Poradna duly
Jana Čurdová
Terko , tak jsem si to dnes precetla a nevim co rict
Je mi to moc lito
![]()
TERKO
je mi to moc luto…drz sa babulka…neviem, co napisat..sama viem, ze mne nic nepomoohlo..doma mate nezbednicka..tak snaz sa drzat nad vodou hlavne kvoli nemu…casom bude lepsie i ked to tak teraz zrejme nevyzera…posielam pohladenie…
Ahoj holky,
po slunecnem vikendu se citime jak prejety parnim valcem, protoze jsme porad pracovali venku
Ale uz mame bambusovy plot kolem terasy, zasazene kytky a upravenou skalku, huraaaaaaaa ![]()
Jsem rada, ze vkladate tolik fotek, abych se priznala, jak jsem driv smirovala Vase Rajcata, tak ted na to nemam nejak cas
takze alespon vidim, jak deti rostou. Zvlaste u Adel nebo Pacal , ktere ani snad Rajcata nemaji, co? Je to super!!
Lucy, koukam, ze to taky budete mit narocne s tou stavbou, ale zase to bude parada. A panelaky v panoramatu? To vubec nevadi, holt je jen uvidite, ale hlavni je, ze v nich nebudete bydlet, ze jo ![]()
Simi , jojo, rodina je nekdy na klepnuti
Prijde mi trapny, ze ani nezavolali a neomluvili se, zvlast kdyz se jedna o 1.narozky a ty se pripravujes s hostinou, to je hloupy
Ja bych jim asi neco rekla a uz je nidky nezvala ![]()
Mikulenko , ten film se jmenuje The Reader - Predcitac, hraje tam Kate Winslet (dostala za to Oskara). Neni to spatne, jen obcas trochu tahle a spis takovy film na „zamysleni“ ![]()
Mikeila v tom kocarku je bozii, ja chci taky
(ja v zivote nesedela na koni, ale to uz jsem asi psala
)
Jinak posilam fuj fuj fuj, at jsou ty nemoci brzo pryc, je to fakt desny a asi zvlast, kdyz uz ty deti jsou dve
Domca vypada ok, ale porad ma rymu, ja to nechapu, uz mesic!!!
To chci videt zitra tu kontrolu, jdeme i zaroven na rocni prohlidku, tak ti Tynko poslu snad miry ![]()
Jo a musim se pochlubit, prave jsem vytahla a ochutnala svuj prvni upeceny chleba v zivote a je supeeer, huraaa
![]()
OSLAVENCOM vseeetko naj..ADELKO kraasne fotkyyy
RYNTYNTYNKA..nadhernaa rodinka ste ![]()
MIKULENKO..super fotky .sekne vam to spolu a teda ty si kocka…
slnecniik..tiez to rpave riesim…skusim sa popytat na clonu… ale neveim..je na xlander daco take?????
SIMI.jeeejad. drzte sa
LUCY..krasne fotky a nech ste rychlo fit..
Take Vam neco poslu ![]()
Jeste mi neni rok a uz se zajimam o fyziku, prave ted delam zakon „Plave dudlik v caji nebo ne??“ ![]()
http://emimino.cz/…DSC03232.JPG
Na terase - mamko a proc nesmim hazet ty kaminky ven???
http://emimino.cz/…DSC03268.JPG
Lity boj se zahradnim hadem!!!
http://emimino.cz/…DSC03362.JPG
A oslava narozenin:
Domci prvni eko-bio-natur a ja nevim co vsechno - dort
![]()
http://emimino.cz/…DSC03291.JPG
Maly oslavenec (opravdu maly, v 1 roce asi tak 8 kg
)
http://emimino.cz/…DSC03297.JPG
No a tady je jeden darek, ktery chvala bohu dosel (asi ty internet obchody uz klepnu, jeste 2 maji odpovedet a nic
)
http://emimino.cz/…DSC03323.JPG
Ahoj holky,
Veru , nááááádherný fotky!!! Domča je holt krasavec po mamince
No to si piš, že švagra a spol. už zvát nebudem!
Ještěže jsme si to oslavili pořádně už v den narozek, protože tohle by mi fakt zkazilo náladu
A gratuluju k chlebu, jsi šikulka!!!!
Až budou děti větší a budou pravidelně jíst pečivo, taky si pekárnu pořídím
Jo a dort je nádhernej!!!!!!
![]()
Tak pro odlehčení taky vkládám pár fotek z víkendu:
Naše budoucí chata na Sázavě:
Piknik v trávě:
Ondřej Něžný aneb Krtek na větvi:
Kluci jsou parta:
Jo a mám jeden tip, pořídili jsme (z druhé ruky od maminky dvojčat, tříletých kluků
) tzv. samonafukovací židličky na krmení - u tchyně na chatě jsme je hned vyzkoušeli, a jsou fakt super!!!
Na dovolenou nebo na návštěvy fakt doporučuju, i vrtivá Silvinka v tom působila stabilně
Jsou to tyto:
http://www.nakupni-dum.cz/…891223-6685/
Ahoj holky,
dneska je Stepan u mamky, protoze mam odpoledne skolu a Milan dnes nestiha byt doma tak brzo… Jinak se snazim dodelat bakalarku, protoze v pristi pondeli odevzdavam a uz fakt moc nevim co psat nbeo hlavne jak, i kdyz vim, ze nedostatky tam proste budou, ale s tim uz ted nic moc nenadelam…
Hmmm, ta obhajoba asi bude pekne vtipna ![]()
Uplne Vam zavidim ty vylety a pikniky, vcera byl Milan s malym sam venku, abych mela klid. Ale pristi tyden jedeme apson na prodlouzeny vikend do Luhacovic, sice se tam budu ucit, ale aspon zmenime prostredi a Stepan se nadycha cisteho vzduchu, taky porad kasle a nas s M. pres vikend bolelo v krku ![]()
Simi, taky bych asi byla pekne nastvana, kdyby mi toto nekdo udelal, kor nekdo z rodiny
A deti i Vy, at jset brzy v poradku ![]()
No nic, jdu se chystat do skoly…
Terko, myslim na Tebe, at muzes byt z nemocnice brzy doma …
Ahoj holky, teď vás nějak nestíhám
, manžu mám doma a ještě dlouho doma bude (pracuje z domu + bude mít dovolenou). V sobotu byla oslava narozenin a dobrý, fotky dodám později
. Vidím, že tady teď fotkujete ve velkým ![]()
Teri , to je mi moc líto
, ať ti to v nemocnici dopadne dobře
Dítě mi tu škytá a mlátí do televize (má tam Bebe tv
), pořád mi teď kadí, nevím jestli se to dá nazvat průjmem, ale kadí pořád, skoro do každé plíny
, tak snad to nebude nic hroznýho. Už má úplně červenej zadek a řve u umývání, jak ho to bolí, tak pořád mažeme…
Jo a na oslavě si Beník ukořistil hořkočokoládovou sušenku (samozřejmě ho měla v náručí babička
, ale prý mu tu sušenku podal praděda, no ale babička mu ji s radostí nechala), Beník z ní byl nadšený a vychutnal si každý drobek. A je možný, že měl taky Tuc slanou sušenku, ale to jsem naštěstí neviděla
. Tak jsme ho alspoň nafotili s pusou od čokolády, však ji zase dlouho nedostane
![]()
Jdu si s ním hrát, poslední dobou to ani jinak nejde ![]()
Veru, možná to víš, ale na stránkách Nové Trojky jsou krááásné fotky z cvičení, z té hodiny, jak jsme matlali děti barvami
Pokusím se vložit, pokud se nepodaří, tak je to tady (+ dalších asi 10 fotek):
Ahoj holky,
Terko: Mooc mě to mrzí
Snad už jsem doma z porodnice s tvýma chlapama
![]()
Veru: Oslava se vám musela povést
A Domča vypadal v nové autosedačce spokojeně
![]()
Simčo: Pěkné fotky a na Sázavě je taky krásně
Brzy se uzdravte, marůdci
![]()
Zebruš: Ahoooj, taky máme opruzený zadeček, dokonce se to i po Nivea-první pomoc po opruzeninách zhoršilo
Tak jsem dnesska koupila v lékárně Sudocrema, je to antiseptická matička, je i pro ekzematiky
![]()
Evelín: Už si taky budeš za chvilku užvat a pokud se dostanu na vejšku, tak zas budu mít útrum já
A vyhlídka LUhačovic
![]()
Lucko: Ať je vám doma taky bzry líp!!!
![]()
A my jsme dneska byli celý den fuuuuč, hned po osmé jsme odjeli s mamkou do Liberce, něco pozařizovat a nakoupit…a na oběd jsme byli pozvaní k ségře na chatu na grilovačku a příjemné odpoledne, které se moooc povedlo, domů jsme odjížděli až kolem půl čtvrté, dneska to uteklo nějak ryhle
![]()
A večer mám volný, Ráďa je v práci až do devíti…, tak ho využiju studováním…a musím vložit foootky
![]()
Ahoj holky,
tak u nás už dobrý,Vítek jí normálně,Jiřulka moc ne,ale byli jsme dopol i odpol na hřišti ![]()
Akorát Vítek už má asi 14 dní rýmu a teď se mu nějak zhoršila.A začal být mamánek,pořád ho něco rozčiluje nebo se vzteká.Tak nevím,jestli je to období nebo zubama
![]()
Zebruš tak hlavně,že sušenka chutnala ![]()
Evelín držím palce ať to máš za sebou ![]()
Simi super fotky ![]()
Veru taky super fotky a dort krásnej
![]()
Takže pekárna funguje?Mohla bys upéct chleba na srázek,že bychom ochutnaly
Koukám,že taky rýmujete už dlouho.U nás to šlo,ale dneska jsme začli odsávat ![]()
Ahoj holky,
u nas je dnes 30stupnu a ja to vubec netusila ze ma byt takove vedro,tak ziram
![]()
Dopo jsme byli v MC,po skonceni nam jeho vedouci namontovala sedajdu do auta-to je nezvyk
Mik je v tom tak vysoko a vypada velka
![]()
LUCY- vam se to teda taky s..e
at to brzy prejde!!chjo..a ty at se uz konecne dostanes k doktorce ![]()
SIMI- u vas se taky marodi
tak taky posilam uzdravujici pusinu a fotky uzasny,a ti nahaci to je neco krasnyho!!tam bych chtela byt s Mik ![]()
VERU- Domca ma krasnej kukuc,jak vam to vlastne dopadlo s Lovelou? ![]()
EVELINO- uceni zdar
at to jde co nejlip!
ZEBRUS- tak snad to u vas taky nebude nejaka strevni potvora
![]()
TYNKO- super fotky z vyletu!Sudokrem tu pouzivaji skoto vsichni a kdo ne tak obyc vazelinu-divny co
ja Bepanthen a na horsi dnu Sudo. nebo nejakou kalciovku..
ZULOCKU- diky za pochvalu ze jsem kocka-MNAU
jsem takova obyc tricitka s ksichtem osmnactky,ale myslim ze s ponocovanim nasi Mikuldy to uz dlouho trvat nebude
jinak jsem cely zivot makala takze i kdyz zeru jak chlap,nijak moc nepribiram a ted kdyz se flakam na matersky tak si myslim ze mi hodne ubira kojeni-asi jde vsechen tuk do mlika-skoro ![]()
Kdyby mel nekdo odkaz na nejakou tu clonu na kocar-ja to nemuzu nikde najit…
Tak koukám, že tady je to samá rýma, tak my se samozřejmě připojujeme - teda Adýs, já zatím naštěstí ne
.
Všem marůdkům přejeme, ať je brzo líp.
Fotky super, Simčo - děti vypadají na fotkách tak spokojeně
. Veru - tak to je bezva, že se oslava vydařila. Dort vypadá báječně
. No a nad vaší terasou jsem tu už myslím slintala několikrát
. Nejvíc mě ale pobavila fotka „čaje s dudlíkem“
.
My jsme dnes byli odpoledne na hřišti, akorát jsem na písek nevzala žádný bagr nebo auto a Adam se musel rozčilovat, protože chlapeček vedle tam jezdil s bagrem jak o život a Adam chtěl taky a neměl s čím
. Ale jinak super, akorát vždycky když odcházíme z hřiště, tak histerický záchvat v kočáře - už se úplně vidím, až bude Adam chodit, jak ho povleču vzpouzejícícho se a řvoucího domů
(zatím jsem se takovým maminkám jenom škodolibě usmívala, ale myslím, že i můj čas se blíží
)…teď ho ještě naštěstí narvu do kočáru - sice za hrozných scén, ale jede se.....
No tak já jdu studovat nějaké receptíky, abych načerpala inspiraci,co mám zítra Adamovi uklohnit…
Jo a taky vkládám jednu fotečku - Adamovo oblíbené vyslíkání ponožek v kočáře… ![]()
http://img3.rajce.idnes.cz/…P1060998.JPG