Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
24.4.09 12:24

ryntyn jo plánovaně neplánovaně hned po svatbě :D a vlak jezdí tak často, protože jsme na hlavním tahu na Jihlavu - nastesti

A v kočáru spát nehce, aby mu náhodou něco neuniklo - potřebuje svou postel - to má po tatkovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.4.09 12:25

jeste mam dotaz - nevite nahodou proc mam u fotky ty 3hvezdicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.4.09 12:53

Tak u nas uz se spi hodinu 8O Klepu na drevo, at se nevzbudi :lol: Zatim jsem stihla vybrat fotky do alba a obedvam, tak at mam jeste chvili klidu :lol: 8)

Kajdulo , premyslela jsem o tech hvezdickach, ale fakt nevim, my to nikdo nemame 8)
Jojo, o spojich do mesta mi nepovidej. Ve 13 jsem se s nasima prestehovala do vesnice temer u hranic s Nemeckem, vlak 10 x denne (posledni ve 21 h :lol: ) a barak 1,5 km od vlaku.. Takze jsem si pripadala jak ty vesnicke deti za valky, jak chodily 8 km do skoly pesky :lol: :lol:
Vzdycky jsem zavidela takovym jako Evelina :P co bydlely v centru :lol: No a proto ted bydlime temer v centru Prahy, ale v zeleni a nevymenila bych to zatim za zadny baracek na svete, uzivam si tu svobodu dopravy a zabavy :lol: :lol:

Terko , u nas to bylo podobne :lol: Ja chodila 4 roky se stejne starym klukem, pomerne ok, pred svatbou… a najednou u me nova prace, novy lidi…kluk zrusil svatbu…no a najednou jsme se rozesli a ja za chvili chodila s Danem a sup za 3 mesice jsme spolu bydleli a sup…svatba a dite :lol: :lol: Jsme spolu ted 3 roky a neco. :wink:
Ale rika se, ze to tak byva, bud jsou lidi spolu dlouho a pak svatba a deti a nebo po dloouhem vztahu do toho skoci rovnou znova a natvrdo :lol: Dan chodil predtim pres 10 let s holkou 8O 8O

Ernat , Klarka je sikulka :wink: A myslim, ze vek nehraje roli, zalezi na kolik se citis :wink: Moje kamoska mela prvni dite ve 38 a ted zkousi porad druhe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.4.09 18:09

Ahoj holky,

tak u nás snad líp,bojím se to zakřiknout.Ráno to ale s Jiřulkou nevypadalo dobře,tak manžel volal tchýni a odvezla je k dr.Ta řekla,že zavodněnej je dobře a máme pokračovat v černém čaji po lžičkách a rohlíku.Teď už trochu pookřál,dostal dárky k svátku a chystá se i na koupání,tak máme s Jirkou radost.
Vítek pořád moc nejí,k večeři měl banán,k svačině nic,k obědu skoro celou přesnídávku :roll: Ráno jsem mu zkusila dát Nutrilon,ale měl zas po něm průjem.Má pěkně rozhozené spaní,jak je unavenej,tak spí třeba 4× za den a včera nemohl večer vůbec usnout…

Ernat Klárka je šikulka,že si to chození nechala k narozkám :wink:

Jinak já jsem ročník 75,Jirka 77,takže taky stařečkové na hrobem :lol:

Janus pěkné míry :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
24.4.09 18:30

Ahoj holky,
u nas se spi (TUK TUK TUK ),byli jsme dopo autem na nakupu a u koniku tak ji to snad zmohlo a bude chrnet alespon 2hodky 8)

ERNAT- gratuluju k prvnim kruckum :wink: ja jsem z toho porad vyvalena kdyz se mala nekam rozejde 8O :D

EVA- dort z MMB mam overeny 2krat a manzel uz zase otravuje jestli ho udelam 8O bude to super namka v lete ve vedrech :wink:

KAJDUL- kopec to je ale ja ho vzdycky jela jen autem 8) jednou jsem myslim byla i ve Strelicich v hospode :lol: ale asi jsem si ani nic nedala 8) Hvezdicky mam dojem jestli nejsou tady u toho statutu-STALICE-co ted mas,az toho nakecas vic tak ti tam skoci treba Kecalka nebo ja nevim a tam uz moznA NEBUDOU :nevim:

TYNKO- my ted sli taky po 3 dnech ven a bylo to vysvobozeni :roll: ,nenene u nas nastetsi docela funguje,Mik uz pozna kdy to myslim vazne a to to po me jeste zopakuje dulezite-NENENE a krouti hlavou :lol: a pak to nekdy stejne udela :roll: ale vetsinou ne…

EVEL- ja mam ridicak asi 4 roky ani nevim ale v CR jsem taky moc neridila,nemela jsem tam na to nervy,je to tam moc divoky na me.. 8O tady je pohoda,vsude 80 ve meste 50a vsichni to dodrzuji! k tomu ty automaty… :lol: no tady si to vychutnavam :wink:

VERU- nebydleli jste ve Sluknovskem vybezku? :P odtamtud ja pochazim :wink:

ADEL- to je dobre ze uz vas ta hnusna vyroza snad opousti!!at uz je pryc :! :wink:

Ja premyslim jestli dat Mik ostrihat :? z domova do me huci,ma to jako uz tak divne pres usi.. :roll: ale ja se tesila na ty sponecky a culicky :( ale u nas to asi pujde az pozdeji,ted to ma takovy cancoury :D tak nevim co s tim…
Dneska tu mame konecne 18stupnu a zitra 26 :pankac: huraaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
24.4.09 18:38

Po verejsim 3hodinovem spanku-
„NEJDRIV SE U TATINKA TROCHU PROBRAT“

""http://img9.imageshack.us/img9/4227/1007581f.jpg:http://img9.imageshack.us/…1007581f.jpg

"A UZ SEM PRIPRAVENA NA DALSI LUMPARNY 8) "(a taky se ucesat 8) )

""http://img9.imageshack.us/img9/2762/1007584.jpg:http://img9.imageshack.us/…/1007584.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.4.09 18:54

Ahoj kočandy 8) 8) 8) ,

jsem tu na rychlovku, za půl hodiny jedu s tátou do Liberce si něco pokoupit do nákupního centra (jede vyzvednout mamku z práce), Radek bude hlídat, malý už spinká :) :) :) A ještě musím stihnout sebrat prádlo na zahradě, abych ho nemusela sušit ještě přes zítra :lol: :lol: :lol:

Mik: Ty jsi od Rumburka :?: :) :) Od tamtud mám spoustu kamarádů, hlavně z práce, kdysi tam bylo nové vedení našeho odd. dělat na tamnější zdrávce nábor lidiček ve čvrťáku :) :) :) A taky jsem tam 1/2 roku studovala obchodku :lol: :lol: :lol:
Podle fotek bych řekla, že máte stejný háro jako my 8) 8) 8) A teďka se teda nechystám stříhat, max. až nám trošku povyroste ofinka, tak jedině tu…Adam je závislák na točení si vlásků (jj, to má po mojí mamce) a by se zbláznil, kdyby si s nima nemohl točit :) :) :)
Krásná fota, ja chci taky holčičkůůůůůůůůů, na druhý pokus 8) 8) :wink: A tříhodinový spánek 8O :-) :wink:

Adél: To jsem ráda, že už je vám líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
24.4.09 19:11

Tynko ,no jo od Rumburka,z jeste vetsi prdelky-ze Sluknova 8) ,Rumburk pro nas bylo cely detstvi velkomesto 8O :D ,ale v 15 uz jsem prchla do skoly do Prahy :wink:
Ale jinak tam mam velkou cast rodiny a potom jeste v Ceske Lipe,a kdyz priletim s malou do CR tak jsme nejvic tam a potom na Morave odkud je manzel a taky v Praze kde mame skoro vsechny kamarady :dance:

Uzij si to v nakupnim centru,my jsme se ted taky v jednom stavovali a ja dostala abstak z toho ze od porodu jsem nikde sama nebyla :oops: to mi chybi takovy to courani a nakupovani-v klidku a v pohodicce 8)
Veceri,kina a td jsme si s manzelem uzili az moc,to mi az tak nechybi,a tim ze mala chodi spat v 9 tak chodime i ted s ni :wink: ale tohle svobodny courani to jo,tak uz to mam s manzelem domluveny a brzy vyrazim-SAMAAAA :potlesk: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
24.4.09 19:56

Holky moje zlatý! Teda nevim jestli si na mě bude ještě někdo pamatovat, no snad se tu nějaká ta"Blažková" co má všechny v malíčku, najde! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ani nevim čím začít, prošvihla jsem většinu narozeninek, koukám, že se nám bandička rozšířila, což je bezva a tímto se s novými ksichtíky srdečně vítám. Musím se ale trochu porochnit v haldě stránek, abych se dostala trochu do formy.

Jinak u nás se vesele zlobí a nějaké supr trupr dovednosti se nám nedostavily, takže v tomto ohledu nic nového.

Důvod mojí absence je prostý: nejprv odešel modem, pak jsem odcházela celkem často k rýči a konvi a teď mi odešlo zdraví. No asi to není nic speciálního, ale mám toho už celkem po krk. Od velikonoc se potýkám s děsnou chřipkou, od které se mi zanítila levá část obličeje. Bez prášků si momentálně neumím představit den ani noc - takový malý feťáček je ze mě. No abych měla ještě klidnější spaní tak mě tu dneska začala tchýně strašit nějakým zánětem trojklanného nervu (přiznám se, že jsem si dodnes myslela, že ten je někde na zádech) a že to není žádná sranda (jakoby do teď byla) - no jak na potvoru si moje milá paní doktorka vybírá dovolenou a já se to snažím přetrpět abych nemusela k zastupujícímu lékaři nebo na pohotovost. Nechtělo se mi vás hned obtěžovat mými chorůbkami, ale když už vás mám na drátě (konečně!), tak bych chtěla poradit od naší zdravotnické kontrarozvědky: mám to chladit nebo zahřívat?

a ještě nějaké foto, i když nový foťák jsem si zničila a staroušem mě to neba, ale přece jsem něco malinko narobila:
http://luci.eee.sweb.cz//s1.jpg /> 1. Tomův zlepšovák, teď si může vlézt do postele kdykoliv se mu zachce (chce se mu docela často, nikoliv však na spaní :twisted: )
2. Klasika v kočáru
3. …tak takhle umí hlídat tatínek,„hlavně že dítě nemá možnost se zdejchnout“ :roll: :lol: …je fakt, že je to asi lepší než přijít z hospody bez něj, že?

Tak se pěkně opatrujte a užívejte víkendové pohodičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.4.09 20:19

Kluci spí,tak snad tahle Vítkova noc bude lepší :wink:

Lucy ahój,koukám,že u vás taky řádí choroba,tak se dej brzo do kupy,ať můžeš zas makat na pozemku :D Ale možná si tělo říká o odpočinek…Fotky super :wink:

Mikulenko a Týnko ,Vítek už je dáávno ostříhanej,Jirka říkal,že to má jak vágus :D Ségře se na to stříhání klepaly ruce už asi týden před Vítkovo narozkama,ale my jsme říkali,že ne,tak o velikonocích ho teda konečně mohla ostříhat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
24.4.09 20:20

ahojkyyy, tak dnes podruhé spaní odpol doma v postýlce…já normálně zírám…chrupal 2,5hodky jak zařezanej, až jsem ho musela jít vzbudit..dopol sem Pájovi odsávala rýmu a jak u toho ječel, tak koukám do pusy a v pravo dole napůl prořízlá stolička 8O 8O 8O fakt je to zlatý dítě…vůbec jsem o ní nevěděla…zítra jedem po dlouhé době na víkend k našim ke Karlštejnu, přes noc sme tam byli naposled před půl rokem…tak snad to zvládnem, a Pájovi se tam bude dobře spát, když vyjde počasí, bude večer grilovačka, my dotáhnem sud piva a řeknem našim o dalším mímu(at už to mám za sebou… 8O 8O už slyším ty máminý rady…)…jé a koukám, že jdu vytáhnout kapesníky, na nově dávaj Ducha :cry: :cry: :cry:

Lucy: ahoooooooooooooj, tak tě po dlouhé době vítám, jsem si už říkala, co s tebou je…a krásný fotečky…

Adel: to je dobře, že je vám líp

Mikul: krásný fotky, malá je rozkošná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
24.4.09 20:40

ahojky holkyyyyyyyyy …
ja jsem taky desne cácora … a ted davaji Duchaaaaaaa,
boze to je muj film :-) a Patrik ted :-( ach jooo …
Viiiitam Kajdulkuuu :)
A taky Miiik ja jsem z Ceske Liiiiipy :)
Ja cetla jen posledni stranku, jdu zehlit, duch a taky balit, rano odjizdime
na Merin … Slapy, tak at mam hotovo …
krasny vecer!!!
A vkladejte fotecky … ty deticky to je nadhera!! Lucyyyy Tomiiiik je uzasnej, celej maminkaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
24.4.09 21:07

Ahoj holky,
dodatečně děkuju za gratulace, jste zlatý!!!!! :oops: :D :D Oslava byla fajn, nakonec - bylo to totiž docela hektický, ani jsem nezvládla zabalit dárky :oops: ty fotoalba s deníčky mi daly hrozný práce… :roll: ale výsledek snad stojí za to :wink: Jinak Ondra dostal vprostřed oslavy horečku 38 C 8O (proto na společné fotce brečí, to mu bylo nejhůř :( ), asi z rozrušení, protože po nurofenu opadla a už se nevrátila. A mně z toho vyrazil opar :evil: asi druhej v životě… grrr…

Jinak odrážedla mají oooobrovský úspěch :D a Silvinka byla celou oslavu ve svém živlu, užívala si všechny dárky :D Ondra se vzhledem k teplotě spíš nechal chovat… takže byl taky ve svém živlu :lol:

Včera jsme navíc měli třídní sraz s gymplem, tak tenhle týden pořád „pařím“… prostě vzorná máma od dvojčat :wink: :lol: Bylo to fajn, akorát že jsem ze třídy nejtlustší :evil: :evil:

Miku , tak jste nás trumfli, my jsme spolu 14. rok :D A jak dlouho žijete v Kanadě???

Terko , držím palce, ať proběhne zvěstování novinky :wink: co nejlépe!!!

Klárce přejeme všechno nej nej nej a posíláme dvojitou pusinku! :D :D

Posílám pár fotek z oslavy, další (+ z pondělního „pikniku“ na dece) jsou tady:
 https://www.emimino.cz./modules.php?…

Oslavenkyně s kytičkou od táty:

Tatínkův chlapeček:

Rodinka spolu:

Jedemeeee!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
24.4.09 21:09

tak znova :roll:

s kytičkou:

s tátou:

rodinka slavící:

zkušení jezdci:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.4.09 21:20

:lol: :lol: Adel , stareckove nad hrobem, jo? :lol: Jsi me pobavila :wink:
Hlavne at je Vam uz lip, ty nemoci jsou otrava :?

Mikulenko , do Sluknova jsme casto jezdili, ale ja jsem z Decina, teda spis z Prostredniho Zlebu :roll: , z toho jineho zubu u hranic 8) ale koukam, ze pochazime ze stejnych casti republiky, ja z Decina a manzel z Otrokovic, skoro jako u Vas :P Ale ja mam teda krome rodicu uplne celou rodinu v Brne (tata je brnak) :wink:
Mikeila je roztomila, ty „cancoury“ me prijdou fajn, Domca to ma taky, teda trosku kratsi, ale taky mu to leze pres usi. Dan do me huci, ze ho ostrihame, ale ja se drzim povery, jako Adel :lol: a nestrihame :wink:

Lucyyyy , ja si te pamatujuuu, ja na tebe tady nedavno vzpominala, co je s tebou :wink: Teda Tomasek ma haro, jen co je pravda, tak tmavy a husty!!! 8O Tolik vlasu uz nemam snad ani ja :wink:
No prosim te a brzo se uzdrav :twisted: O tom nervu nevim nic, teda vim ze existuje, to je tak vse :lol:

Adi , Patrik ted vypada chudak… :evil: Ale my na Ducha ted nekoukame, protoze Dan to nema moc rad :lol: :lol: Stejne to znam zpametiiiii :lol: 8)
Uzijte si Merin!!! :P

Simi , tak koukam, ze se oslava vydarila! Teda az na horecku, ale hlavne, ze pak presla :wink: Je to stejne super, ze mate doma ty deti dve, je to takovy roztomily a zivejsi 8) Teda urcite i pro tebe :roll: :lol:
Byli jste dnes cvicit? A rikali tam neco o tech dvou pristich tydnech a nahradach cviceni???

No, u nas je dort nachystany v lednici, zitra budeme mit doma minioslavu, jen my tri, darek nedorazil (prijde k nasim), takze bez darku :lol: :lol: Stejne si to zopakujeme jeste 2× tu oslavu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí