Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
27.4.09 20:23

Ahojky - opět nááááááááádherný fotečky.

Chudáčci, vy jste všichni s rýmou, je mi vás opravdu líto :cry: , my se nastesti drzime

Nemůžu nic vic napsat, porad mi tady stoji a chce mlatit do klavesnice :evil: :D

Byla jsem dnes SAMA :D ve měste, koupit neco na sebe, nic nemam, všechno je mi obrovsky :roll: a citila jsem se strasne divne. Jednak mi poradd chybel kocar a asi 2× jsem se přistihla, že jsem přemýšlela, jestli jsem ho někde nezapomela :D . A taky jsem zjistila, že už neumim jit normalne oblecena a s kabelkou ...... :D No proste jako normalni clovek :D

Nic jdu krmit dravou zver 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
27.4.09 20:24

Miku, clona viz tento odkaz:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Jinak taky jsem si říkala, jaká jsi kočka hubená :D manžel na tebe musí být pyšný! :wink:

Jinak Ondrovi naštěstí sama od sebe opadla teplota 8O v poledne měl po odečtu 37,5 C, což není tolik, ale on byl chudák po poledním spánku v obličeji úplně rudej :( tak jsme zrušili procházku se sousedkou, a asi to bylo dobře - večer měl už jen 36,9 C :D Tak ještě aby přešel ten kašel, přes den nic, ale jakmile si lehl, už to jelo, chudák kvůli tomu nemohl usnout :( Koupila jsem nějaké tišící kapky proti kašli, snad zaberou.

Celý den moc myslím na Terku:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
27.4.09 20:34

Simi diky z a odkaz a jinak manzel je zvyklej, jsme spolu od 16 a ja jsem pry porad stejna no :nevim: :roll: ale on je pozorny a porad me chvali :srdce:

Taky myslim na Terku,sice se nezname ani moc virtualne,ale tak nejak si to umim trochu predstavit jak koukam na Mik… :( snad se brzy da do poradku a bude zase dobre,prcek ji smutnit nenecha :wink:

Navic manzel volal ze mu v praci breci pracovnik,jeho zena ma na krku bulku a po 3 mesicich se odhodlala k doktorovi a 2 ji bez vysetreni rekli ze je to asi urcite rakovina… :( 33roku,2 male deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
27.4.09 21:00

ahoj mamusky…od 5 jsem doma…vcera vecer me rozbolelo bricho, do toho ¨zimnice, tak manza radsi zavolal taxik a jela jsem pred pulnoci do nemocnice…tam mi dali jen neco na uklidneni a dneska do pul 11 sem cekala na zakrok…pak jsem si vas cetla v telefonu a moc dekuju za podporu, jste zlate…manza hlidani zvladnul na 1…a pred hodkou dostal Paja svoje prvni UM, pul hodiny revu, pak pomalu zacal pit a nakonec to hltal a drzel si to sam…je to maly zlaticko…nevedela sem kolik mu mam dat, tak vypil 270ml…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
27.4.09 21:02

Teri , jsem moc moc ráda, že ses nám hned ozvala!!!! Jsi hrdinka a vůbec! Myslím, že v tomhle věku se běžně dává 180 vody a 6 odměrek nebo 210 ml vody a 7 odměrek - takto jsme tento týden zvýšili dávku my, protože po 180 ml vody Ondra brečel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
27.4.09 21:05

Simi: díky…já dala 300ml a 9odmerek a prave podne zbylo…

nejak mi furt nejdou hacky carky…asi se se mnou pc nekamaradi :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
27.4.09 21:26

Teri - ahoj, hlavně, že jste to všichni zvládli, myslíme na tebe a snad už bude líp. Pája je taky šikula. My dáváme 210 ml vody a 7 odměrek UM, stejně jako psala Simča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.4.09 21:46

Terko: Pája je šikulka, takhle se hned skamarádit s UM :wink: :wink: :wink: Moc jsem na tebe dneska myslela a jsem ráda, že jste to všichni zvládli.....teď už bude líp, však oni tě určitě tvoji chlapi smutnit nenechají …
A my dáváme večer většinou 240 vody a 8 odměrek 8) 8) 8)
Záleží, jestli měl Adam před tím něco „k večeři“, dneska jo-o a tak dostal jen 180vody a 6 odměrek :wink: :wink: :wink:

Marůdci, ať jsou brzy zdraví, posíláme :huban: :huban: :huban: na uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.4.09 21:55

Tak už si tu popíjím kafíčko a zkusím dočítat, ale asi to bude makačka 8O

Terko , dobře, že už jsi doma, snad bude brzo dobře. Já taky většinou dávám UM 210 vody + 7 nebo někdy i 240 + 8 (někdy zbyde, někdy by Benda vypil i víc :lol: )

Dnes jsem Bendovi objednala nějaký oblečení (bodyčka, pyžamka) a taky papučky, i když jsem je nechtěla :oops: , ale asi nebudou špatný a Bendovi se v nich snad nebude potit noha jako v capáčkách. Objednala jsem takový s malýma dírama vepředu po stranách, tak snad budou dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
27.4.09 22:03

ahoojtee

TERKO..si zlatusik., ze si sa nam ozvala a dala hned vediet… perfektne sa drzis a chpalis u sikuliaci… a parada,ako PAja zvladol UM..sikovny po maminkeee..

VERU..krasne fotky..DOmca je nadherny ..najlepsi je so zahradnym hadom..hoho.
a torta sa ti fakt vydarila..sikulaaaa..

