Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
u nás je konečně líííííp!
Včera byla krize, obě děti zvýšená teplota (ale max. 37,6 C u Silvinky), na jídlo už jsem rezignovala, dávám jim to, co přijmou v pohodě (tj. Silví ovoce, Ondra mlíčko a kaše), mně bylo včera taky pěkně blbě… no těhu můžu, hurá, vyloučit, protože jsem to včera ještě ke všemu dostala - po krásných 24 dnech
takže příští čt. si jdu pro HA, a bude!
Včera jsme navíc večer šli na Deep Purple, koupila jsem J. lístky k svátku, a on, že beze mě nepůjde
ale bylo to až od osmi, tak jsem (se smíšenými pocity
) odcházela těsně před uložením dětí - máma s přítelem jim pak dali radši na noc nurofen, no a spalo se celou noc - a ráno zdravý děti bez teploty
a mně je taky o moc líp, slááááva! ![]()
Holky, nějak se nám posouvá režim, tak se chci zeptat:
1. v kolik vám děti večer usínají a v kolik se ráno budí?
2. kdy dostávají ráno mlíčko, a spí po něm ještě?
Ten náš Ondrušák se začal budit už v 5.30
tak mu asi začnu dávat mlíko v postýlce, aby pak ještě, doufám, chrněl… ![]()
Veru , to jsou věci, s tím mlíkem
A prosím tě, nemytý okna? Jak myslíš, že vypadají naše?!
A tipuju, že fakt budeme mít úúúúplně jiný starosti než ti šmírovat okna
Jeee, a Domča odstaven, jo? Zcela?! Co to? ![]()
Teri, krááásný fotky
Jak ti je, už lepší?!
Miku , koukám, že máš vše nastudováno
to je dobře! Já to taky s očkováním asi nebudu přehánět… A dobře, že hlídáš termíny, fakt by nebylo OK dávat vakcínu v dřívějším věku, než pro jaký je určena!!! ![]()
Ahoj holky,
vcera jsem odevzdala bakalarku!
Jeden stres je za mnou a ted uz se ale docela bojim toho, ze statnicuju za tri tydny a casu na uceni moc neni ![]()
Simi, super, ze uz je lip
A koncert taky dobry ![]()
Jinak Stepan bud spi zhruba do pul osme a pak si jeste treba pul hodiny sam hraje nebo se vzbudi kolem pate, seste, dostane mliko v postylce a spi se dal. Dneska jsem pro neho sla o pul devate a on si tam hezky hral a povidal ![]()
Terko, snad uz to ted bude jen dobre
Ale mit dve operace, protze mi tu prvni udelali spatne, tak budu asi dost nastvana ![]()
Veru, vy mate teda alergii na kde co
![]()
U nas je uz zase hezky, tak vyrazime nekam ven ![]()
Ahojky
Eveli - tak jeste statnice a už mas klid
, blahopreji k odevzdani bakalarky
Simi - tak hlavne ze se deti uzdravili a ty taky, preji at mate na dlouhou dobu klid od nemoci a bacilu
Jinak na tvoje dotazy: Maty chodi spat kolem devate, tda v devet už spí a budí se ted v sest
, ale v postylce ho necham do pul sedme a delam mrtvýho brouka
, vstanu az uz opravdu hodne mrci ![]()
A kojim kolem ctvrt na sest a to usne do sesti
Takze tak je to u nás.
Ať žije mateřská DOVOLENÁ
Miku - brzy se uzdravte
Terko - to je ale krasavec, super fotečky
Týnko - ty jjako nastupujes už ted v letě?
![]()
Zebruš - a od koho to piskoviste mate? Jak jsem hledala tak od LČR to vyslo nejlevnej a nechteli jsme to plastový, to by bylo hned rozbitý, tohle snad nejakej ten rok vydrží ![]()
Ahoj holky,
chystala jsem se,že půjdem ven i dopol,ale nakonec jsme doma a vyrazíme až po obědě ![]()
Simi Vítek usíná kolem sedmé a budí se v šest
Předtím kolem čtvrté,páté a to ho nakojím.Takže celkem bída.Ještě se vzbudí v noci,ale to už ho kojím jen někdy a beru si ho k sobě do postele. ![]()
To je dobře,že už je vám líp! ![]()
Kajdul koukám,že u vás taky nic moc s tím spaním
![]()
Jojo výraz mateřská dovolená je zábavnej,mám vyloženě dojem,že celé dny odpočívám ![]()
Evelín státnice zvládneš levou zadní,to je jasný
![]()
Veru my teda asi nepřijedeme,když nemáte umytý okna
No tak jo,ale vidím to až tak kolem půl třetí ![]()
Jo možná by nebylo špatný mít na tebe telefon,kdyby byly nějaké technické problémy nebo tak?
