Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Veruuuuu , úžasnej srazík u úžasný hostitelky a odvážný ženy
Byla to paráda, a máte to doma moc moc pěkný!!!!!! Je vidět, že tu má někdo vkus
Jen škoda, že kvůli dešti nedošlo na terásku - vypadá super!
![]()
Fotky jsou krásný!!! ![]()
Zuzi , ten recept na ty pizzové šneky, prosíííím… něco tak úžasného jsem dlouho nejedla!
![]()
Jinak doma jsem broučky hned předala mamce a šla cvičit v bláhové naději, že až v 19.15 dorazím, už budou uložení - a co myslíte?! Prd -máma a Jára je chovali, že prý „nedostali instrukce ohledně koupání“! Jak jako, instrukce?!
Prostě dítě vykoupu, ne?!
Tak mi je Jára předal, vyrazil na pivko, a ukládala jsem hladová a vycvičená s mámou!
No, naštěstí už hodinku chrněj a je klid ![]()
SimiM píše:
Jak jako, instrukce?!Prostě dítě vykoupu, ne?!
![]()
to mi neco pripomina, zname ![]()
Jee, dekujeme za pochvalu ![]()
Jinak myslim na Lucy, jak jedou domu vlakem ![]()
Ahoj holkýý,
tak mě srazík pěkně vyřídil,no kluci byli taky unavený.Vítek dokonce po cestě usnul,tak si dal půlhodinku.Já jsem pak usnula při jeho uspávání a probudila jsem se jak praštěná a zmrzlá
![]()
Sraz supééér a Týnko ty řezy,mňám,měli jsme zdravou večeři-salát-tak jsme to zazdili tvým zákuskem ![]()
Marcipánek si nechám na zítra ![]()
Fotky pěkný ![]()
Veru dobrá večeře ![]()
Jo já jsem si říkala,že nevím,od koho jsou ty šneky,taky výborný ![]()
A můj telefon je mrtvej,zítra ho Jirka jde reklamovat.Naštěstí jsme vyhrabali mezi Jiříčkovýma hračkama můj starej ![]()
Katy dík za půjčování telefonu! ![]()
Ahoj holky,
tak srazík byl super - Veru , ještě jednou díky, že jsi dobrovolně nechala k dispozici váš hezký byteček pro řádění takové hromady mrňousů.
A za věci vůbec neděkuj, nemáš zač, takové drobnosti
.
Lucy - marcipán úžasný
. Hned co jsem dorazila, tak jsem to nevydržela a půlku zblajzla a za chvíli slyším z kuchyně „jééé, to je ale dobrý“…a druhá půlka prasátka zmizela v žaludku Tomáše
Byl vynikající. ![]()
Taky dám nějaké fotky na rajče, ale většinou je to změť rukou, nohou, hlav… ![]()
Zatím ahoj, musím vás dočíst, nějak jsem teď nestíhala… ![]()
Hooolky, ja Vam uplne zavidim!!!!!!!!!!!!
Musime si v cervnu udelat aspon ten brnensky srazik !!!
A Casem celorepublikovy by taky nebyl na skodu, zeeeee???? ![]()
Fotky jsou super ![]()
Verčo , jak se Domča tvářil na to, že mu všichni ožužlávají hračky? Nebránil si je? ![]()
Urcite by nebyl spatny nejaky srazik treba na vikend SO - Ne, nejaky chatky, klido s chlapama
Nekde, kde se da posedet venku, u ohne, kde je vic prostoru a deti se vyblbnou a my si muzeme vic pokecat
![]()
Ja doufam, az nekdy dorazim do Brna, ze se s Vama brnackama taky nekdy sejdu!! ![]()
Holky, me je regulerne blbe, fakt blbe, ale pulka marcipanu v lednici me stale laka
![]()
Zebrus , Domca je takovej tunta
Myslim, ze mu to nevadilo a ze byl v pohode, do te doby nez dorazila dalsi varka lidi, to uz si zacal branit mamku a pobrekavat ![]()
Ale hracky pujcil, asi 2× se s nekym o neco pretahoval, ale stejne nema sanci vyhrat
![]()
Ahoj holky
Veru: Srazík u tebe přepychový!!!!! MOOOC se mi tam líbilo a Adamovi taky
Máte krásný byteček a škoda že nám počasí nepřálo, páč na vaší terásce by to bylo taktéž zajímavé
![]()
Jinak k ségře jsme dorazili v pohodě, Lucka vystoupila na Nám. Republiky a už jsou snad doma
![]()
Jinak teda Adam dnes usínal tak trošku víc s brekem, to už dlouho nebylo…nj, cizí prostředí, ale spí jak dudek plný zážitků
![]()
Jooo: tak recept na ty KOKA-řezy (jsem ráda, že vám chutnaly
)
Na upečené piškotové těsto (s kakaem) se udělá krém:
jedno celé máslo se našlehá se 70 g cukru (já dávám krupicový, možno by šlo i s moučkovým) a přišlehá se k tomu jedno balení koka sušenek napočených rozmačkaných v jednom balení šlehačky (sešenky si rozmixuju dopředu a pak je namočným do šlehajdy), umixuje a dá na studené piškotové těsto + po ztuhnutí v lednici čokoláda navrch, já jsem teda dělala domácí, ale příště udělám kupovanou, aby to lépe ztuhlo, tak ať chutná
![]()
Fotky pěkný ze srazíku, já je dám snad zítra večer plus přihodím bonusek ze zítřka
Pokud teda nebude pršet, páč jinak budou fotky z Ikei
![]()
Zebruš: Já se tááák těším, až se budu rochnit ve vlatní zahrádce a zdokonalovat si ji v obrazu svému, takže ti tak trošku „závidím“, že už sázíš na vlastním
![]()
Takže mlíčko se ještě neztratilo?
Terko: Dortík z bebe byl dobroučký (já tam jen zkusím dát míň cukru
)
Jooo a souhlas s Mahul!!!! Chtělo by to celorepublikový srazík, páč dneska to bylo fakt parádní, jen jsme (teda vlastně já za sebe a jak jsem to vnimlala okolo…) nestačily pokrafat…takhle něco podniknout hromadnýho, pak dát dítka večer spát a krafat a popíjet
Jj, to by bylo
![]()
Jééé, tak koukám, že na celorepublikovým srázku se i dohodneme
![]()
Jj, Veru, musíš být slušně přeplácaná
![]()
Lucko, i já děkuju za marcipánkový prasátko, fakt úžasně udělaný, jen jsem ho teda s prominutím darovala, sice marcipán taktéž ráda, ale já nemůůžu bo by ze mě byla brzy koule jak hrom
![]()
Mam se ucit, tak vymyslim blbiny
Nadhazuji termin na srazik - ZARI???? VYSOCINA???
Holky nemam docteno,ale fotky vypadaji uzasne,moooc zavidime s Mik
ale taky prejeme ![]()
Ju v zari bych mohla byt zrovna v CR ![]()
Holky, září je super!
A jsem určitě pro to, udělat srázek víkendový a i s chlapama - já si totiž nedovedu představit, jak bych to zvládla s dětma sama
To bysme teda moc nepokecaly…
![]()
Vysočina je fajn, tak pěkně na půl cesty ![]()
Miku, paráááda, a už víš, kdy v září? Nebo celý měsíc! ![]()
Sice cumim na Dr. House, ale stejne druhym okem na Emimino
![]()
Evelin , zari je fajn
Dan bude mit hodne prace, takze si nebude moct vzit dovcu, takze vikend/den na Vysocine by urcite bral ![]()
My jsme na Vysocine byli na kolech, ale ted si nemuzu vzpomenout jak se jmenuje ta vesnice
Bydleli jsme v takovem malem penzionu, ale okoli nebylo pro deti moc ok ![]()