Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
9.5.09 20:02

Ty děti jsou tak sladký,já se vždycky obzvlášť rozplývám nad holčičkama :wink:

Jdu koukat na Fenomén Gott :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
9.5.09 20:05

Ahoj holčiny,
Lucy - teda dort je nádhernej 8O :P , ty jsi vážně neuvěřitelně šikovná :potlesk:. A na tchýni se vykašli, i když je to teda síla :roll: .
Mikul - tak snad už bude malé líp, vy s tou nemocí teda taky bojujete dlouho :? . A ten rozdíl teplot je teda zvláštní, že se liší o tolik 8O .
Veru - přeju hodně zdaru při vybírání botiček :wink: .

My jsme byli včera na výletě ve skanzenu tady kousek od nás, tak sem dám pár foteček :wink: .
Rytíř Adam
http://img1.rajce.idnes.cz/…P1070041.JPG /> http://img1.rajce.idnes.cz/…P1070062.JPG

Hospodský povaleč
http://img1.rajce.idnes.cz/…P1070065.JPG

Právě mi volala mamka, že zítra přijedou na návštěvu, hurá :wink: . Aspoň bude veselo. Sice chtějí přijet jen na jeden den až ze Šumperka, ale když se jim chce, tak já jsem jenom ráda :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
9.5.09 20:15

JANUS- zda se mi to ,nebo ma to nebohe dite penu od piva kolam pusy 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8) :wink: -krasny fotky :wink:
Bojujem od pondeli no,ale bez rymy jsme dlouho nevydrzeli :? a navic ta posledni trvala mesic :evil:

Dneska pisu jak dabel co :roll: :oops: decur mi konecne zase jednou spi a ja uz mam obed i se salatem hotovy,takze mam take narok si nejakou tu hodku posedet u PC ze.. 8)
Dnes predhodim ziviteli kuskus :lol: my s Mik uz ho jime normalka,ale tatka jeste neochutnal,tak mu ho skovam do zeleninky na masle a prihodim steak a recky salatek a urcite neodola :lol: -on mi jako neodmitne nic a jeste vsechno pochvali :roll: ale taky chci aby si to fakt uzil ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
9.5.09 20:18

Ahoj holky,
tak jsme byli celé odpoledne venku :D šli jsme na Parukářku ( Veru ), loni jsme tam touhle dobou narazili na nějaký festival pod širým nebem… no a tentokrát taky slyšíme už z dálky muziku… tak jsme tam šli, tam spoooousty lidí, různé kapelky, stánky s občerstvením… no a pak nám to došlo: akce na podporu legalizace marjánky 8O :lol: To jsme vzali děti na výchovnou akcičku, co?! :oops: :lol: :lol: No nic, Jára si dal konopný pivo, děti jsme ve stínu nakrmili ovocem (bez přídavků dalších látek :lol: ) a šli jsme… A co jsem teda ocenila: Silví mi cestou tam stáhla kabelku a hrála si s ní… a jak si šel Jára pro to pivo, tak koukám - kabelka nikde! 8O Měla jsem tam foťák, mobil, klíče, peněženku… Jára šel kabelku hledat, a ke mně asi za tři minuty přišel nějaký kluk a prý, jestli mi nespadla kabelka? No byla to ta moje (a bylo v ní vše). Ufff… to jsme teda měli štěstí :wink:

Lucy , dort je náááááádhernej!!!! Nenech si zkazit radost, i když vím, jak je to těžký :roll: Jinak u nás je to takhle zase se švagrovou, taky jsem, blbec, chtěla tmelit rodinu, tak jsme je pozvali na dětské narozeniny… a oni bez ohlášení nedorazili! Byla jsem z toho tři dny špatná, ale už na ně prdím! :evil: Takoví si fakt nezaslouží, abychom kvůli nim smutnily, no ne?! :wink:

Veru, tyyyy jo, abychom se k vám vůbec vešli :lol: Jinak u nás to na chození taky nevypadá, nezkoušejí ani bez držení stát, jen obcházejí nábytek… Ondra už přes dva měsíce, už se sice drží jen symbolicky, ale drží :wink:

Janus, Mikul, překrásný fotky!!!! :D :D A Mikul, držím palce, ať už to jde fakt k lepšímu - a výchovné plácnutí bylo opravdu na místě, kousat tě nesmí! Co jsem kde četla, v tomhle případě se plácnutí vysloveně doporučuje, aby si to dítě zapamatovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
9.5.09 20:35

Mikul - jé, to s tou pěnou kolem pusy se ti jenom zdálo, ale koukám, že když se na tu fotku podívám pořádně, tak to tak fakt vypadá 8O . Tak od příště budu všem tvrdit, že Adýs je už v tak brzkém věku pivař :wink: :lol: .

Simi - to s tou kabelkou potěší, že ještě existují poctivci :wink: .Ale štěstí to tedy opravdu bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.5.09 20:44

Dite snad konecne spi, venku vyvetrane usnulo asi v pul 6 v satku, takze ted se mu nechtelo spat :roll: Chvili tam rval, ale usnul.. no, ostatni pecou burty, tak ho jdu zkouknout a jdu taky na zahradu na burtaka :lol:

Mik , tak osel a jezek jo? Hele neprovokuj me moc tady :lol: :lol: Ale pozor, kdyz dnes asi po 5 Domca delal venku Ha ha ha, tak jsem zjistila, ze to dela na psa :P :wink: Huraa, poznal prvni zvireee :lol: :lol:

Lucy , ja padam, tos patlala i toho psa a kosticku, nebo to mas koupene? Je to super, i kdyby koupene, tak ten zeleny dort 8O :wink: Uzasny… Dala bych si marcipanek, mnaaaaaaaam :wink:
A z tchyne si nic nedelej, jak ja bych byla rada, kdyby s tou nasi Dan nemluvil :oops: ale u nas se to v rodine taky nedela… Proste ta Vase koupila „vhodna“ auticka Tomaskovi, tak to prejdi a nevzrusuj se :wink: :roll: To bychom si mohly pokecat o tech nasich babiznach :lol: :P

Simi , s tou kabelkou 8O 8O Hlavne, ze hulici jsou poctivci 8) My to videli ted v televizi, ani jsme nevedeli, ze je to dneska a zrovna u nas :wink:
Jinak ja myslim, ze se k nam vejdeme, pokoje mame tak standardni, ale obyvak je dost velikej, terasa to jisti.. Domca dostal piskoviste, pisek sice nestihneme dat, ale muzu detem venku do toho dat balonky, at se zabavi :lol: :lol:

Janus , me se taky zdalo, ze ma Adas penu kolem pusinky :lol:

Tak ja jdu na toho spekone, na Gotta jsem se Adel taky chtela divat, ale asi to nezvladnu :? Tak dobrooou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.5.09 21:55

Děkuji za chválu, to se táááák hezky čte! Čokloně jsem patlala též i s kostí :lol: :lol: , ale na netu ty figurky vypadají tak jednoduše a ona to taková švanda není i když asi to chce cvik, jako všechno. Teď jsem dělala růžičky na ten máminej a u toho jsem se teprv vztekala :lol:

Jinak Veru tu výměnu bych brala, já jsem dneska táááák přeslazená, že už mi přijde sladkej i salám :roll: - ale fakt, že je to jak groga - vždycky když jdu pro něco do ledničky, musim si uždibnout kus trávy (příznačné pro dnešek, co Simi ?! :lol: :lol: - já ji mám ale marcipánovou!!!)

Jdu se chvíli vyvalit před telku, ale je tu takový dusno po tý návštěvě, tak to budu muset zase pomalu urovnat, abychom se tu neudusili :roll:

S tchyňou už jsem většinou celkem otrlá, ale že si po roce nepamatuje jak se její vnuk jmenuje, to mě teda dostalo! A prej se všude chlubí, že má nejkrásnější vnoučata na světě, no běda jestli se jí lidi ptaj na jejich jména! :twisted: A ještě mě dostala (tomu jsem se ale zasmála), když nám tu vyprávěla jak je ve svém věku technicky zdatná, že jí všude obdivujou a v zápětí na to tchán líčil, jak šli reklamovat telefon, protože nefunguje a slečna za pultem jim řekla, že ho musejí nejdřív zapnout!!! :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.5.09 22:22

Ahoj holky,

dneska jsem měla celkem nabitý program, uf uf… hlavně že jsme stihli návštěvu u mojí babči, která bydlí dvacet kilásků od nás, příjemná procházka :D :D :D

Gratuluju všem k pokrokům :wink: :potlesk: :potlesk: Je to strašně sladké, jak ty děti krásně vnímají, uvažují a taky zlobí :lol: :lol: :lol:

Veru: Nejdřív technický dotaz ohledně srázku: Až dorazíme před váš dům, tak zazvonit na zvonek,že? No, hulákat na celý Žižkov asi nééé :lol: :lol: :lol: Ale jak s kočárkama? :wink: :wink: :wink: Balonky v pískovišti, božííí nápad 8) 8) 8) , jen doufám, že nemáte na terase zábradlí, aby jsme nehledali balonky po ulici :D :D :D

Adél: Na Gottáka jsem se taky koukala a ještě u toho vyžehlila kupičku prádla, další mě čeká ještě zítra, abych měla před výletem do Práglu uklizeno :) :) :)

Teda, Lucko, moje poklona nad tvým cukrářským uměním!!!! A co vláčet do Prahy buchty v ranečku, rovnou zabal ten pěkný dortík, který jsi udělala Tomáškovi :-) :-) :pankac: , taky bych si dala kus marcipánové trávy 8) 8) :lol:
Na tchýni jedině hodit bobek z vysoka, páč vypadá, že si nic lepšího nezaslouží…dárky vem čert, ale že si nepamatuje jméno je teda na pecku :? :wink: :wink:

Simi: No tak to je překvapivé, jaký poctivci se najdou a hlavně na takovém srázku :) :) :)

Jani: Pěkný fotky :wink: :wink: :wink: A nám dneska taktéž tekla červená (koukám, že ti naši broučkové vesměs nemají jen společné křestní jméno :) :) :) ). Adam si zase hrál se stoličkou a nějak mu ujela ručička (zrovna jsem ládovala pračku ) a pěkně se sekl do bradičky, však uvidíte sami… pochybuju, že to do pondělí zmizí… :roll: :? :(

Mikul: Krásný fotky a Mikeilinka je prostě nejvíc šikovná holka (teda s tím testem) … a plácnutí po zadečku bylo určo výchovné, u nás se teda taky plácá, po zadečku, ručičce :oops: :oops: :oops: Pokud něco roubiří a VÍ, že prostě nesmí a stejnak jde a udělá to.. nejradší měl nadzvedávání prkýnka na WC a lov WC bloku-tekutého!!! :evil: :evil: :? To tenkrát dostal tří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
9.5.09 22:33

HOLKYYY- 8O manzel prisel z prace se zpravou ze ve meste 10minut od nas kam jezdime na veskere nakupy a proste nekolikrat tydne je holka s pozitivnim testem na praseci chripku 8O
Uz je v karantene…chjo

Ale taky mi prinesl dort,kytku v kvetinaci a jeste jednu rezanou(tu mi donesla MIk :D )zitra je tu den matek(jsem ani netusila 8) )tak se cpeme dortem a debatujem o praseci chripce :?

VERU- ty nemas rada jezky a osliky :lol: tak teda treba pstros a mroz,nebo zirafa a beruska 8) pozna i osla od kone-chapes?ja ne 8O

LUCY- i psa s kosti jsi vytvorila 8O to jsi teda sikulina obrovska :-)

TYNKO- 20kilasku jo 8O to jste ale nesli peso ze ne 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.5.09 22:38

Mikul: Tak to vám moc přeju, ať jen u těch debat skončíte a nemusí se to u vás a ve vašem okolí řešit 8O 8O :?
Joo, a den matek je zítra i u nás :wink: :wink: :wink: Ale pochybuju, že já něco dostanu a pro mamku musím ještě něco vymyslet…
A těch dvacet kilásků jsme jeli autem :wink: :wink: :wink: , ale solidní procházku jsme si udělali až u babi, vozím stále golfky s sebou :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
9.5.09 22:48

No jo ted koukam do krteckoveho kalendare ze je Den matek i v CR :oops: :roll:
Tak to vam teda vsem predbezne :dance: GRATULUJUUUUU :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.5.09 23:02

Tak vás taky trošku zahltím fotkama :oops: :wink: :wink:

Tady Adámek se škrábancem od psa-našich…
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9494.jpg

Můj milovaný ostříhaný slinťáček :D :D :D :
 http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9506.jpg

A jak si Adam hraje s Aris, neb A+A:
http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9515.jpg

http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9516.jpg

http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9517.jpg

http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_9518.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.5.09 08:09

Jůůů Kristýnko ty tvoje „Áčka“ :lol: jsou táááák sladký!!!

