Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
1.5.09 21:01

Holky, posílám pár fotek z pondělní party u ségry v Rynolticích :) :) :)

Babička hlídá dva rošťáky:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9391.jpg

Kluci na pískovišti:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9403.jpg

Adámek detailně pozoruje písek:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9408.jpg

Krmení divoké zvěře :lol: :lol: :lol: :
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9412.jpg /> http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9413.jpg /> http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_9414.jpg

No, a více na Rajčeti :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
1.5.09 22:03

Týnko - super fotky, šmírovala jsem i na rajčeti :wink:

U nás bude asi „veselá“ noc, Adýs má kňourací, vrtěcí, probouzení, atd. večer :roll: :roll: .

Všem dobrou noc a hlavně klidnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.5.09 22:15

Ahojte

Čumím na hříšný tanec, vždycky jsem ten film hrozně prožívala, taková romantika :oops: :) No jo, škoda že taková zamilovanost netrvá věčně :oops: :roll:
Zítra jedem do Brna, jen tak po obchodech, chci koupit hafinám protibleší obojky, už mě neba pořád jezdit na veterinu pro ty olejíčky do kožichu :roll: , minule si je navzájem sežraly, tak je musíme nějak pořádně uvázat :? :roll:

Benda dnes kakal jen asi 5×, tak se to možná lepší, ale stejně zítra koupím Hylak, i když doktorka říkala, že to není nutný. Dám mu třeba jen poloviční dávku, třeba to pomůže

Kajdulo , škoda, že to zrušili :?

Simi , já jsem to taky řešila, jak v noci uvidím na Bendu a jak jsem se tak bála, tak jsem nějakou dobu normálně spala s brýlema :oops: :roll: Ujetý co? :oops: :lol:
A gratuluju kamarádkám, to jsou super zprávy :potlesk:

Adel , já jsem právě pořád nosila čočky, takže si na brýle musím zvyknout :roll:

Mikulenko , my jsme v Lešné byli jednou, ale s Bendou to bude lepší :D a taky se jedu kochat papouškama, svoje jsem dala pryč a chybí mi :cry:

Januš , my to kašlání a kýchání máme celej rok :roll: , ale většinou manžovi zabere na noc Zodac, ale včera měl 2 a nic :? Má alergii na prach a jak jsme přímo u silnice a máme teď otevřený okna, tak se tu práší pěkně :twisted:

Týnko , taky máme křivou ofinku :oops: :lol: , ale zase je to lepší než kdyby jim to lezlo do očí, ne? :lol:
A fotky super, krásná zahrada :) A na té poslední Tobiášek dobře otevírá pusinku, ten musel mít teda hlad :lol:

Dnes jsme se byli podívat u kamošky, jak opravují domeček a byli jsme se dívat opodál na koně - Benda je viděl poprvé a úplně zářil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
2.5.09 04:18

TYNKO- super fotky :P :! vy mate se segrou takhle deti podobne stare?to je super :wink: to by se mi libylo.Jestli me nechas nacumovat na rajce,budu rada…nemas tu nikde odkaz ze..?
Ja dnes ve vane taky strihala ofinu,pak sla rovnou do pelisku,takze vysledek s poradne suchou hlavou uvidim az rano 8) 8O

My dnes byli v parku ktery je od naseho domu 10minut pesky,koupili jsme si rovnou volny vstup na cely rok a budem tam kazdy den :lol: je tam i plaz u jezera na koupani…hodim vam par fotek :wink:

""http://img14.imageshack.us/img14/3926/1007914.jpg:http://img14.imageshack.us/…/1007914.jpg

""http://img14.imageshack.us/img14/9840/1007925.jpg:http://img14.imageshack.us/…/1007925.jpg

""http://img18.imageshack.us/img18/3134/1007857o.jpg:http://img18.imageshack.us/…1007857o.jpg

""http://img18.imageshack.us/img18/2206/1007896.jpg:http://img18.imageshack.us/…/1007896.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.5.09 08:48

Dobré ránko,

Miku ten park krásnej a budete se tam i koupat,když bude teplo?

Zebruš mě už teda Hříšný tanec nebaví,už jsem stará,já mám radši Pretty Woman :D

Týnko super fotky,ty židličky jsou dobrý a kluci mají krásný pískoviště :)

Janus my se chystáme udělat sezení na balkoně asi 4 roky.. :roll: V podstatě stačí jen koupit stůl a židle..Tak ať si to brzy užíváte! :wink:

Pěknou sobotu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.5.09 10:05

Ahoj, krásnou sobotu :) :) :)

Holky, díky, vždycky to potěší :oops: :) :wink:

Mikul: U jezera to máte krásný, to se vám to bude v létě rochnit 8) :) :) My tady máme poblíž vodní nádrž Kristýna (moje jmenovkyně :lol: :lol: :lol: ), sice tam chodí koupat s dětma, ale jelikož je to to nádrž z bývalých dolů, tak je poměrně dost hluboká a voda studenější…a pak tu máme ještě Hamr (na jazeře) a to je zase vodní nádrž z uranových dolů :lol: :lol: :lol: , ale to je v rámci možností mělké a voda je teplejší…jen se trošku bojím tam pustit Adama :oops: :wink: :wink:
Jj, ségra má klučíka mladšího přesně o dva měsíce :) :) :) původně jsme měli termíny cca od sebe 6 týdnů, ale já jsem rodila o deset dní dřív než byl datum termínu a ségra zase přenášela :wink: :wink: :wink:

A odkaz na Rajče určitě zašlu- SZ- a i Kajdul, ať můžete šmírovat :wink: :wink: :wink:
Veru dělala seznámek s Rajčátky a spol., tak vám to určo zašle, až se vrátí z Moravy 8) :wink: :wink:

No a já jsem s Adamem vzůru dneska už od pěti…ale vzbudila jsem se už před půl pátou, resp. mě vzbudil zlý sen :evil: :evil: :roll: Normálně se mi zdálo: Šla jsem vysypat před dům do popelnice odpad, byl už večer…někdo kolem mě prošel a nejednou mě začal ze zadu škrnit, tak jsem ho kopla do oněm míst…a utíkala jsem domů, jenže on za mnou…no, a než jsem stačila rozespalému Radkovi říct a to mi vůůbec nešlo!, tak byl už v domě…si pamatuju, že jsem popadla spícího Adama z postýlky a ukryla se s ním…a pak jsem se s hrůzou probudila :roll: :roll: :? A pak jsem se bála jít i doma na záchod :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.5.09 10:07

A k tý naší slavný ofince: Zastřihla jsem to vážně moc (takže zoubky by mi nevadily…),ale Adam vypadá spíš jak Eman :roll: :roll: :lol: Ho zkusím vyfotit, aby jste se taky pobavily :lol: :lol: :lol: A musím napsat kamarádce-kadeřnici, kdy má čas, aby Aďáska ostříhala, a pak se to snad částečně ztratí… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
2.5.09 11:26

Ahoj holky,
tak výlet do Průhonic byl fajn, i když tam byla spousta lidí… ale pak jsme si našli cestičky, kde jsme byli sami, takže nakonec pohoda. Akorát malá začala docela nepříjemně kašlat, a večer odmítla kaši, já jsem do ní v dobré víře pak nacpala většinu porce lžičkou (aby neměla v noci hlad) - a pak to letělo všechno ven, a ještě i banány od svačiny 8O :( Pak se asi za půl hodiny ještě poblila v postýlce, už míň, a už skoro usínala… tak to mě pěkně vyděsilo - co kdyby se poblinkala ze spaní a vdechla to?! 8O Takže jsem celou noc hlídkovala, pravidelně jsem se budila a kontrolovala ji. Naštěstí OK, spala celou noc a teď sice občas zakašle, ale je veselá a jako vždycky. Ufff… 8O :? Myslím, že blila kvůli zahlenění. :roll:

Ty jo, tak vy už stříháte, jo? U nás to zatím fakt není potřeba, ty tři chlupy… :lol:

Týnko , jeee, moc Klárku pozdravuj! Moc vám to sluší, při tom „tandemovém krmení“… to je skoro, jako byste měly dvojčata :wink: :lol:
(Vysvětlení pro Miku : Klárka je moje kolegyně z Apetitu - náhoda, co? :lol: )

Miku , kráááásný to tam máte!!! :D Fotky hlídat zkusím :wink: a Bettynky poslat můžu, člověk si vždycky říká, že se mu ty časáky můžou ještě hodit, ale stejně je pak už nikdy neotevře :wink: Na sponečky se ještě podívám a dám kdyžtak vědět SZ.

Jo a další dobrá zpráva: kámoška, co si od nás před časem brala ten kyblík na koupání, v noci porodila Honzíka, 3,6 kg a 50 cm, takže ideál :D Přenášela čtyři dny a měla asi šest týdnů šílené poslíčky, tak je asi dost ráda, že to má za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.5.09 15:06

Ahoj babulky,

jen Vas letmo vzdycky doctu a nestiham moc psat :( Finisuju s praci a v pondlei odevzdavam. Jesteze mam doma manzela, protoze technicke upravy v pocitaci jsou pro me nadlidske vykony :roll: Jinak Stepan je od ctvrtka u babicky, abych mela trochu klid, ale dneska uz pro nej manzel jede. Jooo a byli jsme ve ctvrtek v docela luxusni restauraci, palka to byla poradna, ale zazitek taky :D Tak aspon neco, kdyz nemuzu ven a tvrdnu doma :wink:

Tynko, takze Adamek uz je ok? A fotky jsou moc pekny, ta chalupa vypada na uzasnou romantiku :D A kluci jsou roztomili…

Mikul, vy musite platit za vstup do parku??? To bude asi dobre udrzovany, ze?

Kajdulo, pokud chces tak se mrkni i do brnenske diskuse, mivame srazy prckama bud v kavarnach nebo v parcich :wink:

Jo a v neblizsi dobe vyzkousim kalisek :lol: Poprve od porodu jsem to dostala normalne po asi 33 dnech. Takze kojeni bylo zrejme brzdou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.5.09 15:07

se koukam, ze Stepan porad slavi :oops: :roll: :lol: hmmm, nekdy se vrhnu na vymenu metriku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
2.5.09 16:08

Ahoj holky,
snidam,mIk si prohlizi casaky-Maminka a spol :lol: a u toho si dava chleba do pusy :wink:
TYNKO- diky za Rajce jak bude chvilka hned to prozkoumam :wink:
Se segrou to teda mate vazne super :D
U nas rano ofina docela dobry je to teda kratsi nez jsem myslela,jak to clovek striha mokry a ono to potom uschne,tak je to o dost kratsi :roll:
To byl teda sen 8O ja takhle bulela ze spani cele tehu :roll: normalne jsem vzlykala 8O hruuuuza :!

Holky do parku urcite budem chodit i na koupacku,vstup se plati vsude.Tady se neda jit jen tak do lesa-vsechno nekomu patri :? a hlidaji si to,taky je to uplne zarostle…
Ale vsude je dost takovych parku,vetsinou u jezer,techje tu spousta,ale vsude se plati…
Dnes mame v planu si tam jit opect burty(neco jako burty :roll: )je tam spousta placu na stanovani,kempovani,nebo jen udelani ohne…

Vcera jsem zapomela napsat ze Mik mela nejvetsi drzkopad :roll: stala u lehatka-uz v nem nelezi-ale vzdycky u nej stoji,ja ji ho nekdy zapnu aona s nim kyve…No zrejme do nej zkousela vlezt-nedavno se ji to povedlo-ale nejak se to prevratilo a letela i s lehatkem-na dlazbe :roll: rev hroooznej,ale nikde nic nema,tak snad dobry..
A taky se naucila jezdit na odrazedle,zatim ji to jde spis dozadu,ale i dopredu se trochu posune :D

SIMI- to teda musela byt hruza,snad uz to bude dobre,chudinka mala :! Mik jeste nikdy takhle nezvracela :?
Dik za vysvetleni s Klarkou-super nahoda :lol:
Ja se mrknu kdy jsem tam co posilala(do Betynky) a na jake tema :D

EVELINO- at jde finisovani hladce :wink: A v jake jste byli restauraci?-jestli jsi tedy z Prahy,tam to trochu znam.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
2.5.09 16:47

Ahoj holky,
tak já mám za sebou „jarní úklid“ - po nevímjak dlouhé době jsem umyla okna a uklidila celý byt - i když pár restů tu ještě je, ale na ty už nemám energii. Toma jsem poslala s Adýsem ven, když je tak krásně, a jsou už pryč tři hodiny 8O . Taky bych nejraději šla ven, jenže když přes týden chodí Tom domů pozdě a tak bych to jindy než o víkendu neudělala :? .
Zítra dopoledne jedeme vybírat golfáč, nemáte někdo náhodou Jané Energy? Zatím můj favorit, ale uvidíme v reálu, třeba to dopadne úplně jinak :roll: . A zítra odpoledne snad konečně vyrazíme všichni společně ven :wink: .
Mikul - super fotečky, v tom parku to vypadá bezvadně, hlavně jezero s koupáním :wink:
Simi - chudák Silvinka, tak snad už to bude dobré. A fajn, že jste si výlet užili. :wink:
Týnko - Adam by taky potřeboval ostříhat, ale nějak pořád nemůžu sebrat odvahu :roll: . Asi budu muset najít nějakou dětskou kadeřnici :roll: .
Všem přeju hezký den a užívejte si sluníčka :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
2.5.09 18:35

ahoojte

kukam, ze tu as teda vyletuje vo velkom

RYNTYNTYNKA..rkasne fokty..teda je to ako raj pre deti..taky dvor, kdes a mozu jasit :)

Mik..prekrasny park..ale etda blbe,,,ze sa poriadne neda anai do elsa a svade vstupnee.. 8O :(

EVELINKO..uz len par dnii…drz sa nam

a ja sa znovu chystam na strihanie ofinky..uz 3krat..no..striham mu to do obluka a jasne…ze sa to nedariii..ja len envim.ako ho oistriham postupne..ked uz bude mat dlhe haaroo.nechcem aby to mal ako uces na serbel :roll:

ozaj a kupila som tu clonu…od emitex..co sedi na vsetko..no tak na moj kocik moc etda ne:,–(nee..musela som to prizicherkovat a este prisponkovat..vyzera to tak nijako..ale funguje :pankac:

SIMI..dufam, ze uz bude SIlvinke dobre :(
a paraaada. ze budete mat v okoli tolko deticiek.nadheraaa :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.5.09 19:22

Ahoj holky,

tak my byli celé odpoledne ve Stromovce a bylo to super.Na chvilku jsme taky vytáhli deku,Vítek si dal sváču,my sušenky a pak jsme ještě stihli v Tróje vyhlašování vítězů parkurového skakání,tak Jiřulka koukal na koně :wink: Zítra se chystáme poprvé všichni do bazénu,tak jsem zvědavá :)

Zuločku tak hlavně,že clona funguje :D

Janus držím palce s výběrem golfek :wink:

Miku a jak j to mají v Kanadě s mateřskou?Jsou doma třeba 3-4 roky jako u nás?
Ještěže držkopád dopadl dobře :roll: Vítek se poslední dobou pořád o něco tříská do hlavy,vždycky ho chytne nějakej amok,a jak je vzteklej,tak spadne dozadu a bouchne se třeba o zeď nebo tak :roll:

Evelín tak to už nějak doklepeš :D Týjo a drahá restaurace?Já bych tam asi nevlezla :roll: :oops: :wink:

Simi tak to jste měli blbou noc,ale hlavně,že je Silvinka už v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
2.5.09 19:36

JANUS- to jsi sikulka,ja to nacala vcera,ale pak Mik spala sotva 45minut a uz jsem do nedodelala :evil:

ZULOK- to je skoda ze clona nejde pripnout tam je to na nejake sponky-nebo skripce,nebo jak by jsi to nazvala :D ..?

ADEL- Stromovka zni krasne a na parkur bych se taky mrkla :wink:
S materskou vubec,maji pul roku-od statu jen symbolicky,neco zamestnavatel,zalezi kolik vydelavali…Ale stoji to fakt za prd :! Jinak davaji brzy miminka hlidat a do day-care-jesle,skolky.Ty jsou ale taky hodne drahe..
Ja tady nedostavam nic,ale beru doma normalne rodicak,chodi mi k tchyni na ucet,i porodne jsem dostala,protoze tam mam trvale bydliste a mala tez a ma i cesky rodny list-(i kanadsky-ten dostala automaticky,o cesky jsme museli zadat)
Me se kazdy pta kdy uz pujdu pracovat :roll: 8) kdyz jim rikam ze u nas jsou mamky doma i 3 roky tak nechapou,nejvic je pobavi vzdycky porodne :lol: to mi mylsim ani neveri,ze za porod ditete dostaneme od statu penize :lol:
Tak obcas me nadzvedne kdyz si nekdo jen ztezuje doma jak dostava hrozne malo-vim ze i vic by se za prcka dalo utratit,to je jasne,ale zkratka ve spouste jinych zemich nedostanou ani to :nevim:

Jinak ofcu jsem strihala tak ze Mik sedela ve vane,ja ji dala nejakou pro ni cennou vec :lol: (u nas strihatko na jeji nehty :roll: )ona si to zkoumala a ja hrebinkem podebirala vlasy odspodu a jela az na konec a co mi zbylo ustrihla,fakt jen pidikousicky-a takhle asi 100krat :lol: samozrejme stejne hlavu zvedala a koukala na nuzky,takze ze 100pokusu jsem strihla-a fakt usrihla-asi 8krat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí