Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2345
30.4.09 22:42

Miku , děkuju!!! To já bych ti to samozřejmě zaplatila, poslala bych ti penízky na účet :D Jinak recenzuju současnou českou poezii :D A co se časáků týče, do porodu jsem dělala editorku v Apetitu (časopis o vaření), předtím jsem byla v Elle a ještě předtím v Cosmopolitanu. Vlastně nevím, jakou práci jsi měla před porodem ty? :D A pokud to není osobní (a možná se to tu už probíralo), plánujete druhé mimi? My plánujeme třetí :lol: ale až tak za 3 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
30.4.09 23:05

Taky tu vzpominam, jak jste psaly, jak jsem driv na Carodky vzdycky vypadla ven, nebo jsme jeste vic zamlada jezdili s turistakem na vikend, super.. A ted tu smrdim doma :lol: 8) Ale zitra jedeme na Moravu, tak si to vynahradime :wink:

Adel , no jsem zvedava, kdy bude mit Domca obdobi „vole“ a podobny slova :lol: :P Vubec se tesim, az z nej neco vypadne, takovym tim hlaskem jako krtecek :wink:

Zebrus , placaty backurky, jo? Jak to vypada? :lol:

Tak se mejte kraaasne, ja se snad nejak pripojim, jinak bych to ani nezvladla docist :lol: :lol: A uzijte volno, pristi tyden je dalsi, huraaa :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
1.5.09 00:34

SIMI- klidne jich par vyber,nahaz odkazy a ja koupim podle toho co z tvych favoritu budou mit-nebo tak nejak( a taky jestli by jsi chtela jednu nebo vic..)… :wink:
Ucet v CR uz nemame,ale jde to i k nekomu z rodiny-nebo mi neco posles na oplatku :wink: Ja jsem blazen do cteni jak knizek(po porodu teda znacne omezeno..)tak casaku,byla jsem schopna utratit spousty penez kazdy mesic :oops:
ELLE-je moje srdcova zalezitost :P ,zacla jsem si ho kupovat kolem 15 a ty vsechny casaky sebou tahala vsude kde jsme se stehovali :roll: Vyhodila jsem je z komory az nedavno :cry: 8) Ted me berou samo ty kolem prcku-mama a ja,miminko,betynka a td..a k tomu o bydleni a td :roll:
Napadlo me jestli nerecenzujes divadlo mam tam par kamaradu tak ze bych se primluvila :lol: v CR jsme chodili moooc do divadla :cry:
Dalsi mimco urcite v CR bych do toho uz asi sla,ale tady bez pomoci jeste nee,taky je pro me dulezity abych s obema zvladla let do CR,tak potrebuju aby jedno bylo samostatny 8)

VERU ani nevim jestli Mik mluvi jak krtecek :D ale zase zacla svoje oblibene NE na vsechno,pritom rozumi a vi jak rict ze jo-ale na vsechno je NE :roll: ma ze me srandu proste..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
1.5.09 07:52

Ahojte kocky,tak jsem vas uspesne docetla,pisu z nemocnice…vecer sem najednou zacla krvacet,jak kdybych mela jit na porazku,tak mi manza radsi zavolal taxi..dneska se uvidi,jestli to bude na dalsi revizi..fotecky mate nadherny,plovacku mame tmavou jatobu a sedacku svetlounkou,postupne zarizujem..vcera privezli jidelni stul,tak super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.5.09 10:02

Ahoj holky

Benda už je trochu lepší. Plánovali jsme na dnešek ZOO v Lešné, ale počkáme s tím, až bude Benda bez průjmu, manža bude mít teď dovču…Ale těšila jsem se na zvířátka jak malá :cry:

Štepánkovi vše nej :-)

Simi , Silvinka je šikulka :)
Já jsem taky měla akutního císaře (po nějakých 17 hodinách, už jsem se na císaře i ptala :roll: ), taky v epidurálu - prý se Beník neotočil v pánvi a proto nešel ven. Ale kdoví jak to fakt bylo, všichni se mě v porodce pořád chodili ptát, proč jsem měla císaře a doktoři mi ten důvod řekli až za pár dní. I primář se mě byl druhý den ptát, tak nevím kde je pravda, jestli mě třeba něco nedali pozdě nebo něco :? . Ale hlavne že jsme oba v pořádku. Jen mě mrzí, že jak to bylo všechno na rychlo, tak jsem Bendu viděla jen z dálky na vteřinu a hned ho odnesli a já jsem pak byla tak unavená a mimi, že jsem spala a tak jsem ho viděla pořádně až za dlouho :(
Taky jsem přemýšlela o laserové operaci očí - brýle mě rozčilují a čočky nosím teď jen občas, když jsem pořád doma a pěkně to leze do peněz. Ale té operace se bojím. Co kdyby se jim to nepovedlo a třeba neuvidím vůbec 8O . Ale je to super představa, že bych nemusela nic nosit a prostě bych viděla :D . Manža tu operaci měl asi před 10 lety a už se mu ty oči zase horší, takže to asi není napořád :?

Evelín , taky mě zajímá, jaký je ten pohárek. Přemýšlela jsem o tom, ale mám z toho zatím strach (jestli se to třeba nějak nevylije, když si člověk sedne nebo něco) :oops: 8O

Mahul , Kubík je fakt fešák, krásný oči. A tobě to taky sluší na fotce :wink:

Týnko , Benda průjmuje asi od neděle, takže skoro týden, v pondělí uvidíme, kdyžtak pojedem k doktorce, ať mu udělá stěr. Ségřini kluci měli i teplotu a zvraceli, takže to máme pořád lepší, Beník má jen ten průjem :roll:
My máme podlahy světlý - jsou většinou levnější. Ale taky bych jinak asi raději volila tmavší :)

Adel , věnečky jsou dobrý, to se nedivím, že Vítkovi chutnají. Bendovi chutnají meruňkový lodičky Opavia :)

Katy , užijte si chatu :wink:

Kajdulo , Matýsek je fešák :wink:

Verčo , taky super fotky, líbí se mě, jak Domča vzorně sedí na stole u dortu. To Benda by tam určitě lezl :roll: . Placatý papuče vyfotím 8)

Mikulenko , né dupačky, papučky :lol: :lol: (ta podrážka je placatá). U dupaček bych se tomu až tak nedivila :)

Teri , snad budeš v pořádku, držím pěsti :(

Manža ještě spí, v noci kašlal a kýchal (alergie), tak je hotovej a já teda taky, protože budil Bendu :?

Holky, máte všechny naočkovaný Prevenar? Nebudete někdo očkovat tím novým Synflorixem? Já se zase nemůžu rozhodnout :roll: , ségra už mi ho koupila, ale prý by si ho nechala, kdybych si to rozmyslela a chtěla Prevenar :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.5.09 10:27

Terko držím palečky ať je vše v pořádku!!!!!! A jdes hlavně brzo domů!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.5.09 10:42

Jinak nevím jak u vás, ale včera jsme se začali chystat na :-) a v tom takovej slejvak, z ničeho nic. Nakonec jsme se teda po sesté vypravili, ale kdyz jsme dojeli na misto, tak to tam bylo zrušený :twisted: , na chvíli jsme sedli, ale byla docela zima.
Nejvíc nás ale nastvalo, jakou jsme si udelali chut na spekone a ono prd :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
1.5.09 10:48

Ahoj holky,
tak my už jsme snad konečně zdraví… po obědě vyrážíme na výlet do Průhonic, měly by být rozkvetlé magnolie a rododendrony :D Loni to byl první výlet s dětmi, když jim bylo asi 5 týdnů… :D tenkrát byl hroznej hic a dost to prořvali :roll: tak snad to bude letos lepší. Krom kočárku berem i deku na „piknik“ :D

Teri, jeje, to mě moc mrzí :( Moc na tebe myslím - dej vědět, jak to vypadá…

Zebři , hm, já o té laserové operaci uvažovala, než otěhotním - abych pak při nočním vstávání k dítěti (to jsem netušila, že budou rovnou dvě :lol: ) nemusela nejdřív hledat brýle… no a nějak na to nedošlo… a teď k nim vstávám „naslepo“ a žádný problém, v noci stejně není nic vidět :lol:

Miku , vidíš, to bych ti mohla nějaké Elle poslat :D mám slušný archiv… ale poslední kousky mám z loňského jara. Jinak odebírám Bettynku, těch by ti mohla pár poslat taky :D Tak dej vědět, není to vůbec problém!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
1.5.09 11:44

Holky, jeste jsem chtela rict, ze mam dnes dve super zpravy:
1. 11mesicni holcicce-dvojcatku me kamaradky uspesne operovali hemangiom na mozku :D a holcicka je ted zcela zdrava!!!
2. kamaradce z gymplu konecne vyslo 3. IVF, a ceka dvojcatkaaaa :D :D :D

Preju vsem taky jen same dobre zpravy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.5.09 11:59

Simi - super :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Obou kamarádkách gratuluji a přeji i nadále jen ajen dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.5.09 14:09

Ahoj holky,

Simi užijte si výlet,bude to určitě nádhera a piknik taky dobrej nápad :wink: My vymýšlíme co o víkendu,dneska jsme jen tady u nás,ale uvažujem o Stromovce a plavání :)
A dobré zprávy vždy potěší! :D

Kajdul na špekoně ještě určitě dojde,neboj :wink:

Zebruš já jsem na brýle celkem zvyklá a nějak si sebe už bez nich nedovedu představit :roll: 8) Tak letos k vánocům nebo příští rok budu kupovat nové a chci i dioptrické sluneční,tak to bude pěkná pálka :roll:
Prevenar teď dostal Vítek 1.dávku v roce,tak asi za měsíc jdem na druhou.O tom Synflorixu jsem něco zaslechla,ale nebudu to komplikovat a zůstanem u Prevenaru :roll: :wink:

Teri držím palce ať je všechno v pořádku a jsi zase brzo doma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
1.5.09 18:20

Ahoj holky,
Mik mela od rana dobrou naladu,zvladly jsme spolu,vysat a pozametat cely barak,jeste me nechala umyt nadobi a pomohla 8) s utiranim prachu..
Ted chrni tak jdu udelat smazacek :-) a vytrit a mam zas na chvilu pokoj… :wink:

SIMI- Uzijte si vylet :wink: my dnes mame jit take k jezeru tak snad nebude zas prset..
Me kamoska posila sem tam balik casaku,Betynku bych brala :wink: ted se mi zatim muzes mrkat na fotky jestli tam nekde nebude Mikeila,neco jsem tam myslim posilala(babicky jsou nadseny ,kdyz si muzou koupit casak s Mik fotkou :D )
Ty 2 dobre zpravy jsou fakt super :P
Se sponkama to myslim vazne,jestli chces,posli SZ a domluvime se :wink:

TERKO- :cry: snad to neni nic vazneho,dej vedet a drz se..

ZEBRUS- Na Lesne jsem byla mooockrat :D je to moje nej ZOO.Loni jsme tam byli i s Mik-tehdy prcek,ale ze zvirat uz byla nadsena,jinak jsme tam bravali deti od svagrove,pro deti je to tam super udelane…
Papucky :lol: no jo,ja to pak cetla ve Vercine prispevku,a chtela ti napsat opravu.. 8) ale je to stejny,nacpi do toho dite a budou hned mit tvar :D :wink:
S poharkem mas stejny myslenky jako ja :lol: -proste vubec nemam predstavu jak to tam muze drzet 8O

KAJDUL- To je skoda ze to uplne zrusili,vdyt lidi mohli mit destniky ne…co s tema burtama udelali 8O -mnam ja bych si dala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
1.5.09 20:06

Ahoj všichni,
Terko - to je mi moc líto, že jsi zase v nemocnici, ale snad to nebude nic vážného a budeš brzy doma. Budu na tebe myslet a držím pěstičky.
Simi - doufám, že jste si pěkně užili výlet a piknik :wink: . A dobrých zpráv není nikdy dost :P
Kajdul - špekouny bych si teda dala hned :-)
Zebruš - my máme Prevenar. A s tou alergií vím, o čem mluvíš :roll: , já taky očekávám tak za týden, za dva, že to na mě přijde a jsem taky vždycky úplně hotová :roll: :? .

Jinak u nás dnes Tom s tátou vymalovali balkon, přští týden by nám ho měli přijít zasklít, tak už se těším, že si to tam potom uděláme hezoučké :wink:.

Tak se mějte všechny moc hezky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.5.09 20:35

Ahoj holky,

my jsme měli dneska klasiku, ale taky dobrý :) :) :) Na víkend nic neplánuju, Radek je v práci…zítra vlastně příjde sestřička s Tobíkem na obídek (ale to přijdou i se švárou v neděli…) a pak buď půjdeme na prochajdu a nebo se zašijeme s dětma na zahradě, potřebuju za:,–(it kytičky do truhlíků, tak ve dvou to sand půjde líp 8) :) :)

Simčo: Tak to jsou samé dobré zprávy :) :) :wink: A jak jste si užili piknik?

Já si chci objednat od našich k narozeninám (jj, hooodně předčasný dárek) deku od Aestheticu…ze šusťákového materiálu ve spod a fleesem na vrchu, má ji ségra a je dobrá, to pak budeme piknikovat doma jedna radost :) :) :)

Terko: Moc mě mrzí, že nastaly komplikace a ty jsi musela do nemocnice :( :( :( Přeju, ať jsem co nejdřív doma s rodinou :wink: :wink: :wink:

Jančo: To máš doma kluky šikovný :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.5.09 20:47

Jsem se zapomněla „pochlubit“ jak jsem ostříhala Adámkovi ofinku :oops: :oops: :oops: Původně jsem ji chtěla jen zastřihnout, no nakonec jí má trošku víc kratší a s jedním zoubkem :oops: :oops: :oops: , takže budu muset s prosíkem za kámoškou-kadeřnicí, aby ho ostříhala celého :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí