Poradna duly
Jana Čurdová
Brzo ráno se Benda vzbudil a mě se tááák nechtělo do kuchyně pro mlíko
(samo jsem si zrovna nevzala do pokoje konvici
), tak jsem ho kojila. A to už neměl kojo několik dní - takhle nikdy nepřestanu
. Ale chvilku koukal, jako kdyby nevěděl, co s tím
![]()
Kajdulo , plněný papriky jsem ještě nedělala a musím se je naučit, manža je má rád. V pátek je měl u rodiny na návštěvě, ale asi to bylo z nutrie (chovají je), tak se trošku tvářil, ale raději nic neřekl a snědl to
![]()
Nutrie ![]()
Ahoj srazikarky,tak kde se flakate,uz snad mate odsrazikovano tak koukejte psat a fotkovat. ![]()
U nas byla dnes rano namraza
ale ted tam sviti a je celkem teplo a ma byt az do ctvrtka.
ZEBRUS- ty jo to me kdyby se podarilo prestat tak bych uz nedala..ale my jsme zavyslaci a jen tak neprestanem ![]()
Takze takhle makas na zahonkach jo,tojsi sikula a jeste teplou veceri kuchtis
to ja kazdy den obed a staci mi to
![]()
ADEL- u nas taky hned po usnuti Mik prijede kamion doplnovat zbozi do obchodu naproti nebo super obri auto vyvazet mega obri kontejnery co tu stoji na trideny odpad ![]()
ZULOCKU- to je mi pejska lito,ale alespon ho uz nic neboli vid..poridite noveho,kdyz je zaharada musi byt pes ![]()
Tak ja bych brala coko zajice,klidne i coko cokoliv
nemam rada takovy ty polsky jako ze cokolady-to tu maj taky
-ale dobrou cokoladu snimv jakekoliv podobe.Kamoska co mi posila casaky mi tam vzdycky prihodi nejake cokolady a par ozdob ze tromku bo u nich to nikdo nezere,a ona vi ze ja to dojedu
![]()
Jdu dodelat gulasek a prinest si k PC Milku ![]()
ZUZI- preju at to dobre dopadne ![]()
KATY- jsem rada ze se vam MIk libi
![]()
a vsechny ostatni zdravim ![]()
Jo a podprdy,tak ja nosila jednu od porodu az snad do 8mesicu male
(jako i sem ji prala
)pak jsem to zacla stridat se svyma staryma a ted na delsi vylety kojo a jinak stare.Jako ja mohla uz tak kolem 4mesicu male nosit sve stare,nevim kde to dite to mliko bere kdyz nemam prsa
![]()
Jo vlastne jsem si jednu koupila vpredu rozepinaci,uz ne kojo,tak tu obcas vytahnu,velikost porad stejna,jen tvar se ponekud zmenil-hlavne po kojeni ![]()
ahoooooooooj, tak že bych byla první srazíková????hihi, taky jsme jako první dorazili k Veru…a dom sme dorazili před hodinou a naštěstí už Pája chrupe…
srazík byl parádní, kolem 3 už nás bylo tolik, že jsem vůbec neměla přehled…jdu stáhnout fotečky a něco sem loupnu
Ahoj,
tak ja se taky hlasim, jsem nejaka unavena nebo co
Domca se umyl, najedl a v 19 h sel spat, byl vyrizenej
Ted tam ale obcas zabreci, asi je pretazenej ![]()
Radeni tornada bylo docela ok, bylo to tam jak v ule
V obyvaku jsem vyluxovala, to bylo docela v pohode, ale vite co bylo nejhorsi? Dat dohromady ty puzzle
To jsem delala asi pul hodiny ![]()
Jeste jednou diky za vsechno co jste donesly, ale jsem fakt rada, ze jsem rozdala vysluzky, protoze co jsem asi mela k veceri?? Dva slane sneky, dva slane bobky od Tynky, kus babovky a jeden Coko rez, nebo jak se to jmenuje, zajedla jsem to olivama s mandli a je mi pekne blbe
![]()
Jani , jeste jednou dekujeme za ty veci!! Ta megabonboniera snad vydrzi do pristiho srazu, protoze tu fakt nesmim otevrit
Mnaaaam!!
Doufam, ze cesta domu pro vsechny byla jednodussi, nez k nam ![]()
No, jdu sem hodit nejake fotky, snazila jsem se vzdy vyfotit mamku se svym ditetem, ale mam pulku rozmazanou, ja fakt neumim fotit ![]()
Velký kluci Radim a Jirka
Tomášek a Domča
Kámoši Tom a Pája
Tady nás je tak polovina ![]()
Takhle Pája laškoval s Terezkou ![]()
Doufám, že Verča vyfotila, jak to u nich vypadalo, když jsme všechny odjely…
tak ještě jednou první tři fotky
Radim a Jirka
Tom a Domča
Tom a Pája
Jáááááááááááááááá Váááááááááááááám tak zavidim, ze jste se videly!!!
A ty fotkyyyyyyyyyyyyyyy to byl mejdaaaaaaaaaaaaan … vkladeje vklaaadejtee … ![]()
Adel s detma 
Janusa a Tynka 
Katy a deti 
Simi a Lucy 
Terka 
Zuzka 
jeeeej..tie fotky su paradne..a ta posledna nema chybuu
![]()
VERU..a coc akas..cely cas si an diete..teraz ti je zle aj z jedneho kolacika
no tak.sup trenovat brusko..aby si naposledy zjedla oovela viac bez ujmy na zdravii
![]()
teda srazik si spravila peeerfektny.vyzera to podla fotiek nadherna..uz sa tesim na dalsie fotky od ostatnych ![]()
ZUZKO.neviem. aky by mohla mat vplyv podprda s kosticami na kojenie..nejka ci to nevadi tym mleic.zlazam..ale ocividne nie..taks a tesim ![]()
MIK.. co by dal moj manzel za zase male prsia..nie take vysacie sacky ako mam teraz
nic pekne k pohladu… ![]()
a namraza..jjeeeejda//u ans bol fakt letny den..na obed az 30 stupnov..no ale je mi jasne..ze zijes v uplne inom kraji…
ZEBRUS,,,ja som mala tiez optimizmus zo zahradky..akosi ma presiel…ked som sa tam pocas prvej navstevy utahala ako kon…
dnes sme sa tam boli len hrat..MAtusko mal prvy zazitok z dazdovky..riadne ho striaslo, ked sa jej chytil
a
il; koralku do zeme… a ja som ju musela furrt vyberat ![]()
No vidis Teri , to me nenapadlo, vyfotit po radeni toboganu ![]()
Ja tady mam neco specialne pro Lucy . Najdi rozdil
![]()
Zelva pred 
Zelva po 
Ja to proste musela ukousnout a ted pujdu znova, ten marcipan je vyyybornej, mnohem lepsi, nez jsem kupovala v cukrarne Domcovi na dort, fakt!!!!!!!!!!!!!
Teda tam je venku cerno ![]()
A Domca zase pobrekava..
Ze by to konecne byly ty zuby???
Zbytek fotek hodim na nase Rajce, tak sem pak hodim odkaz, ale jak rikam, nejsou nic moc, snad budou mit holky lepsi ![]()
A ještě teda posílám recept na dortík z bebe sušenek, který měl úspěch ![]()
3balení sušenek Bebe, 2 kostky tvarohu, 1 smetana na šlehání, 100g hnědého cukru, 1 vanilkový cukr, 2 banány, 150g jahod(nebo jiného ovoce), kůra z jednoho citronu, 1 bílý jogurt
Našlehat smetanu na šlehačku. Do jiné mísy dát tvaroh, hnědý cukr, vanilkový cukr a nastrouhanou kůru a vařečkou smíchat s jogurtem na jemnou pastu. Postupně přidávat šlehačku a nechat chvíli odpočinout. Očistit jahody a s banánem nakrájet na tenčí plátky. Na plech s hlubším dnem poskládat Bebe sušenky, 1/4 tvarohového krému namazat na první vrstvu bebe sušenek a na to dát vrstvu banánů. Další vrstva Bebe sušenek, krém, jahody. Poslední vrstva jsou sušenky. Plech obalit do potravinové folie a nechat přes noc stát v lednici.
To si musim vytisknout
Mnam mnam, uz jdu na ten zbytek
Me bude blbe ![]()
Tynko , das sem taky prosim ten recept na ty Coko rezy, nebo jak se to jmenuje? Mnam, jeste tam mam jeden
![]()
Veru: ještě tě musím pochválit, že srazík byl faaaaaaaaaakt parááááááááááádní…že bysme z toho udělali putovní srazík a příště zas u někoho jinýho
tak já se jdu vrhnout na výslužku ![]()
já taky moc fotek nemám, většinou mi děti utíkaly, tak to mám mázlý ![]()
Lucy: marcipán mňaaaaaaaaaaaaam, prasátko sem zbodla hned jak jsme dorazili dom…
Nazdarek v novem tydnu!
Manzel v patek prohlasil, ze jsem porad na emimi a ze musim svou aktivitu redukovat a nepustil me k pc. A navic tu byli 2dny na navsteve tchani, takze jsem mela o „zabavu“ postrano
. Kdyz vcera odjizdeli, tak mi tchyne rekla, ze by bylo fajn, kdyby jsme se od zari minimalne do vanoc odstehovali k nim
Tak to jsem nevedela, jak reagovat…
Uprimne bych zvladla tak tyden ![]()
Jee, super fotecky. Uplne paradni. Priste musime naplanovat neco celorepublikoveho- treba vikend nekde na chate nebo chalupe. Pokud byste mely zajem
At vas my Moravaci taky pozname ![]()