Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1197
6.5.09 20:25

Ahoj holky,
k Verče taky samozřejmě doneseme nějakou mňamku - ale teda ne domácí výroby, to bych si nedovolila, protože s mým kuchařským nadáním by minimálně polovině z vás potom bylo určitě špatně :oops: :oops: :oops: .

Týnko - super fotky i video, koukám, že náš Adýs má stejnou motorku :wink: . A Adámek ušel kilometr 8O . Tak to je teda pašák :potlesk: .
A ještě taky přidávám míry Adama do seznámku - 78 cm a 10,1 kg.

Simi - Adýs chodí spát kolem půl sedmé a ráno vstává v šest :? . Byla bych raději, kdyby si to ráno i večer posunul, ale to jde dost těžko, někdy mi večer usíná už u večeře a ráno naopak už nezavře oči ani u nás v posteli. Jenom výjiměčně spí třeba do půl sedmé :? . No s mým ponocováním je to dost katastrofální kombinace, ráno bych mohla kolikrát jít účinkovat do nějakého zombie hororu :roll: .

Veru - ten soused, to je teda síla :evil:.

Nám dnes byli zasklívat balkon, tak super, už jsme se těšila. Ale toho bordelu, co ten člověk udělal na tom balkoně a ještě nám stihl docela dost načampat po bytě :roll: :roll:. Ale hlavně, že je to hotové, tak už jenom aby to sloužilo bez problémů…

Adam má dnes teda vrtící noc a přes den byl pěkný ukňouránek :? . Tak doufám, že je to další zub, nebo už mě z toho trefí šlak. Dnes v noci vstával k Adamovi Tomáš a ráno byl totálně hotový a konečně pochopil, proč jsem kolikrát ráno podrážděná a naštvaná a nevyspaná :?.
Tak snad dnešní noc bude lepší.

Měla bych jít žehlit, ale vůbec se mi nechce, asi to nechám na zítra :oops: . Tak se mějte všechny moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.5.09 20:59

Ahoj

Tady bylo taky docela hnusně, ale jen poprchávalo, takže jsem stejně musela zalívat :? , ale třeba ještě pršet bude. Dnes jsme betonovali, já jsem si opravila zídku na kytky, manža dělal podlahu v kuchyni. Benda byl oblečenej jak sněhulák a stejně měl studený ruce :roll:

Mik , video super, Mik je fakt šikulka :potlesk:
A s tou teplotou - mě říkala dětská, že když je potřeba srazit teplotu, tak se můžou dávat čípky (sirupy) častěji než po těch cca 6 hodinách, ale musí se střídat účinná látka (např. nurofen, pak paralen), takto se prý můžou dát i po cca 3-4 hodinách. Ale to možná už víš, jinak neporadím, já jsem Bendovi v horečce blbec dávala ledový obklady na ruce a nohy, on řval a pak jsem se ještě k tomu dočetla, jak je ledová voda nebezpečná - já nevyspaná, zoufalá, tak už jsem zkoušela všechno :oops:

Týnko , ofina není tak hrozná a video taky pěkný :wink: . A Beník jak teď chodí víc za ruku, tak taky líp spinká. Už se občas i pustí - když chce jít jiným směrem než já, ale ujde sám tak jeden krok a zahučí do trávy :lol:

Katy , snad bude dnes spaní lepší. A hlášku co ti řekl manžel jsem teda ještě neslyšela 8O :oops: . Ale manža je taky pěkně protivnej, když ho vzbudíme, ti chlapi nic nevydrží. Jako kdyby nám se spát nechtělo, že? :evil:

Kajdulo , pěkný míry v roce :)

Lucy , ty bys mohla na sraz donést pizzu z přízemí, abys nemusela nic tahat vlakem :lol:

Jdu čumět na tv a popíjet čajík 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
6.5.09 21:14

TYNKO- to je Adis sikula 8O :D ja koukala uz na to video jak pekne stoji-rikam to tu manzelovi a on porad- myslis metr??a ja -ne kilometr :lol: nechape chudak :lol:

Jinak Mik ma zase 37,8 tak vecer se stavime u Dr uz jsem s ni mluvila aby ji poslechla,ted jeste premyslim jestli ji sebrat moc,jestli by to k necemu bylo??nevite nekdo?diky

ZEBRUS- ja delam vlaznou vodu na nozky a ruce,a taky octovy ponozky,vzdycky to pomohlo,tentokrat moc nee,leky stridam,cipek uz jsme dala v noci posledni,musim si nechat poslat tady to nedelaji a do Mik neco dostat je sila,ona si to sice vezme ale zveda se ji zaludek a musim po troskach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.5.09 22:20

Jani: Koukám, že nám dítka spinkají stejně a tvůj Adámek spí jednou denně, že?

Jinak já jsem taky koukala jak buk, že toho tolik ušel :) :) :) Jsem si říkala…tak tady už bude chtít do kočárku…tak tady už joooo…kňoural až v cílové rovince, ale i tak to došel. jsem mu zaměstnala mysl a ťapkalo se dál :) :) :)

A taky máme rozšířený slovníček a v:,–(ím se, že na srazu nebude povídat nic, jak bude vykulený z tolika dítek :lol: :lol: :lol:

Mikul: Já si myslím, že teďka sbírat moč je „zbytečné“. Pokud by to dr. považovala za důležíté, tak ti dá v ordinaci miminkovský sběrný sáček a výsledky by jste měli brzy :wink: :wink: :wink:

Zebruš: Teda vy budujete 8) 8) 8) A u nás teda pršelo festovně :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
6.5.09 22:28

Týnko - Aďas spí už opravdu jednou denně, kolem poledne, tak od jedenácti do půl jedné - když se zadaří, někdy i trochu míň.

No dnes teda bude zase akční noc, Adýsek má kňouravou, tak myslím, že z toho spaní dnes moc nebude :? :roll: .

tak ať je u vás všech líp než u nás. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
6.5.09 22:34

TYNKO- ja prave ty sacku mam,jak mela 6nemoc,DR chtela nosit moc…ted chrni tak jsem ji ho nalepila,po spani uz bude urco neco v nem,tak to vezmu sebou,maximalne ho vyhodim :wink:

U nas se dnes spi po druhe-poprve spala jen 45minut, a jeste s prestavkou,tak to asi dospava :) asi je i unavena z te nemoci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
6.5.09 22:40

Ahoj

Už mi je fakt trápne sa zase ospravedlňovať,že Vás nestíham,ale nech sa akokoľvek snažím,proste nestíham.
Tak si idem prečítať čo máte nové a dúfam,že sa mi podarí prísť aj zajtra.

Dnes sme boli so Sofi v Piešťanoch na tej gastrológii.Doktorka povedala,že vyzerá v poriadku,zobrala jej krv,stolicu a čakáme na výsledky 3 týždne.Ale vraj ona si myslí,že je o.k.Bola to veľmi milá Dr. a má krásnu ambulanciu.Krásne zariadenú,modernú,čistú a plnú hračiek.Všetko to tam na mňa spravilo dobrý dojem,tak dúfam,že má Dr. pravdu a Sofi je o.k.
Inak Sofinka má 74cm a 8 a pol kg.

Zatiaľ papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
6.5.09 22:49

Mikulenka
Nechcem Ťa odrádzať od používania sáčkov na moč,ale práve dnes mi tá Dr. na gastrologii vysvetlovala,prečo by sa tie sáčky,aj keď sú na to špeciálne,nemali používať.Vraj,keď je sáček nalepený,tak sa dotýka celých genitálii a konečníka a plienky,to všetko môže stiecť do sáčku spolu s močom a potom sa v moči môžu vyskytnúť veci,ktoré vlastne pochádzajú z konečníka.A tým sa určí chybná diagnóza a dieťa berie lieky,aj keď je vlastne zdravé.
Sofinke tiež našli na nefrológii v moči nejaké baktérie,ktoré pochádzajú z čriev a v moči by nemali byť,tak mi Dr. povedala,že sa to do moču možno iba zmylo,keďže som na odber moču tiež použila sáčok.
Blbé,že?Takže Sofi možno tiež užívala antibiotika zbytočne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
6.5.09 22:54

A ešte mi opísala,ako sa má moč dievčatkám odoberať.No teda pochybujem,že sa mi to takto niekedy podarí.
Takže:dať dievčatko lahnúť,rozbaliť z plienky a čakať,kým začne cikať.A keď začne cikať,vznikne taká fontánka,keďže dievčatko leží a vtedy rýchlo zobrať sterilnú skúmavku a chytať moč do nej,z tej fóntánky.
Myslíte,že sa to dá?Mne sa to zdá byť dosť nepravdepodobné.No neviem…
Dobrú nocku,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
7.5.09 04:07

Takze jsme zpet od DR..ja to vedela ze tam nemame lezt :roll:
Cekali jsme 2,5hodiny,odchazeli jsme o pul devate-vecer..Mala to zvladla na 1 kocicka i kdyz mela teplotu.Kdyz se ji chtel podivat do pusy,rikam ji -otevri pusinku- a Mik otevrela a drzela :D chlapec nechapal,ale jak ji tam strcil klacik zacala plakat bobek.. :?
Takze i kdyz mi do telefonu bylo receno ze tam bude nase DR,by tam nejaky mladicek,sice vypadal jako Tom Cruise,ale to jsem zrovna dnes vecer nepotrebovala :roll:
Poslechl ji,prozkoumal usi a td,tu moc..vse OK,MIk tam zaclo tect z nosu a kasle take vic,takze,je nachlazena a teplotou to zaclo…Nastetsi mi nenabidnul ATB,to bych ho asi kopla nekam :lol:
Tak jsme sli dom…

WENEE- a co je vlastne Sofince?At je to cokoliv preju at je vse v poradku :wink:
Ja nikdy nevidela sacky na moc v CR,jestli jsou stejne,tyhle mi fakt pripadaji ze kdyz ho nalepim dobre(a kdyz se Mik zrovna neposrajdi :lol: )ze se tam nema jak dostat neco z okoli…ale treba se mylim a mozna jsou stejne jako mate vy…-a na nic 8) Vyfotila bych ho ale byl to muj posledni..
A co chytit moc do nocniku-vycisteneho jak to jen jde..?taky asi ne co..

Jdu chrnet,tahle navsteva lekare me odrovnala :-( :-) zkusim najit pediatra,ale bude to asi boj…uz jsem to zkousela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
7.5.09 08:45

Dobré ránko,

Miku koukám,že návštěva u dr. stála zato 8O :evil: Měla jsi ho nakoupnout rovnou :wink:

Wenee Sofinka bude určitě v pořádku! :wink:

Zebruš vy teda makáte :wink:

Jinak Vítek dneska zas budíček v pět,předtím jsem ho kolem půl čtvrté kojila,takže se opravdu budí hlady.Dala jsem mu Nutrilon a hned byl spokojenej,ale už samozřejmě neusnul.Tak doufám,že zítra,když mu ho dám rovnou,bude spát aspoň do těch šesti :roll:
Holky když dáváte brzo ráno UM,máte připravenou vodu v termosce,nebo ohříváte :?: :?:

Janus koukám,že Adam toho přes den taky moc nenaspí :roll: :wink:

Týnko pěkné fotky a 1 kilák 8O ,to je teda frajer!To ho musej hrozně bolet nožičky :)

A my jdem dneska plavčit,zatím je zas hnusně,tak snad se to kolem poledního vylepší,abychom si zas mohly s kámoškou dát kafíčko v parku 8)
Jo a včera jsme nakonec byli hodinu venku,zrovna nepršelo.Měla jsem sraz s kamarádkou,má dvě holčičky,pak byly u nás na návštěvě a děti si docela hezky hrály :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
7.5.09 13:03

ahoojtee

RYNTYNTYNKA>.ADAMEK je sikulaaaa :D

WENEE.drzim palce, nech je Sofinka vporiadku

MIK..ja uschnem..to vie tak krasne otvorit pusinku na povel??? paradaa…to MAtusko otvori pusu len ked otvorim aj ja a to pritom vystruha aj grimasu :oops: :lol:

a musim sa pochvaliiit :D
a MAtusko dnes spravil 4 kroky saam.. drzal koptu v jednej ruke a prechytil si ju do oboch a zrazu cupital :D :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
7.5.09 13:29

dobré odpo, jen v rychlosti

Týnko - adámekk je teda sikulka sikovná

Miku - at už jste v porádku a je to jenom neco banalniho

Wenee - 8O 8O tak to bych nezvládla ani u kluka natoz u holcicky :lol:

Jinak jsem vcera odpo a v noci prodelala enjakou strevni virozu, ale uz jsem v poho, jenom jak prastena :roll: . Malej to pritah asi z plavani a mel to z nedel na pondeli a vcera jal, jenom doufam,ž e to nechyti i tatinek :? . A nastesti jsme oba meli jenom nejakou lehkou formu, ale já to absolutně nesnáším. Vzdycky bych nejradsi umrela. Tak snad to malej nechytne zase zpátky, ale kojím, tak by nemel ne?

A moc závidím srazík

A jeste cosi jsem chtela ale nevim co, jsem jaka si domotana :roll:

Tak se zatim mejte krasne, mozna sem vecer jesste mrknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
7.5.09 14:22

Ahoj,
jsem si rikala, ze nepisete a me nechodi ty e-maily :roll:

No moc jsem sbirala taky do sterilni zkumavky, byl to boj.. Nechala jsem Domcu behat po gauci nahateho s tim, ze jak zacne curat, tak mu chytim pindika a strcim ho do zkumavky :lol: :lol:
Skoro 45 minut a necural 8O Tak jsem se na to vyprdla, sla ho vykoupat a jak ho utiram na prebalovaku, tak cural, tak jsem rychle rychle chytla pindu, ale stejne ve zkumavce byl tak 1cm :lol: U holcicky bych to fakt nezvladla 8) :P

Wenee , to je super, ze je Sofi v poradku, a miry mate pekne, podivej na Domcu, 8,1 kg, proste mame male deti :wink:

Mik , otevri pusinku jo? 8O To ten nas kulich by asi nevedel, co po nem chci :lol:
No, snad mate jen nejakou virozu..

Kajdulo , strevni chripka je hnus :twisted: My si to tak doma s manzelem predali, Domca to mel asi taky trochu, Dr. mi rikala, ze ani nemusis mit prujem, jen muzes byt slaba a mit treba rymu :roll: Chytit znova to podle me nejde, kdyz uz si ten bacil/virus mela..ale tak malej to asi chytit muze, ze jo, je to „ve vzduchu“ doma… :?

Adel , ja jsem UM na rano delala tak, jak mi poradily holky. Vecer jsem uvarila vodu do termosky a rano tim jen zalila UM.

No, dite mi uz 2,5 h spi 8O to je hodne podezrely, jestli zase neni nejak nachcipanej, to uz by me odvezli asi :lol: Nebo dospava rano, vstal v pul 7, to je na nej brzo :wink: Snad ho pujdu zkontrolovat, jestli je zivej :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
7.5.09 20:01

teda ženskýýý, kde jste kdooooo????i když na druhou stranu se nedivím, jestli ste měli taky tak pěkný počasí jako tady…dneska sem po tejdnu byla s Pájou na prochajdě, akorát jsem docela utáhlá, tak snad to bude každým dnem lepší…jinak sem se chtěla zeptat, večerní UM vám vypijou pokaždý stejnou dávku, nebo je to různý??U nás někdy vypije všechno a někdy(třeba jako dneska) jen půlku…Ale každý ráno je úplně prosáklej, bodyčko i pyžamko mokrý, a taky kvůli tomu je ted opruzelej, i na pytlikovi…Pájovi sem začla dávat tvarohový activie a moc mu chutnaj, samotnej tvaroh prskal, a u těhlech ochucenejch si mlaská, taky pomalu začínáme s novejma potravinama…pomeranče, rajčata, brusinky…

koukám jak tu úspěšně sbíráte moč, páni, klobouk dolů, netušim, jestli bych to vůbec zvládla..

Wenee: to je dobře, že je Sofinka v pořádku

Kajdul: at jste brzy zdraví, jinak ranní UM dělám stejně jako Veru..

Mik: teda, do půl 9 večer být u doktora…tak hlavně, aby bylo vše v pořádku a byla to jen viroza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí