Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
13.5.09 08:07

Dobré ránko,

my jsme se vyspinkali krásně ve vlastní postýlce :D :D :D Sice mohl vstávat jako včera na návštěvě, ale zas až tak drastické to pro mě po ránu nebylo :) :) :)

My dneska musíme do Liberce, velký nákup v DM-ku a pokoupit a hlavně Radek musím na magistrát, bo tam má dnes správní řízení… :? :( :(

Zuzko: Jééé, tak to ti gratuluju, že diplomka prošla :potlesk: :potlesk: :-) Teď už jenom obhajoba a máááš tooo!!! :D :wink: :wink: A fotky taky krásný :) :) :)

Veru: :oops: :oops: :oops: Jsem se chtěla omluvit za to opatlaný zrcadlo v chodbě, doma to Adam nedělá a zrovinka to vaše se mu nějako líbilo…jsem to chtěla říct ještě na srázku, ale nějak mi to vyšumělo z hlavy :roll: :wink: :wink:
Jooo, chtěla bych tě poprosit, poslala by jsi mi ještě jednou jednou seznámek rajčátek?? Jelikož jsem si vymazala na našem outloku celou svoji složku :x :x :wink: Děkuji, ať se můžu juknout až budu mít čásek na nové fotky :) :) :)

Simi: Jsi mě taky pobavila :lol: :lol: :lol: Jsem jěště neslyšela, že pod vrtačku vysavač :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
13.5.09 09:02

ahojte..nestihla som docitat..dostala som sa len po cudzojazycne okienko :lol:
dazdovka..zizala
motyka..to cim sa okopava
prepacte nejak mi nedoslo..ze daktore slova nepoznate :oops: to ste teda omladinky..ze take slova nepoznate..aj aj chcem byt mladsiaaaa :-P

idem dalej citat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
13.5.09 09:03

pery - rty
mihalnice su řasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
13.5.09 09:05

rampouch = cencúľ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
13.5.09 09:06

veverka = veverička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
13.5.09 09:10

jaaaj..kukam.ze uz ste slova vyriesili :lol:

KAjdul..taky zachvat smiechu som uz davno nemalaa..perfektneee :lol: :lol:

RYNTYNTYNKO..paradne fotkyy..teda vam muselo byt naadherneeee :D

SIMI. :lol: :lol: :lol: perfektny trapas…ani nie skor trapas.ale uuzasnaa nahodaa..ako to vsetko pootm dopadlo :?: alebo sa docitam neskor ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
13.5.09 09:12

ZUZINKO..dalsie super fotky a SImi s Ondraskem su zlatunkii :lol:
jeeej a vam s atam zmestili vsetky kocarky ? 8O :D

A GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM K DIPLOMKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

tak a koncim moj monolog..ktorym som zaplnila hadam celu stranu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.5.09 09:54

No Zuli tak teď už chápu čím sis vysloužila titul „Kelišová“ - ty si vystačíš i sama! :lol: :lol: :lol: Ale přesně takhle to funguje u mě, odešlu příspěvek …jééé ještě to jsem chtěla .....a tohle - já to musim odeslat a jít od toho!

Holky a vy jste jak paparrazi, já jsem vůbec neregistrovala tolik fotografů a už vůbec, že by mě někdo fotil - to bych jinak nahodila nějaký ten hollywoodský úsměv! :lol: :lol: :lol: Ale je to super, kráááásný fotečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
13.5.09 10:05

Jeee, Zuzi, gratuluju k diplomce, já ti říkala, že to bude v pohodě!!! Jsi šikulka, takhle to zvládat při miminku - to tedy každá nedokáže :! :D Je a ta fotka, jak lochtám Ondráška, je fakt milá :D zkusím si ji stáhnout!

Zuli , no nedopadlo to nijak, my jsme se sebe fakt strašně styděli (na to, že mně tehdy bylo asi 26 a jemu… jeje… 22? :oops: :lol: )… a když se pak na jednom večírku KONEČNĚ odhodlával, tak já jsem tam už oznamovala svatbu s Járou :? On pak chudák seděl celý večer v koutě a probodával mě vyčítavým pohledem… Ale jelikož oba píšeme básně a máme společné přátele, tak se párkrát do roka vidíme na nějaké akci (většinou na lit. čtení), což je milý :D

Jinak mihalnice jsem taky nevěděla… to mám teda mezery :? :oops:

No, za chvíli mi přijde kámoška, a odpoledne jdeme na procházkou se sousedkou a jejím synem, tak budeme mít dneska společenský den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
13.5.09 10:31

ahojky

jsem ráda, že jsem vás rozveselila, jsemsi to nemohla nechat pro sebe, ale ne abyste si myslely, že se to dělo u nás doma 8) :lol: Zas tak levej manzilek neni, i kdyz kolikrat mu to musim rict 5× nez pochopi a hlavne me vnima :roll:
Me nejvic pobavilo to s tou polivkou a tou porodnici - ale jinak jsem se taky rezala jak blba a muz nechapal co je na tom tak k smichu 8O :lol:

Simi - vysavac takhle praktikujem bezne pri vrtání, ale jak vidim, tak jsme asi vyjimka :wink:

Fotecky - kraásnýa Veru opravdu te obdivuji, ze jsi to tak zvladla, me by asi odvezli :wink:

ajeste jdu na to rajce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
13.5.09 11:03

Ahoooj, holčiny!
Nečetla jsem, jen prolítla, zkoukla fotky z toho úžasnýho srazu, to musela bejt fakt parááááda!!! A Veru, jsi teda dobrá, žes ten nájezd ustála :), resp. máte dobře zařízenej byt (a z fotek teda i opravdu krásnej ;) ), že to zvládnul.
U nás se salmoneluje vesele dál, byl už jeden náznak- Ema měla jeden nález negativní, ale další dva zase pozitivní, takže se tu spolu nudíme dál. No, snad s edočkáme, sice procházkujem, výletujem, ale prostě jim oběma chybí kontakt s dětma- Ema je pěkná vzteklina, potřebovala by trochu u:,–(it a Jonáš, ten se zas směje a sápe na všechny, který vidí :)
A pán už se budí, takže zase končím. Mějte se hezky, zdraví salmoneláci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
13.5.09 11:30

Ahoj holky,

tak jsem skoukla fotky a Týnky rajče,super :D

Kajdul vtípky dobrý,některý jsem znala,ale ne všechny :D

Simi my máme společenský celý týden,v pondělí srazík,včera odpol s kamarádkou a dětma na hřišti,dopol vlastně jiná kamarádka s dětma u nás na návštěvě.Dneska odpol přijede kamarádka,se kterou se uvidím i zítra na plavču a v pátek máme hudebku :wink:

Týnko tak pěkně nakupte :wink:

Zuzi jsi šikulka s diplomkou! :)

Veru náhodou na jedné fotce u Týnky na rajčeti jsi vyfocená,jak fotíš Domču :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
13.5.09 12:05

Koukám, jak jste se tu rozjeli, člověk je chvíli mimo a pak nestíhá dočítat :wink: .

Zuzi - velikánská gratulace k diplomce, jsi moc šikovná :potlesk: .

Jinak super fotky ze srazíku. :D

U nás je dnešek nějaký prokňouraný a i na spaní jsem před chvílí musela Adýse uchovat v náručí - to se teda už dlouho nestalo, většinou usne hezky v postýlce :roll:. I tak to bylo s pláčem, tak nevím, jestli zuby nebo na něj něco leze :nevim: . Ale snad ty zuby, dásně má nateklé :roll: .

A chtěla jsem se ještě zeptat, mají vaši broučínci v postýlce polštářek? Adam zatím ne, ale chtěla jsem udělat „průzkum“, co ostatní, jestli třeba nejsem krkavčí matka, co nechá nebohé dítko bez polštářku......

Jé holky, co vaříte dnes dětičkám?? Potřebovala bych inspiraci na zítra, mám v hlavě vygumováno :roll: :?

Tak hezký den všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
13.5.09 12:08

Veru - mám tě s Domčou, sice ne detailně, ale aspoň něco :wink: .

http://img2.rajce.idnes.cz/…P1070114.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
13.5.09 12:11

Jsem zapomela pogratulovat k diplomce, takze jsi opravdu nejsikovnejsi :srdce: :srdce: :-)

Já jsem polstar uz dala, takovej ten tenkej

Obed - varena mrkev, kure, brambor nebo spenat jeste nevim co vytahnu :wink:
a vcera mel zeleninu, tunaka, brambor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest