Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
12.5.09 14:08

Wenee huš už i ty, kdybys včera viděla ty hubeňoury a co myslíš nejvíc tam vykřikovali jak musí držet dietu! :lol: :lol: Holky koukejte se pořádně najíst, ať to s vámi ti chlapy vydržej! :lol: :lol: :lol:
My uspíme Toma ve svý postýlce (to aby nespadl, než mu půjdem dělat mantinely) a jakmile se po půlnoci vzbudí,tak si ho beru k sobě, abych nemusela lítat. Wenne, jestli je vám to takhle příjemné a jste na to už zvyklí, tak to vůbec neřeš. Pokud máš pocit, že bys byla raděj v ložnici sama s manželem, tak pak je to jiná. Když jsme stěhovali Jířu, tak jsme nějakou dobu spávali všichni v pokojíčku, pak jsme se pomalu odstěhovali a kluci zůstali ve svém. Jakmile je ale některý z nich nemocný, beru si ho okamžitě k sobě a Jirku vyšoupnem! :lol:

A Sofinka je teda taky tááák šikovná, no jo kluci už od narození myslí spíš na kraviny, než na sebevzdělávání. Včera třeba Tomáš stál před monitorem (kde si mimochdem Jirka pouštěl nějakou epizodu ze Simpsonů) a jakmile se objevil Homer, tak na něj začal Tom ukazovat a říkat táta. Mohla jsem se potrhat. :lol: :lol: Bohužel to dítě nebylo ani zdaleka od pravdy, ovšem jak dělá kráva a jak vypadá kůň to je mu naprosto fuk u nás je všechno pes, ať to má nohou třeba 18.

Byla jsem pověřena výrobou kulajdy, tak jdu na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
12.5.09 14:13

Cauvec!
Moc krasny fotecky vsech! Lucy , obdivuju Te, ze jsi se vydala vlakem, ja bych to nezvladla. A Wennee , moc krasny a Sofinka takova sikulka! Radeji ani nebudu srovnavat s nama :lol: . Kuba sice rozumi a vi,ale stejne si dela co chce, kdy chce. :roll: Poslechne jen malokdy.

Ad spani- Kubik spi ve svem pokoji v postylce. Po pate se vzbudi a Jirka ho vezme (ja se priznam, ze ho posledni dobou neslysim-proste me nevzbudi) a dospavaj dve hodinky v obyvaku. Snazim se to svemu drahemu rozmluvit, ale zatim neuspesne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
12.5.09 14:14

babulky mamul;ky..vy tu hovorite o vahach..WENEE..ved si stihlotina.kde chces chudnut..mala by si si spravit zasoby.aby si valdala behat za Sofinkou
 a

LUCY..teda ty mas co pisat..ved ti to sekneeee :D tak mladunko vyzeras a takych nezbednickov mas…
teda pekny vkus..tie potvorky..uz s aetsim , ked take budem kupovat MAtuskovi :lol: :lol:

WENEE..sekne vam to..krasna rodinka a
Matusko spi este s nami v posteli :oops: a tusim aj dlho bude..ons a vkuse pretaca..a postielka mu je an jeho otocky malaa :roll: no a medzi anmi rpespi aj celu noc..co v postielke teda nebolo..tak takto sa vyspinkame vsetci pekne :D :D
a Sfoinka je sikovnaaaaaa

KAJDUL..teda to je slovo..vlacik :pankac: mmne sa to zda byt vcelku tazke slovo..sikulaaa

jeejda, ved so sa nepochvalial..vcera v zahradke mal MAtusko prvu skusennost s dazdovkou… :D moj ocino mu ju ukazal a MAtusko ju chytil a taak ho striaslo :lol: :lol: a uz vie :,-(it..vkuse daval koralku do zeme prave tam, kde ocino kopal..takze bol veeeelmi stastny..jeden aj druhy,..az na to,,ze ocino o dost menej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.5.09 17:59

kde ste???? :D Se musim ucit, tak at mam mezitim co cist :twisted:

Kajdule, teda to zavidim, ze rekl „vlacek“ 8O My jsme porad u „mama“ a " ne-ne-ne" :lol: Rozumi, ale co by se namahal :P Ale uz jsme vypilovali paci paci, nemlati jednou rukou do hrbetu druhe, ale uz pekne dlane o dlane jako vysichni normalni :lol: Jo a uz mu taky docvaklo „prosim, prosim“, ale kdyz to ma pouzit, kdyz neo chce, tak to z neho nemuzu za zadnou cenu dostat :roll: Fakt, chytrej jak vopice!

Zulok, zase se ukazu jako totalni neznalec, ale „dazdovka“ je co? Motyka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
12.5.09 18:22

:lol: :lol: Evelin , dazdovka je prece destovka = zizala :lol: Motyka, tos me teda rozesmala :wink: Je videt, ze si mlady pivo a nedivala ses na serialy ve slovenstine na ceskoslovenske televizi :lol: :lol:
Normalne sedacka prezila, popravde prezilo uplne vsechno, jen jsem vyluxovala drobky, ale jinak nejaka rozmazana cokolada nebo umatlana podlaha vubec nebyla, to je videt, jak jsou deti vychovany :wink: :wink:

Adel , vaseho hnusaka slizaka mame doma v kosi na hracky, ja jsem to vcera zapomnela napsat, nechali jste ho pod sedackou :wink: Domca se ho boji, takze Vam ho radi nekdy predame, treba v te ZOO :wink:

Lucy , stejne Vas obdivuju, ze jste jeli tim vlakem 8O A tchyni nemoc znam, u nas je to uz asi posledni stadium… :roll:
Ja se normalne stydim za to, ze se mi stejska po my „bejvaly tchyni“ :oops: Ta mamka myho byvalyho nebyla taky super super, mela sve chyby,ale byla to normalni zenska, se kterou se dalo pokecat o vsem a na deti byla skvela :cry: Ale nikdy to nereknu nikomu, jen Vam, Dana by to asi mrzelo 8)

Kytky… ja dostavam k svatku a k narozeninam, pak asi i na vyroci, jinak asi moc ne :wink: Ale jsem rada alespon za neco :lol: Me Dan zase nosi sladkosti z Panerie, to uz se naucil, treba tresnovou tasticku, nebo tak :wink:

Wenee , krasne fotky, Sofinka ma uplne takovou jemnou tvaricku, krasavice :P

Jo a kdo to psal o tom hubnuti, Lucy , ja jsem nerikala, ze musim drzet dietu, ja jsem rikala, ze jsem pribrala a potrebovala bych cvicit, pac se mi na stehnech klepe celulitidovy rosol :lol: :oops:

Dnes jsme sli plavat, Domca prezil i s rymickou, boty jsem obhlidla jen na Flore, kousek od plavani a pote, co jsem zjistila, ze je tam jen Ciciban a Ecco a v obou obchodech stoji boticky asi tak 1.400 Kc, tak jsem nic nekoupila :twisted: To jsou ceny teda… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.5.09 18:28

Hi hi :lol: taky jsme u nás řešili, manžílkovi to přišlo jako žížala, tak Zuločku, teď nám to budeš muset přeložit, ať můžem klidně spát!

Evelín a to se pak ještě od toho internetu dokážeš vracet k učení? :lol: Já bych se teda stopro zapomněla někde na surfu! :lol: :lol:

…ale jinak se přidávám k Evelíně, kde se flákáte babice, to zase nabíráte síly na ty vaše noční mejdánky, co? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
12.5.09 18:31

Zdarec,
zdravim vsechny :-) a jdu vas docist,ste toho zas nakrafaly teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.5.09 19:02

Jezkovy, ja uz jsem asi vazne nejak mimo :oops: :roll: Takze zizala, jo???
Vim, ze jsem hodne dlouho treba badala, co jsou to slovensky „pery“, schvalne, jetsli vsechny vite, co to je??? Teda obracim se na mladsi generaci, pac Verca, me zase uzemni :twisted: :lol:

Lucy, ja mam uceni v notasu, takze jen preklikavam okna :D A je pravda, ze se obcas tomu internetovemu oknu venuju vice :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
12.5.09 19:09

Tak mam to 8O
Si normalne musim delat poznamky na papir,abych nezapomela uplne vsechno :oops:

KATY- Ja trubka si tam jeste precetla par pribehu,jeste ze zrovna nejsem tehu,by me asi vezli :roll:
Tchyne je teda taky mila :roll: ja mam holky tak uzasnou tchyni,jednou bych chtela dojit k tomu byt tak moudra,trpeliva,skromna…alespon z poloviny jako ona :srdce:

LUCY- To v tom vlaku s Tomaskem jsi ty 8O ?To bude asi nejaka mladsi segra nebo utajena dcera ne 8O ?KOOOCKA JE TO!ji virid 8)
Krasny fotky,ja uz se tesim az v CR vezmu Mik do vlaku :D
S burzou nestras prosim te.Dneska rano ji rikam-chces banan?-NEE!BUU!-normalne me servala co to mam za napady s bananem :roll: (ale pak ji dam banan a ji :lol:)
Takovy kazety presne mam!S kamoskou jsme si je predavali,byla o rocnik vys a nebo kdyz jsme se proste nemohli videt,krafaly a zpivali jsme si na kazety :lol: -ja se u toho rezu jak blazen dneska a nikdy to nevyhodim :!

WENEE- ty jsi taky KOCKAA!!(kam jsem se to dostala,same missky nebo co :P )a Sofinka je teda velka sikula,tohle se mi taky libi ze uz se s nimi da dohodnout,ze chapou co bude a co maji delat,holky jsou asi vetsi predvadecky,Mik totiz taky udela skoro vzdycky co ji reknu :lol:

Opakuje vsechny slova,ty kratky cely a z dlouhych bud konec nebo zacatek :lol: -koala je KO,slon je ON( a jeste boucha do zeme jako ze dupe :lol: ,kocka je KA..atd :wink:

Ted uz 10 dnu spi Mik se mnou-tatinek odstehovan :roll: normalne spi s nami od 6 rano,ale bohuzel ja to mam naopak nez tu nekdo psal-ze neusne s prckem,tak ja blb jdu v 11 v noci chrnet a jeste v 1nespim :roll: ,pak se vzbudi Mik ja ji vezmu na prso a v tu ranu chrnim :oops: ,a bohuzel se probudim treba az v tech 6 a to uz je pozde na to ji vracet do postylky a takhle ji ucim na spani s nami :roll: :oops:

KAJDUL- mam tu odsavacku na vysavac,ale odsavam jen pred spanim,myslim ze uz je ta sliznice unavena a moc prokrvena od te rymy :nevim:
A gratulace k vlackuuu :-) u nas je vlak SSSSS(s hackem nad S :lol: )

SIMI a ADEL- me manzel taky nosi jidlo,icecapucino skoro kazdej den :oops: kdyz je to v noci tak to mam v mrazaku a k tomu treba moje oblibeny hranolky od McDonalda,nebo koblihy :-) -asi bych si ho fakt mela vic vazit 8)

EVEL- motyka jo,to jsi me pobavila :lol: vic se uc holka :D :wink: ja minule nevedela nejake jidlo nebo co to Zulocek psala :oops:

VERU- hlavne si do bytu nepoustej meho manzela,bylo by po sedacce :twisted:
A ja taky spis cviceni,diety ja neumim,na to moc miluju jidlo :oops: ,takze si u Mik na zemi dam kazdej den par cviku na bricho a stehniska :twisted: a pak se nacpu :-) (Mik rika MAMA CICI-mama cvici :lol: )

Tak a vic nevim,jeste mysim ty fotky ze sraziku prozkoumat a zkusit si vas trochu priradit k nickum :lol:
Mik chrni,byli jsme u koniku,byla doma nesnesitelna-moje nervy :roll: a ja jdu varit ryzi,gulasek je ze vcera :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
12.5.09 19:11

Nejsou to RTY?nebo KRIDLA? :lol: -taky vim prd
a kdo vi jak se rekne slovensky rampouch 8O :D (Zulocek je vyloucena ze hry :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.5.09 19:13

Eveli - my zase nezvladame paci-paci, mlati se rukou do hrbetu te druhe, jako by se oprasoval a furt to neni štonc pochopit

Pery - nejsou to rty? Haha at zijou cizi jazyky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.5.09 19:16

Želvíku tak to ju, ale neboj, brzy nasednou děťátka na svá odrážedla a to bude takovýho přespolního běhu, že se z toho tvoje celulitida ani po týdnu nepřestane klepat! A my to máme super, protože barák nám stojí na kopci a jiná cesta než pěkně zprudka dolu od něj nevede (ostatně ty to taky nebudeš mít lehký z těch vašich Himalájí :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.5.09 19:24

Pery jsou rty,to náhodou vim,ale ten rampouch teda ne.Napadá mě leda rampúch :lol: :lol: ,ale to asi neni vončo :D

My byli skoro tři hodiny venku na hřišti s kamarádkou a jejím chlapečkem.Akorát jsem si myslela,jak Vítka taky šoupnu na zem,ale jsem si trubka neuvědomila,že v noci lilo :roll: Takže skotačil na lavičce,pak seděl na prolejzačce a nějak jsme to zvládli :wink:
A dopol tu byla kamarádka se dvěma holčičkama,no ale proti včerejšku,slabej vodvar :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.5.09 19:30

Mikul, ja si prave taky porad myslela, ze to jsou kridla :lol: JJ, jsou to rty. A to ctu slovensky docela casto, ale hlavne odborne veci o podrizeni zen a jak se dela kvalitativni vyzkum :roll: :wink:

Holky, my si koupili minuly tyden kola i sedacku pro Stepana, ak ted uz musime fakt zacit sportovat, tak jsem zvedava, jak mi ta celulitida zmizne :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.5.09 19:31

Jůůůů to je srandy na starém bělidle :lol: :lol: :lol: :lol:

Mikul jí to teda vyřídim ale asi se bude hrozně stydět :oops: :lol: :lol: Jentak mimochodem s tou mladší ségrou to od tebe teda sedí!:lol: :lol: :lol:Založíme spolek „sester hlídajících mladší sourozence“ No teď bych se vám měla vyfotit, vlasy utažený v drdolu, oči rozmazaný snad ještě ze včera, vytahaný tepláky a triko - jako princezna CO PRINCEZNA - KRÁÁÁÁÁLOVNA čarodějnic :lol: :lol:

A teda rampouch nemám páru, ale zas abych nebyla třeba příště za pitomce, tak vám poradím zlepšovák:
http://www.e-slovensko.cz/slovnik/ :lol: :lol: :lol:
Zas už to ale nebude taková prča, tak ze sebe nedělejte moc velký chytrolínky, ju?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí