Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
29.4.09 19:59

ahojkyyyyy, Štěpánkovi vše nej nej nej k narozeninkám …Pája dneska začal brblat mamama, a dávat uslintaný pusinky… :D :D mám tu na výpomoc mamku, tak jsem mohla dneska lenošit, sice sem toho moc nenaspala, ale docela sem si odpočinula…

Tynko: at je Adámkovi líp…

Mahul: krásná fotečka

Evelín: Štěpánek je šikulka, že už takhle parádně tapká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.4.09 20:24

Dekujeeeem :oops: :wink:

Terko, to je fajn, ze sis mohla odpocinout, vak to ted bylo obzvlast potreba…A jak Ti je?
A uslintany pusinky jsou nejlepsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.4.09 20:27

Štěpánkovi vše nej nej nej !!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.4.09 20:28

A stím písmem to byl rukama a ne programem! :roll: :? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.4.09 20:51

Mahul, Kubík má krásný kukuč, na toho holky poletíííí :D :D :srdce:

Terko: To je dobře, že sis mohla trošku odpočinout :wink: :wink: :wink: A jak píše Evelín, uslintaný pusinky jsou nejlepší :pankac: :pankac: :-)

Evelín: Pak určitě napiš, jak jseš spokojená s tím pohárkem, to jsem vážně zvědavá :oops: :) :) A jak jsi k tomu dospěla, že sis ho pořídila? Kamarádky chválily?? :wink: :wink: :wink:

Nj, a já se musím chtě nechtě učit němčinu…už jsem vyžehlila a vytřela plovoučku, neuvěřitelné, jak ji za jeden den dokáže Aďás upatlat :roll: :roll: :roll: A to jsem si vás chtěla zeptat: Jakou barvu mají vaše plovoučky??? Pořád přemýšlím, jsestli do baráku pořídit spíš tmavší či světlejší???

Joooo, a koukáte se na Jak se staví dům??? Mě se totiž hrozně moc líbí domeček od toho prostředního páru, teda spíš barvičky, styl, úúúplně bych si uměla představit tam bydlet a nějak tak podobně (spíš barevně) bych to chtěla u nás, jenže tam taky pokládají všude světlou plovoučku…
Díky :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.4.09 21:07

Mahul - no to je fešák, ty krásný hnědý očiska, no frajer :potlesk:

Tynko - plovoučku máme buk, celkem světlou, ale záleží jakej máš vkus, já potřebuju mít všude všechno světlý, prosluněný,…
A ať je Adámek co nejdřív už v pořádku

A ty pády - no ani my nemluvte - když začal stát, tak to bylo pořád, hlavně když už byl unavenej, tak pořád padal a jak chudáček neudržel tu hlavu, tak samozřejmě na ni. No rany hrozný, ale nastestí se to na nem snad nepodepíše :D . Jednou jsme jeli dokonce na pohotovost, ale tam nám řekli, že je to normální, pokud nezvrací nebo neztrácí vědomí, že to nic není. A prý děti mají tu hlavičku na ty pády nějak uzpůsobenou - nevímjak prý jim tam ten mozeček plave a s těma nárazama to není tak hrozný , tak nevím :roll: 8O

a malejse naučil dávat pusinky a ptala jsem se ho před chvíli kde má co - uši,nos a tak. Měl v ruce kyblík od kostek a tam je holčička a já říkám, kde máš pusu? No a on se shýbl a té holčičce tu pusu dal :lol: :lol: :lol: . Tak jsme měli o zábavu postaráno

Mikul - krásná fotečška a jen 2,5kg? Si děláš srandunne? :D Takovbej drobeček

S epi se teda fakt rodí asi s úsměvem :D , já měla norm. porod, dítě 3,6kg, alle nastestí rychlej, od propíchnutí vody 4hodky a tu poslední jsem skoto celou protlačila. Ale stejně je neskutečný, jak ty hormony učinkujou - mrchy - vůbec mi nepřijde, že by to bylo hrozný a opravdu se těším na další porod, na ten nádhernej pocit hned po

Omlouvám se, jak jsem se rozepsala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.4.09 21:18

Týnko my máme myslím třešeň :D

Teri u nás se nepusinkuje,ale večer,když je Vítek už unavenej,tak se mě dovolává,máma máma,to je prostě krásný :srdce:

Evelín jak tady s Veru píšete o těch eko prostředcích,já bych taky chtěla s něčím začít,ale nějak se k tomu nemůžu dokopat.U nás zatím eko domácnost začíná i končí tříděním odpadů :roll: Štěpánek je šikulka :)

Miku Vítek vstává v šest :wink:

Simi Vítek dneska taky moc neobědval,přitom měl to co včera a to snědl normálně,tak nevím.Zato sušenka odpoledne v kočáru mu jela,zlatý věneček,pak už byl celej upatlanej,ale nechtěl jí dát z ruky :D
Užij si véču :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
29.4.09 21:37

No ADEL v 6 to je skoro jak v 5 8O :twisted:
TYNKO- my jak jsme byli v unoru v CR u segry tak ma schody do patra,ja jim rikam ze Mik u nich bude porad stat,v te dobe se u vseho stavela a padala :lol: Mik k nim prilezla,vlezla na prvni a potom az na horu dalsich 20schodu nebo kolik 8O v soku jsme byli vsichni :roll:
Tady jsme kvuli manzelove praci,v Cr ted zadnou nema,tak se tezko odchazi,ale radi by jsme se vratili treba hned kdyby to slo… :(

TERKO_ u nas se taky hubickuje,ale dlouho jen ja a ruzny hracky,ale ted uz se i smiluje nad tatkou a obcas mu jednu da :wink: v CR po nejake dobe davala zenskym z rodiny :lol:

Plovoucku tu mame stredne tmavou,ja taky rada vsechno svetly ,ale mame tu svetle sedou dlazbu a na te je teda videt kazdy drobek :roll:

EVEL_ eco jsme tak malinko,urco by to slo i lip,ja jsem napr. alergicka na igelitky kdyz nekde davaj zadara :evil: meli by je zrusit uplne,svet je toho plnej,treba v te Indii..hruza,lidi tam v tom ziji,des..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
29.4.09 21:37

Štěpánkovi všechno nej, nej, nej k prvním narozeninám :srdce:

Týnko - podlahy máme dub. A ať je Adámkovi brzy líp, ať to není nic vážného.
Terko - to je bezva, že sis mohla aspoň na chvíli odpočinout.
Mahul - krásná fotka, Kubík je ale fešáček :P .

Jinak u nás byl porod taky přiirozený, jedenáct a půl hodiny :roll:, ale je pravda, že se rychle zapomíná - teď už mi to nepřijde tak hrozné :wink: .

Ach jo, jdu na nějaké domácí práce :? , tak zatím všem přeju hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.4.09 21:53

Takže je teda lepší trošku tmavší plovoučka, že? No, naši mají právě světlou a na tom je vidět snad skoro všechno a to abych každý den vytírala :roll: :roll: :evil: Adam naslintí či vylije něco, pes to rozťapká a taky líná neskutečně…no samé radosti :lol: :lol: :lol:

U nás porod od přirozený a s odstupem času i parádní, příjez do porodky ve 24h a v 1 rupnutí plodovky a Adam na světě ve 4 8) 8) :wink: Jinak já si teda na bolesti pamatuju, sice trošku otupěly hormonama, ale i tak si pamatuju, jak jsem mohla jen lézt po zemi a nejlepší byla vana..jj, tam se mi rochnilo nejlíp :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
29.4.09 22:46

**Vse nej nej Štěpánkovi!! Ať mas pohodove rodice a brzy nejakeho sourozence :wink: **

Diky za pochvaly Kubika!

Snad zvladnu na vsechny reagovat, nejak zapominam - asi tehu skleroza :lol: S porodem me moc nestraste! Jenom slysim slovo porod a prejede mi mraz po zadech, videla jsem jich tolik, ze si vzdycky vybavim nejakej skaredej, kam me volali jako posilu a nejsou to moc pekny vzpominky…i kdyz ten muj byl naprosto skvelej a rychlej.

Tynko , jak to u vas vypada? Uz je lip?
A s plovouckama - urcite bych nevybirala svetlou, tu jsme my ted nedavno polozili do kuchyne a chodby a je to des. Je na tom videt uplne vsechno :twisted: . Sice se nam opticky zvetsil a zesvetlil prostor, ale priste jiz ne!!

Simi , pripravy veskere zadne zatim neprobihaj. Jenom si tak v hlave sumiruju, kde bude postylka/y a mela bych si pomalu zase dat dohromady seznam vecicek, ale porad se utesuju,ze casu dooooost!
Jen jak to budu zvladat dohromady s Kubikem, to opravdu nevim. Ale je fajn, ze kamaradka, s kterou jsem dneska byla v kavarne, ma stejne starou holcicku a bude mit taky stejne stare prte - proste jsme se shodly :wink: Jen ja o hlidani nezavadim, ona ma situasci zcela jinou…
JInak kavarna byla fajn, predtim jsme se jeste prosly v parku, ja si dala kaficko a pak jsem neodolala nealko tocenemu pivku a nivovym kulickam… :roll:
A jak recenzujes?

Evelin, ukazka kocarku zatim neprobehla, kamaradka psala, ze jsou nemocni a ze se pak ozve. A uz je to delsi dobu a zatim nic, ale ja jsem nechtela tlacit na pilu, zatim to neni tak ozehave a nutne.
Nakonec jsme na ten kocar narazili v obchode a v Anglii jsme meli plejadu ukazek :lol: - tam je to snad nejcastejsi kocarek :lol: …Ale brzy se ji ozvu, rada bych slysela osobni zkusenosti. Jen jsem se zatim nerozhodla, jestli neco budem kupovat, asi vyckame a uvidime v srpnu/zari.

Terko , odpocivej, zaslouzis si to!

Veru , co pekarna? Spokojenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
29.4.09 22:48

Specialne pro Evelin - jedna tehu fotecka…

http://img3.rajce.idnes.cz/…P1010109.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.4.09 22:48

Všetko najky Štepánkovi k narodkám.Prajeme krásny a bezstarostný život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
29.4.09 23:00

Ahoj holky,
tak jsem zpátky z večeře :D mooooc fajn to bylo, jen jsme nestihly za ty tři hodiny vůbec všechno probrat :lol: :oops: :lol: Je to ta kámoška, co píše detektivky… A moc vám děkuju za podporu :D zítra bude určitě líp!!! Navíc jsem se dnes objednala ke gyn. kvůli HA, tak se mi snad konečně srovnaj hormony :wink:

Mahul , jeje, tobě to sluší!!!!! Krása :D A paráda, že sis kavárnu užila, se vším všudy :wink: já si dnes po dvou letech dala svůj oblíbený gin-tonic (jeden)… a pořád je stejně dobrej jako kdysi! :wink: :lol: A bezva, že to máte s kamarádkou takhle stejně 8O :D Jinak recenzuju teď vcelku zdatně, dnes jedna recenze vyšla, další jsem odeslala a teď mám rozepsanou jednu delší :D

Miku , jeee, jaký netahající sponky??? Pošli foto prosím…

Týnko, tak co malej marůdek???? Moc na vás myslím… A hlavně přeju klidnou noc!!!

Teri , moc dobře, že sis trochu vydechla. A vidíš, jak tě malý umí potěšit, oni prostě vědí, jak na nás :wink:

Jo a to UM, já jsem z Beby přešla nedávno na Sunar a dětem moc chutná :D Dávám zatím ten od 6 měsíců, ale až dojdou zásoby, přejdu na ten od tuším 12m.

Ještě jsem zapomněla napsat, že ráno krmila Silvinka Járu piškotama 8O :lol: byla to děsná legrace… Ale pusinky ještě nedávaj, na to se tak těšíííím! Mám ale pocit, že malá je teď v období, kdy se chce učit nové věci (vymýšlí si sama nové), tak to můžem zkusit :wink: Ondra ne, ten se spíš pozvolna připravuje na chůzi.

Jo a já měla císař v epidurálu, zvláštní pocit, ale dobrý :wink: Hlavně bylo super, jak jsme děti hned a) slyšeli, b) viděli… a že byl Jára u toho a hned po umytí mi je přinesl, na každé ruce jedno… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.4.09 00:14

Mahul, mooooc Ti to slusi! 8) Super pupendo :D To je vtipny, jedno ditko v kocarku a druhy v brisku :D A je mazec, ze jsi uz v pulce 8O A neboj, dalsi porod bude taky v poho!
Jinak ja se ted momentalne do dalsiho tehu az tak nehrnu. Pokud ted dodelam skolu, tak bych si rada uzila vic Stepana a tak nejak celkove se vic zklidnila a odpocinula a na podzim nebo v zime se uvidi… Navic mimin ted budu mit kolem sebe dost, segra ma mesicni Anicku a svagrova je ted v 38 tt, takze to uz taky cekame kazdym dnem :wink:

Simi, tri hodiny je casto malo na poradny pokec, zvlast s alkoholem :lol:

Asi uz jdu padnout za vlast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí