Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
5.5.09 13:49

Tomáškovi všechno nejlepšíííí k narozeninám :-) :-) :srdce:

No a počasí hnus hnus hnus,ale musíme aspoň na chvilku ven :roll: :wink:

Veru nějaký hračky si sbalí do batůžku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
5.5.09 15:10

Tomáškovi mooooc gratulujeme k 1. narozeninám a posíláme dvojpusu! :D

Lucy , a víš co, tak udělej z nevýhody (manžel doma) výhodu, a přijeď za náma na srazík!!!! No ne?! :wink: :D To by bylo super!!!!!!!! :D

Veru , ne ne ne, my to fakt museli chytit na cvíču 8O Jára měl předtím úplně jiný příznaky, a tuhle nemoc jsme chytly jen my se Silvinkou, Ondra to nemá!!! Resp. začalo mu to o několik dní později a ve slabší formě… Jinak já zítra na cvíčo nejdu, jednak 13.30 je na nás brzy, jednak si netroufám, když dětem teď bylo blbě (a mně taky :roll: ), takže víš co, já to nebudu rušit, a vy se nemusíte hlásit - prostě tam půjdete místo nás, ne? :wink:

Holky, díky za info ohledně režimu, moje děti usínají kolem 20h. (v postýlce jsou v 19.30, někdy i dřív), donedávna spaly do cca 6.30, ale výskaly si tam atd., takže, jak pěkně píše Evelín, „celkově se vstávalo“ až v 7.30, to dostali mlíko a šli z postýlky. Do té doby měl Jára „ranní směnu“ a občas podal dudlík atd. Jenže teď se Ondra budí už cca v 5.30, a to je fakt soda :roll: takže zkusíme dát mlíčko hned, jestli třeba ještě nezabere… Dneska dostali mlíčko v 6.30, zklidnili se, v 7.30 znovu usnuli a spali… do 10 h. 8O 8O 8O Takže totálně jinej režim… no uvidíme, jak to bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
5.5.09 16:53

Ahoj, holky!
Jsem si vzpomněla, co jsem ještě onehdy chtěla a zapomněla :)

A na začátek trojitá gratulace :)

Tomíkovi k narozkám!!! Hurá, už to má chlapík taky za sebou, tak hodně štěstí do dalších bojů :)

Gratuluju dvojčecím marůdkům k zotavení a vítám do lkubu vstávajících za kuropění, nebo ještě před ním? :roll: Nám Jonáš po mlíku už neusne, měla jsem ty snahy ho „ukojit“, ale hlasitě je bojkotuje, on má vůbec to spaní na nic a ty stavy „mezi“ jsou nejhorší, takže se po nějaký době řvaní prostě probere a je to dobrý, ale musíme vstávat. O víkendu jsme neměli kam odejít od spícího zbytku rodiny, tak jsem prostě před 6:45 vyrazila s dítětem na břiše na romantickou procházku :twisted:

Taky gratuluju Evelíně!!! Jsi fakt dobrá, o tom se mi nemůže ani zdát, něco ještě vytvořit hlavou, no, ono u mě to ani těma rukama nejde :twisted: A neboj, brzy bude hotovo komplet :wink:

A doufám, že se Mikulence daří trochu líp než včera, nebylo to nic moc, jak jsem pochopila.. Ať je to brzy za vámi!

Veru, snad to fakt přejde, že to je jen doznívání něčeho akutního, co měl… Je to blbý, že tahle civilizace založená na kravským mlíku (teda snad nejen na něm, ještě doufám na nějakých dalších hodnotách :) ), nevím, jestli víš, prý se i do rohlíků přidává syrovátka- psala mi kdysi, když jsem to řešila, na AE klubu Pet14. Jonáš ještě mliko nedostal, tak jsem mu upekla takový bobíky jen z hladký mouky a droždí, už má druhou dávku a jedou mu ;) Ale on to má všechno jen jako prevenci, neb měl takovou dost divokou kůži jako mimi, možná už s tím moc šaškuju, ale na to mlíko se už taky chystáme, brzo fakt ;)

Jo, a s tou jizvou- já tu Eminu rozhodně nemám jako nitku, spíš jako provaz, dělají se mi keloidy…, no, a ten druhej řez vedli víceméně stejně, ale ne v té jizvě, spíš hned vedle, místy přes. Tu mám ale hezkou :), ani nevím proč- brala jsem tenkrát homeo (kterým pořád nevím, jestli můžu věřit :roll: :D ) a mazala šípkovým olejem, který je prý na jizvy dobrý, a jizva prostě vypadá normálně :-)

Asi ještě do srazu napíšu, ale už teď můžu říct, že vám ho docela závidím… Jo, Katy, kdybysme my šli, tak beru taky Emu s sebou, no, ale řešit to nemusím :evil: Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
5.5.09 17:36

Ahoj holky,
pisete jak dasi :D
SIMI- jsem rada ze uz je u vas dobre :wink:
EVEL- sikulka :D ted uz „jenom“ statnice a mas to 8) :wink:
VERU- to si teda oddychla ze nemuzu na srazik,protoze koukat na neumyta okna by me zabilo :lol: (ja je jenom lestim tak pul metru od zeme kde mi to potape Mik,zbyetk pocka na-nekdy :lol: )
KAJDUL- krasny fotky a ty jsi kocka :lol: taky se te ptaj jestli je to dite fakt tvoje :D me to nekdy nechtej verit a ty na to taky nevypadas :wink:

Tak a ted uz asi obecne bo uz nevim nic… 8O
U nas teplota pokracuje,na noc jsem dala Panadol,protoze zabal nepomahal,v noci teda dobry,rano 39,1(pred odectem-tady neodecitaji)takze kolem tech 38,6 ,takze zase zabal,ale nepomaha :( takze znovu Panadol,ted bude poledne a chrni,ale myslim ze ji to zase vyskoci..
Obcas zakasle,dost stekave,ale jen kdyz spi..tak nevim,ona ma teplotu i ke kazde ryme(dobre ze tak ,moje telo se vubec nebrani ja neteplotuju nikdy.. :evil: )
Tak pockam a kdyby to zitra pokracovalo asi pujdem k DR :evil: to se mi ale tady vubec nechce :cry:

Rezim u nas je po 21hodine spat,kolem 1 kojo,a kolem 6rano k nam a ukojim ji minimalne do8 a dyl 8) ted 3 dny do 9 :pankac: ,ale ona je treba 30minut vzhuru v tech 6 povida si,vali se po nas,pak si odhrne „CECI“rekne „MAMA DA CECI“ :lol: a ucuca se ke spanku..bez koja by asi takhle nespala…

Jeste o tom kravskem mliku,ja jednou cetla kousek diskuze maminek s alergickymi detmi a to mliko je skoro ve vsem 8O v uplne neuveritelnych vecech-hruza 8O
Taky jsem nedavno nekde cetla ze neni az tak dobry ty deti bez kravskyho mlika drzet ze je potom vetsi pravdepodobnost intolerance..no vim ze me to zaujalo,ale poradne jsem to neprelouskala,zkusim pohledat.
U nas jeste teda taky neprobehlo,ale ji bily jogurt a cottage syr-a maslo..

TOMASKOVI PREJEME VSE NEJ K PRVNIMU ROCKU A AT HO DOMA POSLOUCHAJI :wink: :-) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.5.09 19:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.5.09 19:23

Ahoj holkýýý ukecenýýý,

my jsme dnes sice doma, ale nějak PC nestíhám. Dopolko úklid a do města, odpolko doma+venku a táák :) :) :)

Evelín: Šikulkaaa a státnice určitě dáš, všechyn držíem pěstičky pro štěstí!!!

Kajdul: Krásný fotky a přidávám se k holkám, ty jsi ale hubeňour 8) 8) 8) Jj…tichá závist :wink: :wink: :wink:

Veru: Určo pošli…sice si myslím, že to už to jednou mám v SZ, ale jistota je jistota :wink: :wink: :wink: Já si musím najít, jak k tobě dostanu pražským MHD ze Strossmajerova náměstí z Letné 8O :) :)

Mikul : Jůůůj…teda horečka je nepříjemná…ať jste brzy zdraví!!!!

Kajdul: Já se budu vracet na svoje původní pracoviště ale jen na částečný úvazek, tzn. tak 4-5 dvanáctek do měsíce. Normálně se mě už i lidi v práci ptali, kdy se vrátím, tak to teda nevím, jak to mysleli 8O :lol: :lol:

Simi: U nás se usíná mezi 18.30-19.00, jak kdy to výjde… a vstávání je taky jak kdy, záleží, kdy se probudí na UM…pokud je to do 4, tak znova usne a spí tak cca do šesti…nj, jenže když se probudí na UM kolem páté, tak už teda znova neusne, takže vstávačka budíček, mááámooo :? :evil: :? , ale hraju chvilku mrtvýho brouka, pak si ho vezmu k sobě do pelechu, když tam začne pobrekávat a definitivní vstávání je až tak necelou hodinu po probuzení :wink: :wink: :wink:

A mě zbylo na večer ještě hodně domácích prací :roll: :roll: :evil: , se snad ani dneska nedostanu k učení…a včera taky nebylo techtlemechtle s učením, jelikož jsem šla na cvíčo, které nebylo a pak jsme nějak strávili večer s Radkem :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.5.09 19:25

A TOMÁŠKOVI PŘEJEME VŠE NEJLEPŠÍ K PRVNÍM NAROZENINKÁM!!!! :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.5.09 19:28

Evelín: Krásné fotky a jak ti to se Štěpánkem sluší :D 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.5.09 19:34

Týnko tak koukám,že jste na tom se spaním podobně jako my,ale naštěstí Vítek se poslední dobou budí AŽ v těch šest :roll:

Evelín krásné fotky :)

Mikul držím palce,ať se to zlepší a nemusíte k dr. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.5.09 19:35

Holky, dekuju za podoru, docela me to ted bodne, prootoze me sebevedomi na tom neni zrovna nejlepe :?

Mikul, at je nemoc brzy za vama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.5.09 19:52

Adél: Jedinou útěchou mi je při ranním vstávání, že alespoň bude spát dvakrát denně :) :? :wink: To je dobře, že se spinkání Vítko upravilo, jelikož u vást o bylo s ranním vstáváním vážně drsné :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.5.09 19:54

Evelin , Stepanek je porad takovej nuninek, ale koukam, ze nejak zesvetlal, ze byl tmavsi (vlasy myslim :wink: )?

Tynko , mas 3 moznosti, jak se k nam dostat, neni to vubec daleko, max 25 minut. Vzdycky ale musis prestoupit.
Bud ze Strossmayeraku pojedes tramvaji na Palmovku (tram c.1) a tam prestoupis na tramvaj nahoru na Zizkov, muzes c.10 nebo c.19, vystoupis zastavka Biskupcova (dale dle mapky).
Nebo tramvaji c.14 na Namesti republiky a tam prestoupis na bus c.133 a pojedes na zastavku Cerninova (a dale dle mapky :wink: ).
A nebo pojedes tramvaji c.26 na Nakladove nadrazi Zizkov a tam prestoupis na tram c.9 a pojedes na zastavku Biskupcova.
Doporucuju prvni trasu → na Palmovku a pak nahoru, casovy rozdil neni velky, ale jezdi tam nejmene lidi a je to asi nejpohodlnejsi :wink:

Mikul a proc se ti tam nechce k Dr, ze jsou neprijemni nebo je to drahy nebo jak? Snad bude Mikeile lepe :?

Teda, ja musim dodelat Domcovi to album/fotoknizku co jsem mu delala a vuubec se mi nechce do trideni fotek :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.5.09 20:26

Veru tys to teda Týnce vymyslela 8O :D

Týnko Vítek už právě spí jen jednou,po obědě.V pohodě ho uspím doma.Ale i když bych ho třeba uspala dopoledne doma a nešli bychom ven,tak odpol v kočáru už by mi neusnul :roll: Dneska spal hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
5.5.09 20:42

Tomáškovi přejeme vše nej nej k narozeninám, hodně zdravíčka, štěstíčka.. :-) zrovna si vychutnávám vínečko, tak Tomíkovi připíjim na zdraví :D

Veru: díky za info mampku a popis cesty, poveze nás manža, tak snad nezabloudíme :D

Mikul: at jste brzy fit

Evelín: taky držíme s Pájou palce, určitě to zvládneš

Simi: u nás se usíná kolem půl 8 a vstává jak kdy, někdy kolem 7, někdy o hodku dýl a pak ještě spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
5.5.09 20:49

JSEM TU!
Pres vikend jsme byli u rodicu na Vysocine, ti byli pryc a my si blahove mysleli, ze si uzijeme volna, usporadame nejake vylety. Ale ouha. Jsme nastvani a jeste utahani, muj bracha nas zamestnal oba - ja varila pro sedm chlapu a Jirka pomahal pokladat strechu… Ani nas nepoprosil, ani nepodekoval. je to pro nej automatika, tak jsem mu vysvetlila, ze pro nas ne a ze to pro nej timto zpusobem delam naposeldy. Snad pochopil.
Porad resi ty svoje vztahy, nekdy me z neho picne :twisted:
A ted me bylo dva dny tak blbe, ze jsem pc ani nezapla. Blokla se mi krcni pater a radeji nemluvit…
Kubik navic z patka na sobotu opakovane zvracel (poprve v zivote, ani jako mimi si neublinknul), ale nastesti to byla jen jedina noc a rano uz bylo dobre.
Uz vas nestacim docist, protoze jdu do postele. Jen se pochlubim, ze tzv velky UZ ve 20.t.g je v pohode, dneska jsem ho uspesne zvladla. Jen je mi to tu blbe psat kvuli Terce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí