Poradna duly
Jana Čurdová
ahojkyyyyy, Štěpánkovi vše nej nej nej k narozeninkám …Pája dneska začal brblat mamama, a dávat uslintaný pusinky…
mám tu na výpomoc mamku, tak jsem mohla dneska lenošit, sice sem toho moc nenaspala, ale docela sem si odpočinula…
Tynko: at je Adámkovi líp…
Mahul: krásná fotečka
Evelín: Štěpánek je šikulka, že už takhle parádně tapká…
Dekujeeeem
![]()
Terko, to je fajn, ze sis mohla odpocinout, vak to ted bylo obzvlast potreba…A jak Ti je?
A uslintany pusinky jsou nejlepsi ![]()
Mahul, Kubík má krásný kukuč, na toho holky poletíííí
![]()
Terko: To je dobře, že sis mohla trošku odpočinout
A jak píše Evelín, uslintaný pusinky jsou nejlepší
![]()
Evelín: Pak určitě napiš, jak jseš spokojená s tím pohárkem, to jsem vážně zvědavá
A jak jsi k tomu dospěla, že sis ho pořídila? Kamarádky chválily??
![]()
Nj, a já se musím chtě nechtě učit němčinu…už jsem vyžehlila a vytřela plovoučku, neuvěřitelné, jak ji za jeden den dokáže Aďás upatlat
A to jsem si vás chtěla zeptat: Jakou barvu mají vaše plovoučky??? Pořád přemýšlím, jsestli do baráku pořídit spíš tmavší či světlejší???
Joooo, a koukáte se na Jak se staví dům??? Mě se totiž hrozně moc líbí domeček od toho prostředního páru, teda spíš barvičky, styl, úúúplně bych si uměla představit tam bydlet a nějak tak podobně (spíš barevně) bych to chtěla u nás, jenže tam taky pokládají všude světlou plovoučku…
Díky
![]()
Mahul - no to je fešák, ty krásný hnědý očiska, no frajer ![]()
Tynko - plovoučku máme buk, celkem světlou, ale záleží jakej máš vkus, já potřebuju mít všude všechno světlý, prosluněný,…
A ať je Adámek co nejdřív už v pořádku
A ty pády - no ani my nemluvte - když začal stát, tak to bylo pořád, hlavně když už byl unavenej, tak pořád padal a jak chudáček neudržel tu hlavu, tak samozřejmě na ni. No rany hrozný, ale nastestí se to na nem snad nepodepíše
. Jednou jsme jeli dokonce na pohotovost, ale tam nám řekli, že je to normální, pokud nezvrací nebo neztrácí vědomí, že to nic není. A prý děti mají tu hlavičku na ty pády nějak uzpůsobenou - nevímjak prý jim tam ten mozeček plave a s těma nárazama to není tak hrozný , tak nevím
![]()
a malejse naučil dávat pusinky a ptala jsem se ho před chvíli kde má co - uši,nos a tak. Měl v ruce kyblík od kostek a tam je holčička a já říkám, kde máš pusu? No a on se shýbl a té holčičce tu pusu dal
. Tak jsme měli o zábavu postaráno
Mikul - krásná fotečška a jen 2,5kg? Si děláš srandunne?
Takovbej drobeček
S epi se teda fakt rodí asi s úsměvem
, já měla norm. porod, dítě 3,6kg, alle nastestí rychlej, od propíchnutí vody 4hodky a tu poslední jsem skoto celou protlačila. Ale stejně je neskutečný, jak ty hormony učinkujou - mrchy - vůbec mi nepřijde, že by to bylo hrozný a opravdu se těším na další porod, na ten nádhernej pocit hned po
Omlouvám se, jak jsem se rozepsala ![]()
Týnko my máme myslím třešeň ![]()
Teri u nás se nepusinkuje,ale večer,když je Vítek už unavenej,tak se mě dovolává,máma máma,to je prostě krásný ![]()
Evelín jak tady s Veru píšete o těch eko prostředcích,já bych taky chtěla s něčím začít,ale nějak se k tomu nemůžu dokopat.U nás zatím eko domácnost začíná i končí tříděním odpadů
Štěpánek je šikulka ![]()
Miku Vítek vstává v šest ![]()
Simi Vítek dneska taky moc neobědval,přitom měl to co včera a to snědl normálně,tak nevím.Zato sušenka odpoledne v kočáru mu jela,zlatý věneček,pak už byl celej upatlanej,ale nechtěl jí dát z ruky ![]()
Užij si véču ![]()
No ADEL v 6 to je skoro jak v 5
![]()
TYNKO- my jak jsme byli v unoru v CR u segry tak ma schody do patra,ja jim rikam ze Mik u nich bude porad stat,v te dobe se u vseho stavela a padala
Mik k nim prilezla,vlezla na prvni a potom az na horu dalsich 20schodu nebo kolik
v soku jsme byli vsichni ![]()
Tady jsme kvuli manzelove praci,v Cr ted zadnou nema,tak se tezko odchazi,ale radi by jsme se vratili treba hned kdyby to slo… ![]()
TERKO_ u nas se taky hubickuje,ale dlouho jen ja a ruzny hracky,ale ted uz se i smiluje nad tatkou a obcas mu jednu da
v CR po nejake dobe davala zenskym z rodiny ![]()
Plovoucku tu mame stredne tmavou,ja taky rada vsechno svetly ,ale mame tu svetle sedou dlazbu a na te je teda videt kazdy drobek ![]()
EVEL_ eco jsme tak malinko,urco by to slo i lip,ja jsem napr. alergicka na igelitky kdyz nekde davaj zadara
meli by je zrusit uplne,svet je toho plnej,treba v te Indii..hruza,lidi tam v tom ziji,des..
Štěpánkovi všechno nej, nej, nej k prvním narozeninám ![]()
Týnko - podlahy máme dub. A ať je Adámkovi brzy líp, ať to není nic vážného.
Terko - to je bezva, že sis mohla aspoň na chvíli odpočinout.
Mahul - krásná fotka, Kubík je ale fešáček
.
Jinak u nás byl porod taky přiirozený, jedenáct a půl hodiny
, ale je pravda, že se rychle zapomíná - teď už mi to nepřijde tak hrozné
.
Ach jo, jdu na nějaké domácí práce
, tak zatím všem přeju hezký večer.
Takže je teda lepší trošku tmavší plovoučka, že? No, naši mají právě světlou a na tom je vidět snad skoro všechno a to abych každý den vytírala
Adam naslintí či vylije něco, pes to rozťapká a taky líná neskutečně…no samé radosti
![]()
U nás porod od přirozený a s odstupem času i parádní, příjez do porodky ve 24h a v 1 rupnutí plodovky a Adam na světě ve 4
Jinak já si teda na bolesti pamatuju, sice trošku otupěly hormonama, ale i tak si pamatuju, jak jsem mohla jen lézt po zemi a nejlepší byla vana..jj, tam se mi rochnilo nejlíp
![]()
**Vse nej nej Štěpánkovi!! Ať mas pohodove rodice a brzy nejakeho sourozence
**
Diky za pochvaly Kubika!
Snad zvladnu na vsechny reagovat, nejak zapominam - asi tehu skleroza
S porodem me moc nestraste! Jenom slysim slovo porod a prejede mi mraz po zadech, videla jsem jich tolik, ze si vzdycky vybavim nejakej skaredej, kam me volali jako posilu a nejsou to moc pekny vzpominky…i kdyz ten muj byl naprosto skvelej a rychlej.
Tynko , jak to u vas vypada? Uz je lip?
A s plovouckama - urcite bych nevybirala svetlou, tu jsme my ted nedavno polozili do kuchyne a chodby a je to des. Je na tom videt uplne vsechno
. Sice se nam opticky zvetsil a zesvetlil prostor, ale priste jiz ne!!
Simi , pripravy veskere zadne zatim neprobihaj. Jenom si tak v hlave sumiruju, kde bude postylka/y a mela bych si pomalu zase dat dohromady seznam vecicek, ale porad se utesuju,ze casu dooooost!
Jen jak to budu zvladat dohromady s Kubikem, to opravdu nevim. Ale je fajn, ze kamaradka, s kterou jsem dneska byla v kavarne, ma stejne starou holcicku a bude mit taky stejne stare prte - proste jsme se shodly
Jen ja o hlidani nezavadim, ona ma situasci zcela jinou…
JInak kavarna byla fajn, predtim jsme se jeste prosly v parku, ja si dala kaficko a pak jsem neodolala nealko tocenemu pivku a nivovym kulickam… ![]()
A jak recenzujes?
Evelin, ukazka kocarku zatim neprobehla, kamaradka psala, ze jsou nemocni a ze se pak ozve. A uz je to delsi dobu a zatim nic, ale ja jsem nechtela tlacit na pilu, zatim to neni tak ozehave a nutne.
Nakonec jsme na ten kocar narazili v obchode a v Anglii jsme meli plejadu ukazek
- tam je to snad nejcastejsi kocarek
…Ale brzy se ji ozvu, rada bych slysela osobni zkusenosti. Jen jsem se zatim nerozhodla, jestli neco budem kupovat, asi vyckame a uvidime v srpnu/zari.
Terko , odpocivej, zaslouzis si to!
Veru , co pekarna? Spokojenost?
Všetko najky Štepánkovi k narodkám.Prajeme krásny a bezstarostný život.
Ahoj holky,
tak jsem zpátky z večeře
mooooc fajn to bylo, jen jsme nestihly za ty tři hodiny vůbec všechno probrat
Je to ta kámoška, co píše detektivky… A moc vám děkuju za podporu
zítra bude určitě líp!!! Navíc jsem se dnes objednala ke gyn. kvůli HA, tak se mi snad konečně srovnaj hormony ![]()
Mahul , jeje, tobě to sluší!!!!! Krása
A paráda, že sis kavárnu užila, se vším všudy
já si dnes po dvou letech dala svůj oblíbený gin-tonic (jeden)… a pořád je stejně dobrej jako kdysi!
A bezva, že to máte s kamarádkou takhle stejně
Jinak recenzuju teď vcelku zdatně, dnes jedna recenze vyšla, další jsem odeslala a teď mám rozepsanou jednu delší ![]()
Miku , jeee, jaký netahající sponky??? Pošli foto prosím…
Týnko, tak co malej marůdek???? Moc na vás myslím… A hlavně přeju klidnou noc!!!
Teri , moc dobře, že sis trochu vydechla. A vidíš, jak tě malý umí potěšit, oni prostě vědí, jak na nás ![]()
Jo a to UM, já jsem z Beby přešla nedávno na Sunar a dětem moc chutná
Dávám zatím ten od 6 měsíců, ale až dojdou zásoby, přejdu na ten od tuším 12m.
Ještě jsem zapomněla napsat, že ráno krmila Silvinka Járu piškotama
byla to děsná legrace… Ale pusinky ještě nedávaj, na to se tak těšíííím! Mám ale pocit, že malá je teď v období, kdy se chce učit nové věci (vymýšlí si sama nové), tak to můžem zkusit
Ondra ne, ten se spíš pozvolna připravuje na chůzi.
Jo a já měla císař v epidurálu, zvláštní pocit, ale dobrý
Hlavně bylo super, jak jsme děti hned a) slyšeli, b) viděli… a že byl Jára u toho a hned po umytí mi je přinesl, na každé ruce jedno… ![]()
Mahul, mooooc Ti to slusi!
Super pupendo
To je vtipny, jedno ditko v kocarku a druhy v brisku
A je mazec, ze jsi uz v pulce
A neboj, dalsi porod bude taky v poho!
Jinak ja se ted momentalne do dalsiho tehu az tak nehrnu. Pokud ted dodelam skolu, tak bych si rada uzila vic Stepana a tak nejak celkove se vic zklidnila a odpocinula a na podzim nebo v zime se uvidi… Navic mimin ted budu mit kolem sebe dost, segra ma mesicni Anicku a svagrova je ted v 38 tt, takze to uz taky cekame kazdym dnem ![]()
Simi, tri hodiny je casto malo na poradny pokec, zvlast s alkoholem ![]()
Asi uz jdu padnout za vlast…