Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
2.5.09 20:02

Ahoj,

tak celá KO sedám k PC a to ještě půjdu žehlit :roll: :roll: :? Ségra tady byla přes dvě hodiny, pak jsem šla dělat na zahradu…Adámek mi pomáhal sázet kytky do truhlíků a byl celý od hlíny :lol: :lol: :lol: , ke konci ho to už samo nebavilo, začal se dožadovat pozornosti, řvát na všechny zahrady a to už bylo něco pro moje nervy :oops: :oops: :wink:

Mikul: Taky jsem se tě chtěla zeptat, jak to máš s mateřskou a tak :wink: :wink: :wink: Takže Kanaďanky jsou doma jen toho půl roku po porodu? Tý jo, to je dost málo, si to ani neumím představit dát půlroční dítko do jeslí na celý den 8O 8O :? No, já budu dávat dvouleťáka…tož jsem taky zvědavá …
A to má Mikul dobrý, že má oba dva rodný listy :P :) :) Čecho-kanaďanka 8) 8) :wink:

Zulok: To je škoda, že clona až tolik nepasuje na XAčko :roll: :roll: :roll: Alespoň že částečně splní účel :wink: :wink: :wink: A dokonce Emitex…já mám vyhlídnutou jednu od paní na MMB, chci ji totiž na golfky…
Jj, a na chalupě to mají fajnové, taky bych si uměla představit tam trávit víkendy a navíc oni to mají i více-méňe předělaný na delší pobyty, teda krom zimy, jelikož mají jen jedny pořádný kamna ve světnici a v celým baráku zima :roll: :lol: :lol:

Jani: Jané Energy má Zebruš … Já mám od ABC Desing Giro a jsem taky spokojená :) :) :) A jsi šikovná, že jsi toho tolik zmákla 8) 8) :wink:

Simčo: Pozdravovala jsem a mám taky pozdravovat :wink: :wink: :wink:
Večerní blinkání nezávidím, nám se to taky už párkrát stalo a pak jsem chodila skoro nonstop pozorovat Adámka, co kdyby…

Já jsem stříhala ofinku taky ve vaně, učesela jsem si ji mokrou a vzala nůžky a myslela, že střihnu jen ty konečky a ono to nějak nevyšlo… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
2.5.09 20:25

Ahoj holky,
díky za podporu… bohužel dneska se to opakovalo :( kaši zase nechtěla, tak jsem do ní formou hry dostala poloviční dávku (120 ml, možná ani to ne), musela jsem lžičkou, smála se… ale po uložení do postýlky najednou hrozný řev, a komplet poblitá… byla v tom ještě i mrkev od oběda! 8O Ten snědla celý, i když občas zastávkovala. Má teď vůbec nechutenství, a dřív bývala úžasný jedlík… připisujeme to tomu nastydnutí, ale má jen rýmu a trochu kašle, teplota žádná… a průjem taky nemá, takže že by chytla tu Járovu střevní chřipku, to nevypadá. Navíc je přes den úplně pohodová, hraje si, směje se, je zvídavá - všechno jako vždycky. Tak fakt nevím :( Pokud se to nezlepší, radši zajdeme po víkendu k dr. Jinak přes den ale neblije, jen vždycky večer po kaši… fakt nechápu…

Mikul , no jo, to jsou drsnější podmínky, o dost… ale aspoň je snad běžnější pracovat na poloviční úvazek, ne? U nás je to ve většině oborů fakt těžký, dostat poloviční… :?

Týnko , děkuju :D No jo, žehlení mě dneska čeká taky :roll:

Adél, bezva, že jste si to užili :D Pohodička na dece, a ještě koně, paráda :D

Janus , já měla dneska taky uklízecí :wink: Jára byl s dětma venku 2,5 hodiny, tak jsem uklízela a pak trochu pracovala. Jen ať si chlapi o víkendu dětí taky trošku užijou, no ne? :wink: :lol:

Evelín , jeee, večeře, taky bych si dala říct :wink: A co v té restauraci vaří, českou kuchyni, nebo nějaké zahraniční specialitky? A držím palce, studentko! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.5.09 20:46

Ahoj holky

Dnes bylo zase pěkně, byli jsme v Brně projít se na brněnské přehradě a krmili jsme labutě. Zítra jedem ke kamošům, učit se omítat a na grilování :)

Mikulenko , ten park vypadá krásně, a to je zajímavý s tím placením za parky, podle mě to není zase tak špatný, alspoň se o ně dobře starají, ne? A s tou mateřskou to je blbý, v Anglii je to myslím nějak podobně :?

Týnko , sen teda hroznej :roll:

Simi , snad bude Silvinka v pořádku, to by mě taky pěkně vyděsilo 8O . A zkusila jsi dát večer něco jinýho než kaši? Třeba rohlík? Já to tak občas dělám…Třeba po něm blinkat nebude :(

Evelín , ať to zvládneš :wink:

Januš , s Jané Energy jsem spokojená, jsou krásně lehký :)

Zuločku , to je blbý, když univerzální clona nesedí :evil:

Adel , užijte si bazén :wink:

Já jsem stříhala ofinku na sucho, prostě jsem to chytla a ustřihla - taky to tak vypadá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.5.09 20:52

Mikulenko , máme v Kanadě rodinu (manžovu tetu), tak jsem se jen ze zvědavosti dívala, jestli třeba nejste blízko a jestli je to Rockwood Winnipeg? Tak oni bydlí dost blízko - Plymouth, Winnipeg :)
Ale já je teda osobně neznám, jen si píšeme přes Facebook a posílali mi nějaké oblečení po klukách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.5.09 20:54

Ahoj ahoj,
zdravim z Otrokovic.

Jojo, az dorazime zpet domu, poslu vam MIK a KAJDUL ty odkazy na nase Rajcata..

Jinak ja v noci taky zvracela a rano prujem, super, kde jsem co zase volizla…fakt nevim!

SIMI Domca vcera nedojedl kasi, dnes nechtel obed a snedl ho az za pul hodky, vecer nechal pul kase. Tak bud neco taky chyt nebo to jsou konecne zuby :P pac se vecer pekne prokadil vsude..
Tak dej vedet co u vas..

Uzivejte vikend, snad vas chlapi vcera polibili, hihi..
Krasne fotky!

Tak papa,musim vratit mobil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.5.09 21:30

Simi: Je dost možný, jak Silvi za celý den stečou hlenu do žaludku, tak jí to neudělá dobře… zkuste dát něco jiného, třeba ten rohlík - mlíčko pomáhá zehlenění! , ale to určo víš :oops: :wink: :wink:
Ať máte klidnou noc :wink: :wink: :wink:

Jinak já taky musím po víkendu k dr., jsem tak šikovně přetahovala Adámkovi pindíka, až jsem mu to tam trošk natrhla :oops: :roll: :( No, ségra má od nefrologa přímo doporučený na toto Opthalmo-framykoin, který naštěstí mám doma z očních potíží, takže mu ho tam na noc dám…ale nějaké lepšíní se teda nekoná… :? :? :?

Veru: Ať jseš brzy fit, střevní viroza fuj-fuj-fuj…a že by zoooubyyyy? 8) 8) 8)

Zebruš : Ať se zítra přiučíte a užijte si grilováníčko :wink: :wink: :wink:

Teda nevím, jestli jsem se zmiňovala…Adam už měl normoš kravské mlíčko, koupila jsem mu tučné-čerstvé, převařila pár minutek a udělala mu puding od Alnatury-glutaman frei…a mooooc šmakovalo :) :) :)
Na kojeni.net píšou, že od roka můžou dokonce i zakysaný nápoje a kravský mlíčko tučné, ale zatím jen na převaření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
2.5.09 21:33

Hm, Verčo , tak se mi zdá, že to děti (a ty) chytily ve středu na cvičení! Protože u malé to začalo taky včera :( a cvičit byla ona (Ondra je zdravotně úplně v pohodě). Mně bylo navíc celý čtvrtek, až do večera šoufl, fakt mizerně od žaludku a hrozně se mi motala hlava… až jsem si říkala, jestli se nás z relax. víkendu nevrátilo víc… :oops: :lol: :lol: ale nemělo by :wink: Byla jsem pak ale večer cvičit a to mi udělalo dobře (o tom 1 panáku hruškovice coby léku nemluvím :wink: :lol: ). Tak ať je líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
2.5.09 21:38

Týnko , díky moc! Já jsem si právě ted říkala, proč blije jen večer? A taky si myslím, jak se celý den hýbe atd., že má pak ten hleník všude :( a bříško to pak už „neustojí“… Rohlík by jen ožužlala, ale můžu zkusit buď ovocnou přesnídávku, anebo piškoty, ty miluje :wink: Jinak když si pak lehne, tak po usnutí nejdřív chudák „chrochtá“, ale za hodinku už dýchá volně a tichounce… takže asi jak leží, tak se jí to uklidní… Chuděra moje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.5.09 21:42

Simi, to je divny, ze to ma dva dny po sobe? Snad je to jen z toho nachlazeni a bude brzo zase bastit!
Jinak v te restauraci vari spis mezinarodni kuchyni. Jsou to takove mensi porce, ale krasne naservirovane a opravdu dobre. A kdyz nam chystlai vino, tak k tomu potreboval asi tri sklenice nez to nalil do tech nasich, aby ta vune a chut skutecne vyznela :D Jsem si tam teda misty pripadal trochu nesva, ale zase bylo fajn se nechat hyckat a obskakovat 8)

Veru, tak snad budes brzy ok! A Domcovi preju, at uz to teda je ten zub! :D

Mikul, ja jsem z Brna, takze chodime vestinou jen do brnenskych restauraci :D
A s tou rodickovskou jsme si to tak myslela, ze tam toho matky moc nedostanou. Ja si na moji rodicovskou fakt neztezuju, protoze vim, jak to vypada jinde a my jsme v ramci EU opravdu vyjimka zejmena v poctu let. A je super, ze delas, co uznas za vhodne a muzes byt s malou doma. Mne by to teda prislo docela lito, kdybych po pul roce musela dat maleho na cely dny nekomu na hlidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.5.09 22:52

Evelín: Taky by se mi líbilo být takhle hýčkaná 8) 8) 8) , ale tobě to každopádně přeju :wink: :wink: :wink: My jsme taky před Adámkem chodili poměrně často do restaurací, pizzošek a spol. … jj, teďka máme jiné mezery, kam rvát penízky, ale říkám si, že až budem mít na zimu postavíno, tak dejme tomu za xlet až to zařídíme už budeme mít čas :lol: :lol: :lol:

Simi: A už jsi zkoušela rohlík s něčím…Adam samotný sní, ale namazený ho miluje :wink: :wink: :wink:

Jdu si ještě přečíst pár německých slovíček a pak spinkat :) :) :) Dobrou noc :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
2.5.09 23:00

Týnko - tak jsem po delší době koukala na tvůj seznámek :wink: a jenom doplňuju míry Adýse v roce - váha 10,1 kg a 78 cm. :wink:

Veru - taky přeju, ať je to u Domči zoubek :wink: . A tobě ať už je dobře.

Já jdu už pomalu chrnět, tak všem dobrou noc a hezké sny - ty speciálně pro Týnku :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
3.5.09 05:06

Ahoj tak jsme byli v parku od 15hodin do 8vecer :D bylo to super,jak jsme vylezli z baraku prestalo prset a pak uz bylo krasne.
Opekali jsme klobasky a prochazkovali-a krmili kaceny samozrejme 8)
Ja porad pisu park,jsou to chranene krajine oblasti,takze obrovsky les s cestami,jezery,stezkami-jsou mista kde je vic lidi,jako plaz a kampoviste a potom spousty stezek kde neni ani noha.
Oni totiz Kanadani vetsinou prijedou autem az k ohnisti a tam drepi cely den :roll:

Holky to zvraceni porad a prujmy :( nejak se nam to tu prenasi pres diskuzi bo co :evil: At je vsem brzy dobre a Silvinka to ma jen z hleniku!Mik se mi taky takhle jednou poblila ve vane-ne moc ale same hleny,bylo to pri ryme…

EVELINKO- takovy nobl restaurace je fajn nekdy navstivit,my jednu dobu chodili porad-ale neplatili 8) mame v CR dost bohatych kamaradu-zaroven to byli nasi chlebodarci,protoze to byli majitele koniku ktere jsme trenovali a tak jsme cas od casu museli jit nekam ty jejich milacky rozebrat 8)

TYNKO- snad bude pindik ok-ja jsem rada ze se me tohle jeste netyka :oops: :roll:

ZEBRUS- my jsme v Ontariu,takze uplne jinde,jsme kousek od Toronta :wink:

SIMI- chudatko Silvinka,snad uz to bude dobre!
Jinak k tem pol. uvazkum,tady je dost moznosti v fast-foodech,je jich tu mraky a tam hodne delaji holky od deti,ale i mladi lidi,tady vubec decka uz kolem 15delaji ruzne brigady a pres prazdniny dost makaji..

co Terka… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
3.5.09 05:17

Zitra budeme cely den pryc,tatka ma zavody vyjmecne pres den tak jedeme s nim :wink:

""http://img13.imageshack.us/img13/3236/1007997.jpg:http://img13.imageshack.us/…/1007997.jpg

""http://img13.imageshack.us/img13/6043/1007976.jpg:http://img13.imageshack.us/…/1007976.jpg

""http://img13.imageshack.us/img13/535/1007961.jpg:http://img13.imageshack.us/…/1007961.jpg

""http://img13.imageshack.us/img13/4136/1007943w.jpg:http://img13.imageshack.us/…1007943w.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
3.5.09 12:55

Ahoj holky,
u nás to vypadá pořád bledě :( noc sice dobrá, děti spaly až do rána, ale mně se zase spustila rýma :roll: a dráždilo mě to ke kašli, takže jsem byla každou chvíli vzhůru… No a teď dopoledne oba odmítli jogurt, tak jsem do nich „nacpala“ aspoň dohromady 1 lahev mléka, to si dali vcelku rádi. Teď už 2 hodiny spěj, já si zdřímla taky, tak snad to bude lepší. Zdá se mi, že malá má trochu průjem :roll: ach jo… a mně je špatně od žaludku, jako ve čtvrtek. Aspoň že Jára je fit, ten to tu teď drží :wink:

Miku , krááásný fotky, hlavně ta na stromě :D Fakt romantika!

Teri , jak je??? Moc na tebe myslím…

Veru , a co u vás?!

Jinak teda doufám, že příští prodloužený víkend bude lepší… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
3.5.09 13:00

Jo někdo se ptal na Prevenar… možná jsme tu jediní, ale moje děti očkované nejsou. Dáme je naočkovat až po 2 letech, to už stačí jen 1 dávka, aby byly naočkované před nástupem do školky. A uvažujeme spíš o Pneumo 23, to pokrývá výrazně širší spektrum kmenů přítomných hlavně v našich podmínkách, jenže se nedává před 2. rokem. Ale uvidíme, třeba bude do té doby ještě něco lepšího :wink:

Vím, že se to tu před časem už naťuklo, ale jaká další očkování plánujete? My uvažujeme o encefalitidě, ale teď jsem zase slyšela, že do 6-7 let to příliš zatěžuje dětský imunitní systém… Ale to se očkuje stejně až zase v zimě, takže máme dost času na rozmyšlenou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí