Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky, dneska je teda počasí.....asi na mě leze jarní únava…už aby bylo zase hezky…
Beníkovi vše nej nej k prvním narozeninkám, hodně zdraví a pohody
![]()
Tynko: seznámek je parádní, jsi šikulka…já 1985, Pája 11.4.2008, 3,79kg, 48cm..v roce 12,09kg, 77cm
Benikovi vse nejlepsi k narozeninam, stesti, zdravi, hodne rodice
![]()
Tynko , ja mam miru a vahu pri porodu v metriku, tak ji tam prosim Domcovi dopis, jo? Diky
Mozna by sis do podpisu mela poznamenat, na ktere strance je seznam, at vime kde je, nebo si tam dat rovnou odkaz na nej, videla jsem to na jinejch diskuzich ![]()
Ale dneska je fakt nejakej divnej den, je to fakt, Domca tu ted leze a kouka a Dan ho nosi, vubec nechce spat, jak necim nadopovanej ![]()
Ty jo holky, vy mate vsichni dobry miry, to ja jsem zvedava, jestli Domca doleze do 8 kg v roce
![]()
A jak tak koukam na ten nas seznamek, muzu se mladsich matek zeptat? Neberte to nejak spatne
Me jenom proste zajima, jestli jste mimco chtely, nebo to byla spis nahoda. Ja jsem totiz tak do 26 let byla hrozny tele, me ani nenapadlo mit dite
Ja bych ani nebyla schopna se o nej postarat asi
Hlavne chlap vedle me byl vzdycky vetsi tele nez ja
![]()
Huraaa, uz spi!!
Veru, díky!!! Super nápad
![]()
U nás byl teda Adam plně plánovaný, jen jsem teda po pravdě nečekala, že otěhotnění výjde hned na první pokus, počítala jsem tak s rokem
Navíc jsem ani nečekali, že se stavba RD tak zpozdí
Je teda fakt, že jsme mohli ještě „počkat“, ale já jsem si dítě moc přala a teďka bych neměnila nikdy, i když teda občas v duchu říkám že jooooo
![]()
Veru: u nás stejně jako u Týnky…taky plánovaný a taky na první pokus…
![]()
Hele, vy me moc neprovokujte, vy mladice s mimcem na prvni pokus (a nektera i s druhym
). Ja kdyz konecne sehnala chlapa a rozhodla se mit dite, tak to poradne neslo
![]()
Taky jsem si driv myslela, ze se na me chlap podiva a budu tehotna a prdlajs
![]()
Ahoj, tak mám trochu času - doufám. Manžel je pryč až do neděle, tak máme bezvládí ![]()
Jůůůůů ostuda ostudnáááá
![]()
BENÍKOVI všechno nejlepší k prvním narozeninkám, hodně hrček a vůbec spoustu dárečků.
![]()
Zkusím dneska nechat Péťu trochu vybrečet, ale zrovna se mi zdálo, že mu asi lezou zuby, tak nevím
, je to těžký, dneska celý den poplakával a byl takovej celej nešťastnej, odpoledne nespal vůbec, jen přes půl hodiny brečel (řval a ž pak chraptěl, ale ne vztekle) a pak jsem pro něj šla už to nešlo poslouchat.
Spát šel v sedm jako vždy, už odpadával.
Ještě jsem chtěla s tim pindíkem, u nás proběhla taková malinká operace spol s pupeční kýlou a tak si Radim nevšiml že mu dělali i něco jiného než pupík. Na pindikovi nebylo vůbec nic vidět. za 2 dny po kontrole jsme začali (manžel samozřejmě) přetahovat, kroutí se u toho, ale už to umí i sám tak jen kontrolujeme. Dělali mu to na Budějovický a v celém okolí jsme jediný
, kdo to má takhle krásný. V Krči nám hned řekli týden hospitalizace a rovnou klasická obřízka a nemůže s ním být v nemocnici táta, ale jen máma (já byla v 8 měsíci). Moje kamarádka byla na Karláku (jakože vyhlášený odborníci) a udělali jejímu klučíkovi „poloviční“ obřízku, kterou mu budou teď „dodělávat“ Takže týden v nemocnici, cévka, přikurtovanej na lůžku atd…
Neberte to jako strašení, to vůbec, páč záleží jak to je, ale Radimek to měl celý komplet přirostlý a nešlo to přetáhnout ani o píď, ani hormonální mastička nepomohla. Všichni mi říkali, že musí na obřízku klasickou a dneska…
Pardon, jsem se rozepsala
, ale já to hrozně tenkrát řešila, aby to bylo pro něj co nejlepší.
Týnko: já 1977 (koukám, stařešina tu jsem, ale co ještě se můžu hýbat celkem obstojně a ráno vztanu bezbolestně
) Péťa při narození:3500gr a 50cm a v roce: jdem 5.5. tak pak doplnim.
MIKULENKO: já vím, děti co mají rádi knížky, tak se rychle učí, to je fakt. U nás knížky moc neletěj, jen chvilku a pak hurá pryč. Jo akorát při jídle to ukazuje prstíčkem kluka na skleničce, nebo medvěda. Taky kravičku na jogurtu, ale nic při to m neříká, začínám si zvykat na ty moje klučičí nemluvky ![]()
SIMI:policajty nezajímají dětské sedačky. Dokonce před Apolinářem odtahují auta i když vědí, že je těžké pro tatínky tam jen zaparkovat a ještě aby věděli na jak dlouho si předplatit parkovný
. Jednou jsem čekala na autobus a za 6minut procházeli 4× ulici a kontrolovali a odtahovali jak zběsilí. Dokonce tam musel tatínek volat taxi pro maminku s čerstvým mimi. Hnus hnusnej, blééééé.
VERU: nám jednou odtáhli auto tady u baráku (moc blízko přechodu pro chodce, sice silnice tam úplně končí, ale hold tam ten přechod je namalovanej) Koukám z okna a ptám se manžela kde má auto se na mě tak shovívavě usmál a řekl, že jsem v něm seděla když parkoval, tak jsem mu s lehkým úsměvem sdělila, že tam už ho prostě nemááááá. Hned byl probranej. Zavolal na policajty, nahlásil SPZ a oni mu řeknou hned jestli je auto odtažený nebo ne. Zaplatil na parkovišti pokutu (1600 a něco). Pak šel kvůi něčemu (už nevím čemu) na policajty tady u nás a hned mu řekli, že má nezaplacenou pokutu za odtah. Takže pozor, pokuta se neplatí jen na parkovišti, ale i policajtů (takže 2×). Ukeca to na 100,–
No už končím, bo jsem se tu zapomněla.
Tak pa a ještě jednou se nezlobte za tu slohovku.
![]()
Hele Katy , ja mam chut porad Radimkovi prat ke 4 narozeninam, nema ten metrik nejak zaseklej?
ale koukam, ze ho nema jen do 4 let, ale do vice, tak nevim ![]()
Ti policajti jsou fakt desny s timto, jak hlidaji vteriny, delaji to i na Karlaku, ja to fakt nesnasim, prijedu na polikliniku a zaparkuju a zaplatim treba za hodinu, ale kdo mi rekne, jak dlouho tam budu, ze jo??
Normalne jsem tam parkrat nechala za oknem ceduli „jsem s ditetem u lekare, nevim kdy se vratime, volejte… a mobil..“
Nikdy nevolali ![]()
Ahoj holky
děkujeme za přání
, slavili jsme až dnes
http://i36.photobucket.com/…CN5306-1.jpg
Víc fotek je na rajčeti. Dočtu vás pořádně snad zítra, teď už usínám…
Veru:
Tak to asi bude tím, že jsme našli brzy toho „pravého“
Což je taky diskutabilní, páč za xlet už to nemusí být ten pravý, že? Ale kdo to ví-ten napoví
![]()
A k těm policajtům!!! NESKUTEČNÉÉÉ!!!! Vybírají na pokutách jak se dá, ale sami porušují zákon, kde se dá!!!
No, u nás…jdu s kámoškou po náměstí, v jedné uličce je bankomat s policejní vůz si to zaparokoval přímo uprostřed silnice, proč by se namáhal policajt s parkováním do řady jako ostatní, že??? Tak jsem něco prohodila na jeho účet polohlasně, policajt po mě hodil nenávistí pohled a v:,–(ím se, že kdybych jela ten den autem, tak už mám doma blokovou pokutu za cokoliv!!!
![]()
No, trošku rozhořčení před spaním…
Zebruš: Koukám, že dortík se ti povedl na 1s*
![]()
Katy: Ty na víkend slaměná vdova? Já v podstatě taky, R. má dvanáctky a dneska po práci jel ještě ke kámošům…
Jj, už si to vybavuju, jak jste to měli „zajímavý“ s pindíkem a že na zákrok šel s Radimkem muž…taky se bojím, aby jsem nemuseli jednou na „obřízku“ …
Nic, holky, jdu do hajan, a´t jsem zítra fit… po O razíme se ségrou do libereckého bazénu, jsem mooooc zvědavá, jak bude reagovat AĎas, ještě se musíme zastavit v DM-ku, abych mu tam koupila ty plavací plínky
![]()
Ahojte
To je zase krásně, ale prý má odpoledne pršet. No, zatím to tak nevypadá. Odpoledne asi pojedem do Ikei a budem dělat sítě na okna, ať mi neleze hmyz do ložnice ![]()
Beník pořád soplí a kašle, ale je to pořád stejný, nehorší se to, tak třeba kašle jen kvůli těm hlenům. Já mám taky rýmu, ale taky je to v pohodě, tak snad to brzo přejde
Evelín , golfky jsou super, vejdu se s něma všude a unesu je i s Bendou do schodů (gyndu mám ve druhým patře bez výtahu a nesla jsem ho až nahoru). Podle mě ta spojená rukojeť není tak potřeba
Mikulenko , krásný fotky, malá se krásně usmívá ![]()
Týnko , Benda mě taky pěkně kouše a má z toho legraci, s těma dvouma zubama to není ještě tak hrozný, ale i tak to dost bolí, jsou ostrý
Seznámek super, to nás teda je, co?
![]()
Dort se myslím povedl, dělala jsem ho podle receptu na MMB a nahoru jsem smíchala jogurt s tvarohem a cukrem, to vykapávání jogurtu trvá dlouho a pořád mi to protíkalo, tak jsem se na to vykašlala ![]()
Januš , tak se brzo uzdravte. Mě se už asi třetí noc Benda na mlíko nevzbudil, tak taky třeba přestane úplně, možná měl jen nějaké hladové období ![]()
Verčo , snad už hlava nebolí…
![]()
S předkožkou - já teda nemám odvahu ji přetahovat, zeptám se na to na kontrole příští týden ![]()
Katy , teda to buzení v noci nezávidím. Snad se brzo Péťa naučí spát celou noc ![]()
Adel , jaká byla mandarinka, chutnala? To já ještě riskovat nebudu, zase se nám zhoršil ekzém, takže musím dávat pozor
. A naušnice jsou obyč malý kroužky, nic moc zajímavýho
![]()
Simi , to jsou teda debil… fakt
, to parkování v Praze vám nezávidím, je to ujetý, že se ani nedá pořádně parkovat, kde bydlíte a všude odtahujou ![]()
Ahoj holky,
Týnko - super seznámek, já jsem 1977 (takže taky tady už „starší“
) a Adýsovi roční míry budu vědět ve čtvrtek.
Jé Tom mi právě naservíroval obídek - kuřecí s rýží a zeleninou, vypadá to báječně, tak jdu baštit. ![]()
Kráááááááásnéé poledneeeee … vsem co baští DCH …
ja jsem chtěla jen poprát dodatecne Benjaminu
Uzasnej dortik!!!!
Velikou pusinku!! A at brzo prejdou nudlone!!
Jinak Miky Sanel je bez hačku …
to me jeste nikdo nerekl Šanela ![]()
to je legracni … pro me ![]()
Jinak uzasnej seznamek Tynko … Sanela mela na rocni 9700g a 78cm.
Myslim na Simcu, jak si asi uzivaji
![]()
My nevime co delat, to nesnasim kdyz nemame plan uz dopredu, ale az s emala vzbudi, tak uz asi vypalime … asi nakupy, Lbc, kdyz je tak hnusne …
Ahojda,
Adik: My za hoďku taky vyrážíme do Lbc, do toho bazénu, už se moooc těším, pro Adámka to bude poprvé
![]()
My už jsme mandarinku taky dávali a malému chutnala, už se blíží léto, tak budou parádní a taky broskve, jahody (i když ty asi ještě nebude moct), meloun … jj, už se těším
![]()
Jani: Paráda že ti spí Adámek tak krásně v noci
To ten náš se budí jak kdy…někdy to vydrží až do rána, ale většinou se probudí
![]()
A já jsem měla dneska obědu párky s houskou
Jsem doma sama, tak proč vařit pro sebe
![]()
Jo, Jani, neřekla bych, že jsi 77-tý ročník
… v dobrým
Já mám co říkat, mě pořád typujou 18-náct
![]()
A Evelín , taky si myslím, že spojená rukojeť u golfek být nemusím, mě se řídí dobře jednou rukou
Uzvednu je i s Adamem a taky s ním vycházím schody (což bych si tak s x-landerem akorát tak uhnala kýlu…) a to ty moje mají 7 kg