Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holkyyyyy
Všem oslavencům přejeme všechno nejlepšííííí
![]()
Simi, těším se na ukázku dortůůůů ![]()
Já budu dělat v sobotu, tak jsem zvědavá. Pak dělám ještě v pondělí a pak po třetí nevím kdy, někdy na začátku května v rámci hromadné rodinné oslavy. To by bylo aby aspoň jeden nedopadl dobřeeeee
![]()
JInak, dětičky co mají průjem, dejte jim 1ml hylaku, je to kyselí jak čert, al epomůže to je fakt super na obnovení mikroflory ve střevech. Mluvím z vlastní zkušenosti.
HOlky vám ty děti vypadaj už tak velký, mně přijde Péťa furt jak hurvínek, jak kouká. Až budu mít chvilku, dám sem nějaké fotečky.
Zatím pa a
všem
Ahoj holky,
Adam spí, tak mám snad chvilku čas…
Jinak viroza si došlápla i na nás
Mě i Adamovi se spouští rýma, Adam je klasicky protivka/aktivka a já na pokraji sil, nejradši bych jen spaláááá, však to znáte
![]()
A MOOOOC PŘEJEME SILVINCE A ONDRÁŠKOVI VŠE NEJLEPŠÍ K JEJICH PRVNÍM NAROZENINKÁM!!!!!
ONDROVI A SILVINCE GRATULUJEME K PRVNIMU ROKU A PREJEME ZDRAVICKO A SPOKOJENOST DO TOHO DALSIHO! ![]()
ADELATKUM A RYNTYTYNACKUM- preju rychle uzdraveni a lehky prubeh!!
JANUS- u nas je to stejne,byli jsme s malou bez sebe od jejiho narozeni max. 3 hodiny a tak je to taky maminac…rodina bohuzel daleko…
KATY- tesim se na fotky Hurvinka ![]()
SIMI- dortyi oslava budou urcite super,uzijte si to ![]()
U nas uz ryma houstne ale taky mizi,docela jsme se i vyspali…
A taky dnes Mikca udelala svoje prvni 2-skoro 3
kroky sama,takze velka slava ![]()
AHOJ ahoj,
Silvince a Ondrovi vse nejlepsiii k prvnimu rokuuu!!!
A hodne stesti do dalsich dvojcecich let
Simi , pises denik? Taky Wenee psala, ze ho Sofince pise. A vy ostatni? Ja jsem zalozila velke scrapbook album (papirova forma), kam vkladam fotky a ruzne ozdoby a pisu miry, vahy a prvni jidlo, kleceni, sezeni a tak, ale podrobny denicek nemam. Kamoska ho taky pise ![]()
Tak si uzijte oslavu a dej sem pak fotky!!! ![]()
Mikulenko , dobryy, gratulace k prvnim krokum!! ![]()
Janus , dorty jsou krasne, samo ze i ten tvuj, jaka patlanina
Hlavne je delany s laskou. Adamek je fakt roztomily.. Teda kupodivu jak jsem taky porad s Domcou, tak on zase takovy mamanek neni, muzu ho dat komukoliv a jak se mu venuje, tak je mu to jedno u koho je
zajimavy… Takze my vam ho klidne na hlidani sverime, vy nemusite
Ne vazne, ale treba za pul roku, kdybyste chteli, tak to muzeme zkusit ![]()
Katy , ja taky budu delat jeden dort v patek, uvidim, jak se povede, protoze dalsi tyden budu delat ke tchanovcum a ten dalsi k nasim, tak kdyz se ted na doma nepovede, tak nevadi, alespon uvidim, co udelat lip a vytahnu se na navstevach
![]()
No, my budeme asi slavit bez darku
Domca dostal predem ty plastove koule, jsou po celym byte
No a choditko bylo objednano spolu s piskovistem a stanem a tak a dnes psali z e-shopu, ze expeduji piskoviste, ale choditko jeste ne
a jelikoz to jde vsechno postou k nasim, tak sobotni oslava bude jen s dortem
![]()
Adel a Tynko , zadny marodeni!! Jste to virtualne chytli
Nejhorsi je, kdyz jsou nemocni vsichni ![]()
Mejte se pekne, jdu zpacifikovat dite a pripravit ho tatinkovi, protoze jdeme s holkama do baaaaru vecer, tak se musim jeste vyslechtit, protoze doma chodim jak cirkusak
![]()
Ahoj holky
Dnes jsem konečně zasela zeleninu - myslela jsem, že to bude až tak na Vánoce
. Okolo jsem udělala protipsí plot, tak snad tam i něco vyroste
. Manža střežil chůvičku, když Benda spal, tak jsem se v klidu mohla dvě hodiny rochnit v hlíně a moc mě to bavilo ![]()
Beník teď dělá hrozný scény, jak se mu něco nelíbí - fakt hrozný, vždycky řve jak blázen. Včera začal venku na zahradě, když jsem ho nenechala jít ke grilu a pak řval asi hodinu - nechtěl spát, jíst, hrát si, chovat, ani mlíko nechtěl, prostě všechno bylo špatně - měla jsem chuť ho přerazit nebo utéct, jak psala Verča
. Pak později vypil mlíko a bylo to lepší, ale stejně byl protivnej. On se chvilkama normálně úplně třepal a nemohl přestat řvát, už jsem začínala být nerovózní, že mu něco je, nějakej záchvat ![]()
Simi , krásný míry ![]()
Adámkovi a dvojčátkům vše nej k narozeninám
![]()
Zuzi , fotky jsou moc pěkný ![]()
Mikulenko , snad budete mít brzo taky pěkný počasí. A manžel je Brit ![]()
Evi , ovesný mlíko zkusíme ![]()
Januš , oslavenci to moc slušelo a dorty krásný ![]()
Adel , ať je brzo líp ![]()
Týnko , taky se brzo uzdravte ![]()
Jdu tahat klíště ze psa
a zalívat zeleninku…
Ahoj holky,
tak se hlásím totálně vyčerpaná…Adam spal odpoledne jen 20 minut a projevilo se to teda řádně
Kam se hrabala dopolední protivnost, vstal vyloženě zad*em napřed…
Zebruš: Po O měl Adam ještě dobrou náladičku a tak když jsme byli na zahradě jsem i vyplela naše okrasné záhony, ještě mě čeká skalka a dosypúat molčovací kůru do okrasných záhonů…
Jinak Adam se taky začíná neskutečně vztekat, začínám tápat, jak to řešit…pokud něco nebo někam chce a já mu to „zakážu“, tak začne histericky řvát
, no, a nevím, jak přesně reagovat
Zatím ho vezmu za ručičku a řvoucí jde do herny, kde ho dám na deku a většinou se zabaví a uklidní a nebo varianta dvě, že příjde uřvanej zpátky za mmou… Chovat ho hned taky „nechci“, to by teda už nebylo výchovné vůbec
Ale odpoledne se táááá, vztekal, že dostal přes zadeček a šel jakoby za dveře
jinak bych dopadla jak ty
![]()
Já dělám Adamovi album (už teda třetí…) a do toho mu něco napíšu, váha, doventosti a věk
Stejnak si myslím, že jak chlapa to nebude zajímat, ale já si vyhraju
![]()
Adél: A jak je vám???
A myslíte, holky, na 11. května?
![]()
ahoj holky, jak jsem šla v noci pozdě spát, tak mi to ráno Pája zpečetil, vstával v 6…po obědě sice usnul v židličce na hodku a půl, já se okamžitě odebrala chrupat, ale hodinu a pul jsem se v posteli převalovala a nemohla zabrat
Pája pak byl odpolko utáhlej a já taky…taky se dokáže pěkně vztekat, když třeba nemůže posunout ohradou, i slzy vytlačí, to pak jdu za nim do ohrady, najednou je klid a přijde se ke mně potulit…
Silvince a Ondrovi vše nejlepší k prvnímu roku
![]()
Pájovi dělám fotoknihu a píšu deníček, kterej sem dostala od kamarádky…
Zebři: ty jsi dneska pilně pracovala…šikulka
Tynko a Adel: at je líp a jste brzy zdraví
Mikul: gratuluju k prvním krůčkům
Přejeme se Sanelkou našim dvojčátkům VŠE NEEEEEEEEEEEEJ!!! Velikou pusuuu
Tak už konečně sedííím a za chvíli jdu spát - po dlouhé době jsem se trošku hýbala a je to cítit
![]()
Zítra máme roční porhlídku, tak jsem zvědavá. Benda ještě malinko soplí, tak snad to neva
Týnko , já jsem zkoušela dát po zadku, to řve ještě víc (ale občas se neudržím
), zkoušela jsem ho rozveselit, to nejde, když má záchvat řevu, zkusila jsem ho nechat v židličce a odejít za roh, to pomáhá, ale jak se vrátím, tak řve znovu
a nebo jsem ho nechala řvát na zemi a dělala, že ho nevidím, to je asi blbost, ale už fakt někdy nevím
. Nechci, aby si zvykl si vymrčovat, ale zase ho nechci tyranizovat, aby mě pak neměl rád
(když na něj budu křičet, plácat ho nebo ignorovat
). No výchova, už nám to začíná…
. Jsem zvědavá, co budu dělat v pubertě, když už jsem v koncích teď
(to mě pak asi odvezou…
)
Beníka začalo bavit ťapkat za ruce ![]()
Ahoj holčiny,
tak nejprve SILVINCE A ONDROVI VŠECHNO NEJ, NEJ, NEJ K PRVNÍM NAROZENINÁM
![]()
Zebruš - my jdeme taky zítra na roční kontrolu a Adam soplí jak blázen, tak uvidíme.
Ke vztekání - Adam se už umí taky pořádně rozjet a někdy to vážně stojí zato. Dnes předvedl histerický záchvat, když jsme se chystali z hřiště domů, naštěstí ho uklidnily kačeny vedle na rybníčku, které jsem mu hned jela ukazovat
, ale někdy se vážně zapotím…
![]()
Jdu dnes brzy chrnět, adam má nějakou neklidnou noc, tak snad se aspoň trochu vyspíme
.
Jo a ještě k Týnce a Adel posílám hodně zdravíčka, ať jste brzy všichni v pořádku.
Ahooooj!
Silvince a Ondrovi přeji krááááásné první narozeniny!!!
![]()
Holky, u nas se stal dneska zazrak
V sedm jsem si vzala Stepana do postele a spali jsme skoro do pul jedenacte
Uzasne, navic mi to fakt bodlo, protoze ted docela ponocuju, tak jsem se mohla dospat ![]()
Mikulenko, takze prvni krucky
Gratuluju!!!!
Denicek pisu jenom tou formou, kdy co zacal delat a pak mame samostne album, coz mi pripomina, ze bych zase mela nechat udelat nejake fotky, naposledy je mame z podzimu
![]()
Jo a vztekani je u nas taky, ale prijde mi, ze je to lepsi nez treba pred mesicem, ted uz to neni tak casto, pokud do toho nepocitam vikendy, kdy je tata doma a Stepan mu visi za zadkem a je nekdy fakt hysterickej a protivnej
Jinak pokud nezabira „domluva“, tak mu dam na zadek a pokud ani to ne, tak ho odnesu do jeho pokojicku a necham ho tam samotnyho, at se vzteka tam, to vetsinou zabere, horsi by to ale bylo venku… Mazlim a tulim se s nim casto a hrozne rada, ale pokud dela neco, co proste nema, tak musi vedet, ze jsou nejake hranice a popr. i trest… Nam se s Milanem treba hrozne libila knizka „Kdo koho vychovava“ - je to o nejistote rodicu, jejich pristupu k detem a neschopnosti vytycit detem hranice, ktere deti samy vyzaduji a potrebuji…
Jo a byla jsem na kozultaci a musim jeste neco dodelat a upravit, ale nemusim to uz nijak za:,–(ne menit ![]()
ZEBRUSKO..jeeejda..Benik nespava poobede??? eejha..zacinaju unavnejsie casy
a vysa hadate s manzelom {molieko v kjave} asi ako my.. hadame sa hadame kvoli hovadine..az na konci hadky nevieme o com to bolo..
same hovadiny..
no veru mam legracneho chlapa az azs.az dakedy je to naskodu..ked chcem od neho nieco vazne..ale fakt je to super..ze sa vieme zasmiat ![]()
MIKULENKO..slnecne okuliare su teda peeerdfisnee ..normalne modny hit..s kamienkami
ci co su to…
EVELINKO..studovta nie je zianda sranda…ale si sikulaaaa..a perfektne to zvladas… uz to dotiahnes do konca… pomysli.ako bude fajn..ked uz bude po skole..no paraadaaa…zvladnes to… drz saaa
ZUZIII..drz saaa na statniciach…baby ja vas taak obdivujeeeem
ZUZINKO, JANUSKO..kraasne fotkyyyyy..jeeeej
ADAMKOM vseeetko naaaaj..hlavne zdravicko a lasku rpe celu rodinku a stastie potom uz pride samo
cmuuuk