SIMI..chatka bude v krasnom prostredi..to fakt ako z rozpravky.. :D a nadherne rodinee fotky.. :D

ZEBRUSKO..zakazana susenka je vzdy ta najlepsia mnamka… :wink: :lol:

MIKULENKO..jeejda..no tak bez vysetrenia povedat taky ortiel..des…

SIMI..ta clona je uuzasnaa..a ze na vsetky kocarky..hned idem asi objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.4.09 22:19

Tak většinu jsem dočetla, ale je toho fakt moc 8O

Všechny fotky máte krásný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
27.4.09 22:22

Tak po vikendu u tchanu jsem zde!
U nas nic noveho, Kubik byl kupodivu ted hodny, tak nevim, co se deje :lol: :lol: Ze by klid pred bouri?

Teri , moc me to mrzi a uplne me zamrazilo v zadech! Drz se, holka!
A paja je chlapak, jak se popral s UM. Kubik mi ho rezolutne odmita, uz jsem vyzkousela dve znacky a nevypije ani dva loky…
Vsechny fotecky jsou nadherne, snad bude trocha casu a taky neco vlozim.
Veru , krasnej dort a malej je uplne rozkosnej :D
Simi , supr oslava! Skoda, ze ta druha dopadla, tak jak dopadla…
Evelino , vydrz,uz jsi skoro ve finisi :wink:
Mik , krasne fotecky a pridavam se k holkam, jsi kocka!
Lucy , babice, uz jsem si rikala, ze se neobjevis! A pozemek s tak pestrou faunou! - uzasny! A trojklanny nerv- snad to bude neco jinyho, tuhle diagnozu bych ti opravdu neprala…

Uz nevim, co dal a spoustu toho jsem uz zapomnela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
27.4.09 22:27

Jo zapomněla jsem dodat, ta dávka UM (210 vody a 7 odměrek) je ranní, děti to mají jako snídani. Pak už během dne UM nedávám. Večer mají kaši a té snědí asi 240 ml, dělám z 200 ml vody. :wink:

Zulocku, díky za pochvalu chajdičky :lol: je to uprostřed zalesněného svahu v údolí u řeky, k řece (Sázava) to máme asi 20 metrů a je to totální romantika :D bez vody a zatím i bez elektřiny, ale tu si tam snad budeme moct zavést. Jsou to takové polní podmínky, ale já to tam miluju, strávila jsem tam veliký kus dětství :D máma tam se mnou „utíkala“ před tchyní :wink: tak jsme tam trávily většinu léta :lol:

Zebři, gratuluju k úspěšným nákupům! :wink: :D

Krásnou dobrou noc všem! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.4.09 23:03

Ahojky maminy,

Terko , je mi moc líto, že to takhle dopadlo. Držím palečky ať to příště vyjde líp. Já taky takhle přišla o první miminko, tak vím jak je to hrozně smutný. Ale máš doma Páju tak to snad brzy přebolí. (A já hned za půl roku čekala další mimi - Marečka).

Simi , škoda pokažených oslav :( Hlavně ale že jste si udělali předtím sami pěknou oslavu.

Veru , krásný fotky. A Domi není sám, co je takový střízlík. Klárka má taky jen něco málo přes osm kilo…
Taky jsem si o víkendu vyslechla jaká jsem krkavčí matka, že jí nedám ani pořádně najíst :roll: O víkendu dorazila Jardova máma s babičkou a hned spustily jak je Klárinka hubená … A že když jsme byli týden předtím u nich na babiččiných oslavách, že se nemohly koukat jak jí tam krmím jen suchou bramborou. Ale to že předtím zdlábla talíř nudlové polívky asi neviděly. A že miluje vařené brambory už fakt nemělo cenu jim vykládat.
A ani nemá cenu komentovat, že se v podstatě nedotkli našeho „dětského“ dortu. Jsem si dovolila odmítnout nabídku na upečení jejich klasického dortu a raději udělala takový, který bude moct i Klárka. Dělala jsem ten z jablíček a pudinku s banánama a jogurtem a myslím, že se povedl. Klárce moc chutnal a Jarda mi ho taky pochválil.
Tak jsem si taky trošku postěžovala…

Jo, a my máme na kočárek slunečník a je to celkem fajn, jen v tomhle větrném počasí funguje spíš jako plachta na plachetnici :lol:

A přidám taky pár foteček z našich oslav:

http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_2696.jpg

na velikonoce u našich s bráškou a sestřenicí
http://img3.rajce.idnes.cz/…S6301267.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
27.4.09 23:10

Ernat , kráááásný fotky, závidím vlasatici!!! 8O :D Dort náhodou vypadá úžasně, a správně, nedej se! Já se taky nedávám :wink: tchán i tchyně v poslední době párkrát poznamenali, co všechno viděli jíst ještě mladší děti a včera už jsem se neudržela (po pokažené oslavě) a řekla jsem pěkně od plic svůj názor :wink: tak myslím, že snad bude chvíli klid. Ostatně sami mi pak řekli, jak děti vypadají zdravě a spokojeně, jak krásně jedí, a že si to každá matka musí určovat sama tak, aby měla sama dobrý pocit. A to přesně děláme, ne?! :wink: :D

Jo a tchyně nám volala, že osobně zavolala švagrový 8O a řekla jí, že tak daleko jako včera snad zacházet nemusíme atd. atp., prý ve vší slušnosti, ale jasně. Prý se dokonce sejdou samy (poprvé v životě) a „popovídají si o všem“. To jsem teda koukala, a tchyně u mě teda fest stoupla v ceně! 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí