Poradna duly
Jana Čurdová
Simi: tyjo, tak to sis víkend užila naprosto parádně, jé a to spaní zááááávidíííííím…manžovo rodiče pozítří odjížděj do Indonésie…my dovču neplánujem…
Simčo: Super, že jste si víkendík užili !!!!!!
![]()
Terko: Fotky krásný a nejvíc se mi líbí „Pája model“
A kdepak manžel dělá
takových mašinek v pozadí
![]()
A těhulky naše, už jste přemýšleli nad jmény?
![]()
Tynko: manža dělá v český televizi…tak si tam Pája vyzkoušel dělat režiséra
já tam ještě v těhu dělala taky, ale jen brigádně, takže občas tam s Pájou zajdem pozdravit pár známejch…nad jménama sme trochu přemejšleli, holka je jasná(Pája měl bejt Bára…), kluka zatim nevíme…ale Petr po manžovi to nebude…ještě by se nám to motalo…
Ahojte holky
Dnes toho moc nenapíšu, trochu jsme se s manžou přiotrávili lakem na dřevo
, taky jsme stěhovali a uklízeli a já jsem umyla okna, země, atd. takže jsem hotová ![]()
Všem dobrou noc ![]()
Ahoj holky,
tak mame za sebou prvni oslavu Stepanovych narozenin s tchanovcema. Sice o dost dopredu, ale pristi vikend maji prijit jeste nasi, tak at to neni moc nahusto
Tchyne udelala piskotovy dort, aby ho mohl Stepan a docela mu chutnal ![]()
Adel, jeee, to je mi lito, ze je Vitkovi tak blbe
Snad se z toho vyspi a zitra bude lip…!
Simi, uplne jsi me tim dojala, jak jset si to uzili
Fakt, moc Ti to preju takovy odpocinek i to, jak jste zase partneri a ne „jen“ mama a tata
A uplne se ted jeste vic tesim na prazdniny a na dovolenou ve dvou
![]()
Zulocku, aha, takze „staci“ brat leky a tehotenstvi by nemel byt problem, ju? Tak to je fajn, ze to mate uz takto podchycene ![]()
Jo a na fotky jsem se taky divala a ta zemlovka je fakt uzasna, jsem se podle toho naucila, jak se vlastne dela ![]()
Zebrus, diky za nabidku, akorat nevim, jestli to stihnem se videt
![]()
Tynko, Terko, heeezky fotky ![]()
Terko, Stepan taky necchtel chodit za ruce, bud chtel sam obchazet nabytek nebo na ctyrech, tak jsme ho nenutili a jak si byl jistejsi na dvou, tak zacal chodit i za ruku. Tak neboj, jeho cas prijde ![]()
Stepan u se docela suverene pousti a chodi sam z pokoje do pokoje, takze boty s euz u nas docela vyuziji ![]()
dakujemee za pochvalu fotiek.. ![]()
Mikulenko..tak ked sa bduete snazit o surodencke..treba pohrozit panovi manzelikovi hned ..teda ale muselo to byt tazke..nastastie uz mate krasne nezbedneho betarika ![]()
EVKO..supeer..ze vikend dkoro bez deticiek sa vydariil..len tak daleeej..nech sa ti v uceni darii ![]()
ADELKO..no tak Vitek patri asi medzi deticky.kde ide pusa na ukor noziciek..my mame doma tiez taku pusu nevymachanu ![]()
on sa rozchodii
aale pusa nezavrie ![]()
jeeejda a vidiis?? aj MAtuskovi este nesolim..no asi by som mala trochu zacat
ach a nech ste rychlo zdravuckii ![]()
RYNTYNTYNKO..Adamek je uzuasnyy a ako vykukuje
zlaticko ![]()
TERKO..nadhernee fotky..Paja je ako v 7.nebi..tolko techniky okolo seba..MAtusko bys a zbalznil stastim ![]()
a model je uzasnyy..
aky pohodak
SIMI..supeeeer..ze ste si vikned uziliii
![]()
ZEBRUSKO..jeeejda..no brr priotravit sa..dufam, ze vas hlavicka..prestane rychlo boliet ![]()
a zajtra idem ku kadernicke..mam dost zmiesane pocity..ide so mnou aj MAtusko.tak uvidime..ako to dopadne..
a dufam, ze nepridem domov s mopom na hlavu ![]()
Ahoj holky,
u nás bezva neděle, byli jsme celé odpoledne na dostizích a Adámek koukal na koníky a moc se mu tam líbilo - hlavně ale dětské hřiště
.
Jinak parádní fotky - Pája model se mi teda taky moc líbila. A Adámkovi to moc sluší.
Adel - určitě bude brzy líp, my jsme něco podobného absolvovali před nedávnem, byla to viróza, tak přeju, ať je Vítek brzy v pořádku.
Simi - super, že jste si víkend tak užili, něco takového bychom my potřebovali jako sůl (včera jsme měli teda velkou krizovku
). Jenomže u nás, jak jsou obě babičky přes celou republiku, tak Adam není zvyklý, že by ho někdo hlídal celý den, takže nevím, nevím, jak by to zvládl
. Takže jenom tiše závidím
, ale moc ti to přeju
.
Taky sem hodím s dovolením fotku - speciálně pro Mikul - jedna dostihová
:
Jeee, Janus , krásná fotka!
No já nikdy předtím neměla hlídání na déle než 3 hodiny… takže taky jsem měla obavy, ale fakt se to zvládlo úplně perfektně!
Myslím ale, že fakt pomohlo, že děti byly doma a mamka s přítelem sem přijeli… příště jsou „na řadě“ Járovi rodiče, ti by si vzali děti na chatu, a z toho už mám trochu vítr - přece jen to není známé prostředí, nemají tam tak dobré podmínky, například postýlky by musely být cestovní…
navíc na zahradě lítá spousta hmyzu
sice jsme koupili dětský repelent, ale stejně… Tak tam asi pojedem někdy vbrzku s dětmi na den, jednou nebo dvakrát, aby to tam trochu poznaly, a uvidí se.
K solení - já dětem nesolím a ani to nemám ještě dlouho v úmyslu
Když časem ochutnají nějaké naše (slané) jídlo, tak z toho neomdlím
ale záměrně jim solit zatím nehodlám.
Zulocku , já jdu zítra taky ke kadeřnici, ovšem sama
Tak držím palce, a dej vědět! ![]()
Evelín , bezva, že se první oslava vydařila
U nás to propukne už pozítří
Jára včera smontoval odrážedla - parááááda! - a já jdu, jejda, honem vyrábět alba a objednávat dort ![]()
Ahoj holky,
tak u nás snad lepší,Vítek už naštěstí nezvracel,akorát večer měl horečku 39.Od rána má teplotú a nic nejí,tak ho kojím a pije černej čaj s Glukopurem.Snad už to zítra bude dobrý,trčíme doma,až přijde manžel z práce,tak půjde s Jiřulkou ven,protože ten mě má dost,takže se mnou samozřejmě jít nechce
![]()
Janus pěkná fotka,tak jsem si říkala,že bychom se do Chuchle taky mohli podívat,no ale než se tam od nás dokodrcáme ![]()
Zuločku tak jsem zvědavá,jak dopadl kadeřník ![]()
Evelín tak hlavně,že dort oslavencovi chutnal ![]()
Teri to je dobrý : Pája měl bejt Bára
Jojo u nás měla bejt Anežka ![]()
Simi tak víkend musel být skvělej,my bychom to taky s manželem potřebovali,ale zatím to asi nehrozí,holt ty dvě děti udáme těžko ![]()
Ahojte
Tady je pěkně, sice trochu chladněji, ale svítí sluníčko. Půjdem s Bendou do parku ![]()
Beník dělá „hůhů“ na vysavač a když si jezdí traktůrkem po zemi, je to roztomilý ![]()
Zuločku , super fotky, tvůj manžel vypadá, že je s ním hodně legrace, takoví chlapi jsou nejlepší ![]()
Adel , já někdy trošku solím, ale ne vždycky a ne moc. Snad bude Vítek brzo ok. Dobře, že už je to lepší ![]()
Týnko , Terko , Januš , fotky krásný ![]()
Simi , díky za tip, dívala jsem se spíš na ty malý myčky, ale ta větší je asi lepší a mají větší výběr. Super, že jste si víkend užili ![]()
Evelín , pošli fotku dortu, mňam
. Mě se piškot nikdy nepovede, tak to neriskuju ![]()
Zuločku , užij si to u kadeřnice, taky bych to potřebovala ![]()
Benda už fakt odpoledne nespává
, ale zato spí dopoledne dýl, tak něco stihnu
Jdem ven… ![]()
Ahoj holky,
nestiham tak jen co jsem pochytila..
ADEL- doufam ze malemu bude uz jen dobre!!Jinak male nesolim,prijde mi to zbytecne,nejakou sul ma sem tam ve sklenicce a pecivu,to ji myslim staci..
take davam drceny kmin a petrzelku.
JANUS-dky za dostihovou!!uplne jsi me tam vtahla zpet,takhle jsem tam vodila koniky nekolik roku ![]()
SIMI-super ze jste si to uzili,musela to byt parada,to me nehrozi asi uz nikdy ![]()
I ostatni fotecky moc pekny,je to tady sami kluk
a jak umej pozovat ![]()
Tady byla vcera kosa,my meli tu oslavu cestou domu potom vsichni chteli na farmu na koniky,ja trdlo mela uz s malou zustat doma
ale my aby jsme nahodou nekde nechybely,tak jsme jeli take.Cestou z5 jeste nakrmit kacenu a to uz bylo asi moc…Po koupani zaclo tect z nosu a celou noc ryma jako tram,vubec jsme nespali ![]()
Teplotu zatim nema tak snad to bude jen ryma,bohuzel uz se v ni placame pres mesic,ale je porad jen bila a pruhledna..tak dobre snad.
Dort napodruhe se taky povedl,dala jsem tam jeste vice bananu nez je v receptu a byl vybornej!!snedl se cely
![]()
Tak jdu varit,protoze mala dnes toho moc nenaspi… ![]()
""http://img8.imageshack.us/img8/387/1007449c.jpg:http://img8.imageshack.us/…1007449c.jpg
Ahoooooj,
tak hlavne zdravim navracenou matku z welness vikendu
Simi , to muselo byt paraaaadni!!! Kde jste vlastne byli, jsem to mozna prehledla, nekde u Prahy, nebo uplne mimo? Urcite jste si to spolu moooc uzili
Presne totiz jde o to, odpocinout si od tech deti, at je milujeme jakkoliv, tak si to priznejme, je to narocny ![]()
U nas zacinam docela vyjizdet ja, jak neni po mem, tak mam nejaky reci
Jsem na sebe uz nastvana
A ke vsemu, jak jsme zavreny doma, Domca protivnej, dnes rano jsem normalne mela chut vzit auto, jet si neco koupit a pak nekam ven
ale pozor - dite by zustalo samotny doma
Fakt me hrozne prudil rano ![]()
Jenze Janus , jak pises, me to taky nehrozi, oboje rodice docela daleko, tchyne stejne nepouzitelna, ta by potrebovala, aby se nekdo staral o ni
a moje mamka pracuje a nechce dite na cely vikend, protoze chce mit svuj klid, ze je jeste malej a narocnej
, ma deti za cely tyden plny zuby. Pohlida klidne cely den, ale ne pres noc a vubec ne vikend ![]()
Tak me napadlo, si muzeme navzajem pohlidat na vikend my, vy nam soupnete Adamka na sobotu a nedeli a my Vam za tyden Domcu, co?
Ale fakt ![]()
Tak jsem si trosku postezovala… ![]()
Adel , ty ses ptala na tu sul vid? Ja kupuju sklenicky, tak jsem myslela, jak nesolim, pak jsem jednou ochutnala Hipp od 9.mesicu - slany jak prase!!!
Tak koukam na slozeni a je tam sul
(ja uz to slozeni za korenim nectu, pac jsem netusila, ze tam je na konci sul
). Takze ted je stejne obcas dam, nektere jsou min slane nez jine. No a kdyz Domca ochutnava od nas, brambory, rizek, spagety, tak je to trochu slane, jak jsme si to solili my.
Ale jak pise Mikulenka , mozna je lepsi ochucovat nejakym korenim, co deti muzou, ted nevim, petrzelka, bazalka, oregano a tak…
A at je Vitkovi lip, podle me je to taky nejaka viroza, ale vystrasi to, co? ![]()
Je a uz nevim, kdo se ptal na ten Ulrich ? Ja pouzivam hodne veci, ale zrovna ty tablety do mycky nemam, protoze za prvy mam zasobu Calgonitu asi na 2 roky (byla nejaka slevova akce, tak jsme to koupili
) a za druhe mi prijde, ze ta nase mycka blbe myje, tak mam strach, aby to „eko“ nemylo jeste hur, takze jsem to nezkousela. Ale mam od nich tablety na cisteni WC, vecer hodis i s obalem a rano je to rozpustene, jen splachnes, to funguje ![]()
Terko , me se taky libila nejvic fotka Paja pohodar v ohradce, to jsou nozky, to jsou nozky, to doma nemame, ty nase Domcovo zizali nohy, to je hrozny, si myslim, ze snad chodit nebude nikdy, ze ho ty tycky ani neudrzi ![]()
A Indonesie, zaaavidiiim, to je moje neeeeej!! Miluju! ![]()
Jezis, Zebrus , otrava
To neprehanejte s tou praci ![]()
Ahoj holky,
hlasi se vystresovana studujici matka
![]()
Uz toho na me zacina byt nejak moc, za 14 dni odevzdavam a na konzultaci jdu az ted ve stredu, protoze byla na sluzebce a proste nekozultovala pres mail
Uceni je jak nadelanyho a do toho se jeste starat o Stepana. Nastesti mam hlidaci babicky, jinak bych to uz asi davno vzdala
Stejen mam posledni dobou zajeci umysly to vzdat
Ufff, ale hlavni je, ze jsme zdravi, ze?
![]()
Tak co marodove, uz je lip???
Veru, to jsem byla ja s tim Ulrichem
A jinak jsi s tou znackou spokojena?
Jo a s tim solenim: kdyz varim jen pro Stepana, tak nesilim vubec, max nejake bylinky, ale pokud ma s nama nase jidlo, tak to osolene je. Btw, ty sklenicky taky nezkoumam, jestli tam je sul, ale jak to tak ctu, tak tam asi nejaka bude
Co uz… je tam vic veci, ktere pry nejsou rpo tak male deti vhodne, ze? (rajcata, houby, ryba…)
Veru, tak to Te obdivuju, ze to psychicky zvladas, kdyz jsi porad s Domcou a babicky nejsou moc funkcni
Ale ta vypomoc s Janus je zajimavej napad
![]()
Evelin , opovaz se tu skolu vzdat!!!!
Ale myslim to vazne! Vydrz, asi je to mazec, ale to urcite das!!! ![]()
Ja jsem s tim Ulrichem spokojena, vytiram s nim a myju nadobi. Kdyz vidim, jak Domca olizuje podlahu, tak jsem rada, ze v nem nejsou zadny ziraviny a tak
Nejvic jsem spokojena s odstranovacem vodniho kamene ve spreji, Domca si hodne hraje ve sprchovym koute, pak ho taky uz koupu ve velke vane a v tom cistici nejsou zadne fujtajbly a krasne cisti, je v nem jen nejaky citron a kokosove buhvico ![]()
Vis co je dobra chyba? Jak jsi napsala v odstavci o sklenickach misto „nesolim“ napsala „nesilim“
Ja z toho nekdy silim
![]()
Rajcata uz davam, dobry, ale ryby a houby ne, to me stve, kdyz to v tech sklenickach je narvany, nebo plnotucne mleko v Hami-spenat ![]()
Veru, nevzdam, kdyz uz jsem nad tim stravila tolik casu, ale pekne me to uz stveeee
![]()
Jeee, zase tolik chyb
Ale nekdy se to fakt povede, jako kdyz jsem misto toho, abych napsala, ze jsem „ridicka naprd“, tak jsem napsala „rodicka“
![]()
Jo a do toho Ulrichu asi pujdu, bala jsem se prave toho, ze kdyz tam nejsou zaden sajrajty, tak ze to nebude dost ucinne, tak pokud je to eko a jeste ucinny, tak nebudu vahat ![]()
Donesli nam pizzu, tak jdem na ni a k tomu si dame bile ![]()