Týnko takže v létě se vrhneš do pracovního procesu? ![]()
Ahoj holky
![]()
Tak to teda nemám šanci dočíst
tolik píšete. Mě teď usnul Péťa a jdu rychle žehlit a zašít manželovi monterky z chaty
, nevim co s nima dělá, páč je to samá díra, ještě že do práce chodí normálně do kanceláře, by přišel s holým zadkem snad (jakože roztržený monterky na zadku)
KAJDULO: krásný fotky i když mini, ale i tak já nejsem schopná dodat ani to
, musím se polepšit. Jsem ráda, že nejsem sama, kdo má nespavce. ![]()
TERI: pochopila jsem, že tě hnali 2× na revizi
hlavně, že je to za tebou a že jsi v pořádku (fyzicky). A fotky nááádhera, už fakt musím nějakou tu naší dodat.
EVELIN:teeeda bakalařka odevzdaná a na státnice držím palce, budeš to mít hotovo. ![]()
VERU: to jsem byla já, komu se to śpíš hodí dopolko, al epokusím se domluvit s manželem, aby pohlídal Radimka, ten by ti to tam tutově zbořil
. Nebo berete některá druhomaminko svou starší ratolest??? že bych ho tedy vzala s sebou a mohli by si hrát????
Jinak Veru pojedu tou 136 a mohla bys mi napsat prosííím ještě jednou jméno zastávky, nebo tvou přesnou adresu???
Nejsem si jistá, jetli ji mám. Dám vědět jestli dorazím odpolko nebo to dopolko a to bych ti pomohla připravit třeba něco… Péťa bude asi stejně chrnět v kočárku chvilku.
TYNKO: držím palce do pracovního procesu, ať se vše zvládne na 1*
SIMI: to je dobře, že už je dětičkám lépe, my jsme si prošli tenhle fujtajbl celá rodina a kupodivu MANŽEL to snášel nejhůř (to je překvapení že??
) No a koncert, vy si užíváte
a to je dobře, jen tak dál, spokojení rodiče mají spokojené děti.
1. Péťa usíná mezi 19:15 - 20:00 jak kdy, budí se kolem 6 - 6:30
2.mlíčko dostává ve 22:00, pak 01:00, pak 4:30 - 5:00 - časy jsou na minutu, mohli bychom si podle něj řídit hodinky ![]()
MIKU: přejem brzké uzdravení ![]()
TYNKO: ještě máme za sebou dnes roční kontrolu: Váha:9820gr, 75cm
a jen tak pro zajímavost Péťa má obvod hlavičky 46cm a Radimek měl v roce obvod hlavičky 49,5cm!!!! Vypadal jak E.T., teď už je to srovnaný, ale než mu dorostlo tělo, tak na nás lidi koukali jak máme divný dítě (naštěstí byl docela úměrně velikej, takže vypadal v roce na dva a půl) ![]()
Holky musím jít něco udělat
![]()
Moc se těším na srazík
![]()
Katy já určitě beru Jiřulku
,tak kdyby měl kámoše,nebylo by to špatný,ale je možný,že si nepadnou do oka,znáš to ![]()
Míry pěkný
Jo a my taky pojedem 136,ze Šimůnkovy ![]()
Kajdul krásné fotky a ty jsi teda pěkná hubenda ![]()
Ahoj holky,
tak jsme zpet od Dr., na:,–(ila Domcovi dietu uplne bez UM, uvidime, jestli to nebyly jen nejake strevni problemy a jestli ne, tak holt na:,–(ime specialni UM, jestli jo, tak muzeme pokracovat Bebou HA
Chudak Domca, cucel, kdyz mu vytirali tyckou ten zadecek
![]()
Simi , to vis, uz me nebavi drzet bezmlecnou dietu
(na konci kvetna je Prague Food Festival, nejlepsiii akce
Loni jsme tam byli a je to super, mnaaaam) a taky kdyz chceme to druhe mimi, tak uz jsem nechtela kojit… Jinak bych kojila dal, to da rozum
Ale stejne ted musim rano kojit, kdyz Domca nesmi to UM ![]()
No tak to je fajn, ze uz Vam je lip, jste nas urcite nakazily na cviceni vy
Jdete ve stredu (zitra)??? Nam odpadlo to plavani, tak se tam pokusime vecpat, i kdyz nejsme napsani. Jo a dluzim ti tech 80 Kc prece ![]()
Mik , jsem se tu smala, jak jsi psala „a rano kojim nejvic, to se uplne prechlastava“
Snad vam horecka klesla!!
Kajdulo , super fotky! Me se nejvic libi ta klecici s medvedem na zadech, nebo co to je
![]()
Adel, Katy , klido vezmete obe deti, to je jasny, ale nemam pro ne zadne hracky
Aby se tam chudaci nenudili
![]()
Holky , poslu Vam vsem e-mail s mou adresou a telefonem, jo? Jeste jednou, pro jistotu… Myslim normal e-mail, ne SZ, to bych musela posilat vsem zvlast ![]()
Ahojdy,
hele buchty, běžte si o tom vašem srázku žvanit někam jinam!
Nééé v poho, to je jen bledá závist, včera jsem si tak doma posteskla a manža hned co by kdyby a klidně ať teda jedu vlakem
, já která je schopná zabloudit i ve svém rodném městě a do hromadných dopravních prostředků lezu až v případě největší nouze! ![]()
No nic, snad se to povede příště!
Jééé to už je zas poledne pryč a já se dneska ještě ani neviděla s plotnou!
Jů a Týnko ty už teda mažeš v létě do továrny? No popravdě, já bych to teď taky potřebovala jako sůl, ale na mě jsou tak někde zvědavý! ![]()
No jo tak já jdu něco postavit na sporák a třeba se dnes ještě vrátím
![]()
Hoj!
Tak jsme byli venku a nastesti Stepan vydrzel az domu nespat. Ted spi na terase, tak mam chvili klid ![]()
Jeste k tomu spani: Usina v osm a celkove teda vstavame kolem osme, pul devate
Pro me je to ted ale fakt zachrana, protoze ted chodime spat kolem jedne, pul druhe, takze kdybych mela vstavat v sest, tak jsme po tydnu odrovnana
A vubec ted nezavidim segre to vstavani v noci po trech hodinach
I kdyz, nektera rocni ditka na tom nejsou o moc lepe, jak tak koukam
Holky, jste hrdinky!!!!
Kajdule, a Ty jsi teda hubenour
A fotky pekny ![]()
Jsem zvedava, jestli Verca pak bude chtit poradat jeste nejake sraziky
Tolik deti a matek
Ale jinak si to hezky uzijte
Mne teda taky odradily ty neumyty okna
![]()
Lucyyyyyyyyyyyyyy , Tomaskovi vse nejlepsii, nase posledni kvetnove dubnatko
Domca posila velkou pusu!!!!
No tak doraz, faaakt!! To by bylo super! Od hlavniho i Masarykova nadrazi ti k nam jede primo tramvaj c. 9 a z Florence primo bus c. 133, takze bys to mela lehky
![]()
No a jak to tedy mate doma, manzel uz nasel praci nebo hleda? Na tom severu je to naprd, to vidim u segry a kamosu ![]()
Simi , jeste k tomu rezimu, Domca zacal taky vstavat docela brzo (na me
), tak kolem 6-6:30 h tam povida a vykrikuje, obcas breci, snazim se jako Kajdula delat mrtveho brouka, nekdy to vyjde, nekdy ne
Takze jdu udelat mliko (nebo kojim) a kolem 7 h ma mliko, ale pak uz oblict a hrat si
a snidane kolem pul 9. Chodi spat v 19:30-20 h.
Jo a samozrejme jsem zase zapomnela na Evelinu
Jsem chtela pogratulovat k uspesnemu predani bakalarky.. i kdyz vidina statnic za 3 tydny taky nic moc
Ale to daaaaaaaas!!!!
Veru, si uz zacinam zvykat, ze To jsem volna
![]()
Statnice mam bohuzel jeste k tomu dvoje
Jdeny za tri tydny a druhy presne za mesic
A mam pocit, ze to bude opravdu veeeelky zazrak pokud udelam oboje, ty prvni jsou tezky a ty druhy jeste tezsi
![]()
Stepanovi to nekdy spravim, neni cas, ale az se mi nebude chtit ucit, tak si s tim pohraju ![]()
A preju, at Domca tu alergii nema a bylo to jen prechodne ![]()
Tomáškovi přeji krááááásné narozeniny! Hodné rodiče i brášku
![]()
…taky už jsem Štěpánkovi chtěla asi po třetí přát k narozkám, ale vlastně když je opravdu měl, tak jsem tu nebyla, takže ŠTĚPÁNKOVI VŠE NEJLEPŠÍ K NEKONEČNÝM NAROZKÁM!!!! Ten si uměl vybrat rodiče, ti moji by to určitě nejradši neslavili ani v ten jeden jediný den!
(to je samozřejmě vtip!)
Jinak díky za přáníčko akorát chuďátko bude dneska pěkně ošizen, protože babičky si naplánovali volno až na víkend a popravdě, já jsem dneska taky nějaká zpomalená, takže na dorty fakt nemám energii. Ale alespoň mu do soboty nějaký super truper vymyslim!
![]()
Veru tak jsem Jirkovi přečetla, co mi navrhuješ a už tu spekuluje, jak by si to zařídil, aby mohl jet vlakem semnou. No uvidíme, co z toho bude. Nic neslibuju, ale možná přijde i kouzelník. Jak že to máte velký ten byt?
A děkujeme za pusu, hned jak se vzbudí, tak to vyřídim! ![]()
Jinak jak ses ptala, tak Jirka mi tu pořád hnije doma a už mu to docela leze na mozek
. Tady momentálně všechno stojí a nebo se propouští, takže s prací je to fakt bída. Chvílema si posteskne, že kdyby byl zůstal v Praze, jenže zas na druhou stranu ty chvíle s dětma jsou k nezaplacení i kdyby jsme měli žrát kořínky do smrti!
Tomáš je na něm doslova závislý, nikdo jiný ho nedokáže uspat bez řevu, ani já ne - což teda bylo docela zdrcující zjištění. Ale jsem fakt šťastná za to, že konečně žijeme jako rodina. Smět si k tomu ještě občas vytisknout nějaký ten fialový papírek s jedničkou a třemi nulami, tak je to naprostá idylka!
![]()