Mamušky vše nejlepšíííííííííí k našemu svátku!!!!!!!!! Doufám, že vás dnes budou chlapy na rukou nosit a dětičky budou hodňoučcí andílci!!! :lol:

Mik já jsem na tebe myslela celý večer, s tou čuněcí chřipkou je to hnus, já se tady utěšuju, že se nás to zas tolik netýká, ale opak je pravdou. Jak má člověk děti, tak se těhle hrůz bojí mnohonásobně víc, nevím co ti na to ani říct, snad jen ať na sebe dáváte pozor!!! Jenže to bys musela sedět doma na zadku s rouškou na puse a desinfekcí v ruce, vůbec nevím, co bych dělala. Fuj, ať už je to pryč!!!!!!
A co Mikýsek, už je berušce lépe!?

Jirka vystřelil do krámu ja blesk, to jsem zvědavá jestli přinese rohlíky nebo kytku, chi chi :lol:

Jo Veru taky mě napadlo, jak se tam k vám vlezem s vozítky. To bude asi soused zhora na mrtvici! Kdyžtak tě pak půjdem podpořit hromadně k soudu, až tě ten blbec zažaluje! :lol: :lol:

Hm, tak přines jen ty rohlíky - já jsem s ním už tisíckrát debatovala na toto téma. On mi samozřejmě žádnou kytku nedluží, své máti ji daroval a tak má splněno, ale chtěla bych svoje děti vychovat k úctě, aby jednou byli pozorní i ke svým ženám, ale bohužel jejich zá:,–(ní vzor, mi to jaksi hatí! :roll: No nic!

Jdu si dát alespoň ten čerstvý rohlík s nějakou uzeninou, než se zas ponořím do oblaku moučkového cukru! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.5.09 10:12

Tak vám ještě ukážu růžový přelud, ale moc spokojená s tím nejsem, budu mít co dělat abych to do příštího víkendu vypilovala!!
http://luci.eee.sweb.cz//c.min.jpg …ta zelená je tam jak pěst na oko :lol:, no jo ale co s ní když zbyla!

Tak a teď jdu přemýšlet, co všechno si musím vzít zítra sebou! Takový výlet absolvujeme poprvé, vždycky všude autem a to si naložíte podle libosti, takže nevim jak připevnim ke kočáru ten loďák krámů co jsou nezbytně nutné! :lol: :lol: :lol: Ale Tomáš bude mít zážitek, nakonec asi potáhnu i naší digifoto-babičku, abych si to mohla dokumentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.5.09 10:16

Ahoj holky

nějak teď lítáme a nestíhám net. V pátek jsme byli u Olomouce u rodiny, Benda tam dostal gumový bonbony, hned jak přišel - i přes můj protest :? , tak si hned strejdu zamiloval a chodil za ním a říkal ko-ko :roll: (ale lepší než čokoláda, které jsme se teda ubránili), taky měl poprvé svíčkovou s pečeným vepřovým a domácím knedlíkem a chutnalo mu. A kupodivu mu nic po návštěvě nebylo, čekala jsem minimálně průjem nebo blití :lol: My jsme se tam taky pěkně přežr… :lol: , teta dělá úžasný zákusky a dorty :oops: :-)
V sobotu jsme jeli do ZOO v Lešné a taky super, ale trošku jsme se ztratili (což je u nás docela normální :oops: :lol: ), takže jsme tam dojeli odpoledne a moc dlouho jsme tam nebyli, ale Bendu to bavilo - čučel jak puk na žirafy a na lemury, kteří byli jen tak volně a lezli lidem do kabelí 8O

Dnes odpočíváme a zítra se vrhnu na úklid - dnes se mi vůůůůbec nechce, tak na to kašlu :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí