Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
11.5.09 22:26

Mikul, no vidis, tak bychom se mohly potkat i s Tebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
11.5.09 22:27

Simi zatim nevim kdy,porad tak nejak presvedcuju manzela ze tam jako 2krat rocne proste potrebujem s Mik letet 8) :roll:
A do srpna tu bude neter a pak cela rodina pocitaji s tim ze zase na kus srpna a zari priletime my tam…

VERU- krasne jsi zmakla srazik jsi sikula a hodna holka :wink:

Chjo Mik porad neji,jedla by jen po kouskach banan a bily jogurt,ale ten bych ji zrovna ted kdyz je zahlenena nejradsi nedavala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
11.5.09 22:29

Uz me bombarduji KDY tam teda budu i holky z mych „starych“ dubnat,na skype :lol: loni jsme to meli v Praze v centru v Clovickove-celkem dobry to bylo…
Ja bych na vikend urcite nee,ale stavit bych se mohla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.5.09 22:31

Jj, závislost na emiminu je vysoká :lol: :lol: :lol:

Na Vysočině může být krásně, ale pro nás docela daleko :-( :-( :-( Navíc já bych teda určo jela bez Radka, ten bude mít tou dobou úplně jiný starosti (domek), takže by se o volným víkendu nemohl utrhnout… co takhle Jizerky? :lol: :lol: :lol: Ba nééé, snad by se to dalo nějak pořešit… teda myslím finančně, páč já jsem s autem mobilní kamkoliv 8) 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
11.5.09 22:34

Mik , jak stavit se, normal pres noc musite, jinak ne :wink: Ale pak tam zase Mikejla bude chodit a rikat Jezek a Osel a ja padnu :lol: 8)

To by bylo fajn, kdyby to fakt vyslo!!! Akorat Mahul ma asi nekdy termin ne? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
11.5.09 22:39

jee, koukám, že už se tady plánuje celorepublikový srazík, to by bylo fajn, s manžou asi těžko, zas nevím jak bych se dopravila, když neřídim…no uvidíme co bude, takhle dopředu jen vim, že 19.září jdem na koncert Kabátů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
11.5.09 22:43

VERU!- v zari??jakej osel a jezek,to uz umi ted,v zari bude rikat basnicky,tak neboj 8) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
11.5.09 22:43

terko - na koncert Kabátů v Praze? My jdeme taky - ale 12. září :lol:

Tak já jdu chrnět, všechno jsem dočetla - konečně :wink: . Tak všem dobrou noc :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.5.09 22:45

Ja uz jsem teda Milanovi oznamila, ze v zari jede na babinec :lol: A tvaril se spokojene :twisted: :lol:

Jeee, ja jsem na Mahul pozapomnela, ze rodi :oops: A kdyby to bylo ze zacatku zari??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.5.09 22:46

Tý jo, tady se bude v záři koncertovat na Kabátech 8) :) :)

Jinak jdu taky do hajan, abych byla zítra čerstvá jak rybička :lol: :lol: :lol:

Dobrou noc, dubňajdy a dubňátka :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
11.5.09 22:47

Mik , basnicky jo? Tak to padnu 2× :lol:

Ja myslim, ze my nic nemame, takze se prizpusobime, klido zacatek zari, at je teplo jeste :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
11.5.09 22:52

Tak ja docitam posledni novinky!
Souhlas, souhlas, souhlas!
Vysocina nam taky vyhovuje, bo to mame skoro za rohem a navic rodina poblizku 8) . Jen se budu muset setrit, abych neporodila driv a videli jste me jeste v poslednim tazeni :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
11.5.09 22:53

Ted jeste vybrat penzion a zamluvit ho pro…cca 30lidi? Snad neco takoveho bude v zari volneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
11.5.09 22:54

Tak dobrou vsem, House mi pomalu konci, Dan nikde, tak si pustim zbytek nedokoukanyho filmu a pak hura do pelechu!!

Domca nejak spatne spi, pobrekava, tak co ty zubyyyyy, ze by?? 8) (to budu psat do 15 let jeho :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
11.5.09 22:55

Veru , neblázni, to bude náhodou fajn - v září Mik dětem hromadně přečte pohádku na dobrou noc, my si dáme nohy nahoru a budem relaxovat :lol: :lol:

Jinak ta Vysočina mi přijde fajn, Jizerky by možná pro holky z Moravy byly moc z ruky…?! No nám je to jedno, my dojedem kamkoliv :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí