Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
10.5.09 10:53

Zebři zoo Lešná je parádní, lepší jsem u nás neviděla, bavila mě víc jak pražská! A super, že se Beníkovi líbilo, jsi mě navnadila, abychom Tomajdu už taky vzali na zvířátka, ale jak ho znám bude na všechny štěkat! :lol: :lol:

Dneska všichni nějak vyspávaj :lol: nebo se od rána paří, že tu neni ani noha krom Zebřiných kopýtek :lol: :lol:

Já teď odcházím, tak se trochu čiňte, ať mám večer co číst. :lol: :lol:

Pááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.5.09 11:15

Jo, ještě jsem chtěla - hledala jsem nějaký nový hrneček na pití, protože ten kouzelný hrneček moc kouzelný teda není :roll: a ten od Nuku je zase malý a Beník to všude lije. A tady v diskusi hodně mamin chválilo pítko Canpol babies s brčkem, tak jsem ho v pátek v DM koupila a je zatím supééééér a je levný :) , je to cca 300ml a Benda denně vypije tak 3-4 8O , bála jsem se, že mu to tím brčkem nepůjde, ale jde a moc ho to baví :D

Lucy , my bysme zase chtěli jet někdy do ZOO do Prahy, byla jsem tam jen jako malá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
10.5.09 11:17

Lucy - k 2. narozeninám objednávám malýmu dort !!!!!!! Jsou nádherný :potlesk: :potlesk: :potlesk: :srdce:

Zranení - ćhudáčci, halvne ten zoubek to je teda škaredý

Mik - já chci taky tak šikovný dítě :evil: :D

Gratuluji všem k samostatným krůčkum, mě to ž nepřijde, malej zacal chodit týden pred narozkama, ale namá na svou sestřencii, která je o mesíc mladsi a chodila už v 10 aůpůl mesicich 8O

Jinak už nevím co zas jsem chtela, jsem jak prastena čaganem po palici, jsem spala jeste od osmi do desiti, chlapi me vzbudilik, že je cas dat malyho spat a nemůzu se porad probrat. Zrovna jsem odrodila :D Fakt se mi zdálo, že jsem rodila druhý dítě, vůbec nevim co to bylo, ani jsem mimco nechtela na bricho a byl a jsem taková cela redy a to me zrovna sila 8O :D
Ale meli jsme krásejj poporodni pokoj, jak v hotelu a mela jsem tam svoje prvni dite, ale to byla jakasi 3leta holcicka 8O :D a hrala si ve sprse :lol: No nechapu jsak jsem na tenhle sen prisla :lol:

Nic jdu se nejak zmotat, udelat brambory k obedu - mame kure ze vcerejska a lavne malej nema co jist, tak tomu jdu neco ukuchtit a taky si manza vyprosil puding tak jdu na to.

Všechno nejlepší k nasemu dnesnimu svatku :srdce: :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.5.09 11:31

Ahoj holky,

všechno nej k našemu dnešnímu svátku

Upozornila jsem manžela,že by měl mámě koupit kytku :roll: :wink: ,navečer nám přiveze Jiřulku :)

Kajdul dobrej sen :D

Zebruš taky bych potřebovala nějaký nový hrnek.Jeden z Dm už jsem vyhodila,byl na nic,teď má Vítek po Jiřulkovi,ale ten je spíš pro větší dítě.Zkusím se tam mrknout.Ale stejně toho teda tolik jako Beník nevypije 8O :wink:

Lucy dort krásnej,šikulka :)

Týnko super fotky,oba jsou sladký :huban:

Mikul to se máš,že jsi dostala kytku :wink:

Jinak včera jsem šla nakoupit,hlavně šlehačku,abych mohla udělat tu bábovku na zítra,a samozřejmě jsem koupila všechno možný kromě té šlehačky! :oops: :evil: :D Vítkovi jsem koupila ochucený bio tvaroh a jahodový bio jogurt,tak jsem zvědavá,jak mu to bude šmakovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
10.5.09 12:04

Ahoj holky, všechno nejlepší nám všem, maminkám!!! :D

Jára sice zapomněl, že je svátek matek, ale jeho máma to stejně neslaví, a moje měla dnes hlídat, ale její přítel dostal večer horečku, asi průdušky :roll: takže smůla. Ona sama děti neuloží (večer), a nerada bych, aby děti zas něco chytly :? No nic, musím zítra odevzdat docela dlouhý článek (o Palau - ostrovní republika v Tichomoří, nááádhera :D
), takže bude svátek pracovní :roll: Ale aspoň si člověk přivydělá :wink: Jára taky půl víkendu smolil článek do Hospodářek, tak to máme fakt pracovní :lol:

Jinak broučci spali už zase celou noc, a už ani neodsáváme z nosíků, takže jsme snad definitivně fit :D což je před srazem dobrá zpráva :wink:

Jinak hrneček nepoužíváme, malej má flašku s dudlem :oops: :lol: a Silví ten s brčkem od Canpolu a úplně ho miluje!!! :D Ale i tak vypije podstatně míň než Ondruch :?

Adél , to znám, s nákupy a zapomínáním :lol: Jé, a jaká značka je ten biotvaroh a biojogurt???

Lucy , ten dort je nááááádhernej!!! Ty jsi tak strašně šikovná!!! 8O 8O :D Pro mě jsou takovýhle umělecký díla hotovej zázrak, nechápu, jak to někdo může zvládnout :wink:

Kajdul , to jsou sny… :lol: Mně se taky párkrát zdálo, že rodím, a když jsem se probudila, tak jsem ležela na zádech (normálně tak nikdy nespím) - tak proto asi ten sen…

Zebři , Lešná je fakt supeeer, byli jsme tam jednou cestou z dovolené a fakt jsem byla nadšená! Pamatuju si, že tam měli medvěda Ríšu, co chudák neuroticky chodil pořád sem a tam (i když měl velký výběh) a medvědici Julii. :D A překrásný tygry usurijský s velikým výběhem… Zato v pražský zoo jsem nebyla už… no, od gymplu?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.5.09 14:56

Ahoj holky,

předně vše nejlepší k dnešnímu svátku 8) :D :D

Adél: Jj, to se mi taky stává, proto si píšu nákup na papírek :oops: :lol: :lol: Hlavně teda na tzv. velké nákupy :) :) :)

Kajdul: No to teda byl sen :) :) :) Že by sis přála další drobátko? :wink: :wink: :wink:

Zebruš: Taky si říkám, že ten kouzelný hrneček není až tak kouzelný :? :? :? Beztak z toho kape…

U nás je náádherně, snad počasíčko vydrží na další dva dny :D :D :D Zítra vyrážíme do Práglu už kolem šesté, musíme být do devíti u ségry, jelikož dopolko bude mamka hlídat Tobiáše, ale už mám i zabaleno :) :) :) Ještě musím dodělat čokošku na řezy, ale nejdřív si musím dojít koupit moučkový cukr do města :lol: :lol: :lol: Teď jen čekám až se probudí Adam a razíme na prochajdu…
Aaaaaaaaaaaaa, o kom se mluvívá…už je vzhůru, večer ahoooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.5.09 14:59

Matuškovi gratuluju k prvník krůčkům a Sanelce taky :potlesk: :dance:

S tím chytáním moči - mě to teda s tím pytlíkem šlo, ale poprvé jsem si nevšimla, že se to má přilepit a jen jsem mu to na:,–(ila na pindíka, ale kupodivu to nespadlo :) . Chytit moč do zkumavky jen tak to by se mi asi nepovedlo, když Benda začne čůrat třeba na přebalováku a já mu rychle dám na pinďu plínu, aby nepočůral všechno, tak najednou přestane (asi jak se lekne) :?

Terko , já jsem začala kupovat ochucený jogurty, protože mi už normální jogurty jíst nechtěl a zase je jí. Tvarohovou Activii jsem koupila, ale ještě ji neměl, tak uvidím, jestli mu pojede. A Benda měl včera trochu pomerančovýho džusu (koupili jsme si s manžou smoothie a Benda „musel“ ochutnat, co to pijeme… :roll: ) a nic mu není, jupí. Pořád se těchto věcí bojím s tím ekzémem, ale nic mu to nedělá, tak jsem ráda :)

Wenee , my taky moc režim nemáme :oops: . Snídáme, jak se vzbudíme, pak malá svačina + UM, pak spí (teď většinou kolem 12h.), takže oběd má pozdě :roll: , pak sváča a večeře + zase UM před spaním. Ale časy se různí, někdy spojíme sváču+večeři, protože se zapomeneme venku a Beník se na jídlo nehlásí, takže jí, jak se k jídlu dostaneme. Ale očividně mu to nevadí, občas si ukradne nějakou sušenku a je spokojenej. On by klidně žil jen na banánech, mlíku a sušenkách, kdyby to bylo jen na něm :lol: :roll:

My dudláme taky jen na spaní, ale když jedem pryč, tak ho s sebou nevozíme, v autě spí v pohodě bez něj. A párkrát usnul i v postýlce bez něj, když byl hodně unavenej. Ale když se v noci vzbudí a ze spaní poplakává, tak zabere jen pití nebo dudlík. Nechci mu ho moc dávat přes den právě kvůli mluvení - s dudlem dělá jen hm-hm a bez něj pořád něco kecá

Januš , teda to muselo Adámka bolet :( . Beník si nedávno kousnul do jazyka a taky mu tekla krev, ale jen trošku. Ale vím, jak to bolí, tak mi ho bylo líto. Krásný fotky :)

Lucy , dorty jsou úžasný. A tchýni teda nezávidím :roll: . Mamce se ty jména taky občas spletou, ale to se dá pochopit - Tomík, Maxík, Kubík, Beník :lol:

Mik , krásný fotky :)

Týnko , taky krásný fotky, ta poslední je úžasná, jak se Adámek pusinkuje s Aris :)

Adel , asi budeme musel kupovat každej měsíc novej hrnek, aby to Bendu bavilo a pil, protože jak ho to omrzí, tak pije zase málo :roll:

Simi , medvědy ani tygry jsme neviděli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
10.5.09 16:00

S tím pletením jmen - mojí mamce se občas plete Simonka a Silvinka :lol: :lol: :lol: vždycky to „zamlouvá“ tím, že se s malou vždycky přenese do doby, kdy „měla taky malou holčičku“ :wink: :lol:

Jinak Silví začala být poslední měsíc nezvykle přítulná 8O :D z čehož mám ohromnou radost (já bych se s nima mazlila furt :oops: :lol: ). A teď po nemoci je taková veselá, radostná, pořád se usmívá nebo směje… To Ondra je trošku ukňouranej mamánek a mazel :wink: Ale oba jsou super! :wink:

Jára je vzal ven, abych dopsala ten článek… uáááá, a mně se tak nechce… ( Evelín by mě jistě chápala :wink: :lol: ). No nic, jdu na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.5.09 16:11

Ahoj holky,

tak jsme byli s Vítkem na prochajdě,koupili jsme tchýni kytku,stavili se v pizzerii pro pizzu,Jiříčkovi na přivítanou :D a pak koupili tu šlehačku :wink:

Simi tvaroh Bio je od Milka a jogurt,týjo já ho asi zapomněla v obchodě :roll: :oops: Ale obojí je z Billy :wink: Tvaroh jdu teď Vítkovi dát,tak napíšu,jak mu chutnal :wink:

Jo tak chutnáááá!!! :D Ale to bylo jasný,včera měl ode mě smetanový choceňský oříškovo čokoládový a jak mu jel :D

Týnko já si taky nákupy píšu,včera jsem měla napsaný 4 věci,ale tu šlehačku bohužel nee :lol:

A za hoďku nám přijede naše druhá prdelka :huban: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.5.09 16:54

Jééé to já i kdybych šla pro dvě věci, tak jdu s lístkem :lol: :lol:, takže ten kdo zvládne nákup bez šablony je pro mě machr!

A jinak jména si u nás plete kde kdo a Tomášovi říkají Jířo skoro všichni už jen proto, že jim Juřáška hrozně připomíná - tohle se dá pochopit, ale úplně jiný jméno, který navíc v rodině vůbec nemáme, no ale v jejím případě mě to vůbec neudivuje. Například mi tvrdila (a každou návštěvu historku opakuje) jak jí obdivovali Jirku v porodnici, protože byl jak barokní andělíček - blonďaté kudrlinky po celé hlavě (to vždycky naráží na to, že Tomášovi se vlasy kroutí po Jirkovi) a Jirka jí na to říká, že Tomovi se ale kroutí až druhé vlasy, že ty první mu po stranách hned vypadali a ona mu na to říká, no vždyť ty když ses narodil tak jsi měl na vrchu hlavy jenom takovýho rovnýho kohouta! 8O Takže nikdo vlastně netuší, jak ten můj chlap v tý porodnici vypadal! A takhle nás mystifikuje se vším :lol:

Pak si zas třeba stěžovala na nějakého místního ortopeda, že je to hrozný doktor a ať k němu hlavně nechodíme, řekla nějaké jméno a Jirka jí říká, hm toho neznám, já mám svýho a ten se jmenuje ..... a ona na to, no to je on, tak to musíš jít hned k jinýmu, bla bla bla - no cvok, ale to bych tady mohla sypat jednu historku za druhou. Vám to alespoň můžu napsat jako „veselé historky z natáčení“. Jirka to slyší nerad, dost se za to stydí a nejhorší urážka pro něj byla, když jsem mu v jedné hádce řekla, že je jak máma!

…a ještě si neodpustím: co mi pořád dělá naleju jí perlivou vodu, ona, že perlivou nepije, že si kupuje neperlivou, tak na příště koupíme jen kvůli ní neperlivou a ona si objedná perlivou, že neperlivá je jak z vodovodu a to nepije. Pak mi tu vykládá hodinu, jak miluje sladký, dortíčky, zákusky atd., tak já se patlám s koláčema, dortíčkama, jednouhubky, obložený mísy a ona přijde a řekne, že nic takovýho nejí, že je spokojená když dostane do ruky brambůrky - ty samosebou nemáme, tak mi řekne, že to je teda zá:,–(ní nedostatek. A ještě k tý kytce, co jí koupil manžel :lol: : každou návštěvu u nich mě tahá do ložnice a ukazuje mi jak se jí tam daří kytkám, že miluje kytky a že jí jde i to co nikomu jinému a včera nám na tu kytku řekla, proč jí kupujeme kytku, že jsou to vyhozený peníze, protože jí stejně kytky doma nejdou, takže tahle brzy chcípne! :-D :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Tak to byla taková esej na jedno nekonečný téma a teď mi řekněte, kdo má horší! :lol: :lol:
No zas je co vyprávět, že!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.5.09 17:00

…a ty dorty, jo…to jste teda neviděli ty blázny co jsem projížděla, během toho patlání - tohle ukazuju vám, ale rozhodně bych se tím nikde víc nechlubila, protože taková umělecká díla - no to jsem zírala. A že takových bláznů je, jen pro inspiraci se mrkněte na některé z nich:
http://www.ukocurka.blogspot.com/
http://dorty.artmama.cz/
 http://www.aldoska.estranky.cz/

a tohle video 8O :
http://www.youtube.com/watch?…

…tak a teď hodnoťte! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
10.5.09 17:04

Ahoj holky,
dnes jsme 6den doma a ja doufam ze vyleze trochu slunko a my pujdem na malou prochajdu bo me slehne uz tady.. :roll:
Mik uz nic neba-ani se ji nedivim,me tez ne :twisted: hodim ji do nositka,zabalim do nosici vesty a pujdem i kdyby trakare padaly! 8)

TYNKO- fotky Adamka nadhera,hlavne ty s pesanem samo,a co ten vas ten je v poho?Ja jsem zviratomil,od mala jsem spala se psama,u koni ve staji a td,ale kombinace pes a male dite mi nahani strach :? mam bohuzel asi moc pripadu v okoli kdy pes kousnul a v jednom dokonce zabil mimco :( -ale ten byl trochu vetsi nez ten vas 8) :wink:
Uzijte si to v Praze!

LUCY- ty toho teda zvladnes,dalsi mnamka a jeste krasna 8O sila!
Tak ja bych momentalne brala radsi ty rohlicky :-) nami,me taaakchybej cerstvy rohliky :-(

ZEBRUS- vy si teda davate do nosu,Mik mela vcera poprve kus tvrdeho syra :D sklebila se jak na citron a letelo to na zem :roll: ale zkousim ted ruzne veci,bo skoro neji jak je nemocna :? ale ona ma nastesti dost velky zasoby :lol:
Neprilepeny pytlik je dobrej vtip :potlesk: ,ja porad nevedela jak to presne prilepit, jestli malinko otevrit kacenku nebo jen tak :roll: ale vzdycky to tam nateklo,tak dobry :D

KAJDUL- tak to asi aby jste zadelali na holcicku :-D sen je sen :nevim:
Dite je sikovny to jo,ja jen porad doufam ze ji to bude k uzitku a ne na prekazku.. :? Ale sikulinci jsou vsichni a vsichni se casem dopracujou na kecani od rana do vecera :D

SIMI- to je super ze uz neodsavate,za to u nas ma vysavac zase prace :evil:
Je to super kdyz jsou prckove pritulni co,ja si to uzivam maximalne,Mik me porad pusinkuje,tuli se,nebo me jen tak poplaca po ramenou a rika „MAMA“ a boucha se do prsou,jako moje.. :srdce: :-( no vi jak na me,dojmout me umi 10krat denne :roll:

Dneska je Ondra cely den na zavodech,tak nevarim-HURAAA-ale zas to bez nej bude dlouhy kdyz nemuzem na dyl ven :? ale teploty uz nejsou 3den tak na chvilku to snad pujde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
10.5.09 17:12

Haha Lucy to je teda fakt tchyna jak prase 8O to by me slehlo!
Proste vzdycky naopak nez to mate vy co..no asi zas jedna co se nemuze smirit s tim ze synacek uz je velkej kluk a dela si se svou zenou veci po svem.. :roll:
Nevyhovis ji nikdy to je jasny,ale ona stastna asi nebude,ja bych ji sama pro sebe spis litovala a snazila se pres ni prenest :roll:
V necem mi pripomina moji mamu,hlavne jak jsi psala-mi se segrou kdyz si reknem jsi jak mama-tak to je taky nejhorsi nadavka :lol:

Jako vnoucata miluje,vsechno by pro ne,ale ceka super dekovani po zbytek zivota,jinak jsme nevdecny :roll: ,proste neco da a pak jede:jak to bylo drahy,jak je to supermoderni a ze to VSICHNI(oblibene slovo) :lol: maji a jak se zadluzila,ale ze mi to proste musime mit :roll: -vetsinou jsou to fakt drahy veci z katalogu a TV-takze smejdy od hajzlu co z takovych duverivcu jak moje mama tahaj prachy :evil:

Co nadelame -nic,holt je takova,vecne zavydejici ostatnim co vsechno maji :nevim: je mi ji lito,asi nebude nikdy stastna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
10.5.09 17:43

NEJDRIV RYCHLE POPRAT MAMINCE…(motyl byl na kytce :D )

""http://img6.imageshack.us/img6/3830/1008095.jpg:http://img6.imageshack.us/…/1008095.jpg

PREDAT KYTICKU…

""http://img6.imageshack.us/img6/3832/1008098.jpg:http://img6.imageshack.us/…/1008098.jpg

PAK RYCHLE VYUZIT MAMINA DOJETI A TATOVI PRIPRAVENOSTI PRO KAZDOU SPATNOST :twisted:

""http://img6.imageshack.us/img6/7051/1008110.jpg:http://img6.imageshack.us/…/1008110.jpg

A POROCHNIT SE V DORTU A TAKY OCHUTNAT(moje prvni sladkost :! ) 8O BYLA JSEM Z TOHO SAMA PREKVAPENA ZE ME NECHALI :pankac: ALE MOC MI TO NEJELO,JE TO SLADKY JAK CECEK-ALE CECEK JE LEPSI 8)

""http://img6.imageshack.us/img6/1526/1008113a.jpg:http://img6.imageshack.us/…1008113a.jpg

VIC ME BAVILO DORT PATLAT PO PODLAZE A ZARIZENI BYTU :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.5.09 17:49

.....ta je ale úúúúúúúúžasnááááááááá!!!!!!!!!!!!!!Nádhera

já ještě k tý rohlíkový kytce z rána :lol:, pěkně jsem Jirkovi křivdila. Po snídani sbalil Toma a šel mi vlastnoručně trhat kytku na louku (což je pro mě nejhezčí kytička, páč se u toho ten chlap trochu víc nadře, než že jen vytáhne šrajtofly! :lol: :lol:, navíc v jednoduchosti je síla, že) Chtěl vzít sebou i Jířu, ale ten se nemohl zrovna dneska odtrhnout od nějaký pitomosti v telce, tak mu tu kytku potom alespoň vrazil, ať mi jí předá. Takže jsem byla vedle jak ta jedle :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí