Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
29.4.09 14:06

Evi, takze s jsi s poharkem spokojena, jo? Docela pocitam s tim, ze to ze zacatku bude potrebovat trochu trpelivosti, ale snad si zvyknu. A jeste mi poslali jako vzorek eko-vlozky, tak si ted budu pripadat uplne eko pokrocila i v dolnich partiich :lol:

A Stepan jinak taky nepotrebuje mluvit, krome toho svyho blekotani. Rozumime mu jen „mama“, „tata“, „baba“ a pak zkousi neco jako „dedede“ Ale opica mala uz rozumi dost vecem :lol:

Simi, to je super, ze Te to bavi. Ja bych se pak taky chtela venovat doma necemu, co me bude bavit a nebudu se do toho muset nutit :wink:

Jinak ja mela akutniho cisare. Neotvirala jsem se a Stepan uz mistama ztracel pulz. Nepomohl ani epidural, ani oxytocin a kdovi co jeste do me pichali. A pry byl na me asi i velikej, tak nevim, jak by to dopadlo, kdyby mel jit prirozene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
29.4.09 14:08

Simi, já měla plánovanýho, sice byl chlapec dobře natočenej (narozdíl od sestry), ale stejně jsem se tomu nevyhnula (mám těžkou krátkozrakost, tak kvůli sítnici). Takže dvě děti, dva císaře, dvě jizvy :)
(a víte proč císařskej řez? Jsem někdy nedávno slyšela v rádiu, že nějakej římskej císař- jméno po mně nechtějte :) - vydal nařízení, že se má z těla zemřelé matky vyjmout plod… :roll: , trochu se to posunulo, což je teda dobře!)

Jo, ještě mě napadlo- Veru , kde se Domča narodil? Jestli jsme se náhodou nepotkaly :), když jsou chlapci v jeden den (J je ráno ve 3/4 na 8 - v Podolí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
29.4.09 14:30

Ahojte!
Dopo bylo celkem narocne, hlavne casove vsechno zvladnout - aqua, vyzvednout doma rychle Kubika a zase rychly presun ke gyndr. Vse vzvladnuto, dokonce jsme i nakoupili a ted se u nas spi. A potom vyrazime s kamaradkou a jeji holcickou do kavarnicky. Uzs e tesim.

Zkusim sem vlozit novou fotecku Kubika, vcera jsem na tom trosku pracovala, tak se snad zadari. Kdyby ne, tak sorry predem.
Tak upraveno a vymazano, konstatuji,ze jsem na to leva… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
29.4.09 14:36

Ahoj holky, tak mám minutku
SIMI: to je super, že ti Silvinka ukázala kde máš nos a tak, Péťa nic nového. Ono to přijde, ale je to nádhera, když se dětičky pozorujou.

MAHUL:teda ty stíháš věcí, stihneš si taky apoň trochu odpočinout??

EVELIN: teda to mi nějak uniklo tvůj porod, no hlavně, že to dobře dopadlo.

TYNKO: ať je t dobrý, horečko pryč pryč pryč :wink:

MIKUL: ty máš šikovnou holčičku, normálně už pokecáte :wink: :wink: , na to se taky těším

Štěpánkovi všechno nejlepšíííííííííí :srdce: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
29.4.09 14:37

Tak posledni pokus, pak to vzdavam…
http://img3.rajce.idnes.cz/…P1010016.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
29.4.09 14:38

No konecne se zadarilo! Jeste ale budu pilovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.4.09 14:59

Ahoj holky,

u nás se pořád horečkuje :roll: :( :( Zatím se to drží stále okolo 39-ky … chjooo … a to už proběhl i zábal…
A úplně mě fascinuje, jak i přes horečku dokážou být dítka živá, aktiviní…sice neřádil až tak aktivně jako obvykle, ale i tak 8O :lol: :lol:

Mahul : Ty toho stíháš 8) 8) :) A hlavně odpočivej :wink: :wink: :wink:

Evi : S tím „hajlováním“ jsi mě taky rozesmála :lol: :lol: :lol:

Jdu odložit A. do postýlky, ráno se mi samo probudil a dopoledne spal jen 30 min. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
29.4.09 15:54

Týnko, tak jestli je jinak celkem ok, tak by to fakt mohla být ta 6. nemoc, údajně to tak bývá. Já u Emy nemám srovnání, sice ji měla a vím, že byla celkem v pohodě, ale ona celkově horečkuje bez problémů (ťukťuk!), tak nevím. Každopádně držím palce!

Mahu, Kubík je krásnej! A vlasatec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.4.09 17:08

Ahoj holky,

tak my v půl druhý vylezli ven,za chvíli slejvák,ale během nákupu zas přestalo,tak jsme nakonec byli venku dvě hodiny :wink:

Jinak Vítek dneska spal jen půl hodiny,od půl jedenácté 8O Máte to někdo taky tak,že spí málo?Přitom teď dva dni spal 2×…no má to všelijaký.Už to vypadalo,že bude spát jen 1×,ale chtělo by to aspoň hoďku..Takže v šest kaše,koupačka a spát. :wink:

Mahul Kubík je fešák,na toho holky poletěj :D

Holky to jste dobrý s tím pohárkem,já na tyhle „novoty“ asi nejsem :roll: :wink:

Evi heilování dobrý,Jonáš je šikulka :lol:

Zuločku s tou zeleninou,my jí právě moc nejíme,kvůli Jiřulkovi jí do jídla nedávám.Ale máme jí rádi,tak na tom musím zapracovat,dneska byla v těstovinách skrytá(nastrouhaná)cuketa a mrkev a jak mu šmakovalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
29.4.09 18:17

Ahoj holky,
dneska mám nějak všeho dost :roll: dolehla na mě fyzická i psychická únava, do toho mi Silvinka poprvé v životě odmítla oběd, to jsem už fakt vybuchla :evil: :oops: Nakonec jsem jí dala ochucený jogurtík od Hami, a to otvírala pusinku jak rybička :? Ale je fakt, že původně měla polívku od Hippu, před časem jsem ji dávala Ondrovi a taky ji vyblil :? Takže ty zbývající dvě můžu rovnou vyhodit :evil: Jo a na cvičení mi pak Silví spadla z 1 schodu, Verča je mi svědkem :( malá se snažila lézt dolů, ale nějak to nevybrala :? Takže 1. pád máme za sebou…

Ještě že tento den končí večeří s kámoškou :D

Mahul , jak sis užila kavárničku? :D A probíhají už přípravy na příchod druhého mimi??? :D Je sice ještě spousta času, ale určitě už uvažujete, co bude potřeba doma změnit a tak…

Týnko , fakt to vypadá na 6. nemoc, zvlášť když je relativně čilý, tj. nevypadá to, že by ho něco bolelo… tak uvidíš, jestli se osype, to by byla tutovka. Moc držím palce, hlavně noc ať je klidná :roll:

Evelín , ufff 8O tos teda měla náročné!!!!!! Musím se podívat do seznámku, jak byl Štěpánek vlastně velký… Ještě že všechno dopadlo dobře!!!!!!

Evi, já jsem taky silně krátkozraká, nosím čočky… Ale byla jsem v těhu u oční a ona říkala, že nebýt to dvojčata, mohla bych rodit i přirozeně… tak nevím :?: A uvažovala jsi někdy o laserové operaci? Známí si to všichni (asi 4 lidi) pochvalujou… Jo a dvě jizvy?! Já myslela, že aspoň v kůži to vedou v místě té první jizvy 8O No ale je fakt, že jizva po císaři je jak nic, nitková a ještě za pár měsíců vybledne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
29.4.09 19:07

Ahoj holky tady se zase psaloooo 8O
My rano (v 10)vyrazily s mIk do vedlejsiho mesta na prochajdu s motorkou.Potrebovala jsem ji koupit nove sponky,bo jsme meli 2 a ani jednu nemuzu najit :roll: jsou to takove spesl na tech par miminkovskych chlupu co tam Mik ma :lol: krasne ji drzi a netahaji.
Pak jsme koupili tatkovi a pracovnikum kafe a svacu ,stavili se pohladit koniky a jeli dom spat.Ja jeste skocila do obchodu naproti jak Mik usnula protoze jsme vcera sice byli nakupovat a utratili dost :roll: ale privezli jsme nevim co, bo neni z ceho varit
Vlastne vim JANUS- :D privezli jsme bodycka a kloboucek a ponozky a pyzamka na leto a td pro Mik :roll: jako vzdy(ale tentokrat i tricka pro maminku :wink: na ty kratky co mam,kdy mi vyleza pupik kdyz zvednu ruce uz se nejak necitim 8) )

TYNKO- snad to bude 6nemoc,u nas teda probihala dost hrozne,male takhle zle jeste nebylo,byla uplne polomrtva,jen se chovala cely 4 dny co horeckovala,ale co jsem cetla je to vyjimka,vetsina deti je uplne ok jen teplotkuji.

SIMI- nekdy se to na cloveka sesype co :( Padu jeste bude :wink: me to ale taky vzdycky vydesi,ted uz mame zabrany,ale ty pred tim se Mik naucila davat na stranu a asi 2 krat, po dlouhem tichu jsem ji objevila na 5-7schode 8O :roll: a z toho se mi udelalo uplne na zvraceni-co kdyby spadla :cry:
A pro me je prave uplne prirozene a jsem zvedava na vsechny nove dovednosti co umi ostatni deti.Silvinka je sikulka,je to krasa kdyz zacinaji vnimat svet kolem sebe co :P
Ja mela normal porod,s epiduralem a asi celkem lehky,druhy den jsem uz hlasala ze jdu klido rodit znovu :lol: ale mala mela 2,5kila,byl to prcinek :wink:

EVELINKO- vy jste taky takhle dojimaci jo,my si obcas poustime vsechny videa,zvlast ty z porodnice,nebo fotky a slzime u toho :oops:

EVI- to je zajimavy s tim cisarem 8O hajlovani taky sranda :lol: Ondra Mik uci hrozny kraviny,jako jak dela cernoch-to si brnka prstama o rty a cinan-roztahuje si oci :roll: kamaradi tady mu rikaji ze tady je to nebezpecny,ze by z toho mohl mit problem az to jednou Mik udela pred lidma :roll: tak snad to holka zapomene,nezse nauci anglicky :?

MAHUL- fotka je nadherna,maly ma krasny kukadla a kudrlinky :srdce: Ja fotky upravuju na Imageshack a rovnou vkladam pri psani,je to lehky,kdyz budes chtit,dam podrobne info :wink:

ADEL- Mik se mi taky nekdy takhle vzbudi,casto ji zase u prsa uspim,ale kdyz ne jde odpo jeste jednou,ale pravda pak chodi v 21hodin chrnet,ja se bojim ze kdyby sla v 6 bude vstavat v 5-a to ja nerada :oops: 8)

Ty jo s poharkem cucim,parkrat jsem o tom cetla,ale vubec si to neumim predstavit.Jinak taky pouzivam na prani i nadobi Eco prostredky,i na vytirani vlastne a na umyvani a mazani decura tez 8)
Nekdo tu psal ze si s malou pokecam-to sice jo,ale taky uz musim byt opatrna,protoze me obcas ujede nejake to slovicko a ona hned opakuje..
Obcas si sama sobe reknu ze sem blbec a kdyz mi neco spadne nebo tak mam zlozvyk rikat kur.a :oops: hruza ja vim,a clovek tyhle slova asi rika tak nejak vyrazneji a mIk hned vykrikuje-kuva,kuva :roll: takze me jeste holka prevychova :oops: -no uz je asi na case…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.4.09 19:12

http://img01.ecards.cz/…a_4761_A.jpg /> VŠE neeeeeeeeeeej Štepááánku!!! Dneska ma narozeniny i náš děda!!!
SLadkou pusu od Sanelíny!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
29.4.09 19:18

VSECHNO NEJLEPSI STEPANKOVI,DOBRY DORTIK A POSLUSNE RODICE :wink: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.4.09 19:24

Ahoj holky,

Adámek chrní, doufám, že bude klidná noc, i když o tom pochybuju, šel s pát s Nurofenem a 38.8 …

Moc děkuju za utišení :oops: :wink: :wink: , jste zlaté :) :) :)

Mikul: K těm dovednostem 8) 8) :lol: Jsem zapomněla včera dodat, že Adámek se umí česat i okolí a má u toho děsnou prču :lol: :lol: :lol: A pak teda pořád rozšiřuju svůj slovník, máš pravdu, je to vážně úžasné sledovat, jak objevuje svět a učí se :D :D :D
My taky máme zábrany na schodech (z Ikea), jenže pokud se pořádně nedocvaknou, tak si je Adam otevře sám..a pak je jednou zapomněl zavřít Radek a pak zase mamka :roll: :roll: :? , u nás těch rizik je :oops: :oops: :oops: , ale naštěstí má zafixováno, že po schodech leze (i když to teda zkouší sám po nožičkách za zábradlí…) a tak se šiboval na schody jak rak, uf uf uffff…
A vy plánuje zůstat v Kanadě už napořád?

Simi: Určitě bude Silvinka v pořádku, beruška malá :wink: :wink: :wink: Pádů ještě bude, jj, mluvím z vlastních zkušeností :oops: :oops: :wink: Adam naposled nevybral v kuchyni zatáčku-šrám na čelíčku- a den před tím zas upadl na dlaždičkách u kamarádky a zase šrám, takže tam měl dva :roll: :roll: :wink:

Jdu zdolat pidi kupičku prádla (žehlení) a zkouknu u toho na AXN Hvězdnou bránu :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.4.09 19:27

Tak jsme dorazili z parku. Stepan si uz pekne potapal a jak videl psa nebo nejaky jiny vhodny cil, tak se vydal proste jeho smerem a me nejak nevnimal :roll: :lol:

Simi, tak si uzij veceri :wink: Mne je vzdycky spatne, kdyz Stepan do neceho narazi hlavou :roll: Ale bude toho ted cim dal vic, nejvic se desim toho, az zacne lezt na zidle a tak podobne :roll:
Jinak Stepan mel 3,65 kg, takze docela standard, ale moje telo by asi potrebovala nejake mensi mimi :wink: Segra ted mela taky dost problem pri porodu, taky se neotvirala, ale ji pomohl epi a mala mela jen tri kg. Takze to mozna mame v rodine :(

Tynko, jejda, at horecka brzo ustoupi a je to „jen“ sesta nemoc :wink:

Mikul, jj radi vzpominame, jak byl malinkej, co vsechno delal a nedelal a jak je to ted s nim lepsi a lepsi :lol:

Evi, Ty mas fakt dve jizvy? 8O Ja jsem taky myslela, ze se reze do stejneho mista :?: A treti planujete nebo dve ditka staci? :wink:

Mikul, takze jste taky eko domacnost, jo? :lol: Ja to pred Stepanem nejak neprozivala, ale pak jsem se zacala zajimat o latkovy plinky, ktery nam nakonec nevyhovovaly a tak jsem presla aspon na eko jednorazovky a ted postupne menim za eko prostredky :wink:

Mahul, Kubik je proste uzasnej, fakt krasne vyraznej typ 8) A je Ti podobnej :wink: Jo a co kocarek? Ukazovala Ti kamaradka ten pro sourozence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí