Sázavě je taky krásně :) :) :) Brzy se uzdravte, marůdci :wink: :wink: :wink:

Zebruš: Ahoooj, taky máme opruzený zadeček, dokonce se to i po Nivea-první pomoc po opruzeninách zhoršilo :roll: :roll: :? Tak jsem dnesska koupila v lékárně Sudocrema, je to antiseptická matička, je i pro ekzematiky :wink: :wink: :wink:

Evelín: Už si taky budeš za chvilku užvat a pokud se dostanu na vejšku, tak zas budu mít útrum já :wink: :wink: :wink: A vyhlídka LUhačovic 8) 8) :wink:

Lucko: Ať je vám doma taky bzry líp!!! :wink: :wink: :wink:

A my jsme dneska byli celý den fuuuuč, hned po osmé jsme odjeli s mamkou do Liberce, něco pozařizovat a nakoupit…a na oběd jsme byli pozvaní k ségře na chatu na grilovačku a příjemné odpoledne, které se moooc povedlo, domů jsme odjížděli až kolem půl čtvrté, dneska to uteklo nějak ryhle 8O :D :D
A večer mám volný, Ráďa je v práci až do devíti…, tak ho využiju studováním…a musím vložit foootky :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
27.4.09 19:02

Ahoj holky,

tak u nás už dobrý,Vítek jí normálně,Jiřulka moc ne,ale byli jsme dopol i odpol na hřišti :wink:
Akorát Vítek už má asi 14 dní rýmu a teď se mu nějak zhoršila.A začal být mamánek,pořád ho něco rozčiluje nebo se vzteká.Tak nevím,jestli je to období nebo zubama :roll: :wink:

Zebruš tak hlavně,že sušenka chutnala :D

Evelín držím palce ať to máš za sebou :wink:

Simi super fotky :D

Veru taky super fotky a dort krásnej 8O :)
Takže pekárna funguje?Mohla bys upéct chleba na srázek,že bychom ochutnaly :wink: Koukám,že taky rýmujete už dlouho.U nás to šlo,ale dneska jsme začli odsávat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
27.4.09 19:41

Ahoj holky,
u nas je dnes 30stupnu a ja to vubec netusila ze ma byt takove vedro,tak ziram 8O :lol:
Dopo jsme byli v MC,po skonceni nam jeho vedouci namontovala sedajdu do auta-to je nezvyk 8O Mik je v tom tak vysoko a vypada velka :cry: 8)

LUCY- vam se to teda taky s..e :? at to brzy prejde!!chjo..a ty at se uz konecne dostanes k doktorce 8O

SIMI- u vas se taky marodi :( tak taky posilam uzdravujici pusinu a fotky uzasny,a ti nahaci to je neco krasnyho!!tam bych chtela byt s Mik :wink:

VERU- Domca ma krasnej kukuc,jak vam to vlastne dopadlo s Lovelou? :wink:

EVELINO- uceni zdar :wink: at to jde co nejlip!

ZEBRUS- tak snad to u vas taky nebude nejaka strevni potvora :? :!

TYNKO- super fotky z vyletu!Sudokrem tu pouzivaji skoto vsichni a kdo ne tak obyc vazelinu-divny co 8O ja Bepanthen a na horsi dnu Sudo. nebo nejakou kalciovku..

ZULOCKU- diky za pochvalu ze jsem kocka-MNAU :lol: jsem takova obyc tricitka s ksichtem osmnactky,ale myslim ze s ponocovanim nasi Mikuldy to uz dlouho trvat nebude :twisted: jinak jsem cely zivot makala takze i kdyz zeru jak chlap,nijak moc nepribiram a ted kdyz se flakam na matersky tak si myslim ze mi hodne ubira kojeni-asi jde vsechen tuk do mlika-skoro 8)

Kdyby mel nekdo odkaz na nejakou tu clonu na kocar-ja to nemuzu nikde najit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
27.4.09 19:52

Tak koukám, že tady je to samá rýma, tak my se samozřejmě připojujeme - teda Adýs, já zatím naštěstí ne :roll: .
Všem marůdkům přejeme, ať je brzo líp.
Fotky super, Simčo - děti vypadají na fotkách tak spokojeně :P . Veru - tak to je bezva, že se oslava vydařila. Dort vypadá báječně :wink: . No a nad vaší terasou jsem tu už myslím slintala několikrát :wink: . Nejvíc mě ale pobavila fotka „čaje s dudlíkem“ :lol: .

My jsme dnes byli odpoledne na hřišti, akorát jsem na písek nevzala žádný bagr nebo auto a Adam se musel rozčilovat, protože chlapeček vedle tam jezdil s bagrem jak o život a Adam chtěl taky a neměl s čím :roll: . Ale jinak super, akorát vždycky když odcházíme z hřiště, tak histerický záchvat v kočáře - už se úplně vidím, až bude Adam chodit, jak ho povleču vzpouzejícícho se a řvoucího domů :roll: (zatím jsem se takovým maminkám jenom škodolibě usmívala, ale myslím, že i můj čas se blíží :? )…teď ho ještě naštěstí narvu do kočáru - sice za hrozných scén, ale jede se.....

No tak já jdu studovat nějaké receptíky, abych načerpala inspiraci,co mám zítra Adamovi uklohnit…

Jo a taky vkládám jednu fotečku - Adamovo oblíbené vyslíkání ponožek v kočáře… :roll:
 http://img3.rajce.idnes.cz/…P1060998.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital