Poradna duly
Jana Čurdová
Miku , děkuju!!! To já bych ti to samozřejmě zaplatila, poslala bych ti penízky na účet
Jinak recenzuju současnou českou poezii
A co se časáků týče, do porodu jsem dělala editorku v Apetitu (časopis o vaření), předtím jsem byla v Elle a ještě předtím v Cosmopolitanu. Vlastně nevím, jakou práci jsi měla před porodem ty?
A pokud to není osobní (a možná se to tu už probíralo), plánujete druhé mimi? My plánujeme třetí
ale až tak za 3 roky…
Taky tu vzpominam, jak jste psaly, jak jsem driv na Carodky vzdycky vypadla ven, nebo jsme jeste vic zamlada jezdili s turistakem na vikend, super.. A ted tu smrdim doma
Ale zitra jedeme na Moravu, tak si to vynahradime ![]()
Adel , no jsem zvedava, kdy bude mit Domca obdobi „vole“ a podobny slova
Vubec se tesim, az z nej neco vypadne, takovym tim hlaskem jako krtecek ![]()
Zebrus , placaty backurky, jo? Jak to vypada? ![]()
Tak se mejte kraaasne, ja se snad nejak pripojim, jinak bych to ani nezvladla docist
A uzijte volno, pristi tyden je dalsi, huraaa ![]()
SIMI- klidne jich par vyber,nahaz odkazy a ja koupim podle toho co z tvych favoritu budou mit-nebo tak nejak( a taky jestli by jsi chtela jednu nebo vic..)… ![]()
Ucet v CR uz nemame,ale jde to i k nekomu z rodiny-nebo mi neco posles na oplatku
Ja jsem blazen do cteni jak knizek(po porodu teda znacne omezeno..)tak casaku,byla jsem schopna utratit spousty penez kazdy mesic ![]()
ELLE-je moje srdcova zalezitost
,zacla jsem si ho kupovat kolem 15 a ty vsechny casaky sebou tahala vsude kde jsme se stehovali
Vyhodila jsem je z komory az nedavno
Ted me berou samo ty kolem prcku-mama a ja,miminko,betynka a td..a k tomu o bydleni a td ![]()
Napadlo me jestli nerecenzujes divadlo mam tam par kamaradu tak ze bych se primluvila
v CR jsme chodili moooc do divadla ![]()
Dalsi mimco urcite v CR bych do toho uz asi sla,ale tady bez pomoci jeste nee,taky je pro me dulezity abych s obema zvladla let do CR,tak potrebuju aby jedno bylo samostatny ![]()
VERU ani nevim jestli Mik mluvi jak krtecek
ale zase zacla svoje oblibene NE na vsechno,pritom rozumi a vi jak rict ze jo-ale na vsechno je NE
ma ze me srandu proste..
Ahojte kocky,tak jsem vas uspesne docetla,pisu z nemocnice…vecer sem najednou zacla krvacet,jak kdybych mela jit na porazku,tak mi manza radsi zavolal taxi..dneska se uvidi,jestli to bude na dalsi revizi..fotecky mate nadherny,plovacku mame tmavou jatobu a sedacku svetlounkou,postupne zarizujem..vcera privezli jidelni stul,tak super…
Ahoj holky
Benda už je trochu lepší. Plánovali jsme na dnešek ZOO v Lešné, ale počkáme s tím, až bude Benda bez průjmu, manža bude mít teď dovču…Ale těšila jsem se na zvířátka jak malá ![]()
Štepánkovi vše nej ![]()
Simi , Silvinka je šikulka ![]()
Já jsem taky měla akutního císaře (po nějakých 17 hodinách, už jsem se na císaře i ptala
), taky v epidurálu - prý se Beník neotočil v pánvi a proto nešel ven. Ale kdoví jak to fakt bylo, všichni se mě v porodce pořád chodili ptát, proč jsem měla císaře a doktoři mi ten důvod řekli až za pár dní. I primář se mě byl druhý den ptát, tak nevím kde je pravda, jestli mě třeba něco nedali pozdě nebo něco
. Ale hlavne že jsme oba v pořádku. Jen mě mrzí, že jak to bylo všechno na rychlo, tak jsem Bendu viděla jen z dálky na vteřinu a hned ho odnesli a já jsem pak byla tak unavená a mimi, že jsem spala a tak jsem ho viděla pořádně až za dlouho ![]()
Taky jsem přemýšlela o laserové operaci očí - brýle mě rozčilují a čočky nosím teď jen občas, když jsem pořád doma a pěkně to leze do peněz. Ale té operace se bojím. Co kdyby se jim to nepovedlo a třeba neuvidím vůbec
. Ale je to super představa, že bych nemusela nic nosit a prostě bych viděla
. Manža tu operaci měl asi před 10 lety a už se mu ty oči zase horší, takže to asi není napořád ![]()
Evelín , taky mě zajímá, jaký je ten pohárek. Přemýšlela jsem o tom, ale mám z toho zatím strach (jestli se to třeba nějak nevylije, když si člověk sedne nebo něco)
![]()
Mahul , Kubík je fakt fešák, krásný oči. A tobě to taky sluší na fotce ![]()
Týnko , Benda průjmuje asi od neděle, takže skoro týden, v pondělí uvidíme, kdyžtak pojedem k doktorce, ať mu udělá stěr. Ségřini kluci měli i teplotu a zvraceli, takže to máme pořád lepší, Beník má jen ten průjem ![]()
My máme podlahy světlý - jsou většinou levnější. Ale taky bych jinak asi raději volila tmavší ![]()
Adel , věnečky jsou dobrý, to se nedivím, že Vítkovi chutnají. Bendovi chutnají meruňkový lodičky Opavia ![]()
Katy , užijte si chatu ![]()
Kajdulo , Matýsek je fešák ![]()
Verčo , taky super fotky, líbí se mě, jak Domča vzorně sedí na stole u dortu. To Benda by tam určitě lezl
. Placatý papuče vyfotím ![]()
Mikulenko , né dupačky, papučky
(ta podrážka je placatá). U dupaček bych se tomu až tak nedivila ![]()
Teri , snad budeš v pořádku, držím pěsti ![]()
Manža ještě spí, v noci kašlal a kýchal (alergie), tak je hotovej a já teda taky, protože budil Bendu ![]()
Holky, máte všechny naočkovaný Prevenar? Nebudete někdo očkovat tím novým Synflorixem? Já se zase nemůžu rozhodnout
, ségra už mi ho koupila, ale prý by si ho nechala, kdybych si to rozmyslela a chtěla Prevenar ![]()
Terko držím palečky ať je vše v pořádku!!!!!! A jdes hlavně brzo domů!!!! ![]()
Jinak nevím jak u vás, ale včera jsme se začali chystat na
a v tom takovej slejvak, z ničeho nic. Nakonec jsme se teda po sesté vypravili, ale kdyz jsme dojeli na misto, tak to tam bylo zrušený
, na chvíli jsme sedli, ale byla docela zima.
Nejvíc nás ale nastvalo, jakou jsme si udelali chut na spekone a ono prd ![]()
Ahoj holky,
tak my už jsme snad konečně zdraví… po obědě vyrážíme na výlet do Průhonic, měly by být rozkvetlé magnolie a rododendrony
Loni to byl první výlet s dětmi, když jim bylo asi 5 týdnů…
tenkrát byl hroznej hic a dost to prořvali
tak snad to bude letos lepší. Krom kočárku berem i deku na „piknik“ ![]()
Teri, jeje, to mě moc mrzí
Moc na tebe myslím - dej vědět, jak to vypadá…
Zebři , hm, já o té laserové operaci uvažovala, než otěhotním - abych pak při nočním vstávání k dítěti (to jsem netušila, že budou rovnou dvě
) nemusela nejdřív hledat brýle… no a nějak na to nedošlo… a teď k nim vstávám „naslepo“ a žádný problém, v noci stejně není nic vidět ![]()
Miku , vidíš, to bych ti mohla nějaké Elle poslat
mám slušný archiv… ale poslední kousky mám z loňského jara. Jinak odebírám Bettynku, těch by ti mohla pár poslat taky
Tak dej vědět, není to vůbec problém!
Holky, jeste jsem chtela rict, ze mam dnes dve super zpravy:
1. 11mesicni holcicce-dvojcatku me kamaradky uspesne operovali hemangiom na mozku
a holcicka je ted zcela zdrava!!!
2. kamaradce z gymplu konecne vyslo 3. IVF, a ceka dvojcatkaaaa
![]()
Preju vsem taky jen same dobre zpravy ![]()
Simi - super
![]()
Obou kamarádkách gratuluji a přeji i nadále jen ajen dobré ![]()
Ahoj holky,
Simi užijte si výlet,bude to určitě nádhera a piknik taky dobrej nápad
My vymýšlíme co o víkendu,dneska jsme jen tady u nás,ale uvažujem o Stromovce a plavání ![]()
A dobré zprávy vždy potěší! ![]()
Kajdul na špekoně ještě určitě dojde,neboj ![]()
Zebruš já jsem na brýle celkem zvyklá a nějak si sebe už bez nich nedovedu představit
Tak letos k vánocům nebo příští rok budu kupovat nové a chci i dioptrické sluneční,tak to bude pěkná pálka ![]()
Prevenar teď dostal Vítek 1.dávku v roce,tak asi za měsíc jdem na druhou.O tom Synflorixu jsem něco zaslechla,ale nebudu to komplikovat a zůstanem u Prevenaru
![]()
Teri držím palce ať je všechno v pořádku a jsi zase brzo doma!
Ahoj holky,
Mik mela od rana dobrou naladu,zvladly jsme spolu,vysat a pozametat cely barak,jeste me nechala umyt nadobi a pomohla
s utiranim prachu..
Ted chrni tak jdu udelat smazacek
a vytrit a mam zas na chvilu pokoj… ![]()
SIMI- Uzijte si vylet
my dnes mame jit take k jezeru tak snad nebude zas prset..
Me kamoska posila sem tam balik casaku,Betynku bych brala
ted se mi zatim muzes mrkat na fotky jestli tam nekde nebude Mikeila,neco jsem tam myslim posilala(babicky jsou nadseny ,kdyz si muzou koupit casak s Mik fotkou
)
Ty 2 dobre zpravy jsou fakt super ![]()
Se sponkama to myslim vazne,jestli chces,posli SZ a domluvime se ![]()
TERKO-
snad to neni nic vazneho,dej vedet a drz se..
ZEBRUS- Na Lesne jsem byla mooockrat
je to moje nej ZOO.Loni jsme tam byli i s Mik-tehdy prcek,ale ze zvirat uz byla nadsena,jinak jsme tam bravali deti od svagrove,pro deti je to tam super udelane…
Papucky
no jo,ja to pak cetla ve Vercine prispevku,a chtela ti napsat opravu..
ale je to stejny,nacpi do toho dite a budou hned mit tvar
![]()
S poharkem mas stejny myslenky jako ja
-proste vubec nemam predstavu jak to tam muze drzet ![]()
KAJDUL- To je skoda ze to uplne zrusili,vdyt lidi mohli mit destniky ne…co s tema burtama udelali
-mnam ja bych si dala ![]()
Ahoj všichni,
Terko - to je mi moc líto, že jsi zase v nemocnici, ale snad to nebude nic vážného a budeš brzy doma. Budu na tebe myslet a držím pěstičky.
Simi - doufám, že jste si pěkně užili výlet a piknik
. A dobrých zpráv není nikdy dost ![]()
Kajdul - špekouny bych si teda dala hned ![]()
Zebruš - my máme Prevenar. A s tou alergií vím, o čem mluvíš
, já taky očekávám tak za týden, za dva, že to na mě přijde a jsem taky vždycky úplně hotová
.
Jinak u nás dnes Tom s tátou vymalovali balkon, přští týden by nám ho měli přijít zasklít, tak už se těším, že si to tam potom uděláme hezoučké
.
Tak se mějte všechny moc hezky ![]()
Ahoj holky,
my jsme měli dneska klasiku, ale taky dobrý
Na víkend nic neplánuju, Radek je v práci…zítra vlastně příjde sestřička s Tobíkem na obídek (ale to přijdou i se švárou v neděli…) a pak buď půjdeme na prochajdu a nebo se zašijeme s dětma na zahradě, potřebuju za:,–(it kytičky do truhlíků, tak ve dvou to sand půjde líp
![]()
Simčo: Tak to jsou samé dobré zprávy
A jak jste si užili piknik?
Já si chci objednat od našich k narozeninám (jj, hooodně předčasný dárek) deku od Aestheticu…ze šusťákového materiálu ve spod a fleesem na vrchu, má ji ségra a je dobrá, to pak budeme piknikovat doma jedna radost
![]()
Terko: Moc mě mrzí, že nastaly komplikace a ty jsi musela do nemocnice
Přeju, ať jsem co nejdřív doma s rodinou
![]()
Jančo: To máš doma kluky šikovný
![]()
Jsem se zapomněla „pochlubit“ jak jsem ostříhala Adámkovi ofinku
Původně jsem ji chtěla jen zastřihnout, no nakonec jí má trošku víc kratší a s jedním zoubkem
, takže budu muset s prosíkem za kámoškou-kadeřnicí, aby ho ostříhala celého
![]()