Poradna duly
Jana Čurdová
Simi zatim nevim kdy,porad tak nejak presvedcuju manzela ze tam jako 2krat rocne proste potrebujem s Mik letet
![]()
A do srpna tu bude neter a pak cela rodina pocitaji s tim ze zase na kus srpna a zari priletime my tam…
VERU- krasne jsi zmakla srazik jsi sikula a hodna holka ![]()
Chjo Mik porad neji,jedla by jen po kouskach banan a bily jogurt,ale ten bych ji zrovna ted kdyz je zahlenena nejradsi nedavala ![]()
Uz me bombarduji KDY tam teda budu i holky z mych „starych“ dubnat,na skype
loni jsme to meli v Praze v centru v Clovickove-celkem dobry to bylo…
Ja bych na vikend urcite nee,ale stavit bych se mohla ![]()
Jj, závislost na emiminu je vysoká
![]()
Na Vysočině může být krásně, ale pro nás docela daleko
Navíc já bych teda určo jela bez Radka, ten bude mít tou dobou úplně jiný starosti (domek), takže by se o volným víkendu nemohl utrhnout… co takhle Jizerky?
Ba nééé, snad by se to dalo nějak pořešit… teda myslím finančně, páč já jsem s autem mobilní kamkoliv
![]()
Mik , jak stavit se, normal pres noc musite, jinak ne
Ale pak tam zase Mikejla bude chodit a rikat Jezek a Osel a ja padnu
![]()
To by bylo fajn, kdyby to fakt vyslo!!! Akorat Mahul ma asi nekdy termin ne? ![]()
jee, koukám, že už se tady plánuje celorepublikový srazík, to by bylo fajn, s manžou asi těžko, zas nevím jak bych se dopravila, když neřídim…no uvidíme co bude, takhle dopředu jen vim, že 19.září jdem na koncert Kabátů…
VERU!- v zari??jakej osel a jezek,to uz umi ted,v zari bude rikat basnicky,tak neboj
![]()
terko - na koncert Kabátů v Praze? My jdeme taky - ale 12. září ![]()
Tak já jdu chrnět, všechno jsem dočetla - konečně
. Tak všem dobrou noc
.
Ja uz jsem teda Milanovi oznamila, ze v zari jede na babinec
A tvaril se spokojene
![]()
Jeee, ja jsem na Mahul pozapomnela, ze rodi
A kdyby to bylo ze zacatku zari??? ![]()
Tý jo, tady se bude v záři koncertovat na Kabátech
![]()
Jinak jdu taky do hajan, abych byla zítra čerstvá jak rybička
![]()
Dobrou noc, dubňajdy a dubňátka
![]()
Mik , basnicky jo? Tak to padnu 2× ![]()
Ja myslim, ze my nic nemame, takze se prizpusobime, klido zacatek zari, at je teplo jeste ![]()
Tak ja docitam posledni novinky!
Souhlas, souhlas, souhlas!
Vysocina nam taky vyhovuje, bo to mame skoro za rohem a navic rodina poblizku
. Jen se budu muset setrit, abych neporodila driv a videli jste me jeste v poslednim tazeni
![]()
Ted jeste vybrat penzion a zamluvit ho pro…cca 30lidi? Snad neco takoveho bude v zari volneho.
Tak dobrou vsem, House mi pomalu konci, Dan nikde, tak si pustim zbytek nedokoukanyho filmu a pak hura do pelechu!!
Domca nejak spatne spi, pobrekava, tak co ty zubyyyyy, ze by??
(to budu psat do 15 let jeho
)
Veru , neblázni, to bude náhodou fajn - v září Mik dětem hromadně přečte pohádku na dobrou noc, my si dáme nohy nahoru a budem relaxovat
![]()
Jinak ta Vysočina mi přijde fajn, Jizerky by možná pro holky z Moravy byly moc z ruky…?! No nám je to jedno, my dojedem kamkoliv ![]()